Bir erkek bir kızdan uzak durmaya çalışıyorsa neden bunu yapıyordur? Çok düşündüm çıkar yol bulamadım.

Bir erkek bir kızdan uzak durmaya çalışıyorsa neden bunu yapıyordur? Çok düşündüm çıkar yol bulamadım.
Bir erkek bu davranışı sergiliyorsa büyük bir olay var demektir. Yoksa seven erkek neden sevdiği bir kadından uzak dursun ki? Hiç akla, mantığa yatmıyor zaten. Aklıma gelen birkaç nedeni sıralayayım:
Bir erkek bir kızdan uzak durmaya çalışıyorsa bunlardan dolayı olabilir.
arkadasının felan mı aşkısın yasak bi durum mu var yoksa imkansız çok utangaç olmadığı sürece.
senden hoşlandıgına emin misin belki başkasını seviyodur
kendiyle ilgili sorunları olabilir. bazı insanlar kendine bile terstir.
genelde kızlarda var o egilim şahsen ben erkek olarak hoşlandıgım kıza yakın drmaya çalışırım bu seferde o kaçar tabi:)) ya bir öte git kardeşim kıç kadar minibüste dibime gelmişsisn:)
çünkü kaybetmekten korkar çok basit.
Cevap
12Cevap
Birden fazla kadınla ilgileniyor olabilir. O olmazsa o, bu olmaz bu, şu olmazsa şu gibi de olabilir. Erkeğin karakteriyle alakalı bir durum da olabilir. Bilemedim gibi...
sizden mi kaçmaya çalışıyor ? soruyu biraz daha açabilir misiniz ?
Hoşlanmıodur belki karşısındakinin şizofren dünyasıyla ilgili bi durumdur ..
mazisi huzunlerle dolu oldugu icin ve ayni sorunlari yasamaktan korktugu icin olabilir.
Belki de bi alternatifi vardır. O alternatif ile senin aranda ikilemde kalmış olabilir.
ya utancından yada ona zara gelmesinden korktuğu içindir heralde
işler ciddileşir utanma başlar
ee napalım kızın abisi bizi haşlar
Hayat tarzları uyumlu olmayabilir büyük ihtimalle. Doğru bir ilişki olmayacağını düşünüyordur.
Bende şunu sorayım siz neden hoşlanınca kendinizi geri çekersiniz?
aklımda hala başkası vardır
beraber zaman geçirirken kendini sürekli geri çekiyosa yüzde 90 budur
seni kendine çekmek istiyordur:)
yapmaz ki öyle bişey sen yanlış anlamışsın
Utandığından olabilir belki :)
merak edyrm bunu bnde
Büyük ihtimalle başka sıkıntıları da vardır.
utanıyorum
Başka biri vardır