Muavine Aşık Oldum Onu Nasıl Bulabilirim?

Merhaba arkadaşlar tam orta kapının karşısında oturuyordum teyzemle birlikte çocuk sürekli benle ilgilendi konuşmaya çalıştı normalde en öndeki muavin koltuğuna oturmak varken sürekli orta kapının merdiveninde oturdu falan sonra sadece numaramı bir kağıda yazdım inmemize 5 dk kala su istedim ve içtikten sonra bardağın içine kağıdı koydum ve bardağı geri verdim biraz yanımda durdu elinde bardak sonra orta kapının oradan merdivenlere indi ama bakamadım gördü mü aldı mı normalde çok utangaç bir insanım ve ilk defa böyle bir şey hissediyorum ve yapıyorum sonra yanıma geldi bana bakarak orta kapının orada ki dolaba yaslanarak bir şeyler yazıyordu o arada babam ayaklandı ineceğimiz yere çok yaklaşmıştık çocuk bana bir şey vermedi ya da veremedi inerken merdivenlerin son basamağında bir kağıt vardı benim yazdığım kağıt mı yoksa omu bir şey yazdı alayım diye koydu emin olamadım teyzeme söyledim teyzemde dur ben bakarım dedi gitti kağıdı aldı yanıma geldi ama çocuk kağıdı aldığımızı gördü ve sürekli baktı kağıt benim yazdığım numaraydı o arada bagajları indirdi otobüse bindi bakarak ama biz kağıdı aldığımız yere koyamadık ve gitti öyle baktı kaldı sizce bilerek mi yere attı kale almıyorum seni dercesine düşürdü mü yoksa yanlışlıkla falan yani görmese zaten zaten direk çöpe atardı yerde olmazdı herhalde kağıt ben ne yapayım ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin...
Muavine Aşık Oldum Onu Nasıl Bulabilirim?