• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Engelli ile aşk yaşar mısınız?

Engelliii
Engelliii Takip Et
Xper 5 Yaş: 46
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Engelli grubundan bir insan ile aşk yaşayıp hayatı paylaşır mısınız? Artı engellilerle cinsel birlikteliğe nasıl bakıyorsunuz?
Engelli ile aşk yaşar mısınız?
Aşk Soruları Engel Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• S7evin
    S7evin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 49%
    +1 yıl

Aslına bakarsan ciddi anlamda haklısın bu soru sorulduğunda empati kurmak yerine seni anlıyorum asıl beyinlerde engel olmasın çok güzel bir yüreğin var Allah benden daha iyileri ile tanışmayı sana nasip etsin aaa hayata nekadar bağlısın falan gibi saçmasapan geyikler dönüyor malesef insanların kalbi ve düşüncesi önemlidir vs vs vs vs diyen bayanlar söylevde ve ugulamada çok farklı davranış sergiliyorlar tabiki iyi olan örneklerde mevcut ama istisnalar kaideyi bozmuyor malesef bedensel engeli olup her işini kendi gören insanları kastediyorum daha ileri seviyedeki ağır özür durumlarında tabiki böyle bir talep sözkonusu olamaz ama insanların bilmedikleri şeyler var bunlardan ilki her tekerlekli sandalyede gördüğünüz insanın engel durumu bir değildir ! Altını çizerek söylüyorumki bunu ona göre değerlendirin bende bir trafik kazası sonucu tekerlekli sandalyede yaşayan bir bireyim ama bacaklarımda his ve haraket var sadece ayağa kalkıp yürüyemiyorum evim 2.katta çıkıyorum evimde bütün işlerimi yapıyorum ymek vs temizlik falan gibi sosyal hayat olarak bara gidiyorum sinemaya gidiyorum tiyatro ve operaya gidiyorumki çok severim artı meslek olarak tiyatro oyuncusu ve organizatörüm fox tv nin işlerini yapıyorum casting temin ediyorum bunun yanı sıra seslendirme dublaj yapıyorum türkiyenin yarısını turneler ve çalışmalarım dolayısı ile gezdim ve tek başıma gezdim birilerinin yardımıyla değil ! helhasılı arkdaşlar biz kaldığımız yerden devam edebiliyoruz ve sosyal toplum içerisinde normal bir birey gibi yaşama çabasındayız ama malesef ortalıkta dolaşan dangalak dernek vakıf başkanları bizim durumumuzu kullanarak hem maddi prim sağlıyorlar hemde toplumun üzerindeki bize bakış açılarını zedeliyor ve ajite ediyorlar anlıyacağınız bunun benimle yada diğer arkadaşlarla ilgilisi yok helhasılı benim derneklerle ve vakıflarlada işim yok bu sebeple bende sizler gibi sorumlu bir birey olarak yardım edilmesi gereken insanlara cebimden ediyorum anlıyacağınız acınacak bir durum söz konusu değil zira aylık 8000 bin tl kazanan ve özgürce işini icra edip türkiyeyi dolaşan biriyim sanmıyorum acınacak bir durumda olduğumu teşekkürler... Hakan arici

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• tessla
    tessla Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

canım kardeşim engelli demek sadece kolu bacagı olmayıp (uzuv eksikliği diyelim) değildir, bu şemsiye çok geniştir, elinin parmakları olmazsa %56 engellisindir, şeker hastası olursan %52 engellisindir, kalp hastası olursan %70 engellisindir sara hastasının engel oranı %90 dır (oranlar bu şekilde sanırım) ve hiç kimse yarın ne olacağını bilemez, keisn konuşmamakla beraber eğer bir kız-erkek beni iyi yönlerim için seviyorsa yarın iyi yönlerim gidince beni ortada bırakmazmı? diye düşünmüşümdür hep.

2
    0 Yorumla
  • rüyasultan
    rüyasultan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40 , eic 32%
    +1 yıl

İnsanların bedensel engelleri olabilir, önemli olan dusuncesel engellerin olmaması...

Bu tarz düşünen insanlar her daim olacaktır, kimse kimseyi bunlar icin hakir görmemeli.

Ben engelli degilim ama yarın icin hepimiz engelli adayıyız. Bazı durumları yargılarken bunu da goz önünde bulundurmalıyız...

3
    10 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Onyargı peşin hukumlu olmamamız lazım ama Turkiye gercegi malesef degişmiyor. Sonuc uzucu.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Engelli cok sevdiğim bur arkadasim var, erkek.

Kendini o kadar geliştirmiş, insan dostu, hümanist önyargısiz bir insan...

Cok da iyi niyetli simdi bu tarz birinin sevilmemeli icin hicbir sebep yok gözümde. Kendinizi asla 2. Sınıf gibi görmeyin. Cunku değilsiniz...

Beyinden yoksun onca insan dolaşırken çevremizde Allah'tan gelen minicik bir bedensel durum mu cok olacak?

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Evet aynen katılıyorum ancak bende arkadasınız gibi yeterince gelişltirdim egitim v.s ancak ulkemizde egitim alabilen engelli sayısı malesef cok az. Anayasal hak olmasına ragmen sartlar ok yetersiz. İstisna olan bizler kendi imkanlarımızla bir cok seyi astıp elde ettik. Ama su bir gercek engelimizi diger verimli tarafımız kapatıyor.

Yuregine, dusuncene ve bakış sekline hayran kaldım.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Tesekkur ederim. Sizi motive etmek degil amacım gercekleri söylemek sadece. Bu gercek fikrim. Emin olabilirsiniz, kendinize güveniniz tam olsun.

Arkadasim oyle cunku. Kendine güveni tam. Neden olmasın ki? Pek cok kisiye pek cok fikriyle 10 basar. Bunu hep söylerim kendisine...

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Harika bir arkadasınız ve gonlunuz var. Kim bilir belki tanıyorumdur arkadasını İstanbul da ise. Ceşitli egitimler ve toplatılarda bir cok donanımlı arkadasım var.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Bilemiyorum... Belki de taniyorsunuzdur. Olabilir...

Yalniz size izin verirseniz bir eleştirim olacak, rumuzunuz...

Neden engelli? Bence hoş degil bu rumuz. Kendinizi asagiliyorsunuz boş yere. Halbuki sebebi bile yokken...

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Amacım zaten tepkileri ve on yargılar gormek.

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Peki... :)

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Baslıgıda ozellikle yazdım isimim gibi. Size uygun bir zamanda yapılan istatistiki bilgileri gondereyim aklınız hayaliniz sasar :)

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Olur, nasil isterseniz. Ben araştırmaları severim.

Yorumla
  • taşkağıtmakas
    taşkağıtmakas Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl

engelli dediğin nedir ki, ben uçamıyorsam uçma engelli miyim? engeller sadece zihnimizde. arada aşk varsa engel bazen bacaklarının olmaması olur bazen toplumsal baskı bazen de aillenin etkisi. engel tanımayan aşkın vuku bulan hali.

2
    1 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Toplumun ve Aile baskısı bazen baskın geliyor. bircok arkadasımın ilişkisi husranla bitti. Nadir olarak da kacırma ile mutlu son ulastlar.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

16

Cevap

• whistlemiwok
    whistlemiwok Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 42%
    +1 yıl

Bende kısmı engelliyim. Boynumda oluşan tümörden dolayı kemik eğriliği var. Tümörün gelişti bölge riskli olduğu için alıması gerekti .Sol kolumda ses tellerimde ve gözümde kısmi felç oldu. Bakışlar davranışlar değişti. Bu insanın en üzen şey umarım kimse yaşamaz.

Ama burda söylemek inanın kolay ama yaşaması zordur. engelli arkadaşlarımızın bir çoğu ifade zorluğu çektiği için çevreden soyutluyor kendini mümkün olduğunca bakışlarınızda farklılık yapmayın. Mutlulu gibi görülseler de içlerinde yaşadıkları tarifi zor...

1
    0 Yorumla
  • mutsuzkız
    mutsuzkız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Birgun bızımde engellı olmayacagımız ne belli? eger bı kısıyı engellı dıye sevmıyorsan yada bu engellı ben bunla çıkmam dıye kınıyorsan elbet senınde bırgun başına gelır. hayat bu.trafık kazası gecırırsın bacagını kaybedersın.normal ınsan gıbı dogdun dıye engellı olmayacak mısın.Rabbım hakkımızda hayırlısını gostersın nasıp etsn ıns

1
    1 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Amin. Cumlemize. Yuregine saglık...

Yorumla
  • Esraa55
    Esraa55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

hayır hiç engelli bir insanla birlikte olmadım ama seversem evlenebilirim.onların sağlam insandan bir farkı yok bence.bedensel özür hiç önemli değil insanın kalbi özürlü olmasın yeter ki.cinselliğe gelince onların da sağlam erkeklerden bir farkı olduğunu düşünmüyorum ;)

2
    7 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Ayrımcılık yapmaman harika. Tesekkurler...

Yorumla
    • Esraa55
      Esraa55
      +1 yıl

hepimiz insanız.bende özürlü olabilirdim diye düşünmeli herkes.hayatta ne olacağımız hiç belli değilken kimseyi ayırmaya gayırmaya hakkımız yok.zaten insan olan bunu yapmaz,yapmamalı diye düşünüyorum.rica ederim ;)

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Malesef İnsan gorunumun de bir cok insan musfettesi ile yasıyoruz...

Yorumla
    • Esraa55
      Esraa55
      +1 yıl

aynen hiç sorma o konuda çok dertliyim

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Ama hayatın gercegi bu malesef. Sordum sayarsan anlatmak istermisin!

Yorumla
    • Esraa55
      Esraa55
      +1 yıl

vallahi ne sen sor ne ben anlatayım derler ya hah işte ondan :) yok hiç anlatmayayım şimdi muhabbet çok uzar sabaha kadar konuşabilirim bu konuda :)

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

teklif var israr yok ;)

Yorumla
  • canemre
    canemre Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Neden olmasın o da insan. Bazı uzuvlarını kullanmıyor diye aşık olup bir birliktelik kurmayacak mıyım. Hatta geçen sene hoşlandığım bi engelli vardı. Çok hoş hayat dolu bi kızdı. Taşındılar bi daha da göremedim. Sonuç olarak engel değil. Ben neysem o da o :)

1
    0 Yorumla
  • TelToka_JK
    TelToka_JK Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

yaşanmaması için bir sebep yok , ama sitede geçen gün bir engelli beni çok azarladı bencil pislik rol için böyle konuşuyorsun dedi bir soruda çok üzülldüm

4
    4 Yorumla
    • gizemli61
      gizemli61
      +1 yıl

Oy kıyamam. :(

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Anlamaya calısalım engelli arkadası sanırım samimiyetsiz ve yaralayıcı bir ilişki yasamıştır o yuzden sert cıkmış olabilir. Ama bu durumu butun topluma genelereyerek on yargılı olmak dogru degil. Ruhsal problemleri olabilir uzulme normal karsılamaya calış lutfen.

Yorumla
    • Meltorikko
      Meltorikko
      +1 yıl

canm benimm :(

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Yine de Hayata her gun yenilenerek Merhaba diyoruz... ;)

Yorumla
  • Visneli
    Visneli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Engelli var engelli var. Her ne kadar millet polyanna gibi birlikte olurum dese de kimsenin cesareti olmaz. Aileleri sorun cikarir. Onlarin birlikte olurum dedigi engelliler basta normal olup sonradan engelli olanlar. Bir engelliyi sevmekten daha kolaydir sevdiginin engelli olup onu sevmeye devam etmen.

0
    3 Yorumla
    • uguraldo
      uguraldo
      +1 yıl

çok doğru bir yaklaşım sizinkisi: "o beni sever de toplum buna hazır değil" mantığı devreye girer

Yorumla
    • sebastiandedim
      sebastiandedim
      +1 yıl

12 yıldır engelliyim bana normal davranan kişiler parmakla göstericek kadar dışarda gezerken ufo görmüş gibiler bide allah yardımcın olsun geçmiş olsun gibi konuşmalar çok sıkıyor ümitsiz vaka aşk ise :)

Yorumla
    • Melefiz
      Melefiz
      +1 yıl

Kendimi bildim bileli yürüyemiyorum ilk defa birinden hoslaniyorum ama şu an ne yapacağımbilmiyorum ona söylersem bir daha onu göremem diye korkuyorum sizce napmaliyim?

Yorumla
  • Espas
    Espas Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Hepimiz birer engelli adayıyız!Engelliler hayata bizden daha bağlı hayattan zevk almayı bizlerden daha iyi biliyorlar böyle bir kadınla aşk ve sevgi ile bağlandım mı aşılamayacak engel tanımam yeter ki insanın düşünceleri engelli olmasın!

1
    0 Yorumla
  • Deniz-82
    Deniz-82 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 31%
    +1 yıl

ask engel tanimaz :-) sonucta ne olursa olsun önemli olan sevgi saygi

2
    0 Yorumla
  • gizemli61
    gizemli61 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Yaşanabilir neden yaşanmasın ki? Onları diğer insanlardan farklılaştıracak bir şey yok.

1
    5 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Ötekiliştirme den Onlar bizler gibi daha hoş gorunurdu sanırım ;) Tesekkurler...

Yorumla
    • gizemli61
      gizemli61
      +1 yıl

Aynı şeyi söyledim aslında. ;)

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Biz insanları farklılaştırmaya veya ötekilestirmeye gerek yok. Eyvallah ;)

Yorumla
    • gizemli61
      gizemli61
      +1 yıl

Kesinlikle öyle. :)

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Anlastık ;)

Yorumla
  • sutlukahvee
    sutlukahvee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

farketmez canım.. Cinsellik de sorun değl. Yeter ki gonuller bir olsun. Ayrıca hepimiz bir engelli adayıyız

4
    11 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Harikasın dusuncelerinle...

Yorumla
    • sutlukahvee
      sutlukahvee
      +1 yıl

geçen gün metroda 2 çift gördüm. İkisi de akulu sandalyedeydi. Asansor bekliyorlardı. Ve boyları da 1 metre falandı.. Adam kadının saçlarını okşadı.. Kadın da gülümsedi.. Çok güzeldi.. İmrendim ..

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Evet ne guzel cok nadirde olsa mutlulugu yaklayan insanlar var... Sen neden mutlu olmayasın ;)

Yorumla
    • sutlukahvee
      sutlukahvee
      +1 yıl

ayrıca babam da engelli. Anneme herkes evlenme napcan bunla demiş. Annem de benim gibi düşünmüş karşı çıkmış. Her evlilikte olduğu kadar sorunlar peydah olsa da mutlu.. Toplumdaki ''napcaksın sakat adamı, git denginle evlen, gençliğini bunla mı heba ediceksin'' diktesini anlayamıyorum.. Dullara, engellilere, fakirlere vb insanlara hep bu muamele..

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Biz bunlara cehalet diyoruz... Ama inan bana toplumun bir kısmı belki cogu bu sekilde dusunuyor. Coguda dusuncelerinde samimi degil. yuzune farklı diyor ama dusunce farklı. İlişki ciddi ve cinsellik boyutuna gelince işin rengi oldugu gibi degişiyor. defalarca denenmiştir. Ama istisnayi durumlar olabiliyor baban ve metrodu insanlar sanslı insanlar... Ki toplm baskısını unutmamak lazım...

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Uyudun sanırım ;)

Yorumla
    • sutlukahvee
      sutlukahvee
      +1 yıl

telefondan giriyodum. Cook uzun bi yorum yazdım. Gitmedi. Sayfa otomatik yenilendı ve yazı silindi. Tekrar yazdm yine aynısı oldu 500karakteri geçtğm içn. Sinir oldumben de yattım uyudum =)

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Yorumunu okuyamadıgım icin uzuldum ;) tekrar yazabilirmisin rica etsem!

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Mesaj olarak yazmayı denermisin.

Yorumla
    • sutlukahvee
      sutlukahvee
      +1 yıl

yahu yazdgmın yarısını unuttm .s

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Diyer yarısını bekliyorum olmaz mı ;) artı arkadaslıgımı neden kabul etmiyon :)

Yorumla
  • delee
    delee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.

Yaşayabilirim. Yeter ki insani yönü engelli olmasın...

1
    4 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Dusunce ve fikir engelli o kadar insan var ki dunyada. Ama bunların hiç birisi engelli grubundan değil.

Yorumla
    • delee
      delee
      +1 yıl

Asıl engelli onlar bence... Bir gün herkes elini, kolunu, gözünü vs kaybedebilir. Kalbi kaybetmemek önemli...

Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Yuregine ve Fikrine Saglık. Tesekkurler...

Yorumla
    • delee
      delee
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Pinkblue
    Pinkblue Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Engellilerde insan bu soruyu sorarak onları ayırma:(

1
    1 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Harikasın. Tesekkurler...

Yorumla
  • rederfi
    rederfi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

bu soruyu sorman çok yanlış ve hatalı.. böyle bir ayrıma hiç ama hiç gerek yok engelli bir kardeşimin benden ne farkı olabilir ki.. lütfen böyle ayrımlar yapıp onların kalbini kırmayalım..

1
    1 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Bu ayrımı toplum ve aileler yapıyor kısaca bizler... Soyledigin gibi istemeyen bir sey ayrımcılık yapılması...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

dr house dizisini izledin mi ? o adam gelsin bana her türlü kabulüm :D

2
    1 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

:)))) Pozitif Ayrımcılık yapmasan ;)

Yorumla
  • tgülşah
    tgülşah Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

zaten tom cruise de ayrılmıs :( kızıl sacı napım ben

0
    1 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

:)))))))))))

Yorumla
  • tantanaci
    tantanaci Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Müsadenizle bu soruyu protesto ediyorum..sinirli similey

1
    0 Yorumla
  • Blackist
    Blackist Takip Et
    +1 yıl

Engelli bir bayan ile hayatını birleştirecek erkekte mangal gibi yürek olması lazım.Çevresindeki insanların (aile dahil) etkisinde kalmadan karar verebilen adam.

1
    0 Yorumla
  • Meltorikko
    Meltorikko Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.

İyi anlasırsak neden olmasın.Sonucta bende engelli olabilirdim..Önemli olan kalbi.

0
    1 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Tesekkurler samimi yorumun için.

Yorumla
  • demitria
    demitria Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

blmem olmasa dha ii ama hayatın ne göstericeini asla blemeyz

0
    0 Yorumla
  • basküler
    basküler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Engelli bir kişiye aşık olabilirim.Aşık olduğum ya da evli olduğum kişi ile de birşeyler yaşamak istemek gayet normal bir durum.

0
    0 Yorumla
  • nickkizlarsoruyor
    nickkizlarsoruyor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

kafasına aşık olursam yanından ayrılmam.

1
    1 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

Dusunuyorsa oyleyse vardır diyorsun ;)

Yorumla
  • çömez1
    çömez1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl

yüreğinde değilse engeli onunla her engeli aşarım.

2
    0 Yorumla
  • out_of_myself
    out_of_myself Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

o kişide herhangi bir engel göremiyorsan, olmuşsun demektir.

1
    0 Yorumla
  • kralmurat
    kralmurat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Tabiki aşk yaşarım . Cinsellikte ona zarar vermezsem olur

0
    0 Yorumla
  • captain007
    captain007 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Zihinsel engelliyle mi tabiki hayır

0
    0 Yorumla
  • atalayturk06
    atalayturk06 Takip Et
    +1 yıl

hiç farketmez yeterki hanım hanımcık bi kız olsun

0
    0 Yorumla
  • mehmettt
    mehmettt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

yaşarım ama onla uzaklara giderdim toplum baskısı

0
    0 Yorumla
  • BoşSuratlar
    BoşSuratlar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

kızların sözü ancak sözde kalıyor.

0
    0 Yorumla
  • shempatiqboy38
    shempatiqboy38 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

aşk engel tanımaz

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kalbi olmayan birini sevmekten çok çok daha kolay

1
    2 Yorumla
    • Engelliii
      Engelliii
      +1 yıl

EyvALLAH.

Yorumla
    • Shsjks
      Shsjks
      +1 yıl

Ama sunu da bilki her engelli nin klp tertemiz degil ben 3 sene evel spastik engeli birinle ciktim o kisi bana taciz etti

Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Engelli ile aşk yaşar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Engelli biriyle sevgili olur musunuz? 8 cevap verildi
Engelli biriyle sevgili olur musunuz? 81 cevap verildi
Engelli bir insanla sevgili olur musunuz? 15 cevap verildi
Bedenen engelli biriyle sevgili olur musunuz? 33 cevap verildi
Engelli biriyle sevgili olmak? (Soru kızlara) 17 cevap verildi
Engelli biriyle sevgili olur musunuz, aradaki engel sizin için sorun mu? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨