Sen git dedim kendine iyi bak dedi ve gitti...

Arkadaşlar Allah rızası için okuyun ben napıcam şimdi ?

sevgilimle birbirimize deli gbi aşıktık 7 ay çok güzeldi ama son 1ay kavgalar olmaya başladı 2 gün barışık 3 gün küsüyoduk. bi kavga oldu 2 gün hiç mesaj atmadım sonra o konuşalm diye mesaj attı ve beni üzdüğünü kendisininde üzldüğünü ayrılmak istediğini söyledi. yüzyüze konuşalm dedim ve buluştuk daha 3 gün öncesine kadar beni çok seven insan sarıldığımda sarılmadı elini bile tutturmadı mafoldum.. ben seni haketmiyorum sen kendine yepyeni bi sayfa aç dedi.. illa ayrılmak için sana yalanlarmı söyliym o zaman mı benden ayrılırsın dedi hayır doğruları söyle dedim. birisimi var dedim hayır dedi. tekrar şans ver nolur dedim baya dil döktüm ama dinlemiyo. ağladım onun yanıda hıçkıra hıçkıra bana kes ağlamayı dedi. sanki karşımda o yoktu bambaşka biri vardı. en sonunda bana başka biri var dedi hadi şimdi terket beni git dedi. ben bu söylediğine inanmadım. sen git dedim kendine iyi bak dedi ve gitti.. şimdi ben ne yapayım boğulcam nerdeyseee
Güncellemeler
+1 yıl
neden ayrıldı bende hala anlamıyorum :( bi insan nasıl 3 günde değişir arkadaşlar kafayı yicem kendimi öldürmeyi bile göze aldım içim titriyo çok kötüyüm :(
Sen git dedim kendine iyi bak dedi ve gitti...