Baya bakıyorsa bide , kız da baktı diye mi bakar sadece , hoşlanti vardır ondan mi bakar?
Harbi neden bakar?
Harbi neden bakar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlanır bakar, hoşlanmaz bakar... Yolda bakar, evde, işte, arabada bakar... Bir bakar, iki bakar; kendisine bakana on defa bakar... Kısaca her zamanda ve her zeminde olabildiğince ve alabildiğince bakar da bakar...
Ben de bundan korkuyodum
Sen ne bekliyordun ki?
Hoslandigini
:(((
bir kere bakar insan o an göz göze gelir bir kere bakarsın sonra çevirisin kafanı bu olur normal ama sürekli bakmak bir beğenidir hoşlantıdır aşk sevgi olmaz..
O anki duruma bağlı yani ama sen onun sana baktıpını sen bakmadan zamnlar hissediyo musun önemli olan bu
Evet kesinlikle , ben başımı çevirsem de bakıyor
göz bu oraya da bakar buraya da ne eleka şimdi hoslanmayla l*n .
bir yere daha çok bakıyorsa bir iş vardır diye dedim l*n
belki olmaya da bilir kapılma hemen l*n .
Nasip ne diyim.
Cevap
19Cevap
Kız bana baksada begenmezsem ikinci kez dönüp bakmam.
Hoşlandığı için bakar. Öyle bir durumla mı karşı karşıya geldin?
Aha bana bakıyor bende bakayimda ayarlayayim hemen is atayım 😄😄😄😄
Bakışların anlamini cozmek zordurr kimsi vardir okuz gibi bakar kimisi vardir gul gibi bakar gul gibi bakani gul olmak ister okuz gibi bakan tren olmak ister..
eğer hoşlandıysam bir defa bakarım eğer kızda bana bakıyorsa sürekli bakarım acaba kız hoşlandı mı nasıl tanışabilirim diye
Ilk basta fizigini güzel bulmuştur bakar. Sonra seninde ona baktigini farkedince bu sefer daha yüz bularak bakar kızda bana bakıyor diye
Erkek bu bakar yani.. Bir anlam aramamak gerek ben bunu anladım.
peki bir kız bir erkeğin ondan hoşlandıgına yüzde yüz eminse hoşlanıyorsa ne yapar? hoşlanmıyorsa ne yapar? tavrı nasıl olur yani?
duruma göre bakar..
işin aslı dişi kuyruğunu sallamassa erkek hiç bişi yapamaz
Hoslanti vardır bn hoslanmadgm kız bana bakınca kafamı cevriom ama kız guzelse bakmasada bakarım. d
Güzelse bakılır hacı nedeni yok hoşlanıyosada bakar hoşlanmıyosada
Bakıyosa Bukadar İstekli Vardır bir sebebi Bence Sormalısın :)
Bana bakarlar ama kimseye bakmam hoslansam bile bakmam
kız bakıyor diye de bakabilir
hoşlandığı için de bakabilir...
başka şeyler için de bakabilir
:D
ben kız baktı diye bakıyorum genelde. Hoşlandıysam da kız bakmadığı zaman bakarım
kıza ilk bakışı yaparsın daha sonrasında ondan beklersin eyerki adım atıyorsa hoşlantı atmassa hiç durma yoluna bak olur..
bence canı sıkıldığı için.
Deme :/
bir bakışa onlarca anlam yüklemeyin artık. ben teyzeme bakıyorum romantik romantik. aşık mıyım :/
bir kez değil ki ne zaman karşılaşsak göz göze geliyoruz ben de bakıyorum o da ama icraat yok :)
bence heyecanlanma derim. öyle olup da reddedilen onlarca insan var. üzmek istemem seni ama durum böyle.
bu saydığın sebeblerin hepside olabilir :)
Erkek bu. belli olmaz
hoşlandığına bakar :)
bakislari farkettigi icin bakar
Beğeniyordur
Ikiside geçerli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar