En ilginç ilk tanışmanız nasıldı arkadaş sevgili komşu akraba hiç farketmez
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Ankara'da üniversitemin 2 yılında bahçeliden evden çıktım bahçeli metrosuna doğru yürüyordum okula geçicektim metroyla kurtuluşa.. metronun yakınlarında bir bankta bir kız ağlıyordu ama öyle böyle değil insanlar yanından aldırış etmeden geçip gidiyordu.. normalde bende bir şey demezdim ama yaklaşırken göz göze geldik durdum yanında ne oldu kardeşim neden ağlıyorsun diye sordum. üniversitesinin ilk senesiymiş daha önce ailesinde hiç ayrılmamış. şerefsizin biri taciz etmiş yalnız olduğunu görünce oturmuş ona ağlıyordu.. aynı fakültede olduğumuzu öğrendim birlikte gittik fakülteye sonra fakülteden çıkışta yine karşılaştık bu sefer yüzü gülüyordu bir yerlere gittik oturduk.. ben mezun olana kadar çok iyi arkadaş olduk ikimiz.. şimdi nişanlandı o düğününe gitmek istiyorum yazın bakalım..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Mesaj geldi işte ben senin abinim felan diye sonra ablalarda attı işte 5 kardeşim olduğunu biliyodumda ilk defa gördüm buluşmak istiyorlar ama buluşmam
00 Yorumla
Tiyatro kursuna katıldım ilk gündü yanıma geldi ve sen tiyatroyami geldin diye sordu bende evet dedim sonra beni 2 dakika süzdü ve senden oyuncu olmaz diyip gitti ardından 2 gun gecti hocamiz rollerimizi verdi ben onun nişanlısını oynuycaktım o hocaya itraz etti ben damlayla nişanlı olmam diye hoca kızfı itraz etti diye aradan bir hafta geçti oyunu oynadık ve oyun bittikten sonra bana teklif etti :)
00 Yorumla
- +1 yıl
bir akşam faceden 'hi xd' diye mesaj attı :D 1 yıldır beraberiz :):)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- +1 yıl
soru sormuştu bende cevaplamıştım sonra eig seçmişti sevdiceğim :D
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederiim :)) @Damlla
eskı kız arakadasımla ınternetten sanırım avea nın bır promosyonu yuzunden tanıstık 5 sene surdu sonra
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel sürmüş neden bitti ki
- +1 yıl
Kız arkadaşımla ben gemide halat başlarken ayağı halata takılıp denize düştü bende peşinden atladım öyle tanıştık
00 Yorumla - +1 yıl
Kız arkadaşımla 3 defa tanışmıştık biz :))
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha 😃
- +1 yıl
3. Sağlam oldu oldu ama öyle bir zamanda geldi ki unutmak kolay olmadı; )
kitap fuarında olmustu la :/
00 Yorumla- +1 yıl
valla hatırlamıyorum bıle :)
00 Yorumla - +1 yıl
İlginç bir tanışmam olmadı.
00 Yorumla bilemedimki
00 YorumlaAdın ne?
01 Yorumla- +1 yıl
İstediğim cevap bu değil
- +1 yıl
Bilmiyooomm
00 Yorumla - +1 yıl