Flört ettikleri erkeklere trip atmak neden türk kızlarına özgüdür ?
Yabancı uyruklu kızlarda bu tarz şeyler neden yok ?
Yabancı uyruklu kızlarda bu tarz şeyler neden yok ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya sanki çok yabancı tecrübeniz varda ,türk kızı türk kızı tutturmuş gidiyosunuz... türküz biz .. böyle yetiştik.. 1 haftalık tatile çıkıldığında ,yada diskoya bara ,hemen yatağa girmekten ziyade ,ananelerimizle büyüdük.. sıkıntı türklük ise.. yaşamayın kardeşim türkiyede.. gidin yurt dışına oh mis.. yada al yabancı eş, otur.. ama bakirelik sorarsan terkeder seni ,geri kafalı türk der sana,hangi devirde yaşıyoruz der.. aaaa nedir bu türk türk kızı..
soruma cevap vermek haricinde herşeyi yazmışsın maşallah :)
teşekkür ederim ilginiz için ve cevabınız için :)
beni göçertmede gerisi sorun değil göçen tuş olsun yenisini alırız :))
Olmadığını nereden biliyorsun? Trip kadının genetiğine kodlanmış uyruk muyruk dinlemiyor. Kaç tane yabancı tanıyorsun ki sen? Turistleri boşver sen onlar hayatında görmediği ilgiyi, şefkati görüyor sizden ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Yurtdışında da gayet bu şekilde yürüyor ilişkiler anlayacağın takmışsınız siz Türk kızları hebele hübele...
Bu arada yabancı uyrukluyum ve çok güzel trip atarım.
çünkü en abaza erkekler türk erkekleri...diğer milletlerin erkekleri bu kadar bi taraflarını kaldırmıyo hiç bir kızın...
Sanki 220 milletten bilmem kaç bin kadın tanıdın da konuşuyorsun ha.
Cevap
3Cevap
Trip atmak kadınların doğasında var Türk, yabancı diye ayırt etmek büyük hata bence. Hormonel birşey yani:)
trip atmak= benimle ilgilen, beni sevdiğini ispatla...beni ne kadar önemsediğini ispat et... kız lügatında anlamı bu...
Tüm dünya ülkelerindeki kızlarla takıldın da vardın bu kanıya dimi. Taşlasın seni türk kızları.
işte o yuzden artık karar aldık onlara fırsat vermeden biz trip atıyoruz .. katıl bize ..
Kaç yabancı kadın tanıdın merak ediyorum, yabancı trip atan arkadaşlarım vardı. E tabi yabancı dil olunca zor anlıyorsun tribi
Sorunsa sizin için uzak duracaksınız bu kadar kolay
Trip atmayı sevmem ama sana şunu diyim erkekler daha beter tripcan ahanda buraya yazıyorum.
Tatil yöresinde 2-3 takıldığınız kadınlarla karşılatırmayın bizi. azıcık yabancı dizi izliyorsan onlarında ruhunda trip var. :D
bişi sorcam. genelde yabancı kadınlarla ilişkileriniz tek geceden ibaretken, bu tarz çıkarımları nerenizden şaapıyosunuz acaba?
napsın kız..anne ayrı dert baaba ayrıı dert..
İlgi mi bekliyoruz napıyoruz anlamadım ki bende
uzak durcan ithal getircen ozmn
he ya ne bu iş <B
He ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar