En yakın arkadaşlarım dediğim kişiler hep birlikte buluşmuşlar beni çağırmamışlar bu bana yapılır mı bu zamana kadar acaba beni darılmasın diye mi çağırıyorlardı? ulan zaten arkadaşım yok siz bunu yaparsanız ben ne yapayım. Bundan sonra sahte dostluk kuracağım, ben de herkesi arayıp soracağım, önüme gelene kardeşim diyeceğim, sevsem de sevmesem de sen iyisin diyeceğim, yalan iltifatlar da bulunacağım.
Çevremi genişleteceğim böylece çok arkadaşım, çok sevgilim olacak yalandan da olsa herkesin dostu olacağım işim düşünce benim için iyi olacak madem iyi arkadaş olana böyle yaparsınız. Bıktım galan evde oturup birisinin çağırmasını beklemekten. Ben de sahte dostlardan olacağım ne yapmam lazım anlatın bana nasıl sahte dost olacağım, çevre edineceğim teselli olmak istemiyorum ne yapacağımı söyleyin yeter
Çevremi genişleteceğim böylece çok arkadaşım, çok sevgilim olacak yalandan da olsa herkesin dostu olacağım işim düşünce benim için iyi olacak madem iyi arkadaş olana böyle yaparsınız. Bıktım galan evde oturup birisinin çağırmasını beklemekten. Ben de sahte dostlardan olacağım ne yapmam lazım anlatın bana nasıl sahte dost olacağım, çevre edineceğim teselli olmak istemiyorum ne yapacağımı söyleyin yeter
Güncellemeler
+1 yıl
bugün sevdiğim sevmediğim çoğu kişiyi aradım ve mesaj attım kendimi iyi hissettim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer