Eski sevgilim yeni sevgilimle aramı bozmaya çalışıyor :(

Yıllardır unutamadığım biri vardı tam 5 yıl sevdim küçüklüqumden beri yani.. Çok sewiyodum o hiç beni takmıyodu defalarca çıkıp ayrıldık istediği zaman terk edip istediğinde geri döndü hep bende salak gibi bunu kabul ediyordum çünkü çok aşıktım.. kenedeni vazgeçilmez sanıyordu çok yüz verdim bu yüzden bna istediği gibi davranıyordu nyse kısaca ben bunun yüzünden çok acı çektim hergün ağladım sızladım dualar ettim aklıma gelmesin diye sürekli uyuyordum bununla en son çıktığımzda yne saçma bişey için beni terk etti çok ağladım onun umrunda değildi sonra ben onun kardeşim dediğim kızla çıktığını öğrendim ve ondan tamamen soğudum biraz acı çektim ama sonunda unuttum kendimi toparladım..başkasıyla tanıştım ve onunla çıkmaya başladık aylardır çıkıyoruz çok mutluyuz herşey yolunda tabi eski sevgilimin bizi ayırmaya çalıştığını saymazsak.. facebokkta başka hesaplar açıp sevgilimn aklına girmeye çalışıyor sevgilin eski sevgilisyle görüşüyor diyor aramızı bozmaya çalışıyor şimdi bunun amacı ne kendini vazgeçilmez sanıyordu vazgeçtqm içinmi hazmedemiyor ? kuzenime hep beni ne kadar sevdiğini anlatıyor arkadaşlarıma beni soruyor.. onun yüzünden sevgilimle tartıştık ama sevgilim bana güveniyor .. yne de ben aramızın bozulmasından korkuyorum sevgilime başkalarından mesaj atıyor buluşacağımızı falan söylüyor.. şimdi ben napmalıyım sevgilm bana güveniyor ama korkuyorum yine de aramız bozlur diye biraz karışk oldu ama yardm lütfen :(
Eski sevgilim yeni sevgilimle aramı bozmaya çalışıyor :(