Soğuk biriyim ama bir adım gelene koşabilirim sevgilisi olan çoğu kızdan daha güzelim neden ben bulamıyorum nerde bulabilirim iyi bir sevgili?
Cevabın nedir?
+1 yılbol bol düğünlere gıt bıde cok güzel isen senı ıllakı orda görenler olcak ordn çıkar sana bı koca adayıı :) eskdıen böyle oluyoduda artık pek olmuyo bu heralde ama sansını dene derımm:) bıde dıyon ya burdn olmaz dıye nasıpde burdan olması varsa da olur yanı olmaz deme burada olan herkeze karsıda ön görüşlü olmaa yoksa elıne gecen fırsatları kaçırırsın. bıde eger böyle sanaldn bulcaksan cok dıkkat et ıkıce konuş tanı karsındakını hatta aylarca falan sohbet et içine sınerse eger o da sevdıyse teklife der zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sadece sevgili olmaksa bulursun. Ama seni sevip senin mutluluğu düşünecek ömrünü sana adayacak birini bulmak işte mesele bu, ben ebediyyen sevebileceğim birini arıyorum hem dünyada hemde ahirette beraber olabileceğim biri, ben gerçek sevgiyi arıyorum... şimdi tekrar düşün?
22 Yorumla
Soran+1 yılTamam işte bende bunu arıyorum
aa inanmam ben dün aldım pazardan hemde en güzelinden
21 Yorumla
Soran+1 yılAyh inanmıyorum bundan sonra her semtin pazarına gidecrgim belki banada denk gelir sende güle güle kullan
Bence kitapcilara git. kitap okuyan erkek candir :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
98Cevap
+1 yılTürkiye gibi nüfus olarak 10 erkeğe 1 kızın düştüğü, şeref ve haysiyetin " - Nefes alsın yeter! " denilerek ayaklar altına alındığı bir erkek popülasyonunda senin bu söylediklerin bana nedense inandırıcı gelmiyor. Dışarısı fıldır fıldır kız, eş, sevgili hatta tanışabileceği en ufak dişi canlıyı arayan erkeklerle dolu.
Sen bu ortamda nasıl oluyor da sevgili bulamıyorsun? Hepiniz zaten nimetten sayılıyorsunuz Türkiye sınırları içerisinde. Bence çok şanslısınız. Ve bu şansı kullanmalısınız.02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar basit düşünmediğim içn belkide
- +1 yıl
Aksine çok basit düşündüğün için yalnızsın. Herkesi aynı profil olarak değerlendiriyorsun. Şu bana bunu dedi. Bu kabaydı. Bu bana hakaret etti. Veya bu bana vurdu. Veya seni geçtim. Gazetelerin 3 sayfasını okuduğunuzda " 36 yıllık eşini, çocuklarının önünde 36 yerinden bıçaklayarak öldürdü. " gibi haberleri okuyunca herkesi o manyak gibi düşünüyorsunuz. Yani genelleme yapıyorsunuz ve bizi bir erkekten önce bir insan olarak göremiyorsunuz. E tabi durum böyle olunca ister istemez temkinli yaklaşıyoruz. Korkuyoruz. Sonuçta sizin gözünüzde potansiyel tecavüzcü, katil, sapık, Kazanova, aklı seks yapıp terk etmekte, daldan dala zıp zıp gibi gibi... bir profile sahibiz.
Aynı sorun bendede var. Sanırım sorun karşımdakinden birşeyler beklemem. Belli ettirecek birşey "aaa bu kız sanırım benden hoşlandı." Diyebileceğim türden bir şey. Bir bakış bir gülüş. Karşı tarafa aynı şeyi benden bekliyorsa öyle geçip gidiyoruz işte. Ekstradan çekingen olduğum için onunda katkısı var sanırım. Pek fazla göz teması kuramıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bakmıyorum kimseye önüme bakıyorum sadece
+1 yılwalla 19 yaşındayım benim hiç sevgilim olmadı aşık oldun mu birini sevdin mi dersen ölümüne sevdim kafayı bozdum onun için ama o anlamadı psikolok, pskiyatri, hocalara gittim.. hoca kara sevda olmuşun dedi =) ilaçlar kullanarak dua yazdırarak anca düzen tuttum şu an kalbim 0 bom boş biri beni sevene kadar kimseye gönül vermeyeceğim. bunu anladım.
biri bana emekliyerek gelse ben uçarak giderim sen ne diyon :D :D00 Yorumla
+1 yılBulursan bana söyle ve öğret nasıl bulduğunu.. Aslnda ben yalnız olmak istediğim için bulmuyorum aramıyorum ve istemiyorum da.. Neler olacağı bilinme ALLAH büyük.. Bıraktım mevlama..
00 Yorumla
+1 yılHayat bir gun karsina dogru adami cikartir. Bende cogu erkekten yakisikliyim ama bir sevgili edinemiyorum. Sebebini bende cozemiyorum. Acaba ikimizde hem soguk hem cocuksu gorunuyor olabilirmiyiz?
00 Yorumlagüzellikle bir halakası yok egosunu tatmin edememiş kendini beyenmiş vs vs kızları erkekler hiç sevmez istediği kadar güzel olsun soğuk olduhun için belkı erkekler böyle algılıyodur. fazla güzel olmayıp bır gülüşü için cıktıgım kızlar oldu.
00 Yorumla
+1 yılButun kizlar sevgilisizlikten yakınıyor ama onu sevenlere bakmıyorlar bile. Hepsi istiyor ki kıvanç gibi sevgilim olsun. Yok a. mk varsa yolla bizi de şeeapsın. Bizle idare edeceksiniz artik :))
01 Yorumla
Soran+1 yılKıvanç tipim değil maalesef
Sevgilisi olan çoğu kızdan güzelsin ve yalnızsın? Bakkala giderken peşine takılan, işyerinde yemeğe davet eden, okulda not isteyen yok?
Bu nasıl izole bir hayattır.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya yanımdaki silgi bile istemiyor düşün
+1 yılpazardan bulıyoz 1 alana 2 bedavadan nasıl görmedin :D
12 Yorumla
Soran+1 yılNerenin pazarı yok mu adresi
- +1 yıl
kebapcı necatı var 2 sokak ilerde sağa dön orda :D
+1 yılbence cafe cafe gez ve öz güven patlaması yaşayan bir erkeğin gelip masana oturabilirmiyim tatlı ve soğuk bayan diye sormasını bekle :)
02 Yorumla
SoranCevabım kesin hayır olur istedigim sey bu degil
- +1 yıl
iyi de önemli bir adım atmış olacak hem öz güven kötü birşey değil ki hanım efendi neden hayır?
hiçbir yerde arama.. yaşam sana da bağışlar bir sevgili... çevrene dikkat et.. sana bakan hayran gözleri göreceksin...
01 Yorumla- 6 ay
cok guzel yazmissiniz :)
Sahibinden. com a gir ikinci el, az kullanılmış, doktordan, temiz, darbesiz, değişensiz, bir çok seçenek bulabilirsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi fikir gerçekten
Ortalıkta mahkeme suratla dolaşırsan kim cesaret edpte yanına gelebilir. ya da cok güsel olduğun için rededilirim korkusunu tasıyan vardır belki o yuzden acılmıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok soğuğum derin dondurucu gibi
+1 yılEminim senin de şimdi çevrende seni seven birileri vardır. Ama sen onu beğenmiyorsundur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok valla
+1 yılnasip işleri ortama gir bulursun biraz soğuk durma erkekler muhabet et bir profil resmi koysan bile burdan yazılan çıkar sana bir dene istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdan istemiyorum
- +1 yıl
o zaman acım ortamlara gir biraz güler yüzlü ol pimpirikli cins olma bulursun
+1 yılSosyete pazarından tabi nerden olacak sen oralara pek gitmiyorsun galiba
20 YorumlaSağlık olsun vardır bundada bir hikmet yalnızlık hoş :D
00 Yorumla
+1 yılkimsenin karşına çıkacak cesareti olmadığı için benimde sevgilim yok benim sebebimde bir kızı gerçekten beğenememem
00 Yorumlaetrafta odun öküzden çok ne var yokluktan dolayı çıkıyorlar işte..
00 Yorumla:) Avm ve pazarlarda satılıyor 2 kilosu bir lira :)
00 Yorumla
+1 yılSevgili markette satiliyomus gibi imaj verdin :)) kelebek konar elbet ismetle kısmet yanyana durmaz :)
00 YorumlaBenimde yok mesela ama hayatin sonu degil sabret sadece
00 YorumlaSususn susun söylemeyin yerini :D sonra herkes dadanıyor bize kalmıyor hahahahahah
00 Yorumlabende yalnızım o zaman ;
Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız...00 Yorumla
+1 yılBiz aptal erkeklerin "bu kız çok güzel bana bakmaz" tribi yüzündenç
00 YorumlaWalla aynı dertten ben de muzdaribim ben de bulamıyorum.. benden daha çirkinlerin 2-3 sevgilisi var ben bulamıyorum
00 YorumlaBurada bulamayacagin kesin sen başka yerlerde ara :)
04 Yorumla
Soran+1 yılburada aramıyorum zaten öyle olsa gizliden sormazdım
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama yok iste abicim
+1 yılperşembe pazarında var bu hafta yeni geliyorlar acele etmelisin bitebilir sınırlı sayıda
12 Yorumla
Soran+1 yılBitmeden yetisiyim o zaman
- +1 yıl
koşman lazım hala burdamısın
Hmm güzelsin ve bir adım atan yok. Enteresan bir vaka
02 Yorumla
Soran+1 yılSebeplerin cogunu biliyorum soguk biriyim kimseyle bakışmıyorum ve sevgilim oldugunu düsünüyolar ama yok yanii
Hep erkeklerim sana gelmesini bekliyorsun birde sen bir adim gitmeyi dene?
00 Yorumla
+1 yılRibonye gir gelen geçen yavşar her gün sevgili değiştirirsin :D
00 YorumlaFoto atman lazım güzel olup olmadığını bilemiyoruz ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılOraya mı takıldın sadece
Kendini gizliye atarsan kimse seni bulamaz gün yüzüne cık onlar seni bulacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdan istemedigim icin gizliyim
+1 yılBende cogu erkekten daha yakisikliyim ama yalnızım. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen güzel bir sevgili arıyorum. Dilersen tanışmak isterim. tabi dilersin. Bende çok yakışılıyım fakat benim de senn gibi sevgilim yok. çift anlam.. Seçiciyimdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGülüm bu işler aramayla ya da istemekle olmuyor. Bu işler zamanı gelince kendi kendine oluyor ben 10 yıl aradım bulamadım ama tam vazgeçtim kendiliğinden önüme çıkıverdi bitanem :) Sabret :)
10 Yorumla
+1 yılBoşver sevgili iyi değil ya en iyisi bir knk olsun senin olsun :)
06 Yorumla
Soran+1 yılKanka olmuyo iste hepsi kazık atıyo
- +1 yıl
Alla alla knk a candir l*n :)
Soran+1 yılCan olanı denk gelmiyo bana heralde hepsi işi düşünce hep yanlarında oldugum insanlar benim hic yanimda olmadilar
- +1 yıl
Sende adamını seveceksin yapmak bişey yok
Soran+1 yılEe adam mı var bende kimseyi sevmiyorum seviyomuş gibi yapıp oyunu kuralına göre oynuyorum
- +1 yıl
:) sevme zaten boşver sonra zararlı çıkarsın hep yalan olmuş insanlar :) o yüzden boşver
+1 yılo kadar güzelsen bu kız bana bakmaz mantıgından dolayı olabılır belki nacizane görüşüm
00 Yorumla
+1 yılİnsanlarla bu konuda direk iletişim kurmak zor, ilk adım olarak sosyal medyayı kullanabilirsin bence
00 YorumlaBende bulamiyorm kendimi ovmeyi sevmem ama gene allaha sukur giderimizde var yani
00 Yorumla
+1 yılBende yakışıklıyım ama neden böyle gerçekten bende anlamadım
00 Yorumla
+1 yılBende aynı şekilde çoğu erkekten daha yakışıklıyım ama sevgilim yok
00 Yorumlaguzelim diyonuz gizli profilde takılıyonuz ne işse :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu açık sorsam gelecek mesajları tahmin edebiliyorum
Halil sezainin şarkısı geldi aklıma "nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gulunecek seylerii ".
00 Yorumla
+1 yılSipariş Ver netten 3 fim içimde adrese teslim ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılbulamıyoruz :((( bana koşcagını bilsem biri için bir dakka durmam ama yok işte begenilmiyoz
00 Yorumlauzaklarda arama. çünkü ben içindeyim. kalp kurmuşsun kalbime. en güzel yerindesin :)
00 Yorumla
+1 yılsen önce kriterlerini yaz bakalım. bir analiz yapalım
00 Yorumlabu işler güzüline çirkine bakmıyor hatun kader kısmet meselesi
00 Yorumla
+1 yılGerek yok dostum sevgiliye hayat boylede guzel gecip gidiyor cay ic keyfine bak bide sigara tellendir mis gibi iste
00 YorumlaSabırla bekleyip karşınıza çıkan fırsatı değerlendirerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın? burcun nedir? saçlar uzun kısa düz dalgalı kıvırcık?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"öff snne be slk:S:S" aşısından yaptır. bızımkıler bayılıyorlar bu tıplere.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma o zaten ayrı bir olay
vardir sevgili olmak isteyende korkuodur senden sana bakana sende bak gelir konusur elbet
00 YorumlaCanim guzelbi soru Bazen guzellik yetmeyebilir dil de onemli...
00 Yorumla
+1 yıl1. Dışarıya verdiğin o soğuk hava.
2. "Koşabilirim" havasını dışarıya fazla yansıtmama..00 Yorumlasimdi kiyaslama yapmak dogru değil tabi ama cesaret ve belli etme isi bence:)
00 Yorumla
+1 yılKonuşman gerekli tanıman dinlemen gerekli onun gibi düşünmen
00 YorumlaAynı dertten muzdaribim :(
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAramasini bilmezsen bulamazsin numarami veriyim ara kafasi haric 20 cm :)
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt