Sağlıklı düşünemiyorum, sizce ne yapmalıyım?

Bir kaç ay oldu çıkmaya başlayalı son günler de pek buluşamadık. Genel olarak o uyuya kaldı veya bir işimiz çıktı. Bende bir süredir yurt dışına çıkmıştım bir 5 günlüğüne. Bu arada beni çok özlediğini, geldiğimde yanına koşa koşa geleceğini söyledi. Normalinde bugün buluşacaktık. Her zaman yaptığım gibi sabah 8 de kalktım, onun için bir güzel giyindim süslendim. Onun uykusu biraz ağır benden uyanana kadar onu aramamı istemişti, bende öyle yaptım. Saat 8 den 10.30 a kadar en az 91 kere aramışım onu, birde mesajlar var tabi. Uyandı dedi ne yapmışım ben böyle, saat kaç olmuş. Sen saat kaça kadar müsaitsin dedi bende 12-1 dedim. Fakat oda bal gibi bilir ki bu sadece temsili bir saattir, o yanımdayken bu 1 nerden baksak 3 bile olabilir. Dedim ki ona aslında şu an zaman kaybediyorsun onun bana cevabı da 3 saat için mi geleyim oldu. Şok oldum ve çok sinirlendim. Bana yanına ne olursa olsun koşa koşa geleceğim seni çok özledim diyen adam şimdi bir uyuya kaldım bütün hayallerim suya düştü dedi. Fakat bu sürede ben hazırlanmış, makyajım yapılmış ve sadece onu bekler bir vaziyetteydim. Gelme dedim. Üstelik bu adam sadece beni özlediği ve görmek istediği için 20 dakikalığına da olsa yanıma gelen biriydi. Ne değişti? Hala bomba gibi her an patlayabilecek bir haldeyim, sağlıklı düşünemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sağlıklı düşünemiyorum, sizce ne yapmalıyım?