Herkesle samimi olan erkek tek bir kızla mesafeli, o na da ilgili fakat mesafeli bu kız yüzünden. Sizce bu erkek hoşlanıyor mudur?

Aynı iş yerindeyiz, bana bir ilgili bir ilgisiz davranıyor, ama diger kızlardan farklı davranıyor, bilmiyorum bu benden dolayı da kaynaklanabilir tabi. Yani diğerleri gibi samimi değil, onlarla kol kola girdiği zamanlar bile oluyor ve bu hep benim bulunduğum ortamda oluyor, tabi bu davranışlarından sonra ben o na bakmıyorum bile, soğuk davranıyorum. Herkesle bu denli yakın olan insanın benimle ne işi olur, ama işte bir yanım bir ihtimal beni kıskandırmaya çalıştığını söylüyor, çünkü ben kendimi o na karşı geri çektim. Bana yakınlaşmaya çalıştı elini omuzuma koydu bir başka örnek, kafama elini uzatarak seviyormuş gibi yaptı ve ben bunların üzerine yapmamasını, hoşlanmadığımı söylediğim, benim kafam karıştı sizce ne düşünüyordur benim için? Tesekkür ederim:)
Herkesle samimi olan erkek tek bir kızla mesafeli, o na da ilgili fakat mesafeli bu kız yüzünden. Sizce bu erkek hoşlanıyor mudur?