sorum yabancı ünlülere hayran ve yabancı erkeklere bayılıan Bayanlara neden yabancı erkeklere bayılıyorsunuz türk erkeğinin kara kaşı kahve gözü esmeri kumralı, çakı gibi delikanlısı varken neden bu conconlara bayılıyorsunuz anlamış değilim. peki siz yabancı kızlarla kendinizi güzellikte aynı kefede görüyormusunuz
Cevabın nedir?
Şimdi ben bu soruya ciddi ciddi cevap vereceğim. Ama alınmaca gücenmece yok. Tüm samimiyetimle yanıt veriyorum.
Olay Türk erkeklerinin yakışıklı olup olmaması değil. Çakı gibi olup olmaması değil. Olay zihniyet meselesi...
Bizim erkeklerimiz şımartilmiştir. Bu onların suçu mu? Değil... Anneler oğullarını şımartir, el bebek gül bebek yetiştirir, kimselere yakıştıramaz... Bu da erkeklerimizi "ben ne dersem doğrusu o" triplerine sokar.
Ha bir de, toplumun, erkek adam şunu yapmaz, bunu yapmaz, yok ağlamaz, yok acı çekmez... gibisinden erkeklerimizi insan dışı süper güçlü yaratıklara dönüştürme çabası sonucunda delikanlılarımız "heeyyt ulan, yıkılmadım ayaktayım" modunda gezerler.
Türk kızı? Türk kızı rahat değildir. Kışkırtılmış erkeklik karşısında kendini bastırır da bastırır. Toplum da onu istemektedir zaten. Duygularını ifade edemez, kişiliğini gösteremez, babası ne demişse o olan evde yetişen kızımız sevgilisi/kocası ne derse onu yapmak mecburiyetinde hisseder. Mutsuz olur.
Mutsuz kadın mutsuz eder.
Yabancılar çocukluklarından itibaren özgür irade ile yetiştirilirler ve evde kız erkek ayrımı olmadan, çifte standartlar dışında yetiştiklerinden kendilerini ifade etme, duygularını belli etme potansiyelleri gelişmiştir. O yüzden Rus kizlarının (güzellikleri ayrı - cidden çok güzeller) rahat ve samimi tavırları ilgi çeker. Keza yabancı bir erkeğin de duruşu içten gelir, caka satayım havası gütmezler.
Beni bu konuda yetkili yapan kim? Hiç kimse... Ne bu peki? Gözlem. 40'ına merdiven dayamış, Türk erkekleriyle yabancı erkekleri gözlemlemiş, geçmişte Türk sevgilisi olmuş olmasına rağmen evlilikte yabancıyı tercih etmiş bir kadının gözlemi.
Yorgun olduğumda yemek yapmaktan gocunmayan, şehir dışından döneceğimde bana sürpriz olsun diye evi temizleyen vs... ve bundan gocunmayan ve hatta gurur duyan bir eş, her gömlekleri ütülendiğinde, yemeği masaya konduğunda vs emeklerin ödenmez... diyen bir eş bir kadının kalbini sonsuza kadar çalmıştır...
Yani samimi olmak, içtenlik, paylaşmak, sevgi ve hepsinden önemlisi karşındakinin de "insan" olduğuna duyulan saygı...98 Yorumla
Soran+1 yılmaşşalah cevap bekliyorduk sen destan yazmışsın sana katıldığım konuda var katılmadığım konuda mesela kız çocukları daha şımarık büyür bide şimdiki kızlar erkeğini beklemiyor hepsi flörtte avrupa kızlarını geçmişler tabi sözüm hepsine değil ama çoğuna
- +1 yıl
Onu da abartıyorlar ama. Flört de flört gibi değil ki? Her iki cinste de bir medya özentisi de var bence tabii. Televizyonda gördükleri "hayali karakterler" gibi olup "hayali aşklar" yaşamak istiyor her iki cins de. Haklısın. Beklenti yükseliyor, hayal kırıklıkları artıyor. Çünkü kimse "kendi" gibi davranmıyor. Herkeste bir "öyle davranmam gerektiği için.." kaygısı var.
Ve evet, ben çok konuşurum :)
Soran+1 yılçok doğru kendilerini beren saatle kenan doğulu zannediyor avanaklar:)) hep bu abuk sabuk magazin programları yüzünden
- +1 yıl
şimdi şöyle siz iyisine denk gelmişsiniz ama iyi Türk erkekleri de var. Avrupa'da uzun süre kaldım orda erkeklerin kadınlara davranışlarını gördüm. Avrupalılarda pek aşk olmuyor, erkek kadına bakarken gözünden ışık çıkmıyor. ev işi vs demişsiniz belki siz kendi babanızdan veya akrabalarınızdan öyle görmediğiniz için bütün Türk erkeklerini aynı kefeye koyuyorsunuz. iyi olanları da var Türk erkeklerinden, ama haliyle onlar da iyi kız istiyor, tüm bu dediklerinizi bir Türk erkeği de yapabilir ama nesil çok kötü iyi ve bunları hakedecek kız bulmak zor.
yabancılara gelince yabancı kadınlar zaten 12-13 yaşında ilk cinsel ilişkisini yaşıyor. erkeklerde milletten millete fark yok kime sorsan hepsi el değmemiş kız ister. yabancı erkek de hazır böyle bir Türk kızını da bulunca haliyle atlıyor hemen.
affedersiniz zikmeye gelince birşey demiyorlar ama evlenmeye gelince göçmen el değmemiş arıyor çoğu. iskandinav ve alman ülkelerinde kaldım. - +1 yıl
yüzüne bakılmayacak çinli kızlarla bile evlenen süper uber yakışıklı erkekler cidden var. bunu yapıyorlar çünkü artık kendi ülkelerindeki kadınlarla yata yata bıkmışlar. doğu kültüründen gelen kadınlar da el değmemiş olarak geldikleri için erkekler onlarla birlikte olmak için evleniyor. sonra da zaten yaş geçmiş oluyor. bunu bizzat yabancı erkeklerden duydum. kendi milletinden kadınlar sür_tük vb yakıştırmalar yapıyorlar, ben de temiz bir göçmen bulsam evlensem 40'ıma yaklaşınca falan diyorlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim Bosna'dan arkadaşlarım var. Adam Ruslarda dahil olmak üzere hemen hemen bütün o güzel dediğimiz kızları tanıyor. Ve bana dediği şey şu " Bu kızlar gerçekten çok güzeller ama huyları çok kötü. Şeytandan beterler." dedi. Bu biraz tercih meselesi. Biz burada büyüdük. Burada yaşıyoruz. Az çok ilişkilerin nasıl döndüğünü biliyoruz. İnsanın ne aradığına bağlı. Misal az evvel söylediğim Bosnalı erkekler, kadınlarına çok değer veriyorlar. Kadın kutsaldan öte. Öyle sahipleniyorlar. Bunu da "Biz savaşta çok kadın kaybettik, o yüzden kadınlarımıza canımız gibi bakarız" diye açıklıyorlar. Ötesi var mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılİYİ GÜZEL AMA BİZ KADINLARA KUTSALDAN ÖTE DAVRANSAK VAY HALİMİZE ARTIK TRİP ATMAZ KAFAMIZA TAŞ ATARLAR HEALDE
- +1 yıl
Ee bu da var. Diyorum ya bu insanın huyuna suyuna bağlı. Değmeyecek insanları ilgi, özen, alaka gereksiz. Sizin hatanız burada. Aynı şekilde kızlarda da var bu. Sırf vakit geçirmek için kırk takla atmamak gerek.
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor hepsi bu.
Meselaaa türk erkeklerinin çoğu da türk kızından şikayetçidir, özellikle seks konusunda.. Şunu söyleyeyim.. Türk kızı dünya üzerindeki elde edilmesi en "kolay" kadın ırkı.
Gidin görün... Ne desem boş şimdi..00 Yorumla
Peki Türk erkekleri neden hep yabancı hatunlardan hoşlanıyor, tvlerde görünce ağızları bi karış açılıyor (evliler de dahil). Empati yapmak lazım. Erkekler çok mu iyi de kızlara laf atılıyor...
22 Yorumla- +1 yıl
Bunu yazan dünyadaki ilk erkek olabilirsin yarım saattir bu yorumu arıyorum ya
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. bu aslında sadece türklerde olan bir şey değil tüm dünyada var. bunun da bence bilimsel bir açıklaması var:
esasında adına aşk dediğimiz çekim bir hormonal emir sistemiyle çalışır ve bu konudaki çalışmalar gösteriyor ki insanların cinsel çekim duydukları kişiler onlara dna kodlaması bakımından en uzak olanlardır. yani genlerin çeşitliliğini ve gücünü korumak için seni sana en benzemeyene yönlendirir. hatta dışa kapalı yaşayan ve sürekli içeriden evlenen kolonilerle yapılan bazı çalışmalar göstermiştir ki, bireyler eşlerini kendileri seçtiğinde istisnasız her seferinde dna haritası kendisininden en farklı olana yönelmiştir.
yani esasında bu yabancı hayranlığı rererörö denen şey, bazen gerçekten içi kof bir hayranlık da olsa, çoklukla doğanın insan türünü korumak adına geliştirdiği bir savunma mekanizmasının tezahürüdür.41 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılBen öyle değilim. Yabancı kızlarla kendimi aynı kefede görmüyorum çünkü boyum 1.80,saçlarım sarı,gözlerim mavi değil. Ben 1.60 boyunda,kahverengi saclı,ela gözlü bir kızcağzım.Gözlerim hafif çekik (badem tarzı) olduğu ve dudaklarımın dolgun olduğu için ve tabii birde hafif esmer olduğum için yabancılara benzetilirim.Bir jennifer lopez mi denmedi bir beyonce mu denmedi artık :d neyse :D ben yabancı erkekleri değil türk erkeğini severim. Erkek dediğin türk olacak. Sert,dediğim dedik,kıskanç,delikanlı,mangal yürekli,adam gibi adam olacak. Yabancılar gibi geniş olmayacak. Dış görünüş dersek onlarda Brad var bizde Kıvanç. Onlarda Johnny var bizde Mehmet. Neyimiz eksik? Boyumuz mu? Yoo, Brad Kıvanç kadar uzun boylu değil ki. Bence gözlerinizi açın baylar bayanlar. Sizlere türklerden başka yar olmaz :D bırakın şu yabancı sevdasını gelin bağrınıza basın şu türk gençlerini :D hey allahım..
33 Yorumla
Soran+1 yılbravo harfi harfine katılıyorum
+1 yılTürk'te de yabancı da guzel kıza guzel kiz yakisiklilikta yakışıklı derim bir erkek illa İtalyan ya da İspanyol olmak zorunda degil benim icin. Nasil ki Türkler de guzel/ yakisikli varsa onlarda da var.
Sen kendini Bir tutuyor musun demişsin o kızlarla evet tutuyorum Hic bir bakımdan da farkımız olduguna inanmıyorum...
Bir siyahinin vücudu ulkem kadınından daha sıkı olabilir bir Rus Türk'ten daha isveli cilveli vs olabilir. Ame su var ki onlarla yaşadığınızda sizi annenizden gelme kültürel el ustunde tutmaz, evi çekip çevirmez. Arkanızı döndüğünüz ona az ilgi gösterdiğinizde de sizi aldatır.
Bunu kıskançlıktan degil gerçeklikten yasanmisliktan söylüyorum.
Aynisi bizim icin de geçerli. Yüzden tipten güzelim olmak bir ömür icin yetmez.
Herkes kendi kültüründen olanla daha mutlu olur. Bu da bir gercek.10 Yorumla
+1 yıllink işte buyüzden :D
014 Yorumla
Soran+1 yılLİNKTEKİYLE TANIŞSAN SANA EVLİLİK TEKLİF ETSE EVLENİRMİSİN
Soran+1 yılHATTA CEVABINI BEN VERİYİM EVLENİRSİN
- +1 yıl
aşkııım o benim yaaaaaaaa ölürümmmmm :D
- +1 yıl
Arada bir de aynaya baksanız
- +1 yıl
kıskanmayın lütfenn :D
Soran+1 yılBU RESİMDEKİ ÜNLÜ YÜZÜKLERİN EFENDİSİ FİLMİNDE ORKLARI CANLANDIRIYODU GALİBA:))
- +1 yıl
ha ha ha ne komiksin sen öyle
- +1 yıl
off git yaa :P
çünkü onlar para,şöhret,yaşam tarzlarının şehvetine kapılmış olanlardır.sanıyorlarki yabancı erkekler onları bir ömür sevecek.halbuki afedersiniz sex aracı olarak kullacanaklarından haberleri yoktur.işlerini halledip yataktan kalkıp bir başka kadınla yatmaya gideceklerdir.onlara göre serbest nasılsa.Türk erkeklerini tercih ederim her daim.
43 Yorumla
Soran+1 yılafferin sana helal:))
- +1 yıl
Türk erkekleri rus kızlarına köle olmuş durumda tatlım
+1 yılsiz neden rus kızlarını ağzınızdan düşürmüyosunuz? türk kızlarının kara kaşı kara gözü esmeri kumralı sarışını renkli gözlüsü varken neden bu conconlara bayılıyosunuz anlamış değilim.peki siz yabancı erkeklerle kendinizi güzellikte aynı kefede görüyormusunuz?
217 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyosun belki o sarı sarı rus kızlarından iğrenen erkeklerde vardır
- +1 yıl
@soran nerden biliyosun belki yabancı erkeklerden iğrenen kızlarda vardır
@gagaga yakışıklılık için diyemem ama ne giyeceğine,geçmişine,özeline karışmazlar sanırsam - +1 yıl
@BeyzaSultan biz daha çok sevişsek o***** derler :) o yüzden onlarla yarışma gibi bi derdi yok türk kızlarının.sağolsunlar biz almayalım.bizim değerimiz yurtdışında gayette biliniyo.
- +1 yıl
öyleler malesef :) ne istediklerini tam olarakta bildiklerini düşünmüyorum bazılarının :)
- +1 yıl
Renkli gözlülerden nefret ederim.Irkı farketmez.
Soran+1 yıldoğru var benim sorum onlara değilki zaten bayılan kızlara demişim sen soruyu okumadan koplayayıp erkekle kız kelimelerinin yerini değiştirip cevap verdiğini zannediyosun
- +1 yıl
hayır canım.bu sitede o kadar çok erkek şu türk kızı mı rus kızı mı muhabbetini yaptı ki. ben onlara taş atıyorum bi nevi senle bi ilgisi yok yani merak etme.sen bu soruyu sorunca doğal olarak empatik yolla taş erkeklerede geliyo.ben her zaman türk erkeği derim.hele ki osmanlı zamanındaki o mert yiğitlere ölürüm zaten.ama ölemiyorum çünkü yok artık öyle insanlar malesef.
Soran+1 yılhaa şöyle söle canımı yee istisnalarıda bırak rus karılarına düşkün erkekler zannettiğniz kadar fazla değil zaten işin ucunda para çokomel var
- +1 yıl
vallahi bilemiyorum.sürekli bizim tribimize bizim aframıza taframıza takmışlar ama aynaları bi kendilerine çevirseler görcekler kim öyle kim değil.vallahi benim gördüğüm artık erkekler kızlarımızın rolunu kapmış onlar trip atıp peşinde koşturuyo.kızlar af dilemeye çalışıyo ve ğeşinde koşuyo.ki bunu burda sorulan sorulardanda rahat anlayabiliriz.çevremizde de görebiliriz.
Soran+1 yılama o gerçek kızların tripleri afra ve tafraları aşırı var erkeklerde ise sadece bazılarında peşinden koşturmaya karşıyım ya evet ya hayır
- +1 yıl
o afra tafra yapıyo dediğiniz kızlar bugünlere sağlam bi şekilde gelebildiyse o tafraları afraları sayesinde gelmiştir bunuda unutmayalım lütfen :)
Soran+1 yılSANA HAK VERİYORUM Bİ YERDE BİR KIZIN PEŞİNDE ELLİ TANE SAP VAR AMA ŞÖYLE Bİ DURUMDA VAR GEÇEN RESTORANDA HESP ÖDÜYCEKTİM KASANIN YANINDA ŞEF GARSON VAR HESABINIZ ŞU KADAR TUTUYOR EFENDİM DEDİ BENDE PARAYI ONA DEĞİLDE O NUN YANINDA KASADAKİ KIZA VERDİM MUŞMULA SURATLIDA BİŞEYDİ Bİ PARA ALMASI Bİ PARA ÜSTÜ VERMESİ VARDIKİ SORMA SANKİ ONDAN HOŞLANDIĞIM İÇİN PARAYI ONAUZATTIM ZANNETTİ ÇOK KOMİĞİME GİİT
- +1 yıl
ama kıza da hak ver.öyle krolar var ki.öyle yavşayanlar var ki kızda doğal olarak sen öyle yapınca sende onlardansın sanmıştır.bu kızın suçu mudur yoksa o kızı bu duruma getirenlerin suçu mudur? kız zamanında bu konudan dolayı dili yanmışsa şimdi yoğurdu üfleyerek yiyordur.
+1 yıltürk erkeğini ve türk kzını sevmeyen bi insandan hoşlanmıyorum .iki tarafda aynı.siz yabancı biriyle anca ı love you ı love you muhabbeti yaparsınız ya da fuck you felan .ama bi türk erkeğine ya da türk kadınına kadınım ya da erkeğim demek kadar zevk verir mi.bana vermez.
12 Yorumla
Soran+1 yılbravooo keşke herkes senin gibi düşünse
- +1 yıl
bilmiyorum yabancı arkadaşlarım var ,how are you dan ,what's up dan öteye gidemiyorsun.bizdeki gibi naber felanın yerini tutmuyor.dil uymuyor.kültür uymuyor
ben sana niye olduğunu söyleyeyimmi
siz türk erkekleri kendinizi çok beğenmişsiniz kızlara kötü laf atarsınız namus der her haltı eylersiniz istisna yok denmez kızları küçük görürsünüz sanırsın herşeyi
beyler yarattı her şey size güzel her haltı edebilirsiniz ama kızlar edemez kızları döversiniz öldürürsünüz ama siz harikasınız onları hizmetçi sanarsınız her fırsatta kötülersiniz yabancıları göklere çıkarta çıkarta bitiremezsiniz türkleri yere atarsınız kendinizi kral sanar kadını köle sanarsınız değer beklr değer vermezsiniz hanımı bir obje gibi görürsünüz aldatırsınız hep kadından bekler şahsınıza gelince hiç bişey etmezsiniz çünkü siz en üst şeysiniz değilmi kadınlar niye mi beğeniyor bir düşünün bakalım kibarlık desen kibar değilsiniz fazla küfür ediyorsunuz kadına hakettiği önemi vermiyorsunuz12 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen kişiyi..
Bir insana yaklaşırken kız veya erkek farketmez, milliyetine ve taşıdığı gene bakmıyorum.
Benim ayrımım bu ayrımı yapan ve yapmayan insanlar üzerinedir.
Ha aslında ben insan cinsindende hoşlanmıyorum, ağaç oyuklarına ve gezegen kraterlerine eğilimim var. Ağaç oyuğuna bıyık burarım hep.13 Yorumla
+1 yılarkadaş kimse kimseye uymuyor denge meselesi yapacak birşey yok :(
keşke türk kızları bizi sevse diyoruz ancak sevemiyorlar adeta itici geliyoruz.
ama ilin yabancı kızları da türk erkeklerini çok seviyorlar aksine
zevk meselesi10 YorumlaMesele yakışıklılık değil sadece. Türk erkekleri kadına saygı duymuyor. Kadın cinayetleri, kadına şiddet, tecavüz almış yürümüş. Sokağa çıkınca ya sözle veya gözle taciz ediliyor kadınlar.
Hijyene önem vermiyorlar. Entellektüel anlamda kendilerini geliştirmiyorlar. Bu sebeple Avrupa kültüründe yetişmiş erkeklere bir hayranlık var son zamanlarda.00 YorumlaOlayin yabancilikla alakasi yok siz erkekler neden adriana Lima ya ya da benzerlerine sulanirsiniz mesela yabanci olduklari icin mi hayir... Turk erkeginin Kara kasi gozu felan diye bisey yok goruyoruz simdikilerini de
02 Yorumla- +1 yıl
He götten bacak kızları da
+1 yılŞahsen benim özel bir ilgim yok. Ama bir zamanlar Steven Gerrarda bayılırdım. İlgimi çekecek tek yanları yabancı dil konuşmaları olur, o da zaten dile olan ilgimden kaynaklanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkonsolosun oğlu peşimde koşuyor vallahi de yüz vermiyorum ne zaman sabah koşusuna çıksam oğlan eşeden köşeden fırlıyor, yakışıklı ispanyol keratası ama vazgemem ille de Türk-müslüman... Türküm doğruyum çalışkanım
11 Yorumla
Soran+1 yılafferin kız sana hep böle ol :))
+1 yılAynaya bakmayı bilmez bizim kızlar, akılları hep bir karış havadadır. 1,60tır ama 180lik erkek ister, götü göbeği yaymıştır ama kaslı erkek ister, neyse abi Türk kızlarıyla ilgili konuşmayalım lütfen, genelinden kıl kapıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Siz farklı mısınız sanki göbekli adamlar fit kızlar istio
şimdi bu da erkeklerin yabancı kızları beğenmesi ile empati yapılması gereken birşey hem dert etme kimi beğenirsek beğenelim hepimiz birbirimize kalıyoruz :D
15 Yorumla
Soran+1 yılevet sonuçta biz bize tarifesine geçiyoruz
- +1 yıl
haha süper:)
onlar her şeyi filmdeki gibi kadına saygı gösterern ,ilgi gösteren kişiler olarak biliyorlar pembe dizilerdeki gibi gerçekleri bilmedikleri için tabi
10 Yorumlatürk erkekleri de yabancı kızları beğeniyor... ama bir çoğu da eninde sonunda türk kızı/erkeği ile evlenip gidiyor... :) beğeni beğeni olarak kalıyor yani :)
10 Yorumla
+1 yıltürk erkeklerinden medet bulamadıklarındandır yada yabancılar daha rahat hayatı daha bidolu dolu yaşadığındandır... ama hepsi hikaye ne varsa türklerde var kimse türkler gibi olamaz
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl sen yabancı kızları son sözunle bızden üstun tuttu ısen, bızde yabancıları sızden ustun tutuyoruz. tabı trakyanın uzun boylu guzel tenlı yauşuklu delıkanlılarını da cok begenıyorum ben :*
10 YorumlaZaten turkle evlenceksin diye bi baski var en iyisimi birakin baskalarini da begenelim..
Bu arada favorim ispanyollar01 Yorumlayabancı erkeklere dha çok sarışın olmalarndan ve ilginç aksanlarndan dolayı ilgi duyduumu söleyeblrm kendmi aynı kefede görüo mym bu tartışılır
00 Yorumlabizim Türk kızları cahil. Belden yukarısı önemli onlar için. Yabancılar tecrübeli onlar içinde belden aşağısı önemli. gavurlar biliyor işi :)
00 Yorumlalink peki siz bununla ?
02 YorumlaRenkler zevkler tartışılmaz demekki kimileri farklı ülkelerin farklı kültürlerin erkekleri demekki bizim kızlarımızın daha çok ilgisini çekiyor.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim kıvırtmayalım.İbnelikte bizimde onlardan pek bir farkımız kalmadı.Onun cezasını çekiyoruz işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok be hepimiz öyle değiliz
Türk erkekleri de yabancı kızları çok begeniyo ama :)
11 YorumlaPiknik tüpü gibi hepsi la.. :D Bizdekiler gitsin ordakiler gelsin..
23 Yorumla
+1 yılgenelleme yapmayalım ben türk erkekleri diyorum çünkü
31 Yorumla
+1 yılya bırak şu kezbanları faceye de fotoğraf koyup kendi kurdukları bayanlar örgütüyle birbirlerini beğenip duruyorlar. rus ve isveç kızları akar.
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeğinin beklentilerini karşılayamaması, Televizyonda iyi görünmesi, Yeterince iyi Türk erkeğiyle karşılaşılmaması etkin faktörler hacım
00 Yorumlaiyi olan kazansın :):) hertürlü kapışırız sorun yok:D
00 Yorumlane saçma bi soru ya, sen yabancı mankenleri beğenmiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben şahsen türk erkegini tercih ederim
yabancı kızlarla kendimi karsılastırmıyorum...güzellik ve çirkinlik göreceli birşey00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen türk kızlarını beğeniyormusun peki? ben beğenmiyorum naz trip falan kıllılar ayrıca
01 Yorumla
+1 yılben de yabancıyım ama beni beğenen yok :(
01 Yorumla
Soran+1 yılbelli konuyada yabancısın kardesh
+1 yılpeki sen kendini hangi kefede görüyon yeğen?
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin baksan dahi göremeyeceğin kefede
cunki turk erkekler kisa boylu ve minyon tipi..
09 Yorumla- +1 yıl
He Türk kızları sırım
- +1 yıl
hiç
- +1 yıl
Soran+1 yıldünyanın rekorlar kitabına giren en uzun boylu adamı bile türk yuhhh artık
+1 yılben de anlamyrm o kzları. Türk malı kullanmalyz .p
31 Yorumlahepimiz ademin cocuguyuz
00 Yorumla
+1 yılsen hiç italyan tanımamışsın
01 Yorumlabizde yabancı kızları beğeniyoruz =)
10 YorumlaBeğenmiyorum.
00 Yorumlazevkliyiz
16 Yorumla
Soran+1 yılyabancı kızlarla sizi kıyasladıklarında onlar sizi beğenecek kadar zevksizmi acaba
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Soran acaba sen çok mu yakışıklısın.. ya da çirkin özgüveni mi var sende merak ettim açıkcası
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBenim kararım.
10 Yorumla Tercih meselesi
00 Yorumla
+1 yılcokta tin
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!