Aşk sarhoşu olmak nedir? Nasıl oluyor?
Bir insan nasıl aşk sarhoşu olabilir? Olduğunu nereden anlar?
Bir insan nasıl aşk sarhoşu olabilir? Olduğunu nereden anlar?
öyle geceleri kulağında bir türkü dolaşır bunlar.Hayatta olan biten herşeyi o şahısa bağlarlar.Akıl sağlıkları pek yerinde değildir genelde:)Sonu da kötü biter reddedilirse ya mişse.Sarhoş olmak için aşk yerine viski,rakı vs. tercih edilmelidir:)
Bakarken gözlerin aşık oldugun kişiden başkasını görmemesi,içmeden sarhoş olmak,
konuşurken yüklemden bi habersen, yolda yürürken sanki biri devamlı arkandan pembeli tozlar püfürttürüyosa çakır keyifsin demektir
işte bundan sonrası kaç promil sen hesapla artık
bölye çakırkeyif olunca sırıttığım gibi aşık oluncada sırıtmaya başlıyorum herşeye her olaya galiba bu
Cevap
10Cevap
yaşanması gereken bır duygu
hıc sarhos oldunmu bılmem ama ramazan bıtsın bi dene olmadıysan tam anlamıyla aynı ama bu haftalar hatta aylar suren bı sarhosluk kafam hala guzel mesela
içerde bi duygu manyaması oluyor :)
brini gördüünde aptallaşıosa eli ayağına dolaşıosa saçmalıosa bu mallığa aşk sarhoşluğu dioruz.
Kısaca filmi var öneririm inanılmaz bir film çok güzel gerçekten.
tam bilemiyorum yaşamadığım için
ama herdaim sevdiğini düşünmek olabilir
Leyla sevmek hoştur amma
Mecnun olmak başkadır başka
şarap içmek hoştur amma
ayık olmak başkadır başka...
Suratında aptal bi gülümseme olur olmadık şeylerden duygulanma içinde görmek özlemek duygusu bide kabız olmuş gibi rahatsız ve tatsız bi ruh hali... Dahada sayabilirim aydınlanmadınsa...
Böyle yanında olur sana çok güzel anlamlı şeyler söyler yudum yudum içersin onu sadece dinlersin ve bi mayışma söz konusu olur işte o anda aşk sarhoşusun:)
bu devirde kımse onu olamaz kı zor ya hemen olacak dıye bı sey yokda zaten sarhos olmak içmek demek degıldr içerken neyı düşündüğün dür :) ne demekse
Gözünü AŞK'ın iplikleri bağlar içine düşünce en seçersin heceleri
Aşk sarhoşu diye içki var tekelde satarlar onu içince aşk sarhoşu oluyormuşuz.
Aşkı içip sarhoş olmaktır yaşayanlarda ayılınca baş dönmesi ve ağır travma tespit edildi tavsiye edilmez yan etkileri var kaçının
Mesela kaliteli şarap büyük bir aşktır ve ondan bir şişe içince aşık olursun.
Körkutuk aşık olmak demek
Aşk sarhoşluğu diye bir şey yok aşk var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar