sadece merakım şu bir insan ölü birine aşık olabilir mi olursa sonucu ne olabilir ?
Ölmüş birine aşık olabilir mi bir insan?
sadece merakım şu bir insan ölü birine aşık olabilir mi olursa sonucu ne olabilir ?
Bu soruyu en iyi ben cevablsyabikirim sanırım.. Çünkğ ben ölü birine aşık oldum bilmeden.. Çok tuhaf bir his bu anlatılmaz yaşanır dedıkkerınden,., Faceden buldum bu kişiyi.. Can sıkıntıdından rastgeke facenın ara kısmına isim uydurup kilikere bakıyordum.. Ve onu gördum hemen dıkkatımı cektı yyuzundekıno saflık masumluk ,, bşrde ben gunluk tutardım. Gunkugume hayalımdekı kişiyi. Yazmıltım bu oydu.. Sımdıyah sacları nur yuzlu dipsiz kuyu gıbı bsktıkça içşnde kayboladı gusel gözlerı.. Yanagında gamze hepsi ama gepdi vardı., Fotıgrafına tıkkafım. Bsktım. Ve malesef o scı yorymları gördüm.. Allah rahmet eylesin.. Simsşyah göxlerınıfe alıp gıttı.. Senı çok öxşuyıruz adla unutmycgz.. Mekanın cennet oksun vs. Topu topu ıkı fotıdu vardı ksç yasnda tahmın edemıyırum ama gercejten yuxunde ıyke bır masumluk öyle bır daflık varkı .. Aracara gırıp bskıorum.. Agladım bile.. İçşnde hiç yıjtan bı huzun belşrdim,. Heryerd onlayım.. Yanımda gıbı sankı benı göruyır gbı.. Bazen kaderımdekı kili bu ama ölmüş dıyorum ,, Çok sevıyıtum onu tanıyamasamda... Keşke mezarını bulsbılsem her gun gıderdım.. Nasıl öldugunu mrek rdıyıtum ,,, aıkesıyke ırtıbata gecsem dekı derler nıye netak edıyırsuj fıye sen kımsın derker.. Ama ben bır ruya gırdum ve tuymda ölnedgını öldurukdugunu soykedı bı kız.. Dogulu van mrmkeketı adsba tasıyıtmuş.. Facebook 2010 yıkıbda kslma..
bende
Sen hayransın.Bir oyuncuya.Yani bak şimdi bu olay aynı normal bir ünlüye hayran olmak gibi.Hiç bir farkı yok.Yaşayan ya da hayatını kaybeden bir ünlü.Hiç farketmez.Sonuçta yaşayanında sesini duymuyo olabilirdin,dokunamıyo veya nelerden hoşlandığını bilemeyebilirdin.Sadece fotoğraflarına bakarak hoş bulabilir,hoşlanabilir ve hayran olabilirdin.Yani yaşasaydıda birşey değişmezdi.Yani elinde sonunda ona olan hayranlığın her iki şekilde de biterdi.Hayatını kaybetmiş olması ona ayrı veya farklı bir olay gibi görmeni sağlamaz.Yani aşık değilsin bence.Olmazsın da merak etme.
Çokta yakışıklıymış Allah rahmet eylesin.. Genç insanların ölümü beni çok üzer hep...
Benim yorumum şu olabilir.. Aşk meşk bilememde, bir insanın bir insanı sevmesi için onu görüp dokunmasına hergün oturup muhabbet etmesine gerek yoktur.. Sevgi karşılıksız ve sebepsizdir. Hergün onu göremeyebilirsin ama onun anılarıyla sanki onunla yeniden aynı zamanları yaşıyormuş gibi olabilirsin.. Tıpkı 9 yaşında kaybettiğim babama hala taptaze tuttuğum hisler gibi.. Tıpkı hayatım boyunca yüzünü bir defa görmediğim bir peygambere sakladığım hisler gibi...
Sevginin nedenlere ihtiyacı yoktur...
seni gerçekten tebrik ediyorum...
Allah Rahmet eylesin ama ölen birisine Asik olmak demek kafanda inanmak isdediginin
kurkusunu yasiyorsun demek.
Cok Problemlerin var dimi Özel hayatinda
Cevap
29Cevap
bence bir ölüye aşık olmak daha olası birşey
çünkü onu kafanda en mükemmel yere oturtursun bunun nedenide sen ona aşık olduğun sürece sana karşı bir hatası olmamasıdır çünkü ölüdür.
ona dokunamazsın hiç öpemezsin kokusunu, sıcaklığını hissedemezsin tüm bunlar onu ulaşılmaz yaptığı için sen ona daha da çok aşık olursun.
ona istediğin kadar aşık olabilirsin. o kadar ki ona duyduğun bu mükemmel aşkı hiç bir yerde bulamaz kimseyle yaşayamazsın.
çünkü yaşayan biri için kimse ölüyken tanıdığı biri kadar mükemmel olamaz
ayrıca nekrofili değilim sadece senin açından bakıp seni anlamaya çalıştım gördüklerim bu.
ama kesinlikle psikolojik destek almalı tedavi olmalısın
olası bir durum yani.. kişiye zarar vermezmi peki bu durum
ölü ya da diri.. aşkın fazlası bence kişiye her zaman zarar verir. özellikle karşılık bulamıyorsa hastalık derecesine yükselir.
ben birini içimde öldürdüm...
ve onu hala kimseyi sevmeyeceğim kadar çok seviyorum.yerine de kimse gelmeyecek.
gerçek manada ölseydi de, ancak bu kadar acı çeker ve ancak bu kadar yine severdim.
soruna cevabım evet.madden yanımda yoksa, gelmeyecekse, gitmeyeceksem...
bunun ölümden ne farkı var?
en zor olanı
aslında seninkide en iyi ama o daha bi önce cevap verdi... gönüllerin 1.sisin sende
Olabilir ben hiç tanimiyodum ölmüş öyle gördüm bir yerde sonra kalbime bı ağrı girdi videolarını falan indirdim ağladım falan hayatım oldu o günden beri galerim onun videolarıyla falan dolu ekranimda onun fotoğrafı var ben her gece yıldızlara bakıp ona iyi geceler diyorum o günden beri her gece iyi geceler diyorum unutamıyorum iyi geceler demeyi unutursam kendimi hiç iyi hisedemem her gece bir Fatiha okuyorum onun için çoğu zaman ağlıyorum videolarını izleyip çok zor bir durum cidden bazıları şaka mısınız falan filan dercesine konuşmuş ama yaşamadan bilemezsiniz kim bile bilirdi ki böyle bir şey olabileceğini onu çok seviyorum Allah mekanını cennet eylesin 🥀
Sen bensin bende aynı senin gibiyim
Unuttun mu.
Bunu kimseyle paylaşamıyorum çünkü paylaşırsam beni deli ilan edecekler ama artık dayanamıyorum. Onu biliyordum aramızdan ayrılmadan önce. Beğeniyordum da bir yandan, sonra bir dün 10 Mart geldi çatı kendini asmış sanki zamandan bir sayfa koptu... Aradan zaman geçti aklımdan çıkmamaya başladı ortak arkadaşlarımıza sürekli onu sormaya başladım o kadar ortak yönümüz olduğunu öğrendim çok üzüldüm defalarca intihara kalkışmış sesini duyurmaya çalış ama kimse ilgilenmemiş keşke önceden hayatında olsaydım... öyle masum yüzü vardi ki onun sanki van goghun ay çiçeği. Bayadır düşünmüyordum dün rüyamda gördüm... bu hayatta mutlu olamamış biliyorum umarım her hangi bir şey de mutludur seni hiç unutmayacağım hep benimlesin...🤍🤍🤍
Olabilir ben şu an ölü birine aşıkmisim gibi çok değisık hiç vakit gecirmedim onunla sorsalar benim ismimi de bilmezdi ama nedensiz bir şekilde üzülüyorum çok hem de hoşlanıyordum ondan bilmiyorum belki geçer birkaç güne 3 gün oldu daha hala sanki beni ordan duyuyor mudur ruhu geliyor mudur keşke gelse elimi tutsa felan diyorum ya sacmaliyor um yaa da bilmiyorum
ben aşığım hala ben dokundum yıllarca nefesini hissettim ama ne yazıkki benim bi hatam yüzünden yaşama veda etti:(:( günlerce mezarına gttim her sabah kalktığımda hala aşığım çok seviyorum onu 2 sene oldu ama hala bıkmadım gidip yanına ona birşeyler anlatmaktan:(:(
:((
Sanirim bende aciklayabilirim bir tane cocuk var öldügunu ogrendigim gunden beri her gün onun fotoğrafına bakmadan duramıyorum, o aklıma geldikçe her zaman ağlıyorum ama sorun şu ki cocuğu hayatımda hiç görmedim oda beni görmedi sesini falan 3 4 kere duydum ama nedense cocugu cok seviyorum ve unutamıyorum
Unuttun mu
sevmezsin .. üzülürsün,genç yaşta öldüğü için yazık dersin sonra meraklanıp resimlerine bakarsın hayatını okursun saygı duyarsın. Ne kadar da yakışıklıymış dersin ama sevmezsin sadece saygı duyarsın
internette gördüğünüz bir ölüm haberi sizi çok etkilediğinde, ölen kişiyi araştırmak, çok güzel olduğunu farketmek, acımak, masum bakışlarına aşık olmaktır. içinizdeki hüzün, acı ve çaresizlik tarif edilemezdir. çünkü ölmeseydi varlığından bile haberim olmayacaktı ama haberimin olması neyi değiştirir ki?
Aynen böyle başa gelebilecek olaydır. Üzücüdür.
valla doğru söyledin
ne saçmalayacağınızı bilemiyorsunuz ya sizde varya :) bugünden tezi yok bir psikoloğa görün sen bence :) adama dersin:"ben deli değilim sadece ölü bir adama aşık oldum ve onu nasıl elde ederim babalık bir yol göstersene .." şekli yani koptum tabi bu arada :)
okumak nedir sende? başlığı okuyup mu yanıtladın sadece... onca güncelleme açıkla fıss... gerçekten OKUMAYAN bir milletiz artık bunu anladım...
tanıdığı biriyse olabilir ama tanımadan olmuşsa çok tehlikeli bi durumdur resmiyle yaşar anlatılanlarla özlem duyar kendini yer bitirir.
bu sana sadece acı verir.. ciddi anlamda boşluktasın ben bunu anladım.. bence kendine güven ve boşluğu doğru kişilerle doldur... üzülmeni istemem
olmek aski bozanlar arasinda degildir. olmek bir son da degildir. bence caizdir, fetva verdim gitti.
bkz: orucu bozanlar.
gerçeğini yaşayana kadar aşkın sürer ama gercegını bulunca hayal olup ucar
BöyLe Bir İnsan Olduquna İnanmıyorum, ama Kolpacino Arkadaşın dediği gibi o HayranLıktır...
Yaşayanına bile duyulanların çoğu gerçek aşk değilken ölmüş adama aşık olmuşsan sana ödül vermek lazım.
aşık oldum demedim... sorumda sahiplik belirken bir ek yok olunabilir mi? evet / hayır... lütfen soruları daha dikkatli okuyun.
hala barış akarsu diye bayılan ayılan kızlar biliyorum normaldir.
bu olsa olsa aşkla karıştırılan hayranlık duygusudur...
Vallahi çok ciddiyim, ağır psikolojik sorunlarım var demektir böyle bişey varsa.
Arkadasim hemen bi Piskoloka git Bahsetdigin kisi oyuncu dimi.
Böyle biseyin sonu hüsrandan baska bisey olmaz neden cünkü Gelecekdeki Partnersiyle gercek Aski yasayamasiniz.
O yüzden aklini basina topla
yaw bi güncelleme oku yaaaaaa
Böyle biseyin sonucu yukarida yaziyor yaw bi sakin ol öp beni :=) ) )
sevilecek okadar canlı insan varken neden ölmüş birini seveyimki :D
Issız bir adaya düşersem mümkündür. Daha derini de var ama girmeyeyim şimdi.
Güncelleme; Aşık olabilir. Sonuç; Aşık olduğuyla kalır. Örneğin; iş yerinde önceden Coca Cola' nın promosyonla verdiği bir tepsi var. Yaklaşık 15 yıllık olması lazım. Orda öyle bir manzara var ki bitiriyor beni. 10 yıldır çalışıyorum her mutfağa çıkışımda bakar dururum. Tepsiyi yürütmeyi düşünüyorum.
Nasıl olsa bende onun olduğu yere 1 gün gidicem diyerek bu sevdadan vazgeçerdim..Orada sorularını bol bol sorarsın :D
Ben arkadaşımın ölmüş en yakın arkadaşını istemsizce özlüyorum sanki onunla bir sürü anım var kafamda canlanıyor ne olduğunu bilmiyorum ama ona aşık oluyorum bu ne yani imkansız değil mi
ask olmaz adam ölü beynim durdu bu nasil bi sorudurarkadas ne cevap verecegimi sasirdim
Olamaz tamemen saçmalık aşık olanında psikolojik sorunları vardır
dirisi duruken ölüyle işin ney gel aşka susamış gönüllere...:D
Ölen Birisinin Dudagından Öpen Sevgililerin Biliyorum...
olabilir neden olmasın herşey biz insanlar için.
Sana bile aşık olurum...
acıma duygusu ile sevgiyi karıstırıyor gibisin
aşık oldum demedim ki ölen birine aşık olunabilir mi dedim...
morgdamı tanışdık peki...
ha aha aha aha a güzel cevap
bu abla ne içtiyse bende ondan istiyorummm..
ciddi bi soru ama gerçekten... evet olur yada hayır olamaz de nedenini açıkla ne olduğunu açıkla...
cevap veriyorum..olamaz..olsada onun adı aşk olmaz...hayranlık diyosan başka..ama aşk diyosan o dediğin psikolojik vakaa olur.
ölmüş birine en fazla fatiha okurum
Nekrofili misin dostum?
Ben henüz dogmamış birisine aşıgım.
güzel
Aşk değil hayranlık denir buna :)
altı saati geçmediyse olur yani.
nekrofili diyolar ona.
maalesef saçmalık..gerçek hayata dön
Kadın nekrofili beyler. Dağılın!1!1!1BİR
Şu hayatta en çok merak ettiğim şeylerden biri kadın nekrofili diye bir şeyin var olup olmadığıdır. Teknik olarak kadını epey uğraştıracak bir şey ne de olsa. Ya da nekrpfili lezbiyen var mıdır? Bu daha ilginç olabilirdi.
Karşılıklı aşka inanıyorum.
olur olur :(
hayranlık olur o
zor bir durum
Ölü geline aşığım.
nasıl ? kim
Fetişciyse olur. :P
bosuna nefes alsin yeter demiyoruz :D
yok olamazlar
olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar