sizin 160dan kisa sevgiliniz oldumu fiziken yakismadigini ya da yakistigini dusundunuz mu tamam onemli olan kafalarin uymasi ama ben saglikciyim o da polis ortak bir arkadasmz var ilk gorusme icin ozguvensizim sizce ne yapmaliyim boyuna gore sevgilisi kisa olanlar ya da gecmiste olanlar ne dusunuyor dip not yuz guzelligim fena degil
Cevabın nedir?
Bence kız alımlıysa, azcık kendine baktırıyorsa, biraz hatları varsa uzun boylu adamın yanında çok da sırıtmaz derim. Hani ben böyle bir çift görsem oo kapmış kızı ooo kapmış adamı derim. Ama hani böyle hem kısa hem de çocuk gibi olur ya böyle çelimsiz, dümdüz göğsü poposu olmayanlardan, birde spor giyinicem diye erkek gibi giyiniyorsa olmaz işte o zaman aaa kardeşi herhalde, çocuğu herhalde gibi yorumlar yapılabilir.
Ben biliyorum adama 2 metre karısı 1.60 olan bir çift 3 de çocukları var ve çok tatlılar ve adam o küçücük karısını nasıl seviyor..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılcanım O 185 ben 160 :D
İlk buluşmamızda ben çok sorun ediyordum açıkcası hatta O'na çok uzunsun uzaktan biri görse baban sanar dedim
O da kızmıstı "öyle deme yakışıyoruz diye"
Bende ilk başta öyle sanmıştım ama öyle olmuyor
Bence çok yakışıyoruz Allah nazarsan saklasın
İnşaALLAH mutlu olursunuz canım
Buluştuktan sonra hak vereceksin =) =) =) ♥♥♥02 Yorumla
Soran+1 yılsize koskocamann mutlulular diliyorum :) masallah.. insallah bizde biz olabiliriz :)
- +1 yıl
İnşaAllah canım. :D
Kardesim guzelik ve boy önemli degil önemli olan dürüst ve sadık olması sana karşı bu zaman da kimse güzelliğe çok önem vermiyor dürüst sadık güvenli olsun ihanet yapmasın arkadan iş cevirmesin diyor insan kardeşim. . Boy guzelik fizik boş şeyler kardeşim... kalpten ne geçtiği önemli kardeşim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim boy 1.90 ve eşim 1.55 bizi yakıştırıyorlar ve anlaşıyoruz... önemli olan benim için dış görünüş değil zaten kafa yapımız uygun o yetiyor...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
62Cevap
155lik vardı, o zamanlar 186 falandım. Benim için sorun olmuyor ya kolunu attığında tam sarabiliyorsun işte daha ne ^.^ böyle alıp kaburgalarına sokasın geliyor civ civ gibi küçücük ^.^
25 Yorumla
Soran+1 yılayy bu cevap ozguvenimi yerine getirdi cok iyi ya :D
- +1 yıl
hahahah :D civ civ gibi :D +1
Soran+1 yılbide benden +1 belkide eic evet evet eic :D
boyun çok önemi yok, erkek illaki kadının yanında uzun olacak. bence 20 cm civarı bir fark olabilir hatta ideal.
benim boyum 187 ve benm üniversite de 163 lük kız arkadaşım olmuştu aramızda 24 cm fark vardı ve sıkıntı olmuyordu. zaten topuklu giydiğinde boyu 175 gibi bişey falan oluyordu, bende biraz boynumu büküp kendimi acındırıyordum aynı oluyorduk işte :)10 Yorumla
+1 yılBnce boyu hic takmamalisin. cevremde boy farki okadar cok asik sevgili ve evliler varki. bu normal.
13 Yorumla
Soran+1 yılilk bulusma icin red edilmek ve begenilmeme korkusu var acikcasi daha once cocuk beni begenir acilir olursa olur yoksa olmazdi şu an oda beni gormedi bende onu ne yapmaliyim bilemedim
- +1 yıl
Hicbirsey sadece dogal ol kendin ol herseyi akisina birak. olmassa olmaz.
Soran+1 yılcook haklisin tesekkurler :)
Canim benim sevglim 1.90 bende 1.60im ve o kdar guzelki bu. Sevgl herseyden koruyor esirgiyor kendimi çok guvende hissediyorum hatta çok yorgun oldugumda merdivenden tek koluyla kucana alp çıkarıyor. Uzanamadiim yere kaldiriyor mukemmel bir sey bu. beni sardiginsa kayboluyorum ve bundan cok huzur buluyor
04 Yorumla- +1 yıl
çok romantikmişsiniz ya, aynen bizim gibi :)
ben de 187 cm yim. eski kız arkadaşım 163 dü. uzanamadığı yüksekliklerde benden yardım isterdi, olmaz boyum yetişmez gelip oturursun boynuma seni kaldırırım derdim, oturunca da indirmezdim yere apartmanı damına çıkarırdım inmeye çalışırdı bırakmazdım zaten korkardı yüksekikten daha bir sıkı tutardı başımı :) minyon kızları sevmesi, kucaklaması çok tatlı oluyor ya :)
hiç 160 kısa olmadı genelde 165-168-163 gibi boylarda oldu
ama sdece 1 tane 1.75 cm boyunda oldu oda uzun sürmedi12 Yorumla
Soran+1 yılolsaydi ne hissederdin 155misal
aşkın boyu eni yaşı genişliği olmaz bir bak bakalım önce bir konuşun anlaşın
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler :)
+1 yıl1.60'dan ne kadar kısa olduğu da önemli gerçi.
Çokta takıntı haline getirme bunu önce bir tanış bakalım, çok arkadaşım var 1.90 2.00 civarı boyu olup 1.60 1.70 kız arkadaşları olan aşk boya bakmıyor onlara göre.00 YorumlaOrtaya böyle bir sonuç çıkmaz emin ol:
www.mesutkarakoc.com/.../15.20110809124726.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılyavvv :D
Ben sizi böyle görürüm.
i.ensonhaber.com/resimler/diger/esh_5684.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılbu espirik yapildi
+1 yıl185 boyundayim sevgilim 160 civari. onun boyunun yetmedigi yerde bnmki yeter. benim egilmem gereken yerlerde de o yardm eder. zaten ask birbirinini tamamlamak degilmdr? Eger kiz sarilinca erkegin kalbine basini koyamayacak kdr uzunsa baslarim ole aska
00 Yorumla
+1 yıl185 boyum var 2 kere kendi boyumda biriyle oldum ki rahatsizda oldum sanki yanimda erkek arkadasm var :) bence 160 165 170 o civar olursa cok iyi duruyor :) hem kisa boylu kizlar bana daha sevecen geliyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsen bitanesin :)
- +1 yıl
Tesekkur ederim :)) ama oylee 2 kisi harc hep o civarda oldu kiz arkadaslarm :)
+1 yılben 1,83üm 1,50 kızla 1,5 yıl birlikteliğim oldu kısa değil minyondu yinede yanmda abes duruyor diye başka bir bahane bulup ayrıldım. önemli olan sevgiymiş 4yıl sonra anladım, pişmanım :(
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum ya kısa boylu kızları. Hemde çocuğum gibi seviyorum :Dd
01 Yorumla
Soran+1 yılmesaj alindi :(
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBen 198 im ve 163 boyunda bir sevgilim olmustu, onun icin muthis olmali bnmleyken, senin yaninda kendimi inanilmaz guvende hissediyorum derdi ve artilari eksileri vs oluyor ilerde yani
00 Yorumla boya önem veren kadinlar, erkekler okadar boyunu kontrol etmez ;) rahat ol :)
02 Yorumla
Soran+1 yılgercekten mi evet ben baya kontrol ederim :)
+1 yılSevgili değil de bir ara beraber çokça vakit geçirdiğim bir kız vardı boyunu bilmiyorum ama 1.60 tan kısaydı. Bir keresinde koluma girmişti, bizi görenler çocuğun elinden tutup bakkala götürüyorsun gibiydi demişlerdi
00 Yorumla
+1 yılgereksiz yere takıyorsun kafana adam senin boyunla mı cıkacak senle mi çıkacak. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu, fizik pek onemli degil diye düşünürdum genelde ancak, elini attıgında kızın beline sarılamamak, dans edememek, karşılıklı göz göze bakamamak pek de güzel degil.
00 Yorumlaolmadı dış görünüm olarak yakıştığını kendimce söyliyemem ama olmayacak diyede bişe yok sonuçta
00 Yorumlabir sorun olmaz. seven katlanır.
11 Yorumla
Soran+1 yılteskrler..
+1 yıloldu 1.90 boyundaydım boy yuzunden terk edıldım ıyı oldu gösterıs meraklısıymıs zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılbaslarken gözü körmüymüş bende kısa oldugum için terk edilmekten korkuyom daha dogrusu red edilmekten
- +1 yıl
yok red edilmezsin merak etme
+1 yılKafalar uyduysa bunlar teferruat, uzun boylu kadınları erkekler sevmez zaten ben 1.83 olduğum halde sevmiyorum ama hoşlanırsam benden uzun bir kızlada ilişki yaşarım ne var bunda :)
00 Yorumla
+1 yılBen daha önce benim boyuma cok yakın olmadan cıkmazdım.. Sonra onları tecrübe ettikce artık minyon kızlar cok ilgimi çekiyor.. Uzun boylu zayıf olanlara bakmıyorum bile..
00 Yorumla
+1 yılAy ben resmen 110cm'yim ama sevgilim 190dı Olunca oluyor
00 Yorumla
+1 yılben 165 sevgilim 188 komik durmuyor :D erkek uzun olmalı zaten
00 Yorumla
+1 yılbunu boy takıntısı olanlar düşünür benim de 1.55 sevgilim oldu gayet uyumluyduk ben yakıştırıyodum başkaları beni ilgilendirmez
00 Yorumlabenim boy 183 160 dan kısa birisiyle çıkmadım heralde ama 165 civarında çktığım oldu. gayette iyiydi. sıkıntı yok ama şuanda oda yok :D
00 Yorumlavalla yanımda cüce gibi kalmıştı. Pek bir hoş olmuyo açıkçası:)
04 Yorumla
Soran+1 yılne ydirdiler size bilmiyorum ki bu kadar uzadiniz :) olmaz diyorsn yani. cok mu rahatsiz oluyordn ne hissediyordun beraberken
Soran+1 yılcok tesekkur ederim dobra cevap icin :)))
Valla benm olmustu ve yanında gezmekten pek hoslanmıyordum.. cocugum gıbı duruyordu cunku. Dışarıdan cok degısık gorunuyor bence :D Hele bide zayıfsan bence hiç girme olaya :D
00 Yorumla
+1 yılboyum 1,80 , özellikle 1,65 den aşağı olan kızları tercih ediyorum...
02 Yorumla- +1 yıl
kısa olanlar hoşuma gidiyor...
Benimde sevgilimin boyu benden kısa 164 cm boyu var herhangi bir sorun yasamadim ki boy takintim yok benim arkadaşında bir takintisi olacagini sanmam
00 Yorumla
+1 yılben tam 1.80 boyum var kisa kızlar daha hosuma gidiyor ama evlencegim kisi 1.70 olmali en az :)
04 Yorumla
Soran+1 yılgercekten nick sana cok uygun :(
- +1 yıl
nick ne alaka konuyla?
- +1 yıl
bir şey anlamadim ama gülün gayrii :)
+1 yılkısa boylu kızlar sırf sarılmak ıcın yaratılmış sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))) guzelll
- +1 yıl
ayaklarının ucuna cıkıp sarılmaya calısmaları yok mu hele :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olmadı ama bana uyumluysa boy vs
Gibi takıntılar yapmasın ben mutlu olurum yanş04 Yorumla
Soran+1 yılilk goruste uyumu nasil bile bilirsn ki mecbur fizige bakarsn o yuzden biraz tedirgin oldum
Soran+1 yılhaklisin tesekkurler
Aradaki fark cok az bisey degil
15 Yorumla
Soran+1 yılolmamamali mi sence
Soran+1 yılbir ma fazla oldu :)
Soran+1 yıl:D mamamamama
rahat ol 3-5 santimi dert etme
12 Yorumla
Soran+1 yıl3-5 degil rahat 20 cm oldugunu tahmin ediyorum hic gormedm henuz
boy 1.89 1.90 1.50 de olur 1.80 de kafa uyuşssun yeter
00 YorumlaHiç olmadı şimdiye kadar 1.76 boyu vardı benim 1.89 du sarilirken doğru şekli bulamiyorduk :))
00 YorumlaOlabilir çok 1.50 falan değilse bacak bel vücut orantılı ise kı yere yakın almamalı
04 Yorumla
Soran+1 yıl155 185 boylarimi zayifim yuzumde guzeldir aslinda olmali mi olmamalimi
Soran+1 yılsana mesaj aticam profilden bakarsn
Çok yüksek topuklu giyip aradaki farkı kapatayım diyerek komik duruma düşürme kendini sakın :)
00 YorumlaBoy pek önemli değil kadında bence
Bu sitede herkes 1.90 üstü şimdi erkekler öyle yazar. p00 Yorumla
+1 yılbenim boyum 1.60 sevgilim polis boyu 1.90 ve yan yana durduğumuzda aramızda ki boy farkı baya bir fark ediyor ama o da bende rahatsız değiliz :D:D
00 YorumlaYalan söylemeye gerek yok 175 altlarına hiç ümit vermedim :)
00 Yorumla
+1 yılOldu ama yakismadik kiz o kadarda guzel olmasina ragmen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldip notunu sevsinler senin :D
bence çok önemli değil takılma bu kadar boyuna :D00 Yorumla
+1 yılSeviyorsaniz birbirinizi boylari kafaya takmayin
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha sevme yok taniscaz onu soruyorum hic mi baslamasak tanimasak bu kadar boy farki varken
- +1 yıl
Tanisma asamasi ise 20 cm i gecmemeli diye dusunuyorum.
+1 yılAskta sayilarin isi olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılnick gercektn cok guzel soyledigin soz ondanda guzel cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Ne demek tesekkur ederim 😊
ben 153 nişanlım 180. ayrıca çok tatlıyız -.-
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen o kadar uzun değilim ama bizim dersanede 1.50 lik kız 1.90 lık bebe ile çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 kızla birlikte oldum
2 si öldü
1yaralandi 😂😂😂00 YorumlaOlmadı, olamadı, olmalımı?
02 Yorumla
Soran+1 yılolmali olsun olacak..
150 olanlar olsun mu?:)
03 Yorumla
Soran+1 yılölmesin :)
Soran+1 yılyaşAyalim ;)
184 benim 155 olmustu.
01 Yorumla
Soran+1 yılberaberken ne hissederdn takar miydn boyu
Önemli plan boyu değil icraatı
00 YorumlaBenim boy 1.83 omzumun da aşağısına gelmesin artık
00 YorumlaBoy pek etki etmiyo ama çok sırıtır yani
00 Yorumla
+1 yılSevgi oluktan sonra ayrıntının önemi yoktur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Tamam biz cevap vermeyelim
00 YorumlaBen böylesini severim kız kısa olacak
00 Yorumla
+1 yılOlmuştu 2 gün sadece.
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?