Aslında bu durum kızdan kıza değişiyor. Sana öyleleri denk gelmiş. Oda numaranı bile söyleyince tepki gösteriyorsa senin hakkında pek iyi şeyler düşünmemiştir bence. Öyle deyince aklına direk "Bu benim oda numaramı istedi. Kesin beni rahatsız edecek." mantığıyla ilerlemiş. Tercihen o kızla konuşmazdım. Çünkü sorunda bile tepki vermişse bu içine kapanık , gözlerine baksan bu sapık deyip ortalığı karıştıran cinslerdendir. Kendi hemcinslerimi kötülemiyorum. Sadece ben böyle değilim sanırım. Rahat bir insanım sana oda numaramı verirdim ama kapının kilidinide kapalı tutmaya özen verirdim. Pek yakın değilsek bende başta söylemezdim aslında. Sonra söylerdim. Odaya atanlar ise ya hoşlandıklarıdır , ya tipi yakışıklıdır çocukların kızlar ondan vermişlerdir ya da sen pek yakışıklı gelmemişsindir o kızlara. Bilmiyorum hiç bu durumla karşılaşmadım. Genellikle konuştuğum erkekler vardır ama kanka da olmam. Cidden senin denk geldiklerin , senin sorduğun soruyu başka anlamda anlamışlardır.
31 Yorumla
Soran+1 yılmesaj kutuna bakar mısın?
En İyi Cevaplar
+1 yılbir sene apart şeklinde kaldık. altımdaki daireden bıkmıştım. çocuk sürekli içiyordu kız biraz aptaldı sevgiliydiler.. kıza 2+2 yi toplattıramıyordu falan filan sabah sınavımın olduğu bir gün çok ses yaptılar gece. bende üstten vurdum falan. çocuk elinde sigara kapıma geldi alkollüydü. ne var gibilerinden. ben ağzıma geleni söyledim. aşağıya gitti benim daireme bişeyler atmaya başladı hakaretler küfürler polisi aradm. başka daireden bir arkadaşı geldi onun adına özür diledi. bayağı olaylı bir geceydi. arabasında binip son ses müzik açması da pencereme attığı taşın sopanın yanında hiç bişeydi.. ama bunun dışında çok iyi komşularımda oldu orada. tekila içmek için çaybardağı isteyip bana da teşekkür amaçlı tekila getirenlerde oldu evime çaırıp bilgisayarımı yaptırdığım kişilerde.. üniversite her türlü güzel.. :)
10 Yorumla
+1 yılKızın rahatlığındandır. Kadın isterse diye bir laf var ya. Takma kafana. Ayrıca senin muhabbet etmen, biraz kaşar bir tip olman lazım ki kızların bir kısmı epey hoşlanır bu tiplerden. Sanki kırk yıllık arkadaşmış gibi, biraz küfürlü falan. Anlayacağın sadece laf ebesi düşük çeneli ya da kaba tabirle a.. ıkağızlı olman gerek böyle tiplere. Onlardan da hayır gelmez zaten, herkes haddini bilmeli.
Kısacası takma kafana, sınıf arkadaşlarınla falan muhabbet et. Zamanı gelince kafa dengi kız arkadaşların olur.21 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru söylüyorsun
efendilikle ve ağırbaşlılıkla bir yere varamadım şu kız konusunda bugüne kadar
Bende boyle bir yurt biliyorum ama icine girmedim daha. Eger kalsaydim boyle bir yurtta isleyisi anlatirdim sana.
Ama tavsiyem baslarda kizlarla okula git cikista kizlarla gel. Yemekhanede kizlarin yanina otur beraber yemek ye. Tanidiklarinla not alisverisi yap bu aksam odana gelirim notlari verirsin de ayagin alissin yani. bol sans kardesim.
Ama cokta lazim degil hani kizla ha muhabbet etmissin ha etmemissin.11 Yorumla
Soran+1 yılkardeş olur mu öyle şey ya
kızlarla ha muhabbet etmişsin ha etmemişsin olur mu hiç? :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Elalemin namusunu odasına getiren, kendi namusunu da başkalarının odasına gönderir kardeş. Kendini başarısız falan hisetme, öyle ortamlarda yurtlarda okullarda ulu orta ilişki yaşayanların çoğunun ailesinde asalet yoktur kanı bozuktur. Sen de onlardan olmak için özenme bir gün kendi namusuna da aynısının yapılabileceğini düşün ve kız kurularından uzak dur mesafeli ol ;)
62 YorumlaOrtak utangacligi ustunden at, cool ol, dunyaya bir kere geliyorsun unutma.. Adim atmadan adim gelmez. Kendin ol, anlatsam aksama kadar bana inanmazsin, git kapi cal tanis korkma en fazla hayir der anladin. yurekli ol biraz :) ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılyok artık :o
+1 yılSağımdaki odada İranlı erkekler solumdaki odada Azeriler var. Karşıdaki odada Zenci kalıyor onun yanında da Türk kızlar var. Milletin koridor Türk kaynıyor. burada da kızlı erkekli oturup sohbet ediyorlar. Kız sesinden kastın kötü bir şey değilse kusura bakma da o senin asosyalliğin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kötü bir şey değil
Ve bu asosyalliği nasıl yenerim?- +1 yıl
Erkeklerle arkadas ol once. Gerisini bosver
+1 yılAçıkcası bir dönem böyle bir yurtta kaldım..
universite hayatımda
bir sorun yoktu kızlar bol bol sohbet etmek için gelirdi odaya :))12 Yorumla
Soran+1 yılne yapardınız da gelirlerdi işte?
nasıl davet ederdiniz?- +1 yıl
ordan burdan sohbet
sadece
başka birşey yok
Bazı kızlar geniştir, bazı erkekler de geniştir geliyorlardır. Ben getirmem getirirsem de içki falan ikram ederim ama sevişmek için değil, muhabbet sarsın diye... Ama kıza içki verince kız ne düşünür. Ama hangi kız ne düşünür? O kendini geniş zanneden kız düşünür bunu. Bu beni yatağa atacak diye düşünür... Yani onlar geniş insanlar değil. Geniş insanlar benim. Hepsi benim. Ben benim. Ben.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim yurt kız erkek karışık degil ama elini kolunu sallayarak girebiliyor herkes o yüzden ayni durum bizdede var
67 Yorumla
Soran+1 yılbenim lisede beraber okuduğum bir kız vardı şimdi de tesadüfen okulun yurdundayız kıza ''oda numaran kaç?'' diye soruyorum o da sadece merakımdan, odasına gireceğimden filan değil ama kız bana tepki gösteriyor, rahatsız oluyor. bu böyleyken başkaları kızları odalarına nasıl sokabiliyor?
Cevap sahibi+1 yılBilemicem ama oda numarasini soylemekte bir sıkıntı yok sonucta bir ihtiyacın olabilir birsey sormak isteyebilirsin bunlar normal seyler tepki göstermeye gerek yok bence
Soran+1 yılbeni facebooktan engelledi şimdi selamımı bile almıyor ! :D :D
Cevap sahibi+1 yılSanki biraz abartmis gibi
Soran+1 yılbiraz değil bir hayli abarttı bence. incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten böyle tavır alan birisinin yokluğunu çok da hissedecek değilim
Cevap sahibi+1 yılSenin bilecegin is tabiki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim yurt da öyle. Ben de erkek arkadaşlarımın odasına gidiyorum bazen. Öyle belli birşey yapmıyorlar ki getirebilmek için. Eğer yakın arkadaş olursan 5-6 kişi kızlı erkekli bir odada toplanıyoruz
14 Yorumla
Soran+1 yılizmirde misin sen?
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
Soran+1 yılpeki ''yakın arkadaş'' nasıl olunur?
Cevap sahibi+1 yılYuh üniversiteye gelmişsin onu da sana ben mi anlatıcam :D tanışıyorsun yani ortamda falan batak blöf falan oynuyorsunuz ders araları konuşuyorsunuz hiç mi kız yakına arkadaş yapmadın
Yurtdışında yaşamıştım bir süre kız - erkek karışık yurtta. Oda arkadaşımın keyfi yerindeydi, her gün kız arkadaşı gelirdi odaya. Ben de kös kös üniversitenin kütüphanesine giderdim ders çalışmaya. :/
26 Yorumla
Soran+1 yılben tam da o durumdayım
sen de mi utangaçsındır benim gibi?
Soran+1 yılşimdi?
Soran+1 yılnasıl yendin?
Dostum emin ol kızlar senin tedirgin olmanı fark ediyor.. Sesin bile farklı çıkıyordur o an ondan tersliyordur.. Onlar seni terslesede rezil olmayı göze al konuş.. bir yerden sonra rahat olacaksın ve onlarda sana karşı rahat olacak..
11 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı
Ben lisedeyken yatılı kaldığımız yurt kız-erkek bitişikti. İki bina bodrumdan ve terastan birbirine bağlıydı. Çamaşırhane ve yemekhane ortak olduğundan bu kısımlarda karışıyorsun tabi. Bir keresinde hademe kızların çamaşırlarını erkeklerin çamaşırlarını beraber yıkamış sonuç mükemmeldi. Kiloların ve sütyenlerin arasından çoraplarımı seçmiştim 😉
10 YorumlaNasıl bir olay bu? Aynı yurt binası içinde mi kalıyorlar? İğrençlik.
Asabımı bozacak yorum yapan arkadaşları engelleyeceğim.1512 Yorumla
Soran+1 yılkat kat
kız odası ile erkek odası yan yana değil yani- +1 yıl
Neresi iğrenç acaba?
- +1 yıl
sen engellemeden ben engelliyorum
- +1 yıl
İnsanın kalbinde biter bu iş, nice kızlar gördüm kız kıza kalıyor hamile geziyor. Nice kızlar gördüm karışık kalıyor art niyetle kimseye bakmıyor.
- +1 yıl
Hayırlı Ramazanlar...
- +1 yıl
Isin guzel olani da bu ya farkli goruslere elestirilere kapali olmak...
Dur senin istedigin gibi cevap vereyim de poh pohlanayim biraz sonucta yargisiz infaz acik :) - +1 yıl
Ya kiz gayet mantikli sey demis tum erkekler saldirmis. Erkeksiniz rahat edersiniz ama normal bir kiz rahat edemez
Ben karisik yurtta kaliyorum. Gayet eglenceli yani. Arkadaslarimin odasina gidiyorum onlarda geliyorlar. Beraber film falan izliyoruz. Sohbet muhabbet. Güzel geciyor yani
111 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oluyor işte bu?
ben sanki böyle bir şey teklif edersem sapık olarak görünecekmişim gibi geliyor.
nitekim güncellemede de paylaştığım olayı okumuşsundur
ne önerirsin?- +1 yıl
Yani banada oda numarami soran oluyor. Ama kimin nasil sorduna bagli. Yeni tanistim biri yilisik bir sekilde sorunca tabikide amacinin ne oldugnu biliyorum. Ama ben arkadaslarimdan bahsediyorum. Aksam benim odada toplanalim diyorum. Istiyen geliyor mesela. ya da arkadasim bana gel odada film falan izleyelim diyor. Gidiyorum bende. Ortam cok rahat kimse alinmiyor yani.
Soran+1 yılbu bahsettiklerinin içinde erkekler de var mı yani?
Soran+1 yılpeki arkadaşlığın nasıl başladı onlarla?
ya da ne özellikleri var mesela?
onları güvenilir kılan ne?- +1 yıl
Bir coguyla dönem basinda okulun düzenledigi partilerde tanistim. Biri cok yakin arkadasim oldu. Sonra onun arkadaslariyla tanistim. Cevrem genisledi. zaten rahat ve konuskan bir yapim var. Cabuk tanisrim sonrada bakarim iste kimlere güvenebilirim. Onlarla cok zaman gecirim. Zamanla anliyor zaten insan kimi yakininda tutmak istedigni. şu an tatil icin ailemin yanindayim ve yurttaki arkadaslarimi cok özledim mesela. Orda aile gibi olduk. Beraber cok egleniyoruz. Güzel vakit geciriyoruz
Soran+1 yılsen izmirde mi okuyorsun?
Soran+1 yılne güzel ya
tam benim aradığım şey işte senin durumun
senin gibi anlayışlı bir kızı nasıl bulabilirim? :/
arkadaşlık için tabi
sevgiliden çok buna ihtiyacım var
Soran+1 yılumarım vardır
ve önemli olan onları tespit edebilmek
Hahaha sen o Okulu'da yurduda bırak bu zamana kadar yapamadıysan daha fazla uğraşmanın alemi yok patlamışssın zaten
80 YorumlaÇekingenliğimi nasıl atabilirim demisşim.
Spor salonuna git. Kas yap. Hem özgüven gelir hem kızlar.
Önemli olan kendine güveninin ve saygının olması.10 YorumlaDinleyin cahiller sizlere söylüyorum bir erkek kızı görmesin vay şu olmaz bu olmaz diyosunuz tecavüzcülerde sizin gibi düşünüo bir erkeğin hiç kız ardaşaşı olmaz kız yüzü görmezse kızı sadece cinsel obje olarak görür ve birde abazaysa direk saldırır yani kısacası karşı cinsle iletişim kurmayan hayvanlaşır tecavüzcüler siz cahillerin eseri
00 Yorumla
+1 yılnası bir yurt o öyle ne kadar yanlış. bizde sadece ortak yemekhane vardı bence cok yanlıs bır uygulama.
12 Yorumla
Soran+1 yılya katlar filan ayrı tabi
kız odası ile erkek odası yan yana değil yani- +1 yıl
olsun odalara serbestce gırmek falan cok yanlıs
bızde bekcı amca sevgılımız kapıda beklerken cok yaklastırmazdı
üniversiteyi amerikan pastası mantalitesiyle düşünmeyin... normal liseyi bildin mi?
işte ona sivil kıyafetlerle girdiğini ve bahçesinde rahat rahat sigara içebildiğini düşün...
beklentiyi yüksek tutmayın gençler...10 Yorumla
+1 yılİlk 2011 yılında Boğaziçinin yurdunda gördüm bu karışık yurt olayını, Türkiye de yok zannediyordum. Ama varmış. Yurt içinde iletişime gerek yok, yurt dışına çıkın
10 YorumlaKardeş yuvarlak masa şovalyelerinin toplantısı varmış gibi davet etmeyecen gayet normalmiş sıradanmış gibi çağır ve rahat görün kasarsan hiç olmaz
20 Yorumla
+1 yılKapıyı çal selamın aleyküm gelebilir miyim müsaitsen de oda müsaitim gel derse gir içeri otur yemek ye yerde yuvarlak televizlon izle takılın sonra ben artïk eve geçiyorum görüşürüz senide eve beklerim de bir gün evinin kapısına geldiğinde hoşgeldin de yere kırmızı halı şer skfbwkfhs sonra oturun çiğ köfte sarın fanta için satranç oynayın sonra o gidince görüşürüz yine bekleriz de oda görüşürüz der ve biter
00 Yorumla
+1 yılBu yuzden agir Tayyipçiyim... Eksiler umrumda degil...
200 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen de yurtta kaldım ama binalar ayrıydı... Sadece kantinde buluşabiliyordu iki cins...
Ama efsanelere göre kız tarafına geçen erkekler ve erkek tarafına geçen kızlar hep vardı...01 Yorumla
+1 yılYa birader insan k. şar olmasın yoksa her yerden gelir girer bir şekilde kucağa oturur sen merak etme..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yurtdisinda yasadigim halde böyle kizlar erkekler birbirlerinin odalarina ellerini kollarini sallayarak giremezdi ayni bina ama kizlarin giris kapisiyla erkeklrin giris kapisi ayriydi
20 Yorumla
+1 yılkızlardan not iste soru sor tanış arkadaşlık kur gerisi gelir zaten
10 Yorumla
+1 yılValla yurtta hic kalmadim ama benim arkadas kaliyo karma yurtta adam yurtta efsane gibi herkezi kafalamis o yasiyo insanla alakali biraz
10 YorumlaHaha aynen reiz bende de oyle hafif utanirim mesafeyi korurum , onlarin sorunu valla
20 Yorumlaöyle bir yurt duymadım görmedim bilmiyorum nasıl olur acaba
10 Yorumla
+1 yılÖyle yurtlarda her türlü şey olur. Doğru bulmuyorum.
10 Yorumla
+1 yılHerkes neyin kafasini yasiyor ailen seni oynasmaya degil okutmaya yolluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılama bazıları oynaşıyor
ayrıca benim amacım oynaşmak değil
yurttaki kızları potansiyel yatak arkadsı olarak mı görüyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
odaya kız atmak gibi bir niyetim yok
sadece bir kızı odama davet edebilecek samimiyeti nasıl ilerletebileceğimi soruyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen kalmadım kalmakta istemem
65 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Rahat olamam.
Soran+1 yılişte bazısı da o kadar rahat ki soruda bahsettiğim üzere erkeklerin odasına giriyor :D
ve bana da senin gibileri denk geliyor hep :D- +1 yıl
Kısmet.
- +1 yıl
Ne mal insanlar var. Odaya kiz atip birlikte olurlar. burada onu savunurlar. Ama bakire kiz forever derler...
+1 yılpanpa bazı insanlar vardır çok girgindir. her yere ayak uydurur. bazı insanlar vardır geri çekilir, suskundur. pek konuşamaz. girgin ve konuşkan olmak iyidir :D geri çekilmek hep kaybetmek oluyor :D sende girgin ol konuş seninde olsun :D
10 YorumlaUtangacl8gin icin herhangi bir tedavi yok yenmen icin gdip knusman lazm anca
10 Yorumla
+1 yılAyağına kadar fırsat gelmiş hala kullanamıyorsun k. bakma da bu saatten sonra anca arkadaşlarını izlersin
15 Yorumla
Soran+1 yılpeki o arkadaşlarm neyi doğru yapıyorlar?
- +1 yıl
aynen çok şanslı aslında değerlendirene
Soran+1 yıl@burcugursoy mesaj kutuna bakar mısın?
Soran+1 yıl@burcugursoy mesaj kutuna bakar mısın lütfen ama?
Gizli Üye(30-35)+1 yılmnyk mısın olm kacar mı bu biraz az seks düşün kızlara seks aracı olarka bakarsan hep konuşamazsın :D Biraz insanmış gibi bak
20 YorumlaBu soru sorulduğunda buralar hep tarlaydı.
Sorunun cevabına gelecek olursak sadece yurtla alakalı bir durum değil bu. Dışarda ne isen yurtta osun.00 Yorumla
+1 yılAzıcık dil olacak 😕 sohbeti kur Sınavlar falan gir zaten devamı gelir😌 bu arada hangi yurt bu 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece erkek yurduna çevriliyor maalesef,
mevcut kızlar çıkmayacak ama yeni kız da alınmayacak bu seneden sonra
- Eğitim & Kariyer konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli zaten aptalca harekette bulunduğun hiçbir kiza odanumaramn kaç diye sorulmicagini bilmen gerek. . Sorarsanda bir daha yanyana gelmiceginide öğrenmiş oldun
20 Yorumla
+1 yılBir kac seneye ayrilir zaten o yurtlar. Bos verelim.
10 YorumlaBizim yurt ikiye ayrılmış durumda yarısı kız yarısı erkek ama okuldan atılma korkusuyla bir taraftan bir tarafa geçen olmadı daha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadasim merhaba
Oncelikle kezolardan uzak durmani tavsiye ederim ki bunlari bir kac cumle kurduktan sonra anlayabilirsin
Kezo olmayan kizlarla yakinlasman lazim sonraki derste gorusmek dilegiyle hoscakal10 YorumlaEee evlat... Dünyanın kanunu bu ;) utanmaz olacaksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
oturaklı ve efendi olmak işe yaramıyor
nerede serseri var onlar götürüyor kızları
hangi yurt kanka adresi ver geleyim ortamı kurayım çekingenliğine engel olalım sende yolunu bul bende kendime ekmek çıkarayım zevkine yaşa bro sal gitsin ver gitsin yanlagitsin
00 Yorumla
+1 yılBence bir beklenti içine girerek öyle bir yurtta kalma
10 Yorumla
+1 yılBizim univde oyle. Ama giden gelen yok erkek yurdu-kiz yurdu arasi
00 Yorumla
+1 yılSırf yurtta kalmamak için ne fedakarlıklar ettim.. Yaşasın..
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı. Ya yurt diil de bzim ögrenci sitesi var ordada öyle gecen sene kalmstm gercekten iğrenc durumlar oluyor
00 Yorumla
+1 yılBizimde aynı bina fakat sol taraf erkekler sağ taraf kızlar giriş çıkışlar farklı
02 Yorumla
Soran+1 yılsizde de bazı kızlar erkeklerin odasına giriyor mu?
- +1 yıl
Hayır giriş çıkışlar bile ayrı dedim ya yasak
Ben sevgilimle yurtta kalıyor olsam onunla beraber uyurdum bulmusum böyle fırsatı napıcam baska
01 Yorumla
Soran+1 yıluyuyanlar da var
elalem neler neler yapıyor ben kös kös oturuyorum ya
+1 yılApartta sorun olmuyor bizim orda erkek apartına herkes girebilir ama kız apartına erkek giremez kural bu
00 Yorumla
+1 yılNe anılarım var be o yurtlarda, ben o elalemdendim işte... :))
05 Yorumla
Soran+1 yılsenin bu başarının sırrı neydi peki? :D
bana da yardımcı ol hadi- +1 yıl
Biraz Tip biraz vicut birazcıkta tatlı dil :)
Soran+1 yıltatlı dil'i biraz açar mısın?
- +1 yıl
Peki şunu sorayım, sevgili mi istiyorsun takılmalık kız mı?
Soran+1 yılikisi için de görüş bildirirsen çok makbule geçer :)
+1 yılEskiden 2 3 bina yapcak durum yoktu o yüzden kız erkek karışık kalıyorlardı şimdi kalan yoktur
00 Yorumlaİzmir de herşey olabilir odalarda uslu durduklarina şaşırıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılseviyor sevilmiorsn bosver aldırma askın gözü kör mü acaba uyan artık bitti bu rüya
01 Yorumla
Soran+1 yılne diyon be
+1 yılUtangacligindan oluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yenebilirim bunu?
- +1 yıl
Yenemezsin kanina islemis
Soran+1 yılnereden biliyorsun?
- +1 yıl
Oylesin olm iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmem yavşaklık olsa gerek bende karışık yurtta kalıyorum ama hiç alakam olmaz
10 Yorumlabiraz utangacım ama biraz sohbet ediyim oda kayboluyor ortadan
00 Yorumla
+1 yıldoğal bişey kız erkek 13 kişi aynı evde kalmışdık
12 Yorumla
Soran+1 yılben aynı yerde kalmayı geçtim konuşamıyorum bile
- +1 yıl
hepimiz insanız büyütme git konuş
- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri