Valla ne yalan olsun sevgilim ya da konuştuğum ciddi biri varsa bakmam :D
akşam olduğu için bomboş otobüste iş çıkışı yorgunluğuyla ben en arka iki koltuğa yayılmış yarı uyur giderken, 3 tane kız otobüse bindi 2 si en öndeki boş koltuklara oturdu bir tanesi o kadar boş koltuğu geçti geldi en arkaya çantamın olduğu sıkışık koltuğu gösteriyor oturabilir miyim diye. ben geçtim oraya oturdu yanıma bomboş otobüste arkada iki kişi gidiyoruz telefonu açtım menüde bir aşağı bir yukarı gidiyorum, face i açıp kaptıyom şarkı falan değiştiriyom, kız dönmüş bana, bir bana bir telefona bakıyor.
Aşık olduğum kızdan dolayı, içimde bakma isteği bile uyanmadı kıza, 40 dk öyle gittik, ben önüme kız bana baka baka, hiç bakmadanda indim gittim evime :)
haa yalan olmasın çıkmıyorken veya biriyle konuşmuyorken olsaydı bende ona bakardım :D12 Yorumla
Soran+1 yılTebrik etmek kaldı bize de :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2211 Yorumla
Soran+1 yılAgahahahsg bu iyiydi :)
Cevap sahibi+1 yılReis ya :D
Soran+1 yılAynen reis yaa :)
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkürler :))
Soran+1 yılRica ederim hem espiri güzeldi hemde Reise hürmet :))
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun yavru kurt asfhajdhd
Soran+1 yılAhahahah eyvallah yavru kurt asffg
- +1 yıl
bekar adam bakması normaldir ;)
Cevap sahibi+1 yılYani, evlenene kadar bakmaya devam :D
- +1 yıl
Ahahahhahahaha 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sende o tip var zaten =/
Sevgilim yokken öyle dolu kişiyle tanışmışlığım var. Hiç utanmadan sıkılmadan gider yanına konuşurdum :D ya da onlar gelip benle konuşuyodu zaten :D ama bir senedir kimseye dönüp bakmıyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hayatta gidip konusamam bir erkekle valla :)
Evet bakmadan durabilirim ki duruyorum da erkekler pek dikkatimi çekmiyor açıkçası onlarda insan sonuçta :))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
Genelde umursamam.
İki dakika bakacağım altı üstü, çok mu gerekli?
Ama nadirende olsa böyle farklı güzellikler çıkıyor insanın karşısına.
Tarzı, duruşu, konuşması, bakışları etkiliyor. Böyle gözümü alamıyorum istesemde. Normalde hiç bir kadına böyle gözlerini dikip bakan bir insan değilim. Ama bazen böyle dikiyorum gözlerimi, uzun uzun izliyorum.
Sapıklık veya sapkınca düşünceler geçmiyor aklımdan. Böyle yalnızca kadın bu işte abi diyorum kendime. Platonik aşk yaşıyorum...
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg12 Yorumla
Soran+1 yıl:))) bak sen
- +1 yıl
Tabi, bakıyorum zaten.
Böyle biri denk geliyor nadiren. İçimin yağlarını eritiyor böyle. Allahım diyorum bu nasıl bir hatundur diyorum kendime. İçim bir garip oluyor.. (:
Hatta bazen böyle oda fark eder, umursamaz ya birde. Böyle diyorum ki bu hissettiğim güzel bir duyguysa, acaba ben aşık olduğumda ne hissetmişim diyorum. (:
+1 yılo an öyle bir şey ile karşılaşsam , eğer sevgilim varsa onu düşünürüm. ya da evli isem eşimi düşünürüm.. güzellik sadece yüzünde ise bir kere denk geldiğim için bakarım maşallah derim, asla dönüp ikinciyi bakmam. sonuçta gözünde bir tesettürü olmalı
20 Yorumla
+1 yılYolda veya herhangi bir hareket anında, çok hoş bir kız görürsem üsturupluca bakarım, çok beğenirsem kendini güzel hissetmesi için nadiren göz kırptığım bile olur. :)
Otobüste, kafede veya daha hareketsiz ortamlarda bulunurken, tomografisini çekmeden üsturupluca bakarım, hatta beni çok etkilediyse döner durur tekrar tekrar bakarım. :)03 Yorumla
Soran+1 yılGöz kirpan kaldı mı yaa :)
- +1 yıl
Niye kötü mü ki? :)
Soran+1 yılYoo bence yakisikliya hoş yani :)
Yolda bir kız görüpte bakmadan geçmek? Fizik kurallarına aykırı :D Zaten görmüşüm ve bakmışta oluyorum. Bir kaç saniyelik kısa süreliğine bakılması gayet normaldir beyin o süre zarfı içinde idrak ediyor. 2. sefer bakarmısın diye sorarsan bakmam. Baksamda birşey değişmeyeceğini biliyorum. Otobüstede aynı şey geçerli.
03 Yorumla
Soran+1 yılbişey olucagindan değil canım zaten ama güzel kıza ben bile bakıyorum gözüm çarpıyor yani siz nasıl bakmiyirsunuz yaw :)
Soran+1 yılHim anladım :)
Bakarim ama okuz gibi degil oyle bir bakarim masallah. Allah sahibine bagislasin. Kendi gibi akli da guzelse sahibi de yoksa bana bagislasin der yoluma bakarim. Bakmak da bence bir sey yok. Kizlarda bakiyor. Hele bazilari okuz gibi bakiyor. Ve ne bakiyon la tren hissettim kendimi diyorum ama malesef icimden :)
00 Yorumlasadece Bir kara bakarım Yolda görünce bakmış olurum Yanıma Tam Otururken bakarım Onun dışında bakarsam, Durduk yere Bakmış olurum Sonra Kızın yanındaki erkek olarak Abaza olurum Otobüste yolda tüm Millet bana bakar Bdaha o otobüse nasıl binerim l*n ben
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam l*n sakin ol geçti :)
+1 yılBakmak değişken bir yapıya sahiptir. Kız güzelse "Maşallah çok güzelmiş" derim. Çok kokoşsa "Tipe bak Allah affetsin" derim. Ama haram olduğu için çok da bakmaya zorlamam. Ben bakarsam, benim eşime de birileri bakar. Eden bulur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler :)
otobüste yanıma oturan kıza yanında bilerek gaz çıkartırımki kalksın yanımdan o fayda etmedimi bu sefer geniş oturur yere düşürürüm baktım tantana yaptı şambar atar içerdekilerden biraz dayak yer inerim otobüsten :D :D :D :D hahaaaa yolda gördüğüm çerme takar yere düşrürüm sonrada ya benimsin ya toprağınsın derim :D :D
02 Yorumlaçok açık giyinirse dikkat çekiyor. Her erkek bakar. şu kaşara bak derler. aile kızı olursa belli eder çok güzelmiş allah sahbie bağşlsn der geçriz
10 YorumlaÇoğu zaman yanımda oturanın yüzünü görmeden indiğim oluyor, şahsen çoğunlukla bakmam rahatsız etmeye gerek yok başkasının birine öküz gibi baktığını görünce o kişiye tip tip bakarım nedense bu tarz şeylere uyuz oluyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarakterlisin o yüzden knk :)
Erkekleri bu kadar kötü yapanların gözü kör olsun !!! Dışarıda dediğin yerlerde %90 bakmam ama cafe de ya da bulunduğum mekana biri gelirse bakabilirim ( yine kötü anlamda değil )
15 Yorumla
Soran+1 yılYok ya bişey yapmadık erkekleri kızma hemen ayrıca niye sadece oturduğunu cafe de bakıyorsun anlamadım o ne alaka niye orası?
Soran+1 yılIsin da dikkat et elin yanmasin
Soran+1 yılŞaka yapiyoz bee :p
+1 yılOtobüste yan yana olsam mesela elinde bişey varsa yanlışlıkla olmuş gibi çarpar düşürürüm sonra yerden alıp veririm özür dilerim konu açarım telefon numarasını alırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel taktik :)
- +1 yıl
Teşekkürler :-)
+1 yılKesinlikle bakmam yokmuş gibi yaparım kimseyi rahatsız etmeyi sevmem
10 YorumlaYav Bakmadn Güzel mi çirkin mi oldugunu nasıl anlayacağız. Kokusundan mı?
Sokakta güzel kız gördüğümde " Milletin Yanındakine Bak bide Bizim Kolumuzdakine Bak" der Kız Arkadaşımla Şakalaşırım02 Yorumla
Soran+1 yıl:) oda iyiymiş :)
yurdumuzun kızları pek havalalıdır kendilerini yüksekten görürler. :) sırf bu yüzden bakmam havalara girmesin diye ilk gördüğümde ne baktıysam o dur bu yüzden. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHımm :)
Bende bir huy var güzel bir kadını görünce göz göze gelene kadar bakarım ona sonra o gözlerini çekmeden gözlerimi ayırmam sonra birdaha bakmam o bakar :DDDD
10 Yorumla
+1 yılŞöyle söyliyim güzel kıza kesinlikle bakarım ama çoğunlukla şöyle oluyo ben sokaktayım hafif rüzgar saçlarımı dağıtıyo böyle elimi atıyorum saça bütün kızlar ona yaptım sanıyo bir anda gözler üstümde bakışmagerçekleşyo hepsiyle vs. vs. :F
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha alttan da müzik aç bari :)
- +1 yıl
İnşAllah yakında :)
+1 yılElim ayagima dolasir ben kizlardan cok utaniyorum ama merak ederim
https://i.hizliresim.com/B9VRoD.gif12 Yorumla
Soran+1 yılNiye utaniyorsun ki?
- +1 yıl
Bilmiom nilinc altim
Bakmam bakınca kendimi suçlu gibi hissediyorum bizimde ablamız kardeşimiz var..
20 YorumlaValla bakarım ve gider konuşurum. Çünkü en fazla olan şey bu durumlarda ya müsayit değilim konusmak istemiyorum diyorlar ya da cogunluk gibi gülerek konusmaya baslıyolar.
00 Yorumla
+1 yılOfff hatuna bak derim :))) şaka şaka nefis yaramaz bir çocuktur terbiyesi gerekir bir baktığım kişiye bidaha dönüp bakmam ki haram olmasın ;)
10 Yorumla
+1 yılSolun doluysa duruyorsun arkadaş en güzeli seni gerçekten sevendir gerisi boş
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim
+1 yılgüzelliğini ilk fark ettikten sonra, utangaç olduğum için yakın mesafede gizli kaçamaklarla bakabilirim, bakamaya da bilirim.
Lakin bir de göz göze gelirsek orada yüzüm kızarır ve bir daha sıkıyorsa bak :)00 Yorumla
+1 yıltabi ilk başta bakılır gözün kayar yani. Sonra bana baktığını anlarsam bende bakarım. diğer türlü bakmam rahatsız hissetmesin kendini
10 Yorumla
+1 yıleğer güzel bir kız ise çok kısa bakar;bu afet-i devran ki bir müslü baha dır. o endam ki yekpare acem mülk ü fedadır... der geçerim ama bir daha asla bakmam.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha bunları diyene kadar zaten kız otobüsten ineerrrr :)
- +1 yıl
ordan bakınca laf atan biri gibimi gösteriyorum?
biz güzel bir kız gördüğümüzde ona mutlaka bakıyoruz
peki sizde hoş bir erkek gördüğünüz de ona bakıyor musunuz
yoksa bakan taraf hep erkek mi oluyor :D06 Yorumla
Soran+1 yılBen bana bakıyor mu diye bakıyorum :)
Soran+1 yılInsaniz bizde :)
Soran+1 yılYani reddedilseni bile ne olucak sanki :)
bakmakdan öte bişi yapamazsın ki. aksi halde her iki tarafda abes karşılar. o yüzden herkesin bir otobüs aşkı vardır bir kaç dk lığına aşık olduğu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmrumda bile olmaz o sekilde yanımdan gecip de tenezzul etmediim cok oldu diger kızlar egolarını tatmin ediyolar bir de ben egolarına prim yatırmayım 😄😄
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam la ne kızıyorsun :))
Cevap sahibi+1 yılNe alaka be kızmıyorum 😄 sadece yakısıklı erkeklerin egolarını tatmin eden kızlara sinir oluyorum 😡 sen ne yaparsın senin cevapbını da alalım ☺
Bakarım ama ölçülü bir şekilde çaktırmadan bakarım rahatsız edecek düzeyde ya da çok dikkat çekecek şekilde bakamam
00 Yorumla
+1 yılBu konuda hiç mütevazı olamayacağım kusura bakmayın kızlar;)
02 Yorumla
Soran+1 yılAllahina kadar diyorsun yani :)
- +1 yıl
E yani bı zahmet hem bu işin sevap kısmı da var unutmamak lazım:)
Bakarım, hatta çok güzelsin derim ama sarkıntılık etmem. Edeni görersem de edenin canını yakarım. Bu kadar net.
08 Yorumla
Soran+1 yılVay vay vay :)
Soran+1 yılOlur mu hic , Sarkintilik ederim
yavrum hepsi senin mi derim mesela gfddsa
Soran+1 yılBide şey diyorum biyiklarin olayım kes at beni asddgjjk
Soran+1 yılIki espiri yapalım dedik içine ettin:)
+1 yılbir kız telefonuma bakıyomu diye merak edip mesaj kısmına numaramı ve kahve içmek istersen arayabilirsin yazdım 2 dk tuttum öyle 1 gün sonra aradı 3 ay çıktık
08 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi bu olay ya :)
- +1 yıl
evet :) kız numarayı ezberlesin diye 2 dk hareketsiz tuttum telefonu
Soran+1 yılE niye direk yüzüne soylemedin ki :)
- +1 yıl
ya benle ilgilenmiyosa yanlış anladıysam ve dengesiz bir kızsa otobüste abuk subuk bağırmaya başlarsa diye düşündüm normalde öyle bişey yapsaydı uğraşırdım o kızla otobüste sustururdum ama sevgilimden ayrılmıştım daha yeni :) tam denk geldi yani
Soran+1 yılGüzel bir aniymis :)
- +1 yıl
evet o kızın yeri bende ayrıdır :D
Soran+1 yılÇok tatlı ya :)
- +1 yıl
teşekkür ederim yavru sende çok tatlısın
Aşk İlişkileri konusunda 970 cevap paylaştı. yolda yürürken rahatsız etmeyecek sekılde bakıyorum. otobüste yanımda oturanlara ıse kesınlıkle bakmıyorum hatta ayaklarımı kapatıyorum kı rahat etsın dıye
04 Yorumla
Soran+1 yılDemek o yüzden o yakışıklı çocuk bana bilmiyordum haha :p
Soran+1 yılHaha ne demisim ben ya bakmıyordu olacaktı pardon :)
bakarım, sadece bakarım. İçimden de derim büyük ihtimal "Ulan ne hatunlar var, sen de burada sadece boş boş bak".. diye :)
00 Yorumla
+1 yılKalbim "cız" eder ama bir şey de yapamam... Sevdiği birini bulur derim...
10 Yorumla
+1 yılOtobüste çok böyle durumlarla karsılasıyorum acıkcası hic dikkatimi çekmiyor yanıma oturuyorsa :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGider bir köşede Proteinlerimi bırakırım nasiplensin yavrucaklar. Otobüste görsem telefonu cebime sokamadığımda elimde tutarım çünkü cebimde onun yerini dolduran buyuk birşey yer alır :D gözlerini benden ayırmazsa gider avuçlarım
02 Yorumla
Soran+1 yılSen hayırdır la?
Cevap sahibi+1 yılUtanmaya gerek yok bakıyosa bakıcak seviyosa çok güzelsin hoşlandım dicek arkadaş utancak bişey yok :) Kesersin kesersin Taş gibileri nerde kıyıda kalmış sekmanlı herifler alıyor en kralını alıcan kızında parasınında olay bu diyorum.
kimsenin bakışlarıyla bir başkasını gerekçe ne olursa olsun rahatsız etmeye hakkı yok...
not : ben japonum dolaysıyla cevabımı yadırgamayın !08 Yorumla
Soran+1 yılYadirgiyoruz :)
Soran+1 yılŞaka la şaka :)
Soran+1 yılŞaka diyildi
Soran+1 yılÇatı katinda inziva vakti mı?
+1 yılbir an bakarim ama bakmamaya calisirim. goze goze gelmekten korkarim. yanlis anlar diye
14 Yorumla- +1 yıl
olabilir. birdaha goz goze gelmeyiz :)
+1 yılIzmirde yaşayan biri olaraktan hergün düzenli olarak biton güzel kız görüyorum halen de görebilirim sıkıntı yok :)
10 Yorumla
+1 yılyolda bakarımda otobüste bakmam rahatsız etmem. ama az önce otobüsteyken yanımdaki kız çaktırmadan bakıyo muyum diye bakıyodu :D sizde tehlikelisiniz aslında farkettirmesenizde
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de caktirmadan bakıyor mu diye bakarım zaten hepsi o :)
- +1 yıl
niye öyle bakıyonuz ki :D
Soran+1 yılGüzel olup olmadığını anlamak için :)
dikkatimi çekerse bakabilirim otobüste olursa rahatsız olmasın diye biraz toparlanır yine telefona gömülürdüm dizimde uyuyarak gelen bile oldu canlı örnek ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılOrnegini anlamadım :)
Soran+1 yılIstemem yan cebim koy
Soran+1 yılYaz kızım:arkadasta gonulluymus asddfghj
Soran+1 yılNe espiriden anliyorsun ne de başka bir halttan
Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. Ne yapacağımı öğrenmek için profilimde yazanları okuman yeterli..
00 Yorumla
+1 yılerkeğe bakmam da kıza bakarım sevgilime baktı mı bakıyor mu falan diye :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYanında sevgilisi olan çocuğa bakan kiza uyuz olurum
Biraz karışık oldu ama anladın sen:)- +1 yıl
aynen öyle. ne demeye bakıyor anlamıyorum. eğer uzaktan baka baka geliyorsa omuz atıyorum ya da gözlerin yerinden çıkacak diyorum :D
Soran+1 yılAhahah aferin gizz :)
+1 yılbakarım geçerim bir laf vardı güzele bakmak sevaptır diye tabiki yiyici bir şekikde bakan pisikopatda değilim
01 Yorumla- +1 yıl
O güzele bakmak sevaptir degil iste dogrusu guzel bakmak sevaptir dostum
+1 yılBelki dikkatimi çeker ha telefonla oynarsam oynamaya devam ederim :)
00 Yorumla
+1 yılİnsan değil mi bakıcaz bir kere refleks sonuçta sonra döneriz önümüze fazlasına gerek yok. Ayıptır.
00 YorumlaYüzüne dahi bakmıyorum kimsenin.. Hiç bir yerde hiç bir ortamda..
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam sakin :)
görünce konuşasım gelıo ama yapamıyorum utanıyorum ben öyle şeyler uğraşmam :/
08 Yorumla
Soran+1 yılYap gitsin ne olucak :)
Soran+1 yılYapma zaten öyle itici geliyor bana :/
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yılNe istiyorsun bir citlat bakiim en azından :)
Son cümleyi üstüme alınıyorum..
Yolda yakışıklı görüp de bakmayan kız lezbiyendir ben de bakıyorum :D03 Yorumla
Soran+1 yılYakisikliya bakıyorsun doğru mu anladım?
Soran+1 yılAnladım kanki
genelde bakmam yere falan bakarım yürürken veya sağa sola :D ama bakarsamda öyle öküz gibi bakmam
10 Yorumla
+1 yılRahatsız etmeden bakarım zaten genelde onlar bakıyor :))
10 Yorumlabelli olmaz bakmasam zaten güzel olduğunuda görmem ya da direk gözüne gözüne zaten bakmam
10 Yorumlasevgilim varsa eğer bakmam işim olmaz Allah sahibine bağışlasın derim ama sevglim yoksa bakarım süzerim sonuçta güzele bakmak sevap :d
02 Yorumla
Soran+1 yılYani:)
- +1 yıl
@nazlii94 nazli öyle m i
+1 yılKendime saygın var bir kere gözüm çarpar bakarım ikinciye dönüp bakmam benim de kardeşim var kimseyi bakışlarımla rahatsız etmeye hakkım yok
06 Yorumla
Soran+1 yılOo Karakterli insan alırım bir dal :)
- +1 yıl
Her kes bir dalımdan alsa budanmış ağaç gibi olurum :)))
Soran+1 yılAlmiyim o zaman ben :)
- +1 yıl
Hah şöyle her kuşun eti yenmez bir kere ohh be bir defada ben diyeyim bu lafı kızlara ne rahatladım bir bilsen :)))
Soran+1 yılAhah bana mı vurdu piyango :)
- +1 yıl
Aynen :))))
+1 yılbeğendiysem konuşacak bir malzeme ararım ilk üstüne bakarım dikkat çeken bir şey var mı yoksa düşünür bulurum
02 Yorumla
Soran+1 yılHımm ya hiç bişey bulamazsan :)
- +1 yıl
havadan sudanda olsa buluyorum genelde :)
+1 yılBakarım bazen kızlarda bana bakıyo
Ama onlar baktıgında bakamıyorum.
Ama kimse ile otobuste yolda tanışmadım.04 Yorumla
Soran+1 yılAma ama ama :)
- +1 yıl
Benim turkcem bu kadar :) anlatım bozuklukları :) ama anladın dimi demek istedigimi :)
Soran+1 yılAma anladım ben:)
- +1 yıl
...:)
"aç tavuk kendini bugday ambarında sanarmış" derler ya..
işte tam diyecegim buydu, hiçte öyle tok ayaklarına yatmam :))02 Yorumla
Soran+1 yılSamimi ol canımı ye :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSüper bir kız değilse dönüp bakmam. Nerede yaşıyorsun? Bakan tipler rahatsız mı etti?
117 Yorumla
Soran+1 yılYoo merak ettim sadece :)
Cevap sahibi+1 yılBir de kıyafet çok önemlidir, kız çok güzel değil ama kıyafeti baktırabilir. Geçende baktığım kız, belki mini etekli olsa 10 aaniye bakmazdım ama dizüstü çorap giymişti, delirmiştim :) Bugün sadece bir kıza biraz dikkatli baktım, hava 12 derece, kız süper minili, 1.70 boylarında, topuklu ayakkabılı... bir an bakmıyaym dedim, çevreye baktım dedenin biri eller cepte, ağız açık, kilitlenmiş :)
Soran+1 yılAhaha inanirmisin bu gün dedenin biri bana vay maşallah dedi ben de aklima geldikce gülüyorum dede laf attı ya la ahaha
dizustu çorap ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılDizüstü çorap çoğumuz için tahrik gücü yüksek bir aksesuardır, kızlar bilmez :))
Cevap sahibi+1 yılBazı kızlar var ki, ölmüş dedeyi yerinden kaldırır :))
Soran+1 yılÇorap ilginç geldi dizüstü mu olması lazım?
Cevap sahibi+1 yılSakın giyme! Herkes benim gibi değil, işimde cümbüş çalar, kafamda havai fişekler patlar, kimyam değişir ama dışarıdan bakan anlamaz :) bir yığın görgüsüz ve ergen varken öyle bir çorap deneme, hele topuklu ayakkabıyla birleştireceksen o günlük kendine koruma kirala :))
Soran+1 yılAllah allah çok ilgincmis bu:) ben bunun boyuna takıldım şimdi bildiğimiz siyah çorap dizüstü olunca mi dikkatini çekiyor?
Cevap sahibi+1 yılBoyu çok fark etmez dizin biraz üzerinde olan da etkileyicidir, kalçalara yakın olanlar da öyle... kalçalara yakın olan modelleri sokaklarda göremeyiz tabiiki :))
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılAnladım , ilgincmis :)
Cevap sahibi+1 yılBana özgü birşey gibi şaşırdın :)
Bununla ilgili soru sor, cevapları gör :))
Soran+1 yılAklıma kurt düşündün bak sorarım bir gün bugünluk bu kadar yeter sitkim sıyrılıp cevap yazmatktan :))
Cevap sahibi+1 yılTahmin edebiliyorum :) ii geceler
Soran+1 yılİyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılBununla ilgili soruyu sorarsan haber verirsin artık ;)
Soran+1 yılVeririm tabi sen düşündün aklıma :)
güzel kız görünce ben :D
https://i.hizliresim.com/q2g9BB.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılAhahah ciddi mi bu :)))
- Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler