Dengesiz sevgili ve yıpranan iki taraf?

Merhaba arkadaşlar sevgilimle 6. ayımıza girdik 3 yıldır arkadaştık sonrasında bana karşı olan hislerini açıkladı bende ona karşı birşeyler hissetiğim için bir ilişkiye başladık.

Sorun şu ki geçen gün ortak arkadaşımla bir konuşmalarını okudum tesadüfen

Bana baktığında eski sevgilisini gördüğünü söylemiş sonrasında ise bana karşı hislerinden emin olmadığını kalbinin ilk günkü gibi atmadığını. Bende haliyle bu durum karşısında şok oldum

Bu mesajı okuduğumu farkettirmeden ağır bir konuşma yaptım ve soğuk tavırlarından kafasının karışık olmasından duyduğum hissi anlattım ve ilişkiye bir ara vermek istediğimi bu surecte bana karşı hislerinden olumlu veya olumsuz emin olmasını beklediğimi söyledim.

Ertesi gece üzernden 24 saat geçmeden görşmek istedi. Buluştuğumuzda ağladı. ve bensiz geçen 24 saatinin ne kadar zor geçtiğinden bana ne kadar alıştığından yakındı. İlişkimizde mesafe sorunu olmasına rağmen bunun için savaşabileceğini buna inandığını soyledi.

Sizce bu kız ne yapmak istiyor fikirleri ayrı kaldığımız 24 saatte değiştimi yoksa yalanmı soyluyor?

Ve ben ne yapmalıyım(ki ayrılmayı kafama koymama rağmen ağladığında bu fikrimden birazda olsa vazgeçtim)
Dengesiz sevgili ve yıpranan iki taraf?