"Siz nasıl sıkılmıyorsunuz" gerçek başlık
İlişkilerimden çabuk sıkılıyorum. Siz nasıl sıkılmıyorsunuz?
"Siz nasıl sıkılmıyorsunuz" gerçek başlık
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evet ben de anlamış değilim. En uzun ilişikim 3 ay sürdü o da tek sevdiğim kişiydi. Ben de çok çabuk sıkılıyorum hani heyecanım nerede biliyo musun sevgilim olana kadar. Daha sonra nedendir ben de bilmiyorum böyle aramak, konuşmak içimden gelmiyor, buluşmak istemiyorum zaten bu nedenlerden dolayı da ayrılmak durumunda kalıyorum
evlenmeden eğlendirmiyorsan evlenmek istemeleri normal. güzel cümle oldu =)
agır tahrik mi yapıyorum yani :))
Ya canım sana inanmıyorum millette tam tersi neden benimle kimse ciddi düşünmüyor ya da neden evlenme teklifi etmiyorlar derler sende bundan şikayetçisin.Hayat işte hep böyle ters :) sen kendini geri çektikçe demekki karşındaki insanı kendine bağlıyorsun.
sen sadece doğru kişiyi bulamamışsın. ayrıca sevin - erkekler seni eğlence objesi olarak değil, evlenecek kadın, hayat arkadaşı olarak görüyorlar hoşlanılmaz mı?
haklısın galiba ...
Cevap
12Cevap
Valla benim de öyle oluyor. Bırak 3-5 günü, 3-5 saatte bir sevgili değiştiriyorum. Sıkılıyorum ne yapayım. Aşk diye bişey de yok zaten. Biri geliyor, biri gidiyor, biri geliyor, biri gidiyor, biri geliyor, biri gidiyor... Bana bişeyler oluyor, daha fazla yazamiyciim. Neyse, böyle işte, ben yazdım oldu. Yazınca oluyor yani... Bu arada, konuyla alakalı değil ama, bi ara bi kız nicki alıp milletle kafa bulsam ne süper olurdu bee...
bence sen üçbeş arkadaş sıkıştırıyor. işyerinden durağa tek gitmek sarmıyor. aslında bazen işede yarıyor diye tam sever gibi oluyorken ,özgürlüğünün ağır bastığını farkedip biraz zaman ver demesine al sana zaman sporunuda oku deyip stopa basıyorsun. ve bu hani o varya onu bulana kadar böyle gidecek.
İnsan sıkılır mı sevdiği yüzü her gün görmekten..
Onunla olmakdan bıkar mı..
Gerçekten sevmiyorsundur, gerçekten aşık olmamışsındır..
eğlenilecek kızı evlenilecek kızla karıştıran erkeklerle karşılaşmışsın demek ki :)
istediğin kişiyi bulamadığın için sıkılıyorsun,sıkılmaman için fazlasıyla cool birisi olmalı bence ;-)
bence çocuklar beni kaçırmak istemiyorlar dostum
güncellemene öncelikle koptuğumu belirtmek isterim :D
soru desen ayrı bi orjinal, ancak kim sıkılmadığımı söylüyor, öyle de sıkılınıyor kii
Frekans tuttuktan sonra o radyo öyle güzel dinlenir ki. Lastfm radyoları gibi, vazgeçilmez.
bir gün onlarada muhtaç kalabilirsin. aslında en uzak durulması gereken kız tipisin gerçi seninle iki ay çıkıp evlenme teklifi etmelerinide anlayamadım tuhafmış
garipsin :D kızlar genelde eğlenilen kişi değil evlenilen kişi olmak isterler :)
Muhabbetine mi sevgili oluyosun. Ya karşındaki çok seviyorsa ve bir anda sıkıldım dersen onu düşündün mü hiç.
ya ben seni ariyordum zaten bende biktim su kizlarin evlenmek istemesinden :)
bildigim tek sey bir kisi evlenmekte acele ediyorsa o kiside sorun vardir.
karşına bir gün biri çıkar tam anlamıyla aşık olursun aşkı yaşarsın..
ozaman işte bu gune bakıp vay be dersin benim aradığım buymuş..
korkarım benim sevgilimde böyl3eydfi sevgiyi aşkı bilmiyorsun benceç
bence aradıgın kısıyı bulamadıgından bunları yasıosun
yorumumda hiçte kötü bir şey yoktu
sen eğlenmek iştemişsin
bende eğlendim
alınacak bir şey yoktu
olsaydı özür dilerdim
biz desek heemn tepki koyuyorlar:) alın size eğlenilecek kız işte :D
ben seninle bir eğlenirim ki sudoku oynamama gerek kalmaz
ben hemen evlenmek istemiyorum onu demek istedik heralde :S
Ya benimle neden sürekli evlenmek istiyorlar eğlenseler benimle olmaz mı :))
bunu kendin yazmışsın...
onu bir çay içmeye gitsek oturup konuşsak manasında yazdım
o zaman o şekilde yazarsan daha iyi anlaşılır..
yürü be kızım bu yollar senin kim tutar seni ;)
defansta roberto varsa işim zor o bacakları görünce ileri gidemem
püskevit ben oruç tutuyorum yemem
bende çok çabuk sıkılırım
bende sıkılıyorum çok kısa zamanda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar