olsa mı iyi? olmasa mı iyi ? bende yok o çıkıntı o yüzden yazmadım, merak edip yazdım.
adem elması = link
adem elması = link
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vardır da çok fazla belli olmuyordur. Ses telinin yapısına göre aslında şekillenir adem elması. Özellikle bas ve bariton ses tiplerinde daha fazla belirgindir. Tenorlardaysa daha az belirgindir. Kilolu musun bilmiyorum ama kilo da boyunda adem elmasının görünürlüğünü etkiler. Tenor olup kilolu olan bir insanda genelde hiç gözükmez zaten.
Sende yoksa testosteron düzeylerini kontrol ettirmeni tavsiye ederim.. her erkekde az yada çok belli olacak şekilde olur, erişkin erkekliğin simgesidir..
:D testosteronum normal, dediğin gibi az çıkık ama bahsettiğim gibi çıkık durumda değil. erkekliğimde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum olması gerektiği gibi ;) sağol ama bilgi için.
bazılarında cok cekici duruyor ve erkeksi sevilesi tabi bazıları o elmayı yemek ister :)
Yalarım. Sen ne diyorsun..
Cevap
5Cevap
bende belirgin duruyor zayıfımve uzun boyluyum lanet olsun olmasın ya heveslenmeyin
Bende de cok belirgin degil o halde bile kiz arkadasim cok seviyor. Eli surekli bogazimda
bende var çok belliyor aynı cristiano ronaldodaki gibi :SS ama adem elvası ne alaka
Hayvanlardan birinin nefsine hakim olamayıp, yasak elmalardan birini koparması sonucu ağaç solup toza dönüşür. Korkmuş bir şekilde ademin yanına gelir ve olanları anlatır. Adem kanıtı yok etmek için elmayı yutar ve boğazında kalır. Batıl inanca göre bunun sebebidir. wikipedide okudum :DD
saçma :) efsanevi bir durum, tıpsal açıklaması tercihimdir.
yararlarını aradım bulamadım varsa söylesene
bir tane söyleyeyim bazı kızlara daha çekici geliyorsun :D
ahahaha
güzel duruyor bence... ama yoksa da illa olcak diye bişey de yok :)
Çok hoşuma gidiyor, ısırasım geliyor sevgiliminkini !!!
Fark etmez ki..bir işlevi yok nasılsa.
bazı erkeklerde süper duruo ama herkese yakışmaz
Ben bayılıyorum sevgilimdekine...
olmaması iyi olur ama olsa da sorun olmaz
bence çok kötü duruyor allah vermesin
bende var baya iyi
Isırasım gelir.
Bayılırım
Olmasa daha iyi ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar