ben artık aşka sevgiye sanal reel evli bekar hiç bir aşka inanmıyorum..kalbimin kapılarını kapattım...sitemizde bakalım kaç kişide kalpler kapalı sayalım...
Kapalı
Açık
Aralık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben de kapattığımı sanıyordum da , öyle olmuyor işte .Hiç ummadığın an da birisi çıkıp geliyor giriyor hayatına ve hiç gitsin bitsin istemiyorsun ... Sadece bir süre bu kararda kalabilirsin ta kii o kişi gelene ve elinle kalbinin anahtarını teslim edene kadar .Ona buna kızıp da küsmemek gerek aşka sevdaya , boşver keyfine bak ...
Yanlış seçimler yaptığımız için aşkı suçlayıp duruyoruz.Aşkı suçlamaya hakkımız olmadığını ifade etmek isterim.AŞKı yücelten ve kirleten yine insanlardır.Aşk kutsal oysa ki yanlış tercihler yapmasak.
Abla be puanının yarısını hibe etsene :PP bir eksiğinin yarısıda olur :))
A, ama olacaksa büyük aşk olsun yada hiç olmasın bu devirde aşka inanmıyorum herşey menfaat... karşılıklı sevgi saygı yeterli öyle takıntım yok yeteri kadar darbe aldım zaten insan kazık yeyince tiksiniyor bazı şeylerden... Mantık evliliği yapacan, gelirin iyi olacak 2 de sağlıklı çocuk off kebap... :)
Sen bildim bileli aşka kapalı sorunluydun burcu =)9 Neyse ki benim kalbim daima açık
Cevap
23Cevap
bir misafir odası benim küçük kalbim, lakin her misafiri hemen kabul eylemez biraz hırçın ve mağrur,bu esrarlı mabedin kapalı kapıları, her gelen pek giremez. bir misafir bekliyor.. öyle bir misafir ki bir daha çıkmayacak!.!
bu benim elimde olsaydı açmak ve kapatmak kafama göre hareket edebilirdim ama, bu benim elimde değil.. en fazla aşktan korkarım hissettiğimde..
ben sevgiye aşka kapatalı çoooookkk uzun zaman olmuştu zaten. hep bunu savundum :) anlık, gecelik, yada aşk olmadan sevgi olmadan yaşanan ilişkiler daha iyi oluyor...
Neyse ki aşka inanıyorum. Sadece nerede olduğunu bilmiyorum.
İç ses : Ulan sen de aşk adamı oldun ya tamam artık!
ÖYle kapatdım demekle kapanmıyor ne yazık ki, ilk görüşde aşk diyilen bir şey var.
Kapalı ama değeceğine düşündüğüm biri bekliyorsa kapının arkasında açarız yani... :)
aşk benim için saçmalıktan ibaret,kapılar kapalı,anahtarı da tuvalete atıp sifonu çektim
saat 22,37 03 ağustos 2012 itibariyle %31+ %38 = %69 .
Çoğu aşk istiyor, aşk istemeyenin kalbinde bir tahta eksiktir.
benimki açık da fetheden yok yahu :))) :)))
kapalı. hatta, o kadar derine gomdum ki artık ben bile duymuyorum sesini.
sonuna kadar açık. :D ama sanalda herhangi bi şeye başlamam.
ölene kadar bekar yaşıyacam bu arada profilin çok hoş ;D
böyle sekreterler varmıdır acaba resimdeki gibi
o güzel bacaklar seninmi yoksa ;D
Hiç inanmadım aşka. Açık olan kalp sonradan kapanmadı yani.
İstikrarlıym.
ben kapatmak istemiyorum ama o açılmak istemiyo sanırım:)
benimki açık da kimse konmuyor ihtiyarladık mı ne kızlar ne dersiniz
tabi ki bennnnnnnnnnnnn
Kapali, mümkünse kimse rahatsiz etmesin.
Devlet dairesi gibi giren çıkan belli değil.
aşka bi aralık bırakmak lazım her daim...
kapamak iyi değil azıcıkta olsun aralık bırak
Hay hay buyursun gelsin .
benim kapılar açık ama yollar çok tozlan mışya
olamıyorum ama olmak istiyorum :)
kalbimin kapıları yeni yeni açılıyo :)
Kapım kapalı üstünde asma kilit asılı
Kendime eziyet etmem.yasanacaksa yasanir.
Kapalıdır.
Benimkisi de.
ne kapalı ne açık..hafif aralık.
açık açık
kapanmaya hazir
))))))
açık allaha şükür
Aralık:)
Açık
kapalı şu aralar
Aralık diyelim
aralık bıraktım