ya ben hangi kıza sorduysam tepki şu "kaslı mıı iğrenç" ben anlayamadım bu tepkinin sebebini filmlerde kaslı adamları görünce içi giden kızlar neden böyletepkiler veriyo? :D
Cevabın nedir?
zamanım boş olduğundan yazcam. belki site yetkilileri görür. gerçekten sil baştan yeni türk literatürüyle ancak bu kadar yazarım. kızlar soruyor: yahudi kuruluşu ekşi sözlüğün ekmeğine yağ süren hatta yazdıklarımız dolaylı olarak düzeltememekten ötürü ifade özgürlüğü kısıtlanılan web sitesidir, ki ingiltere'de yaşadım, dedim. ingilizler çanakkale'de 5de1 i olan rakibi kürtleri ezemedi dedim, ki insanların merak ederek çanakkale kitabını okumasıdır. kültürel farklılıklar konusu: çin, hindistan ve rusya sömürgelerine dayattığı gibi kendi dövüş sanatları, savunma sanayisi ve özel olarak rusya ve hindistan modası da esmerlik, zayıflıktır ki bize dayatabilirler. bu duruma alışmalısınız, aslında asya pek de başarılıdır. çin 5.1 trilyon doları savunmaya yatırmış. gg. OSMANLI (
1. Pers ise 2. Osmanlıdır ki nice zaferler kazanıp, içindeki darbecilere rağmen en kötü anında bile çok şey değiştirmiştir ) ingiliz (sarı veya beyaz karılar, hileyle buralara geldiler, yakında popona tekmeyi yer, ki hiç savaşda kazanamadan, üstün olamamak böyle bir şey olmalı) yahudileri bütün parasını büyük israile harcayarak savaşı kaybetti. Osmanlı esmer imparatorluk ki coğrafyanın geneli güneş gördüğü için esmer dedim. ( insanlar dışarıya ne kadar çıktığına göre esmer olur, cilt yatkınlığıda önemli bir meseledir. güneş görmeseydi kesin olarak beyaz veya sarı olurdu) 1. dünya savaşını Osmanlı kazandı. sevr'i imzalayanın ta *******. Osmanlı olsaydı ki abd olmazdı, çin ve sscb yaşadığına kadar dua ederdi, ortodoğu ve teknoloji de hakim olabilirdi. güneş panelleri az masraflıdır. popüler kültür: güneşi beklerken , mafya filmleri'de dahil olmak üzere para veya vicut konu'lu dizilerin geneli kanald ve star tv de yayımlanan kapitalizm'in beyin sömürüsünü kullanarak insanlara darbe vuran bir amerika'n beceriksizliğidir. kapitalizm en başta çözülseydi ki götü boklu almanya gibi olabilirdik. almanya da internet cafe yok. alım gücüyle alakalıdır. suriyeliler gerçek arap olabilir, iç savaşın ana kaynağıdır.

04 Yorumla- +1 yıl
peygamber devamlı ibadet'den ötürü insanların yüzüne bakamazmış ki evrimde böyle der. sasani tokatçıları devamlı peygamberi desteklerdi. abd medya'sının bu olayın üstünde durmaması'nın sebebi abd'nin hz. muhammed'e inanmadığından kaynaklı olabilir ki. bu sağlam bir teoridir. gerçeklik payı ise kesin olabilir. kim bilir belki onlara da tapılırdı.
- +1 yıl
popüler konu >popüler kültür ise buraya az yazmışım. solaryum güzel renk vermez. bu yüzden kullanımı azdır. ki bu sebepten ötürü botçu youtube kanallarında ya dişe (para) ya saça (berber veya bakım) ya buruna (para) ya da kanala çıkan yahudi tohumları paraya bakar. ki yahudi tohumları direk para'yı veya avrupalı görünüm sever. iyi bir bronz tenin gündemde olmamasının sebebi bronzluk zor. hatta bronz kişinin vicudunda kapatmalık kusurlar oluşur. orta düzey veya derece yakışıklı biri bronz ise tam yakışıklı sayıldığından güzel denilir. beyaz tenli insanlar saçını sarıya boyatsa bile kaş dan göze batar. beyaz tenlilerin bronzlaşıp esmer olması güzel (işine gelene yakışıklı niyetine söyleyebilirsin, anlamı devamlı değişir) olur. esmerlik=bronz ten+siyah veya kahve tonu saç+siyah göz.
- +1 yıl
son olarak yazcam. aklıma gelen çok şey vardı. sığdıramadım. internet'e rus kadınları mı ne yazdım. ilk olarak yat da büyük ihtimalle rus diye yutturulan kesin kısa boylu çömelmiş (Allah bir yerden alıp bir yere verir.) ingiliz kadınları çıktı. google medyası ile de para'ya taptırma devam ediyor. erkek için; esmerlik , ideal zayıflık (yüz hatları belirgin, tipi orta olabilir) ve son olarak geçimini sağlayabilcek bir iş olmalı ki iki tarafta çalışmalı. güneş ve yaz'ın tersi bilinmedik, tuhaf anlam çıkarabilir. bu yüzden kış ın anlamı önemsiz. daha doğrusu mevsimler belirsizdir. bunları kim literatüre koyuyorsa teşekkür ederim. ekmeğime yağ sürdünüz. bu arada tokatçılık yaparım, el'imi kaybediyorum. sağlam bir tokat meseleyi bitirir. hatta eskiden tokatçılar çok sevilirmiş. ki tokatçılar el'ini çıkardığında karşıdaki korkarmış. aman neyse. peygambere özeniyorum. peygamber tokatçılık yaptı. zayıflık az göğüs demek ki. erkekliğin sembolü az göğüs.
En İyi Cevaplar
+1 yılbir insan neden kas yapma gereği duyar bunu bir türlü anlayamamışımdır. Hadi hafif bir spor, fitness falan anlarım. bir de gözlemlediğim bişey var. Ne kadar kaslı tanıdıysam abartısız hepsinin zeka seviyesi yerlerdeydi. Ha belki de anlamışımdır kas yapanların psikolojisini bilemiyorum yani bir takım eksikliklerini bu şekilde giderdiğine inanıyolardır. Zekasıyla dikkat çekemeyince vücuduyla dikkat çekmeye çalışıyolardır. Olabilir :/
12 Yorumla- +1 yıl
kardeşim o şöyle sen biraz muhabbete yabancı kalmışsındır yoksa vücutcular kaslarıyla zekasını birleştirip combo yaparlar hatta bir söz vardır "no pain no gain, no brein no gain"
bunun anlamı şu acı olmadan kas olmaz 2, cümle ise beyin olmadan kas olmaz :) - +1 yıl
arkadasin ben boddybulding sporcusuyum. Sen burada milletin zekasını anlayabilecek kadar zeki bir insanmı zannediyorsun kendini? sen zekan ile ön plana çıkmış olsaydın sözde bız aptal sporcuların muhatapı olmazdın. Bak guzel insan kelimelerini secerek kullan sana karsı saygımı bozmak istemiyorum beni buna zorlama keyifli sohbetler.
+1 yılçok kaslı erkek gerçekten çok itici geliyor. evet ama genel itibariyle sert vücutlu erkekleri seviyoruz dokununca kalıp gibi olmasını ama o baklavaları, adonisleri falan sevmiyoruz değil mi kızllaaarrr :D şaka l*n abartıya kaçmadığı sürece kas candır. ama böyle hayvan gibi oradan buradan çıkacak kadar korkutu kaslar değil.
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler ayarlarız ya onu da :D
- +1 yıl
göbekliler kilo verirken vicudu kırışık bir şekilde kilo veriyo ıyyyy. göbeklilerin kendini avutmak için biz zenginiz böhüm demeside ayrı bir konu. lan metabolizmanın bozuk olmasından dolayı kilo verememen, yediğin 10 gr ekmeğin bile anormalce fazla ağırlıkta kilo yapmasını ve bu durumun senin hızına ve gücüne bir faydası olmamasının hâlâ farkında olmayanlar var. Peygamberede ALLAH zayıflığı lütfetmişti. peygamber yemek yemeyi pek sevmezmiş.. göbeklilerin elinde kalan tek çaresi yağı kasa dönüştürmesidir. göbekliler ve kaslılar genelde sosyal medyadan ilk zayıflara iftirada dahil olmak üzere saldırırlar. türkiyenin popülasyonunun çoğunluğunu oluşturan türk erkekleri genelde türk kası olarakda nitelendirilen türk göbeği ve beyaz tenlilik (vicudu esmerliğe yatkın değil, gördüğüm yozgatlılara göre söyledim) türkiye yoğunluğunda büyük öneme sahiptir. bunlar kendisinde olmayan herşeye öyle aptalca ve iftiracı bir şekilde devamlı olarak saldırırlar ki milletin algısını hâlâ kıramadılar. ?
Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş
22 Yorumla- +1 yıl
göbekliler veya obezler ingiliz, abd ve türk toplumunda sıklıkça karşılaşılır. buna beyaz ten de ekleyebiliriz. kas : popüler kültürü ve özellikle steroid , protein tozu tüketim çılgınlığını temsil eder. ki ingiliz ve abd medyamız yani bu ikisi bizim medyanın %95 ini ele geçirdiğinide katarsak hatta bunlar kendi halkı üzülmesin diye bütün suçu medya'dan zayıflara bindiriyolar. peygamber esmer ve zayıftır. erkek' de peygamberin özelliklerinden birini kapmalı. abd kuruluşu google da görsellere zayıf yazınca genelde çok zayıflar çıkar. sebebi ise insanları zayıflardan soğutmaktır. hatta abd kö-pekliğine çok zayıflığı, zayıflığı ve hafif göbekliliği moda yaptı. zayıflıkta keramet vardır.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılKasli vücut uzun boyda ve bronz tende güzel duruyor filmlerdeki erkeklerde genelde böyle oluyor. Ama bana göre her erkekte kol ve göğüs kası iyi duruyor daha iri gösteriyor
02 Yorumla- +1 yıl
kanatda olması lazım arkadan bakıldığında atletik duru :D
+1 yılnormal adam seviyorum. çok az kas olabilir. ama fazlası bana çok itici ve mide bulandırıcı geliyo. yakışıklı olucaz diye kafam kadar şişiriyolar kollarını bacaklarını. sonra yaratığa dönüşüyolar.
06 Yorumla- +1 yıl
sen kolları 45 cm olan birini yakından gördün mü hiç?
- +1 yıl
kafam kadar kasları olanları gördüm ama alıp elime cetveli ölçmedim :D
- +1 yıl
musclemanibo filmlerdeki kaslı adamlar brad pitt tarzı kaslı adamlarda ondan. ho kogan gibi olanlardan değil. ne onlar öyle ya dahada beterleri var. balon yap uçur... aman almiyim...
- +1 yıl
dediğiniz mantık doğru olsaydı bürün kızlar antonio banderas brad pitt hastası değil ho kogan arnold schwarzenegger hastası olurdu. siz bunların hastası oluyosunuz. sanıyosunuz kızlarda arnold hastası onlara benzemeye çalışıyosunuz. hayır biz çoğumuz brad pitt i antonio banderas ı, johnny depp i george clooney i falan beğeniriz. ben hayatımda arnold ı ya da ho koganı beğenen bir kız arkadaşıma raslamadım brad pitti beğenmeyenede. varın siz düşünün :)
- +1 yıl
ya ben steroid kullananlardan bahsetmiyorum ama dwayne jonhson mesela vin diesel mesela bence de öyle olması gerekli
- +1 yıl
ama onlarda kaslı :D
görsel olarak beğeniriz uzaktan ya da filmde vs. amma ve lakin kimi sevdiysek en güzeli o gözümüzde.
43 Yorumla- +1 yıl
evet bunu biliyorum :D ama öyle adamlar gördüğünde iç çektirmiyo değil demi? :D
- +1 yıl
Bu cevaba alkış ve +1
bazı erkekde kas yakışıyor mu diyim ne diyim :D bazıları iyyy dedirtiyor ama bu gerçek kısa boylu erkekler kaslı olmasın lütfen birde kolları bacak gibi olan erkeklere sesleniyorum burdan ne olur saklayın onları çokkk itici
04 Yorumla- +1 yıl
Mesela ben nasılım :)
- +1 yıl
Teşşekkür :)
- +1 yıl
ilginç :D
yaa bazılarınki çok abartılı kaslar oluyo bende sevmiyom... ama bide daha doğal görünümlüler var.. yaa :) her şeyin normali makbul efemmm :)
02 Yorumla- +1 yıl
abartmak iyidir :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlla kas olsun diye bir isteğim yok ama mesela şu an konuştuğum çocuk kaslı ve benim ınanılmaz hoşuma gidiyor. Tabi o kasları göstermek için aşırı dar giymesine uyuz oluyorum ama hafif bol giydiğinde oldukça erkeksi geliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
@ibrahida sen ne ruh hastası çıktın be arkadaşım ya :)) Nedir bu kendini ısrarla kanıtlama çabası? Kedi, ulaşamadığı ete mundar der elbet.
Senin o sorduklarına genellikle kezban deniliyor. Erkek dediğin kaslı, kalıplı olur..
14 Yorumla- +1 yıl
bravo aynı fikirdeyim :D
- +1 yıl
Aferin kiz
- +1 yıl
benim bildiğim kezban erkek dedigin kalplı kaslı olur diyen - 170 boyundaki bücür kızlara denir
bu kaslı vücut dış görünüşde iyidir ama cok bakım ister sporu bıraktıktan sonra o baklavalar 80 yaşındaki ninenin bıngıldagına döner :D fazla olmasada omuzlar hafif cıkın göbek hafif düz olursa bir cok kadının hoşuna gidicegini düşünüyorum :D
01 YorumlaHaci bendede kas var hic bir boka yaramiyo sadece telbise giydinmi guzel gozukuyor o kadar :D
12 Yorumla- +1 yıl
aga ne bekliyodun :D ama hormonel anlamda erkeği erkek yapan şey :D sen kafayı yorma onlar işini yapıyo :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılVücut geliştirenin ya da spor yapanın kendisine saygısı da vardır genel kesimde. Bunu göz önünde bulundurarak, görüntü açısından da çekici geldiğini araya katıyorum ve A şıkkını seçiyorum. :D
00 YorumlaKaslı olsn da şiş şiş istemem. s yapılı olsn yeter ♡
02 Yorumla- +1 yıl
Mesela boyle https://i.hizliresim.com/1nXVqB.jpg
herşeyin fazlası zarar hele ilaçla hulk a dönüşen erkekler hiç hoş değil bence
110 Yorumla- +1 yıl
canım yalandan kim ölmüş :)) ben vücut gelişticiyim bu bir spor değil aşk ve tutkudur ve 2. side o vücut tiplerini beğenmiyorum diyen kızlar inandırıcı gelmiyor özelliklede diyorsaki zaten öyleler hayatıma girdi bence sen başka hayallere girmişsin derin kuytu bir hayalprestlik tavsiyem çık ordan derim
- +1 yıl
evet vücut şampiyonları gibi değilim erkek arkadaşında öyle olamaz 3-4 yıl zaman maddiyat en önemlisi stroid kullanması gerekiyor o iğnede çok risklidir demek ki sevgilin vücudunu definasyonlu hale getirememiş kötü görünüyormuş bizim gibi prof. çalışanların vücudumuzu görenler senin gibi düşünmüyor hulk gibide değiliz
- +1 yıl
gördüklerinin düzgün olmayanlar genelleme yapmıyorum demenle şimdi oldu :)) bu spor çok farklıdır maddiyattan önce çok bilgin yoksa yapıldığını sanırsın hayal kırıklığına uğratır kolay birşey değildir ve ayrıca tüm definasyonlu vücutcular birbirini sevmezler sevgilisi gibi vücutlarını kıskanırlar nazar göz değmemesi için kolay göstermeyiz çok emek harcanan birşey ben prof olana kadar yanlış kullandığım supplementler yüzünden ölümden döndüm harcanan vücut gelişimi için miktarlar ise çok fazladır tam yapabilenlerini görseydin sempati duyardın herşeyden önce olağanüstü emek var yapabilene saygı duyulması gerekli olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
şimdi bu fazlada bir ölçü yok her kes fazlası kötü diyo ama hangisi fazla :D arnold formunun zirvesinde 106 kilo idi ve bence öyle bir adamı görüpde bunun kası fazlaymış bu kötüymüş diyecek kız yoktur :)
bu da sorumu kanka allasen
https://hizliresim.com/b4WGdn00 Yorumla
+1 yılAbartılmıcak düzeyde olduğu müddetçe kaslı erkek tercihtir :D ama Türkiye standartlarında bulmak biraz zor tabi.
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
böyle olmadığını ikimizde biliyoruz @leonidas2014
- +1 yıl
Boyle isteyenlerin oldugu da bir kesin @morayakkabi
- +1 yıl
Pek sanmıyorum ama arada çıkabilir illaki @leonidas2014 bu arada benim cevabım olduğundan etiket yapmana gerek yok :D
- +1 yıl
Okay
- +1 yıl
teşekkürler :D
Her erkek belirli bölgesinde kas yapar önemli olan kas değil kasın işlevidir kihihihiii "im BATMAN"
00 YorumlaKardeşim sana böyle tepkiler geliyorsa nüfusu 200 kişilik bir yerde yasiyosun profil fotoğrafına baktimda kolun en fazla 38 cm omuz çevrenin koluna gore küçüklüğü belli istersen önce kas yap sonra bidha konuşalım
00 YorumlaKaslı erkek değil giydiğini üzerine yakıştırabilecek kadar kası olan erkek :) Çok tatlı oluyorlar. Ben baklavayı bir tek tatlı olarak severim ne o öyle
12 Yorumla- +1 yıl
baklava erkeklikteki son noktadır :D
göbekli bir erkek olarak sunu söylebilirim ki kızlar tam bir KAS kafalı :D varı yogu adonis sixpac triceps olmuş :D
00 YorumlaBir kadın ne diyosa aslında istediği söylediğinin tam tersidir
01 Yorumla- +1 yıl
waay iyiymiş :D
+1 yılsen kendine kasli mi diyorsun simdi hahahahahahaah cok guldum sen normal adam sinifindasin cocuk cok heveslenme ;)
00 Yorumlavücut çalışan kendine bakan erkekler hos ama abartılı kas itici duruyo
14 Yorumla- +1 yıl
kaç kişi gördün öyle? :D
- +1 yıl
abartılı kaslı :D
+1 yılKasli iyi olur bence ama cok asiri olmasini istemezdm cok kasli olmasin
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartılı kasli olduklarını dusundukleri icin olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
bence hiç canlı canlı görmedikleri için görseler eriyip giderler :D bekara karı boşamak kolay hesabı :D
O filmlerde dedigin adamlarin ayakkabilari bile kasli o derece sacmalik dolu yani ve kizlar en cok da sportif bedeni. severler normal olsan yeterli
00 YorumlaOlum bizim kızlar ne spordan anlar ne de kastan anlar. En iyisi hafif göbekli olacan çok zayfı olmayacan odur işte sonra bize odun diyorlar :d
00 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/1nXVqB.jpg kizlarin istedigi
10 Yorumla
+1 yılortası olacak kasa kaçacak biraz ama kaslı olmayacak işte
03 Yorumla- +1 yıl
Ben nasılım :)
- +1 yıl
@şairevlenmesi iyisin
- +1 yıl
Teşekkür :)
+1 yılKasli erkek candir hergun 1 saatimizi spor icin bosuna harcamiyoruz
00 Yorumla
+1 yılkızlar diyorya sorunun başında cevap veren erkekler hiç kendilerini kız gibi hissediyorlarmı acaba :d
01 Yorumla- +1 yıl
ben yorum yapmadan önce bunu düşündüm bunu deyip kaçıyorum hemen :d
+1 yılYok öyle bir dünya 😂 kas kas ve kaaas 😱😱😱
11 Yorumla- +1 yıl
bilenler biliyo :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılşişmana cevapları kesin red. de bu ikisi arasında değişebilir.
00 YorumlaKedi-mundar meselesi..
01 Yorumla- +1 yıl
bencede :D
normal bir adam öküz olanından:))
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ben olsam :)
Yok valla kaslı iyidir😄
02 Yorumla- +1 yıl
yani insan gördüğü zaman erkek demeli demi :D
- +1 yıl
Ben iyimiyim bsk kız hele
+1 yılOnların tarif ettiği benim :D
00 Yorumla
+1 yılgüzel soru bende cevapları merak ediyorum.
00 YorumlaSenin gibi odun olmasin
04 Yorumla- +1 yıl
Bırak ya biraz da odun olsun ne var
- +1 yıl
Seni kendi doģrularınla baş başa bırakıyorum
Kaslılar tercihimdir tabiki 💪
01 Yorumla- +1 yıl
ya benim çevremdeki kızlarda mı bir problem var acaba :D
Kaslı olunca anormal mi olunuyor?
01 Yorumla- +1 yıl
tabi ki kaslı olmak VIP olmak demektir :) sen yoldan geçerken bile insanların sana bakışı farklı oluyor :D
filmdede içim gitmio normaldede hoşlanmıorm hiç
01 Yorumla- +1 yıl
bir şey diyemicem :D
Birisi kasli erkek mi dediii :D :D
01 Yorumla- +1 yıl
he he gel gel ;:D
Kararında yapınca hersey iyi be güzelim
00 YorumlaAbartı olmadığı sürece sorun yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdonisli erkek candır
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :D
Cevap sahibi+1 yılReca :)
Kaslı erkekler normal adam değil mi? :))
00 Yorumlabence adam gıbı adam derler
00 YorumlaCok kasli b*k gibi biraz vucut sekli olsa yeter
00 Yorumlaadonisim değil beynim çalışıyor
00 YorumlaADAM
01 Yorumla- +1 yıl
dış görünüş?
Ortası.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBence adam gibi adammm
22 Yorumla- +1 yıl
ben görünüşten bahsediyorum senin dediğin karakterle alakalı