Arkadaşlar sizce sevgilim neden beni seviyor lütfen mantıklı cevaplar verin ..

Bakın sevgilim önceden zengin şımarık yakışıklı kendini beğenmiş bi insanın ta kendisiymiş ... çıktığı kızları görseniz acayip yani yüzü full makyaj ve içi dışına yansımış suratsız kızlar .. ablaşıda anlatıyor en uzun ilişki 1 hafta sürmüş .. Biz çoğu kez evde yalnız kaldık ama bana dokunmadı dahi istemiyorum diye ayrılacağımı bilir henüz öpüşmedik 2 yıl olmasına rağmen .. ama önce ki sevgilisi sevgilimi parkta öpmüş.. bunu bana anlatırken karaktersiz diye anlatıyor ondan için ..

Ben pek üzerine düşmüyorum nedense sevdiğimi belli ediyorum fakat bilmiyorm ... o kova ben terazi burcuyum çok komik bi ilişkimiz var çok güleriz birlikte :) hep görüşmek ister .. ve şu ana kadar ağzından 2 yıl içinde tek bi sefer dahi ayrılık kelimesi çıkmadı .. hep ben söyledim ilk 1 yıl içinde o redettii .. halada öyle yapar ben söylemem ama seviyorum sabrediyorum katlanıyorm lütfen sende biraz dikkat et artık falan der .. beni ailesi ile tanıştırdı .. annesi ablası çok seviyor beni kahvaltı yaptık berabar sürekli görüşelim istiyorlar sevgilim ben senden adım kadar emindm sen benden emin değil misin ki ailenle tanıştırmıyorsun diyor .. sürekli faceden akrabalarımı ekliyor kuzenlerimi falan tanışıyorlar .. ailemi tanımak istiyor açıkçası ..

Yüzük almak istiyor bu ara ben istemedim aşkımız bi yüzüğe mi bağlı diye ama dışarı biz gezerken erkekler bana acayip bakıyor sevgilim çok sinirleniyor 3 aydan da askere gidiyor almak istiyor bilmiyorum ..

Ama benim için büyük fedakarlıklar yaptı benden yararlanıyor dersem hiç birşey yapmıyoruz ki ben istemiyorum diye yararlansın buna rağmen çok iyi .. hep yüzüme bakıyor buluşunca sinemada elimi alıyor öpüyor kalbine koyuyor çok çok güzel şeyler ..

Ablasına önceden abla ben senin gibi biriyle evlenmek isterim demiş ..

Ablası birlikte tiyatroya gittiğmzde anlatıyor bunu banada ileride sen kapanırsan ablam gibi çok mutlu olurum demişti ..

Sizce bi insan neden böyle değişir başta böyle biriyken ?
Arkadaşlar sizce sevgilim neden beni seviyor lütfen mantıklı cevaplar verin ..