Sevgilim niye bana bu kadar çok değer veriyor, ilgi gösteriyor?

Arkadaşlar ben şuan üni.deyim.Yeni bir sevgilim var.Hani ben normal bir kızım ne çok güzel ne çirkin.Ama o yakışıklı zengin zeki biri.Ve açıkcası benim ilk sevgilm.O bana okadar ilgili davranıyor ki anlatamam.Yanında kendimi prenses gibi hissediyorum sanki ben olmasam bu dünya dönmeyecek gibi hissettiriyor bana.Ne biliyim hediyeler güzel sözler hep beni yüceltmeler.Bana araba kullanmayı öğretiyordu bugün çocuğun sıfır 3.20'sini çarptım duvara.Geri geri dönüş alıyordum arka taraf yıkık bir duvara çarptı hiç takmadı ya öğretmeye devam etti bişey olmamış gibi.Yani sadece bu değil her zaman sandalyemi çeker kapımı açar ellerimi tuttuğu zaman gözlerinde o mutluluğu görüyorum acayip bir şevkatle tutuyor ellerimi çok kibar yani.Ve ben geçen gün yeni aldığım telefonu kırmıştım yanlışlıkla çok üzülmüştüm bana yeni iPhone almış hediye etti.Genelde arkadaşlarını yöneten biri ve arkadaşlarıda bana acayip saygılı davranıyor.Ama anlamadığım şey ben güzellik olarak normal gelir olarak orta gelirli havasız bir kızım çevresinde benden çok daha güzel ve çok havalı kızlar varken benim daha ilk sevgilim olmasına rağmen bana niye bukadar ilgi alaka gösteriyor sizce?
Sevgilim niye bana bu kadar çok değer veriyor, ilgi gösteriyor?