Arkadaşlar sizce bir ilişkide öpüşme için kaçıncı buluşmayı beklemeli?
Şimdiden teşekkürler..
Şimdiden teşekkürler..
Öpüşmenin önemi buluşma sayısında değildir bayan. Önemli olan tarafların kendilerini buna hazır hissetmeleri ve o derecede birbirlerine yakın hissetmeleri lazım. Ancak o noktadan sonra en güzel öpüşme sağlanacaktır.
İlk birkaç buluşmada bir öpüşme düşün. Ne kadar profesyonel olursan ol, hazır olunduğu andaki veya birbirlerine yakın hissettikleri bir andaki kadar güzel olmayacaktır.
Kısacası bu tarz duygularda ilk adım, hissedilerek ve gerçekten isteyerek atılmalı bayan.
www.google.com.tr/imgres
Herşeyi ayarladınız ilk öpücük mü kaldı? bence biraz birbirinizi tanıyın sabırlı olun bunlar ilişkide artık normal oldu sadece sabredin. Sen daha kimse yokken ortada ilk öpüşmeyi düşünürsen, çocuk senn için hiç iyi şeyler düşünmez ve sana değer vermez. dişiliğin değil karakterin ön plana çıksın derim ben..
bunun sayısı mı olur ya biraz zaman geçtikten sonra romantik bir an oluşursa öpersin öyle şu gün öpecem diye şartlama kendini ağırdan sat biraz. unutma erkekler elde edene kadar etrafında döner durur. bırak dönsün uzun süre zaten belli süre sonra dönmekten bıkmadıysa seviyodur ve öpülmeyi hak etmiştir
birbirinizi yeteri kadar tanımaya başlayınca olabilir :)
ve bunun içinde birkaç ay geçmesi gerekir... onun için bir sayı belirtemicem :)
Cevap
107Cevap
Eli veren kolu kaptırırdan hareketle duduşu veren neyi kaptırır sen düşün. :D
Şaka be bu işin matematiği olmaz ne zaman hazır hissedersen o zaman koyver gitsin. kasmayın bu kadar kendinizi valla altınıza işersiniz fazla sıkmaktan :D
1,5'tan 2...
İlk buluşmada eve bırakma ya da vedalaşma faslında dudak ile yanağın birleştiği noktadan mesaj verilmeli, 2. buluşmada zaten iletim raporu gelir...
Ilkte olabilir, 2 de olabilir, 5 de olabilir, 20 de olabilir, 50 de olabilir.
10 uncu uygundyr diyip. 8 inci bulusmada biraz sarilip koklasirken biseyler oldu dudaklar yaklasiyor. Dur daha 10 uncu bulusmamiz olmadimi diyeceksin:p
Ya hic olmamali ya da bir yil sonra olmali bence çünkü 1 yili gectikten sonra artik daha ciddi düşünmeye basliyorsun insan ciddi düşünmediği biriyle boyle biseyi yasamamali
Ne plani ya :D plan falan yok ortada :D
1 yılda insanmı kalır
Hacı ilkinde yardıracan. :D neyse , biraz bekle ya hemen atlama yani şahsen ben dünden niyetli kızlardan nefret ediyom.
Ağırdan al diyon yani :D:D
Aynn nazlan biraz. :)
tamam knks :D
kaçıncı buluşma diye sayacak mısın güzel kardeşim akışına bırak. ilkinde dahi olabilir.
Valla helal taktir ettim saçı da aklı da uzun vesselam. Sanki bu işin matematiği var?
Ve buna cevap vermedin şoktayım şu an :)
hiç!
verdim ya işte :D
elektriğin voltajına bağlı gerilim yüksekse ilk buluşmada patlar trafo :D yok eğer henüz daha ısınıyorsa 2-3 iyidir:)
Zamanla olacak bişey deüilki öpmek için öpmek olurdu bu çekimsel bir his olgu bence ilk zamanlarda öpünce öptüğünüz kişiyi kaşar damgasıyla isimlendirdiüiniz için biraz zaman sonra olması ideal ama sınırlamak saçma
Nasıl anlamadım:)
Bence olay kaçıncı buluşma olmamalı senin güvenip inanman lazım.
birinci ya da onuncu buluşmada demek çok saçma. Aranızda ki çekime bağlı. Ben kaçıncı buluşmaydı hatırlamıyorum ama , eşim 3 ay bildiğin rahatsız etti sevgili olmak için. Tamam deneyelim dedim haftasına ben öptüm.
Ben bunu tamamen iletisime birakirim gun ya da bulusma zamanlari ile ilgilenmem. Karşılıklı duyguyu yakaladigimda operim. Belki ilk buluşma belki 11. Bulusma tamamen duygusal bir surec...
bu herkee her ilişkiye göre değişir bir tarifi yoktur bu seferde diye
ilk buluşmada ya da 2-3 buluşmada olmaması gerektiği kesin
aynen arkadaşa bağlamadan
Kacıncı bulusmada falan diye düşünmek değil de hani o duygu geldiği anda olmalı buluşma sayısıyla ilişkilendirme bunu akışına bırak
şimdiye kadar ilk buluşmalarda öpüştüm.. bilemiyorum kaçıncı buluşmada öpüşülür. 2 sevgilinin karakterlerine bağlıdır bence.
Soruyu açmadan kesin gizlikullanıcı'dır demiştim yanılmamışım.
Biraz cesaretli ol *-*
ılk ben cede sonradan pısman olma olasılıgını uzatmamak lazım:)
Karşındaki kişiyle yapılan muhabbet, samimiyet falan duruma göre belkide ilk buluşmada olur yani
bir testten geçtikten sonra. Şartlar kotu. Bunun AIDS i var Ebolası var. Allah korusun yani tedbir şart
Namussuzlugun tavan yaptigi bir yerde namuslu kalabilmek ve o namussuzlara bulasmamak ne kadar zor dimi arkadaslar
kaçıncı buuşma değil... İyice tanıdıktan sonra emin olduktan sonra olmalı. basit olmamalı... Kız dediğin ağırdan almalı...
ben ilk buluşmada öperim arkadaş :) öptümde :) ne o sati mi olur öpüşmenin elektriği aldıgın anda öpeceksin
İLK BULUŞMADA ÖPÜŞTÜĞÜMÜ BİLİRİM AMA KIZLARA TAVSİYEM 1 AYDAN ÖNCE ÖPÜŞMEYİN :)
2 ay oldu :))
Ahah niye bir öpücükle kalmıyomus :D
:D:D söyle ya merak ettim
ilişki yabancılarda ki gibi öpüşmeyle başlamalı bence
yanaktansa ilk.
dudaktansa o sayı beklemez gözler birbirini çektiğinde olur zaten :)
Soruya bak, il günden ver gisin, bunun zamanı mı olur?
Bulusmayi bilmem ama bence biraz tanidiktan sonra olmali zamani gelmeli gozler istemeli o ani.
bir insan 4 ay beraber olmadıkça sevgi olmazmış içinde. Bence ilk dört ay bir şey olmamalı. Sonrasında arada muhabbet samimiyet ve güvene bağlı
ilk öpüşmem ilk buluşmanın 10. dakikikasını geçmeden yapmıştık. ilk buluşmada ilk öpüşme olsun yani :)
Bunun sayisi olur mu karsindaki insan sana guven veriyorsa izin verirsin bir hareketinle. kolay elde edilen kolay vazgecilir
ilk öpüşme ilk buluşmanın sonunda olucak. evlere dönerken minnak bir öpücük kondurulucak ve diğer buluşmaya hasret kalınacak
acele olmamalı kaldı ki yaş grubuna bağlı 30 dan sonra olanla20lerin başındaki aynı olmaz
Ben ilk buluşmada yapıyorum en fazla 2 gün normalde 1 hafta.
3+2 = 5 . 18 = 323yu213 mhp nin 40. yıl dönümü kutlu olsun (Devlet Bahçeli)
Ne kadar erken olursa o kadar erken seks isteyecektir ona göre ayarla sen :D
1. buluşmada öpüşme 2. de seks 3. de ayrılık olmalı bu benim ilişki programım.
Ahaha :D:D. D
buna uymayan kızlara direkt yol veriyorum her şekilde yol vericem zaten insan çapkın olunca böyle oluyor.
Çapkın olduğun belli zaten. s
ilk buluşmada değilde 4-5 bulusmadan sonra ideal herhalde suanki devirde :D
6 ay sonra bence biraz tanırsınız birbirinizi hemde deneme süresi olur:D
Nasil emin oluyorsun?
neye
Hiç olmasa ne kadar temiz ve imrenilecek bir ilişki olur biliyormusun.
Burdakilere bakma doğru ve dürüst bir hayat yaşa
Ilkindede optursen farketmez sen gonyeyi bozmusun :)
İlk buluşmada seviştiğim de oldu el ele tutuşamadığım da...
ilk buşumada öperim
ikincide yiyşir
üçüncüde çocuk
4 dee :D:D:D ahahsd
Ahahassd
Ohooo sn simdiden bunu dusuniosan bitmistir olay abi!
Ilk bulusmada eve gidin bence daha romantik olur :D
Kural koyup dysunursen ilkinde opusrsun hatta sen opersin :)
Bilmem. Uzun bı zamsn sonra güven verılınce olabılır.
ne için buluştuğuma bağli evlenmek içinse ilk geceye kadar beklerim problem...
yolluysa ilk 10 dakkada
Kezoysan düşün bunu zaten normal olanşar ilkindede olur ikincisindede 3tede güven vermişse bişeyler olcaksa buluşması önemli değil
Uc ya da bes diyemezsin aranizda ne paylastiginizla alakalidir
Bak Adı Üstünde İlk Öpüşme Diosun Bence Benim Kafamca yani ilk buluşmada olur :)
Nasil baslarsa oyle gider ilk bulusmada opecen koklayacan...
Duruma göre değişir bu.. Kuralı olmaz...
Resmiyete dökülmeden olmamalı ama işte..
Doğru zaman olduğunu hissettiğin zaman
bence hiç olmasada olur =)
Hmm.. Neden?
Garip :D
:Dd
3, den önce 5, den sonra ;-)
Son buluşmanızda yapın. Veda öpücüğü olsun adı.
Kaçıncı buluşmada evlenecekseniz o zaman.
Hayal edilesi ama bir o kadarda gerçekten uzak gibi sanki :)
Evlendikten sonra mesela. Nasıl fikir?
rahat olunmalı.. hesap yapılmamalı..
Haklısın
Burçin hanım Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar