Yanlış Yanlış. Bir kız benden nasıl hoşlanırın formülünü alacaksın bizden sonra ona göre davranacaksın öylemi. İşte bu yüzden yürümüyor ilişkiler. Aslolan kızın sen ne yaparsan senden hoşlanacağı değil. Kendin olduğunda senden hoşlanacakmı ona bak? Onu da olduğu gibi kabul edebilecekmisin ona bak? İnsan gerçekten ciddi bir ilişki istiyorsa hayat boyu rol yaparak yaşayamaz. Aslın bir öküz ise kendini boyayıp kelebeğe benzetsende ilk yağmurda ne olduğun çıkar ortaya. Genellikle o yağmur evlilikten sonra yağdığı için aile facialarıyla karşılaşırız. O yüzden kendin ol numaralarla formüllerle ilerlenebilecek nokta bellidir.
13 Yorumla- +1 yıl
dediklerin doğru. ama şu da var: ya sevdiğin kız oysa, başkasıyla yapamayacaksan. kendini farklı göstermek değil, ama farklı olmaya çalışman doğru olabilir bence. yani olduğun gibi görünmüyorsun ama, göründüğün gibi olmaya çalışıyorsun. insanın samimiyetle değişmeye çalışması da makul olabilir. ama öyle bir hedefi, isteği yok; sadece dereyi geçinceye kadar öyle davranıyorsa doğru olmaz tabi.
- +1 yıl
Bu yazımdan neden olumsuz oylandım anlayamadım. Yukarıdaki yazım güncellemelerini okumadan evveldi. Her neyse olmadan bitmiş anladığım kadarıyla ama hayat sanada bir şeyler öğretmiş bu arada acı tecrübeler insanı olgunlaştırır. Hayata bakışını değiştirir. Şunu anlıyorum bir kızla birlikte olup sevip aşık olup ayrılmanın akabinde oluşan boşluğun verdiği hissiyatın içini acıtması ve seni sıkıntıya sokması normaldir. Ancak Şunu unutmaki (kendi fikrim) değişebilirim isteklerini yerine getirip onu mutlu edebilirim düşüncesi genelde elde edene dek sürer. İçindeki aşk sevgi ya da heyecanın verdiği his ile dünya bir yana o bir yanadır. Ancak özellikle evlilikten sonra 3-5 ayın akabinde kendine ait bir hayatın düşünce sistemin yapın olduğunu hatırlar o an yaşadığın hayatın bir tür kölelik olduğunu düşünüp isyana başlarsın. Onu tahta oturtup gözlerine bakıp tatlı sözler söyleyen Romeo heyecanını kaybedip yemeğin akabinde koltuğa uzanıp maç izleyen erkeğe dönüştüğünde anlarsın sözlerimi.
- +1 yıl
Bunun akabinde kadınlar başlar isyana artık sevmiyorsun çok değiştin benzeri sözler duyarsın. Kadınlar genelde bu konularda biraz daha realisttir senin hayatındaki en önemli şeyleri bile erteleyebildiğin sevginin en yoğun yaşandığı dönemlerde bile ütü yapmam gerek diye telefonu kapatabilirler. Bunun genel sebebi karşılaştıkları erkeklerin çoğunluğunun benzer davranışlarından duruma alışık olmalarıdır. Bence sende zamanla alışacaksın dostum. Çektiğin acılar da yanına kar kalıp seni olgunlaştıracak.
En İyi Cevaplar
Benim de var aynı sorun.. İşyerinde.. 2 ay once acildim ve yakindan tanışmak istediğimi soyledim.. Öncesinde muhabbetimiz de vardı.. Kabul etmedi.. Kibarca reddetti.. Gecen hafta 2 mesaj attım, cevap vermeye bile tenezzül etmedi.. Bugün de yarım ağızla kısa bir selam verdi ama zoraki olduğu çok belliydi.. Diyeceğim o ki sen ona bir fırsat vermissin zaten.. o seni birak sevmeyi tanimak bile istemiosa onun kaybi.. Bir daha ustune dusup moralini iyice bozdurma..
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun. "Bir şey olmuyorsa ya zamanı değildir ya da daha iyisi olacağındandir" demiş Mevlana
- +1 yıl
Ben o kadar iyimser değilim ya bu konuda.. Baksana, insanlar birak sevgili olmayi tanismayi bile istemiolar.. ki ayni isyerinde yuzyuze bakiyoruz.. Artık iyice umudumu yitirdim.. Zamanı ne zaman peki.. 70 yaşında mı.. aşkı falan gectim valla biraz hoslanacagim namuslu evlenilecek bir kız bulsam direk evlenecem sırf bunlara inat.. Gorsunler hepsi ne kacirdiklarini.. O raddeye geldim..
Ben tam olarak anlayamadım? şu an ona kin beslediğinizi yazmışsınız lakin kız sevsin istiyorsunuz? Benim görüşüm kin duyduğunuz ve sizi üzmüş biriyle uğraşmak yerine yeni denizlere yelken açmanız ve ondan nefret etmeden arkadaş olarak sonlandırmanız.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşliğini bile istemiyorum onun benden uzak olsun. Tabii ki artık onunla olmak istemiyorum. Ben çok şans verdim ona beni kırmasına rağmen ama yok artık benden uzak allaha yakın
ya zaten sen bu kadar hoşlanırken şans vermiyorsa vermiyordur. bnce uzatmanın alemi yok. zorla birşeyler başlarsa emin ol senide bir süreden sonra yıpratmaya başlayacaktır. o yüzden karşılıklı birbirinizi mutlu edeceğin birini bul.
25 Yorumla
Soran+1 yılhay ağzın bal yesin inşallah öyle olur hayırlısı. Sen de inşallah mutlu olacağın hayirli bir aşk yaşarsın
Soran+1 yılSağol sen de dikkat et :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yıl"seven bir insanın kalbi çok hassastır" vaaay, arkadaş damardan girmişsin. duygulandırdın beni. insanı acıtan, hep umuttur zaten. olabileceğine, sevdiğine inanıp da olmayınca en çok acıyı çekersin. o yüzden en iyisi, baştan arada hep bir boşluk bırakmaktır. olmayabileceğini de akılda tutmak, duyguları dengede tutmak, fazla bağlanmamak, kesin seviyor diye düşünmemek, kendi kendineyken de aslan gibi bir delikanlı olduğunu, senin gibi bir insan olan bir kızın sevgisine muhtaç olmadığını hep hatırda tutmaktır ideal olan. böyle yapınca aşkı da en derinden hissedemezsin, bağlanmayacağın için. bu da gerçek. ama riski de az olandır bana.
01 YorumlaSoruna bir cevap olmayacak lakin sorunda hoşuma giden bir cümleyi söylemeden geçmek istemedim.
" buluşmaya falan da gelemez ailesi bu konuda biraz baskıcı" bir erkeğin , bir kız açısından böyle düşünmesi oldukça hoş. Çevreme bakınca erkeklerin ne kadar da aptal ve düşüncesiz olduğunu görünce bu sorudaki şu cümlen oldukça hoşuma gitti tebirk ediyorum seni33 Yorumla- +1 yıl
+11111
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama beni tanımak istemeyen bir kızla ben artık düşünmek istemiyorum Çünkü ben ona defalarca şans verdim cok ağladım, ama o benim kalbimi kırabilecek kadar düşük bir insandı.
Bir kız bence seninbirşeyler yaparak senden hoşlanması degilde.. gercekten seni sen oldugun için görerek hoşlanması bence daha gercekci bir adım ve ilişki başlangıcı olur.. sonra sevgili oldugunuzda zaten küçük süprizlerle onu mutlu ediceksindir.. simdilik bu ataklara pek gerek olmadıgını düşündüm. Karar senin.
30 YorumlaO kizin senden hoslanmasini istiyorsan ilk once ona saygili olucaksin , biz saygiya bakariz ilk once , deger vericeksin , onun fikirlerine uymaya calis , guzel sozler soyle , ailesini sor annenn baban nasil de , merak et , oyle zamanla senden hoslanir , keyifle zaman gecirin beraber :)
11 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle her fikrine saygı gösterdim , destek göstermediklerimde yorumumu söyledim ama son kararin onun olduğunu her zaman söyledim ; her fırsatta kusursuz güzellikde bolca iltifat ettim ; her fırsatta ailesinin hal hatrinida sordum ailesi için dua da ettim ; her anım onun ne halde olduğunu merak ederek geçti. 18 yaşındayım evlen benimle dese şehir değiştirir yanina giderdim ve bunun bilincindeydi problem ne olabilir.
Bak güzel kardeşim. kaç kere annene seni seviyorum deyip çiçek aldın? kaç kere sarıldın? o kız sevgilin olsa her gün yaparsın. peki sana soruyorum. o kadın yıllar boyunca her sabah kalkıp kahvaltını hazırlamadı mı. o kadın seni en iyi şekilde yedirip giydirmek için, iyi bir hayat yaşayasın diye kendini paralamadı mı. hiç karşılık bekledi mi senden. belkide hep ters davrandın o kadına kötü davrandın. ama o kıza bir kere kötü davransan çekip giderdi zaten, GİT DEĞERİ HAK EDENLERE VER!
30 Yorumlaeger kız senden buyuk ise ona olgunlugunu kanıtlaman lazım bıraz entel durman ve yerı geldıgınde lafını sokman gerekırse kufur etmen kucuk dusurmen lazım gerızekalılar bundan anlıyo (herkes ustune alınmasın) eger ki kız senden kucuk ise biraz ilgi biraz masumiyet biraz kıskanclık biraz biraz da ergen olman lazım :) thanks by..
00 YorumlaBu kız senı asla tanımak ıstememiş ve snı hıc haketmemiş demektır sn hem bu kıza sans vermekle yanlıs yaptın bence sn bu kızı unut ve ewet haklısın sewen kalp her zamn saf ve hasastır. Bak bununla bulusmaya calıs veya sosyal medyadan soyle sna yaptıklarını
00 YorumlaMesela onun zor zamanlarında yanında olmaya çalış. Yanında olmaktan kastım illa yan yana değil.
Yan yana değilken bile yüreğine dokun. Onu anlamaya calış o anlarda. Teselli et mesela.
İletişimi sık tut. Espriler yap, ortak bir kitap alın mesela okuyun birlikte10 Yorumla
+1 yılUzun bir süre bakışın yani sonra sosyal medyadan sohbete başlayabilirsin mesaj atmaktan çekinme ama mesafeli davran ne kadar hoşlansan da belli etme yüz göz olma. Kızlar sevmez böyle niyetini hemen açan erkeği. Dediğim tavsiyeye kulak ver hiç birşey için aceleci olma zamanla herşey olur :) (yaşanmış tecrübelerden)
20 YorumlaBencede kendi ilk önce farkettir ve kendince bişeyler bulup bir buluşma ayarla , ilk buluşma önemli , daha sonra ilk buluşma başarılı geçerse 2. veya 3. buluşmada duygularını anlat ona , anlat derken ilk önce romantik güzel bir aşk parkuru hazırla onu büyüle daha sonra duygularını ona anlat gerisi ona kalmıış :) olmassada üzülme...
00 Yorumlailgini üstünden eksik etme ama bunu da aşırıya kaçırma yani çok sık boğaz etme zaten senin ağır başlı halinden hoşlanır bide güven ver onu anlayabildiğini ne olursa olsun yanında olabileceğini göster bu ona yeter diye düşünüyorum.
10 YorumlaSorunun 2 anlamı var.. Bir kız hoşlandığında nasıl davranır anlamı da taşıyo. Güzel olmuş. Hem kızlara hem de etkeklere yönelik bir soru.. Ama ben senin kastettiğini söylicem, onu gerçekten tanımaya çalıştığını göster.
11 Yorumla- +1 yıl
ben ilkini hiç anlayamıyorum. bilim adamlarının insan beynini çözememesi gibi. kızlar neden ve nasıl hoşlanır hoşlandığını belli eder ya da etmez? bunu soru olarak yazardım da uğraşamıcam :)
kardeşim kızlar sandığın kadar akıllı değil telefonnumarasını iste vermezse vur gtne mesala trip falan at onun aklında bir köşede kalırsın ya sana dönüp yazar ya da yazmaz şansına bağlı benim uyguladıklarımın yüzde 80 kısmı geri dönüyor klasik amerikan erkeği gibiyim yani jony sins değilim :) tip değil konuşma önemli
01 YorumlaBir erkek olarak mesafeleri kendine dert edinmediğin için, korkak olmadığın için seni tebrik ediyorum... Helal olsun kardeşim. Ayrıca seni hem yüreğinde hem de yanında istemiyorsa boşver...
20 Yorumla
+1 yılSyn. Gizli kullanıcı acaba hangi okuldansın bana mesaj atar mısın? şu an bu benim dedim gerçekten :D Neyse güzel seçim kız dediğin sülük gibi olmaz ağır başlı olmalıdır. Bu kıza açıl
20 Yorumla
+1 yılkızdan tel nosunu istesene o kızın ailesi baskıcı olsa senle sosyal medyadan nasıl konuşsun söylermisin o senle tanışmak isteseydi tanışırdı saten sürekli ailesini bahane olarak göstermiş. sanal aşk olmaz
00 Yorumlabak kardeş illede olmaz derse hiç uğraşma. benim gibi uğraşırsın yoluna çıkıp ayaklarının önüne asfalta yatarsın lakin olmaz derse benim gibi günlük efes e yatırım yaparsın... ona göre sakın bağlanma işte o evlenip gitti ben daha hala tekel deyim
00 Yorumla
+1 yılKız kesin net kırıcı konuştuysa ümit besleme boşuna yoksa üzülen sen olursun yine. salla
31 Yorumla
Soran+1 yılaynen kardes dahası kendimi düşürmek olacak
eğer ortak noktalar aynı görüşler varsa bir kız hoşlanır bir erkekten. gittiği yerler ya da alışveriş yaptığı mağazalarda karşısına çık şaşırt dinlediği izlediği bir film üzerine konuşun ama rahat ol
00 YorumlaCok yanlıs yapıyorsun. Karsındaki seni sevmedi senin kalbini kırdı diye ona kin gudemessin sonucta sen onu sevdin canını nasıl yakmak istiyorsun anlamıyorum. Boyle dusunmekten vazgecmelisin hemen.
10 Yorumlakardeşim elimizde sihirli değnek yok ki hoşlansın dediğimiz bizden hoşlansın. bir kızı etkileyecek şeyleri sen bulmalısın. Çaba göstermen gerek. Bazende kader meselesi olmayınca olmuyor. üzülmemek gerek hayat mutlu olmaya yetecek şeylerle dolu.
00 Yorumla
+1 yılGit Kapisinin onunde bekle bes dakika dahi olsa gormek icin bunu ara ara yap durup durup bes. dakika markete gidiyorsa onunla markete git gel cok hosuna gidecek
02 Yorumla- +1 yıl
Zorla çocuğun adını sapığa çıkaracaksınız yani ;)
çaktırmadan kızın hoşuna giden şeyleri kızın sevdiği şeyleri öğren nelere hayır diyemediğini faln öğren sonra git normal bir arkadaş gibi sohbet et onun sevdiği şeylerden bahset ne çok ortak yanımız varmış der :D ondan sonraası gelir zaten :D
00 Yorumla
+1 yılsosyal medyadan konus fakat evlerinin adresini al suprizler yap mektup falan yolla ya da kutunun icinde kucuk kagitlara falan bisiler yaz yolla :) onun icin degerli oldugunu hissettir
01 Yorumla- +1 yıl
Ailesi kızın başına dert olsun sonra
+1 yılkızın nasıl hoşlandığını düşünen erkek muhtemelen bahsi geçen kızdan hoşlanıyordur. bundan emin olmanın en basit yolu kızla konuşmak olur. hiç düşünmeye gerek yok.
00 YorumlaTüm kızlar aynı abi hayatları Facebook yedikleri yemek twitter çektikleri fotoğraf instagram sıçtkları pok FourSquare izledikleri ***** Tumblr.. yalanmı? tabikide değil :*
00 Yorumla
+1 yılÖnce ilgiyi ver sonrada çek. Kaçan kovalanır hesabı.
20 Yorumlabence beklentin büyük olmasın zaten hayatta neyin garantisi var ki umut edeceksin? Olması gereken her şekilde olmuyor mu? Kaybedecek birşeyin olmasın
00 Yorumla
+1 yılDaha cok acarmisin? Nerde gordun nasil tanistin? Ne diyerek seni tersliyor?
Gercekten cevap ver. Ama en önemlisi vazgecme ya...00 Yorumla
+1 yılilgilen. her türlü ilgi kızı kendine bağlar. bol bol konuşun muhabbet edin. onu tanımak için sorular sor. yakın ama mesafeli davran.
00 Yorumlasende hem sanaldan konuş hem gerçekte çok sıcakkanlı ol ters harekette bulunma öyle işte aynı semtte filan mısınız?
00 YorumlaBana Evlenme Teklifi Eden Bile Oldu Takma Kafana Şizofrenin Teki Beni Takıntı Haline Getirmiş 7 Yıldır Peşimde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklı-Sempatik-Karizmatik-Zengin bu karenin içinde değilsen bizımle değilsin
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayalleriniz bile küçük sizin özkantep. senin hayallerini merak ettin doğrusu :/çok mütevazi olmasın :)
tam istediği gibi biri olacaksın da şans tanıyacak kızın nasıl biri istediğini öğrenmeye bak bence
02 Yorumla- +1 yıl
sen elin erkeği için şekilden şekile girermisin şebek gibi,
Aaa ayni ben ve o gbi :) onun sni guvenmesni sagla.
00 YorumlaNeler sevdiğini öğren ona göre sevdiği şeyleri sevdiğini söyle falan.
00 Yorumlasakın para odetme yapmack davranma kıskandgn zmn kufret. s. s falan koyma sert ol :)
01 YorumlaBireysel bir yorum yapamam çünkü kadından kadına değişir bu. Bazı kadın sadece dış görünüme önem verir kimini de lugatı etkiler..
10 Yorumlaİşl görüşte hoşlanırsam tamamdır yoksa mümkün değil.
01 Yorumla
+1 yılKızlar çok duygusal erkek sevmez çoğunlukla ayrıca bir erkek ayrılma gibi durumlarda özellikle duygusallık yaptığında kızın fikirleri ''nasıl kurtulucam bundan'' gibi oluyo
20 Yorumla
+1 yılSosyal medya aracılığıyla sevmek cesaret ister. Ne hissettiğini yüz hatlarını görmeden anlayabilmek önemli. Kız severse sever. İstemiyorsa pek zorlamaya gerek yok açıkçası.
20 Yorumla
+1 yılEger bir kizin guvenini kazanirsan zaten geriye hic bisey kalmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSoru başlığına bakınca 'bir kadından mı hoşlanması lazım?' Diye aklımdan geçti vallaha. Türkçenizi seveyim yaaa!
00 YorumlaEsprili sempatik girişken konuşkan neşeli... akıllı efendi... sonu yok bunun
12 Yorumla
+1 yılKızın gönlü varsa konuşmaya devam et ama yoksa hiç uğraşma 👍
00 Yorumlaİlgisini çekmeye bak ya da sohbet etmeye çalış her fırsatta
00 Yorumlagit kıza seni doğduğumdan beri seviyom bana çıhanmı de bakalım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yillardir bu bayanlari anlamadim mantik cercevesinde dusunme bayanlar bu mantik olaylari hic ise yaramaz bos ver en iyisi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşırı labaliyse olma onu tanı güvenmesi saglam sana karşı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç pas verme arada bir bakış at cool davranmaya caliş zaten efendi birine benziyorsun kaçan kovalanir hesabı
02 Yorumla- +1 yıl
Sorula hiç alakan yok :)
Cevap sahibi+1 yılHadi ya 😂
Sen o kızı unut bir şey bekleme milyonlar içinde onumu buldun sende :D
10 Yorumla
+1 yılyahu sallasana dostum bunlar hoşlanmaz havana parana ortamına bakar onun ıcınde hep yatakta yalnız uyanırlar !
00 Yorumla
+1 yılKonuşun bir süre sonra çıkarsınız zaten hızlı bir kız değilse ki anlattığına göre değil bağlanır hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı ben!! Benimde cok uzakta bir hoşlandığım var ama hayat bizi bir araya getirir mi dersin onu bilemem :)
10 Yorumla
+1 yılgirmeyin su sosyal aglardan iliski islerine kendinize ve zamaniniza yazik etmeyin
00 YorumlaHislerini söyle konusun ya uğraşma okadar severse sever :)
10 Yorumla
+1 yılhic bir aciklamasi yok bunun. cok. ciddiyim. sadece. kader ksmet diyebiliorum.
10 Yorumla
+1 yılHerkes dış güzelliğe gore bakiyor. Eic seçer misin xper lzm :P
00 Yorumla
+1 yılona içten ve farklı davran umarım seni farkeder.. ne diyelim hayırlısı olsun
10 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişir bu. ama öncelikle kendini farkettirmekle başla
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler