Bir erkek babasından nasıl bu kadar korkar?

eski sevgilimle konusuyorduk sürekli beni,çevremi,arkadaşlarımı aşşağılayıcı tavırları ve sözleri vardı bunlar hep beni çok üzdü kendisinin durumu eskiden iyiymiş ama şimdi hiç iyi değil buna rağmen çevresi arkadaşları hep zengin vs..bu nedenle beni ve çevremi hep horgördü.

Neyse geleyim konuya birgün yine böyle birşey oldu,arkadaşıma benim için o aptala söyle falan demiş kızda geldi bana aptal dediğini söyledi ona neden böyle bir saygısızlık ettiğini sordum evet dedim dedi özür bile dilemedi bende birdaha olmasın dedim.

Sonra arkadaşım konuyu uzattı o nasıl sana aptal der nasıl böyle şeylere izin veriyorsun falan dedi sevgilimi aradı baya kötü mesajlaşmışlar kıza hakaretler etmiş,aşşağılamış tabi kızda benmi dayanamış sinirden seni savcılığa vericem demiş.

Konu uzadı gitti sevgilim 28 yaşında korkudan şirketime kadar gelmiş beni savcılığa vermesin diye yalvardı resmen şok oldum bir erkeği özellikle sevdiğim birini böyle görmek beni yıktı...

Bana o kadar hakaret etti birgün ses çıkarmadım hep üste çıktı şimdi kız savcılığa vericem diyince yandı tutuştu ben babama bunu nasıl açıklarım başımızda o kadar dert varken dedi.

Ben anlatıyorum yapmaz öyle şey diyorum hala korkuyor.Ya bir erkek böyle birşeyden nasıl korkar nasıl babasından bu kadar korkar ben şok oldum resmen hayallerimi adadığım adam bumuydu?

ben çok kötüyüm şuan .Bu adamın sadece evlilikten korktuğunu sorumluluk alamayacağını sanıyordum ama bu kadar karaktersiz olduğunu kaç sene sonra şimdi anladım .

Sizce kim haklı yada haksız yada ben abartıyormuyum böyle adam olurmu ya? karı gibi korkak:(
Bir erkek babasından nasıl bu kadar korkar?