Hayatımda hiç kimseyle çıkmadım!

Hayatımda hiç kimseyle çıkmadım! Arkadaşlarım sürekli eski sevgililerini anlatıyor, tatlı hatıralar paylaşıyor, çok güzel olmayanların bile sevgilisi oldu. Aslında ben çirkin biri değilim hatta sempatiğim ve dikkat çekiyorum. Çuval giysem yakışır denecek kadar güzel olmasam da fena sayılmam. Karakterim iyi, hava atmıyorum, kimseyi küçümsemiyorum, kimsenin kötülüğünü istemem. Çevremdekiler çok güzel olduğumu söylüyor. Muhafazakar biri de değilim aksine modern bir kızım (abartıya kaçmadan tabii). Hep karşılıksız oluyordu aşkım... Sevdiklerim de beni sevmedi. Sevmiş olsa da bir çocuk bazı şahıslar, gebersinler onlar, bizim birleşmememiz için ellerinden geleni yaptılar, onu vazgeçirdiler, nefret ediyorum o kızdan! Herşeyi o altüst etti! Nefret ediyorum ondan!ve tüm hayallerim yıkıldı... Hala ona aşığım ama ondan tık yoktu. Facebook'ta bile sohbeti kısa kesti... Yakın zamanda 2 fotoğrafımı beğendi... Aman boşver yanımda olmadıktan sonra... Şöyle bir aşkım olsun, beni sevsin, onunla buluşayım, hediye verelim birbirimize, maceralarımız olsun, sabaha kadar mesajlaşalım el ele tutuşalım... Daha neler neler... Hiç böyle birşeyi tadamadım... Karşılıklı aşk nedir onu bile hissedemedim... Sevdiğine dokunmak,onu öpmek, sevdiğinin omzuna yaslanıp ağlamak, seni seven birinin olduğunu bilmek... Annemle konuşurum bazen şöyle böyle diye annem daha yaşım kaç (lise üçe geçeceğim bu yıl) daha olur sevgilin, ama ben de olsun artık istiyorum... Bizim kızlar 6.sınıftan beri çıkıyorlar şimdiye kadar en az 3-4 kişiyle birçoğu çıktı, ben kaç yaşıma geldim tık yok.. Artık evde kalacağım diye ciddi endişelenmeye başladım... Bir sevgilim olsaydı ne mutlu olurdu bana, hiç bir şeye ihtiyacım kalmazdı, dünyanın en mutlu insanı olurdum! Yaşamım çok rutin! Birtakım sorunlarım olsa bile sevgilim olsaydı herşey çok daha kolay olurdu. Ama işte yok... Çok kötü hissediyorum kendimi. Gün boyu bir bunu düşünürüm bir de aşık olduğum çocuğu... Başka bir şehre taşındık ve orda gittiğim okulda doğru düzgün yakışıklı biri yok, şehirde de bulamadım kimseyi... Çok tuhaf yaa... Oysa ben çok iyi bir sevgili olabilirdim... Sevdim mi tam severim. Kolay severim, zor vazgeçerim... Benim yaşındaki bir kız için bu ne kadar normal? Liseyi bitirmeden önce aşk yaşamak istiyorum bıktım artık böyle oturmaktan!
Hayatımda hiç kimseyle çıkmadım!