Telefon sapığı! Ne yapayım bilemedim arkadaşlar sizce?

12 gibi evi aramaya başladı .. ama gizliden açtım birşeyler konuşuyor ama sessiz ve ağır ağır ve bulanık sesle ... ne dediği anlaşılmıyor ... 3 kez böyle oldu sonra annem açtı yürüyomuş gibi ayak sesleri gelmiş sonra tekrar aradı açtık balkon demiş anneme sadece yine aynı ses tonuyla ben açtım sen bittin gibisinden laflar etti doğru duyduysam ..

eve babamın geleceği saate yakın evi aramayı bıraktı cep telefonumu aramaya başladı gizliden 3 kere aramış görmedim 4.ye açtım.. alo sen kimsin dedi aynı ses tonu ile .. kapattım bidahada açmadı telefon falan .. ayrıca ezandan sonra evde yalnızdım hiç birşey olmadı ne beni ne evi aradı sonra aşağı indim bahçeye kardeşimle kardeşim oynadı ben tek oturdum bu arada annemler yemeğe davetlilerdi .. yine birşey olmadı .. ama ses tonu aklıma geldikçe ürperiyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar cevaplayanlara çok teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
evet arkadaslar gizliye kapattım bugun evi aramıs .. annem acmıs hıc bıse seslenmemıs anneme ben aldım telefonu .. dedım birazcık adamsan gizliden arama numaranı goster öyle goruselım dedım bana aynı ses tonuyla sen ilk önce telefonunu gizliden cıkar dedi ... Senı savcılıga verdım konusman benım yararıma hadi iyi günler dedim 2 saattir arama yok .. bi kere aradı ama bi kere çaldı kapandı vazgeçti galiba aramaktan bılmıyorum
Telefon sapığı! Ne yapayım bilemedim arkadaşlar sizce?