okeyde oynarken karşmdaki oyuncu çok yavaş oynuyordu neyse bunu uyardım biraz seri olurmsuun diye ve olan oldu okeyde konuştuk biraz adam seni beğendim falan diyo ne kadar olmaz dediysem yok tanışmak istiyorum dedi biraz konuştuk falan ama niyetim cinsellik falan değil dedi sapık değilim asla dedi ki gerçektede sapığa benzer bir davranışını görmedim asla öyle yılışık biri değil beni tanımak istiyormuş ilk defa okeyde böyle bişi başına gelmiş sizce ne yapmalıyım ?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıltanımıyosun bilmiyosun arayış içindemisin ki kararsız kaldın istemiyor olsaydın zaten baştan yok derdin sorduğuna göre sende istiyorsun ama ben olsam kabul etmezdim kimbilir kaç kıza daha aynı şeyleri söylemiş oyun sonuçta muhabbet ortamı
00 Yorumla
+1 yılüüüff boşver ya tanımazsın etmezsin başka oda başka insanlar başka tanışmak isteyen erkek. Sonra gene başka oda gene başka insanlar gene tanışmak isteyen erkek. Hepsine inanırsan işin var bebeğim.
00 Yorumla
+1 yılbak gecenlerde okey sitesinde bir bayana aynı şeylere benzer konuşmalar yapmıstım acaba o benmıyım yada acaba o senmisin bu site hangisi bi söyle bakalım:)))
02 Yorumla
Soran+1 yılokey delux
- +1 yıl
yok ben degilmişim ama ben cikcik diye bi sitede oynarım orada cok bayanlara sana söylenen yalanlardan söyleyıp ay dolmadan bulusup seviştıgım kişi cok oldu cunku orada ortam farklı oluyor oyun sitelerınde...hep dertli ev hanımları yada ev kızları genelde orada oluyor bende dertlerıne derman oluyordum
Ne arıyorsun kahvede tanımadığın insanlarla yaa :S
64 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :D
Soran+1 yılnesi komik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizde sevgilimle okeyde tanıştık ama olay şöyle oldu oynarken çok sıradan bir muhabbet dönüyordu napiyorsun nasılsın derken elleri arka arkaya kazanıyorduk ikimizde çok iyi oynuyoruz ahahahhaa neyse benim sabah dersim var uyumam lazım çocukta iyi birisi hani tip desen oda var maşallah, okeyde kimseyi eklemeyen ben bu çocuğu ekledim ondan önce davranarak sonrada oyundan çıkacağımı söyledim oda bundan cesaret alarak yanlış anlamazsan instagramını alabilirmiyim dedi ben instagramı verdim. Sonra dersi falan unuttum saat 2'ye kadar konuştuk tanıştık ve ben ertesi gün sabahtan 4 dersi kaçırdım, tüm gün sürekli mesajlaşıp gecede hiç uyumadan sabaha kadar konuştuk, birbirimizi iyice tanıdığımıza karar verip sevgili olduk. Şimdi acaba ilerde evlenirsek çocuklarımıza ne anlatcaz, nasıl tanıştık diycez onu düşünüyorum, oğlum babanla okeyde tanıştık denmez çünkü.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörmeden vs. olur mu demeyin çünkü sürekli görüntülü konuşuyoruz ve her an diyalog halindeyiz ama üzücü olan tek mesele aramızda 1402 km olması, devletin verdiği üni burs kredisiyle yanıma gelmek istiyo sevdiceğim
+1 yılkuzenim okeyde biriyle tanışmıştı 3 yıl aşk acısı çekti ta ki buluşana kadar. Meğer fotolarda uzun görünüyomuş normalde tıfılmış çocuk hahah :D
15 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa
- +1 yıl
hahah
- +1 yıl
^.^
- +1 yıl
Tıfılmı haha :))
- +1 yıl
o bendim ama büyüdüm şimdi:))
+1 yılbence buluşma,internetten buluşmalara hiç güven olmaz
00 Yorumlaİnanma derim..Hele okey gibi benzeri oyun sitelerinde daha çok denk geliyor böyle zararlı kişiler..
00 Yorumlaiyi yazmış oynamış çocuk :)) hayır erkek oluP cinseLLik düşünmüyosa bi sıkıntı war zaten..
00 Yorumlaniyetim cinsellik ve sapığım dese çok komik olurdu gerçi bu da yeterince komik olmuş.o değilde ben de reelde 101 oynarken tanışmıştım biriyle.niyeti cinsellikti.yakışıklı çocuktu evet.
00 YorumlaÖyle kız mı tavlanır ya hiç işi bilmiyorlar çok acıklı :))
10 Yorumlakız tavlamayamı okeyemi gelmiş...ben olsam güvenmem.
00 Yorumlatanışın zararı yok
olursa olur suyu olmazsa hamur suyu :)00 Yorumlaerkeklerın klasık taktiğidir..arayıs ıcındeysen tanış...
10 Yorumlaİlk defa olur mu lan cafede 45 lik amcaları görüyorum okeye sırf karı kız için girip
Selam. Yaş nerden diye sohbet açmaya çalışıyor :D00 Yorumla
+1 yılyeni tanıştığı birine niyetim sizle beraber olmak demesini beklemeyin zaten :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbütün erkek arkadaşlar yani çocuk hakkında kötü konuşmuş ama yani bence iyi de olabilir niyeti
00 Yorumla
+1 yılKonusmak ıstersen konus yanı nette konusmak bu kadar zor bısı değil silersin gider
00 Yorumla
+1 yılonun niyeti cinsellik olsa ne olur sen vermedikten sonra
00 Yorumlaokeye dön, hemen atma bitme...
00 YorumlaHiç bir şey. Uzak durun şunlardan yahu.
00 Yorumlaooo işler güçler aynen devam hadi hayırlsı:)))
00 Yorumla
+1 yılseri olalım diyen kız <3
00 Yorumla
+1 yılelini verdinmi kolunu alamzasn dkkat et
00 Yorumlaokeye dön
10 YorumlaBiraz daha okeyde takıl neler çıkacak karşına gör.
00 Yorumlayohu ınanmayın
00 YorumlaHep öyle derler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence yakınlaş...
00 Yorumlatanış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuzak bunlar tuzak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşans verme .
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz