Arkadaş ortamında tanışmıştık. Birbirimizle yakınlaşıyoruz falan ben en sonunda ona dedim ki artık yakınlaşmak istemiyorum ben senin gibi her önüne gelenle yatan biri değilim dedim. Şimdi bensiz arkadaşlarımızla çıkmışlar benim arkadaşıma demiş ki bak ben eve döneceğim bu kızla yakınlaşmayacağım falan filan. Ben direkt bana mesaj diye algıladım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYatıyorsanız zaten ilişkinizin bir adı var seks Arkadaşı oluyorsunuz bir nevi nede olsa aranızda özel bir durum var bir kimse bir kimse ile yattığında o senin el ele tutuşturun gezip tozduğun lise aşkın değil sonuçta niye böyle bir şey dedim sen? zaten yatmışsın onunla adam daldan dala konan bir tipmi ya da sen bir isim koymadığı İçin mi bu adama hop dur dedin adam sana gönderme yapmış eski mesaj yöntemi ile arkadaş mesaj I bu işte ne olsun başka sen istemiyorsun bende istemem o zaman demiş kısaca sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam daldan dana konan biri olduğu için isim koymadığı için rahatsız oldum böyle dedim. Benim istememe sebebim bu. Son cümleni anlamadım onun istemediği neymiş diyorsun
Cevap sahibi+1 yılSana gönderme yapmış demek istedim yakınlaşmayacağım demiş işte kardeş yahu sen açık yazsana sen hoşlanıyorsun galiba ve bir aşk istiyorsun sanırım
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır bulmuş mis gibi f*ck hala neden daldan dala konar ki?
Allah bilir sen sevgili gibi vıcık vıcık rahatsız da etmiyorsundur. Arama-mesaj atma-mesaj bekleme-ilgi gibi.
Yok bazı kişiler çok ama çok şanslı oluyorlar ama ne yazık ki bu şansın kendilerinde olduklarının zerre farkında olmayacak kadar da canım. 😁00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seni umursamıyor bile
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden çıkardın bunu
- +1 yıl
umursuyor olsaydı zaten adı ilişki olurdu umursamadıgı icin sadece seninle takılıyor zevkine bakıyor sonra ne arıyor ne soruyor sana gönderme felan da yapmıyor 1 defa reddet bak ne oluyor seni anında siliyor
Soran+1 yılNiye arkadaşıma kızla yatmayacağını özellikle belirtiyor buna açıklaman nedir
- +1 yıl
ergen aklı işte seni umursasa başka kızla da takılmaz sen yazmışsın aşağıda başka kızlarla yattıgını nasıl bir gurursuzluk bu...
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet arkadaşına öyle demişse kendini ispatlamaya çalışıyordur sana belki de diğerlerine de
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü başka birileriyle yakınlaştığını arkadaşım biliyor ve bana söylüyor. Çocuğa dedim ki bana geliyor haberin
Cevap sahibi+1 yılO da bundan dolayı kendini açıklama ihtiyacı duymuş
+1 yılberaber mi yaşıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır
- +1 yıl
ee anlamadım
Yine ben hariç herkes...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Öyle olmuş sanırım, dışladılar galiba
011 Yorumla
Soran+1 yılTercih meselesi diyelim
Soran+1 yılNeyi hazmedememiş
- +1 yıl
Her önüne gelenle yattığını demişsin yA onu hazmedememiştir
Soran+1 yılDoğru söyleyeni dokuz kötden kovarlar
- +1 yıl
Öyle oldu
- +1 yıl
Boş ver sen iyi demişsin bak takmış dediğini
Soran+1 yıl@Gamzesevenn ben kendimi biliyorum onun ne olduğunu görüyorum rahatsız oldum söyledim naparsa yapsın şimdi
- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğim ilişki türü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani yattınız birbirinizle doğrumu
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet yatıyorduk ben en sonunda şey dedim ben senin gibi her önüne gelenle yatmıyorum sadece seninle yatıyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğrumu peki söylediğin yani bir gün ayrılsanızda yatmıycakmısın bir başkasıyla
Soran+1 yılYani herkesle yatmıyorum şu an seninleyim ama sen bir sürü kızlaymışsın haberin geliyor demek istedim bana ters demek istedim
Cevap sahibi+1 yılİnanmaz bir çok erkek doğru olsa bile ciddi bir şey düşünmez seninle
Soran+1 yılBen kendimi biliyorum kimseyi inandırmaya ihtiyacım yok
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet sana mesaj vermiş ama sen doğruyu söylemişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBence de sana bir mesaj bu
00 Yorumla Devam edin
00 Yorumla
+1 yılSalla gitsin ya çok ta önemli değil
00 Yorumla
+1 yılafarın sana
00 Yorumla
+1 yılNasıl tanıştınız
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtaklarla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz