hep derler ya seven mi s*ken mi daha değerli şimdi anlıyorum cidden s*ken daha değerli oluyor daha çok seviyor yani üzeceksin aldatacaksın şu insan oğluna değer vermeye gelmiyor hemen bir tarafları kalkıyor seni kullanmaya çalışıyor sadık oluyorsun güvenmiyor millet gidiyor onla bunla yatıyor çatır çatır sevişiyor en iyisini alıyor bu erkekte de böyle kızda da acımasın valla seviyorsanız hayatını s*kin s*kilen olmayın
Cevabın nedir?
+1 yılSana bişey söyliyim mi şu an ki kız arkadasımı ilk tanıştıgımda çok seviyodum bişeyler yasadık ve bir bakmışım beraber olmuşuz bir gece ve o benim yatağıma girdikten sonra yavaş yavaş soğudum ondan demek istediğim kızları önemli kılan bence onların ulaşılamaz bir namusu olmasıdır o namusuda ortaya koyduktan sonra bir değerleri kalmıyo gözümde
35 Yorumla- +1 yıl
Elde edemeyince sevmiyor olmaz sevgili üye sadece senin ilşkilerin şanssız geçmiş anlaşılan
- +1 yıl
6 yıllık beraberlik üzerinede böyle bir soru sorman garip ama 6 yıla ciddi ciddi saygı duyuyorum sevgili hanımefendi.
+1 yılsana katılmamak elde değil. işte bu yüzden diyorum hep kendi kendime. Hayat bana vurdu. bende önüme gelene...
02 Yorumla- +1 yıl
dmi :)
Seveni sikerler sikeni severler uygun olur sanırım hdjdf
03 Yorumla
+1 yıldeveye diken insana iken yaranıyür yapacak birşey yok
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
Değer verenin bir değeri olmuyor dediğin gibi s.. ken değerlidir evlilikde de bu ğeçerli s.. mezsen adam olmazsın yani her harukarda dediğin ğibi aynı kapıya çıkıyor :))
120 Yorumla- +1 yıl
öyle olsa keşke erkek de çekemez bayanda ben şahsen evliliğimde huzur isterim saygı sevgi tatlı söz isterim aynen saygı sevgi huzur mutluluk veririm ama beni delirtirse yahu hatun dellendinmi sus aa derim bakdım olmuyor kulagıma pamuk yinemi olmuyor sen beni delirtmek için devlet tarafındanmı görevlendirdin yoksa bilmediğim bir düşmanım varda beni delirtmenimi söyledi derim :))
- +1 yıl
yok dırdırcı bir kadınmı yok istemem yahu ben evlenirsem karımla bir beden bir can olmak için toprak ve su gbi olmak için evlenirim ama o beni kurutursa kedi gbi göz yumarsa evlenmek farz boşanmak sünnet derim kimse mutsuz bir ömür istemez herkez sevmek secvilmek saygı görmek ister bayan olsun erkek olsun
+1 yılIste bu yuzden..
https://hizliresim.com/8ErZX111 Yorumla
+1 yılSukur o hale gelmiyorum... bastan saygi, seviye ve kirmizi cizgilerini ve cizgilerimi konusup oyle basliyorum. suanda bir bayana, ciddi niyetle acildim cevab bekliyorum...1 haftada cevab vermesse kaybedicek hakkini, ustelik karsilikli hoslanma var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. en son patrona dediydim o lafı :) ben her fırsatta kaytarsaydım çalışmasaydım size çok iyi yaranırdım diye bana bir bakış attı demek istediğimi anladı güldü :D
05 Yorumla
+1 yılUnutma not al bunu insan sevdigini siker düsmanina kurşun atar uhhh uleynn söze gel 😎
22 Yorumla- +1 yıl
Güldügüne gore su yoruma bir + alabiliryim arkdsim 😊
Bence bu dediğin kızlar için geçerli.
Dikilen kız dikene daha çok bağlanıyor.09 Yorumla- +1 yıl
valla sende yanlış anlamada neler duyuyorz öz kızına saldıran 5 yaşındaki erkek çocuğana tecavüz eden 1 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden ve bunlar istisna değil çok fazlasıyla olan şeyler ve daha neler neler ben 50 yaşında ki adama kuyruk mu sallıyrm öküz gibi bakıyor mesela
- +1 yıl
Bu çocuğuna tecavüz eden vs. leri bence erkek sınıfına koymamak lazım. Hatta mümkünse insan sınıfına da koymayalım. Her tür içinde böyle hatalı varyasyonlar çıkar.
Genele bakalım:
Mesela eskiden erkekler kızların peşinde koşardı. Erkekler kızlara kendilerini beğendirmeye çalışırdı. Şimdi tam tersi ya da ben öyle görüyorum.
Böyle olunca ne oldu? Bir erkek için Ayşe olmuş Fatma olmuş farketmez. Yeterki yatakta biri olsun. Böyle olunca daha iyi bulununca eskisini atarsın. Elindeki çok arıza çıkarırsa yenisini bulursun. - +1 yıl
Aynen öyle işte. Erkek için elde etmek önemlidir. Mesele de şuanda tam bu. Şimdi ortalama bir erkek çevresi varsa (üniverti-iş-okul vs) 1 haftaya kalmaz ortalama bir kızla sevgili olur 1 aya kalmaz başbaşa evde vakit geçirebilir Hatta... yapabilir. Evet bu net. Eee bu kadar değersiz ve sadece 1 ayda elde edilebilen bir şey için erkekler neden canlarını sıksın.
Özet:Evde kalacağım korkusu, arkadaşlarından geri kalma korkusu, trendlere uyma güdüsü, moda vs sebeblerle artık aşk değil , kız avlama sezonu başlıyor.
Salla gitisn ya ama gercekten de sevgiyi hak eden güzel insanlar vardır sen hayırlısını dilemek lazım
02 Yorumlazzzzz değerli olur, kendimden biliyorum - seven konusunda çokta tecrübem yok ama gördüğüm kadrıyla pekte değerli olmuyo
01 Yorumlao degil de delikanlı kızmıs ona sasirdim
genelde birileri gizli kullanici olurdu bu sorularda
asıl soru su bence
hiç insan insani s. ker mi ya? XD03 YorumlaBence diken daha değerli 4 yıl bir kızla çıktım saçına dokunmaya kiyamazdim beni aldatti evlendi 3 yılda 1 ilişkim oldu onu da s*ktim şimdi bana köpek gibi aşık
02 Yorumla
+1 yılValla zzzzz taraf belli hep kizlar sikiliyo ama erkek sikmessede kizlar kaciyo s*kmek bizim isimiz napalim 😆😆😆😄😊😃😂
02 Yorumla- +1 yıl
😆 komik sey seni okonuda rahatim ben kimse hayatimi sikemez karim yeterince yapiyo yapicani 😊
Bu tabir biraz yanlış olmuş ama görüş doğru eskiler hep der deveyi diken insanı... yarar.
00 YorumlaKızlar yerimizde olsa skmedik bırakmazlar öyle bir şey var :D
00 Yorumla
+1 yılHayatın kanunu bu. Karşılıklı sevgi ve ilgi neredeyse imkansız
01 Yorumla
+1 yılMiken tabiki :-) Çünkü sevince mal gibi ortada kalan biz oluyoruz.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen :-D
Gizli Üye(36-45)+1 yılataların boşa lafı yok DEVEYİ TİKEN İNSANI S... YARANIR... o kadarrrr :)
00 Yorumladeveyi diken insanı ziken diye boşa dememişler kanka
00 Yorumlasitedeki kızların aklı hep yrrakta bu kızların sonu iyi değil..
11 Yorumla
+1 yılAma hakikaten hayatın kuralı böyle.. Ne yapalım...
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama bazı durumlar oluyor. zzzzz de kazanmıyor, velakin sevende.
- +1 yıl
Öyle ama bazı durumlar oluyor. S*ken de kazanmıyor, velakin sevende.
ne oldu sana neyin isyani bu?
04 YorumlaDa vinci nin şifresini çözmüşsün tebrikler :)
03 Yorumla
+1 yılS*ken tabiki, buda sorumu :)
10 YorumlaDoğru söz... fazlasına gerek yok
01 Yorumla
+1 yılSevgilin mi aldatti seni
02 Yorumla- +1 yıl
Hayirlisi artik dikkat et
+1 yılBu ne öfke celal naptılar sana kız :)
04 Yorumla- +1 yıl
öyleleri bizi de buluyor ya dert etme. Alayının canı cehenneme :)
- +1 yıl
aynen kuyruğunu kıstırıp geri gelen çok var :D
+1 yılhayatın şifresini çözmüşsun dostumm =)
00 Yorumla
+1 yıldeveye diken insana ziken yaranırmış
00 Yorumla
+1 yılbu devirde s*ken değerli
00 YorumlaPara hepsinden değerlidir bu devirde ;)
00 Yorumlacok dogruuuuuuuu...
00 Yorumla
+1 yılOlayı çözmüşsün :D
01 YorumlaDiken.
00 Yorumla
+1 yıl4s kuralı :)
00 Yorumla
+1 yılSeven tabiki
02 Yorumla- +1 yıl
Haklisin ama gerçekten seven insanlarda var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz