Değer mi veriyor?

Benim bi arkadaşım var kendisi çok çok istekli biri ve aşırı da çirkin biz yakın arkadaşız herşeylerimizi paylaşırız ben onun hayatında olup olabileceğim en güzel kızım desem yalan olmaz oda farkında görünüş önemli değil tabi benim için neyse bu yavaş yavaş bana yaklaştı benim de duygusal boşluk anıma denk geldi ilk kez onunla beraber seks yaptım ilkim oydu böyle bi kere iki kere üç kere derken arkadaşlığımız seks arkadaşlığına dönüştü sonra bana evlenme teklifi edildi kabul ettim onunla olan tüm ilişkimi kestim evlenemedim anlaşamadık arkadaşımla gene konuşmaya devam ettik o seks istedi gene ben ise artık olamaz kendime çeki düzen vermem lazım duygu olmadan bağ olmadan yapmak istemiyorum artık dedim peki dedi ara ara gene yokluyordu ama kararımdan döndürmek için istese tüm çabasıyla beni ikna edebilir iradem ona karşı zayıf aylarca seks yapmadık az önce konuştuk istekli olduğumu anladı yapalım dedi bende tamam dedim sonra ya pişman olursam diye durdum o zaman yapmayalım pişman olma ikilemdesin şu an dedi ve bıraktı oda çok fena azmıştı ama beni düşünüp yapma dedi bana gerçekten değer veriyor mu böyle yaparak?
Değer mi veriyor?