Cocuk benden 10cm filan kisa. Yaslarimiz ayni ama ben daha olgun duruyorum dis gorunus olarak. Sanki kardesim gibi duruyor. Ama ben ondan hoslanmaya basladim. Sizce o sorun ediyo mudur? Ilk defa benden kisa birinden hoslaniyorum :D
Cevabın nedir?
Boy mevzusu ile ilgili bir yorum yapmıştım aynısısını buraya da yazıyorum...
Birisi uzun boylu kızlar uzun boylu erkeklerlemi çıkmak zorunda yazmış.
Boyu kısa boyu uzun muhabbetine gerek yok benim boyum 1.73 biraz daha uzun olsaydım beni daha çok severlerdi demiyorum. Ben zaten sevilen bir adamım sakın yanlış anlamayın kendimi övüp megolomanlık yapma niyeti içerisinde değilim. Mesela benim uzun boylu da benden kısa da benimle aynı boylar da sevgililerim de oldu. Sevmek çok başka bir şey yanında olmasını istemek çok başka duygusal bir yaklaşım var bir de haz alma durumu var ayrıca başkalarının doğrularını kabullenmek var. Hayır boy uzun isteyene de bir şey diyemiyorum davul dengi dengine olmalı bence ama ona bakarsanız çok güzel kızlar da hiç alakası olmayan tiplerle beraber ya parası var ya başka bir durum var bu işte dedirten cinste olaylar yaşanıyor bildiğiniz gibi o yüzden kimse şuna buna bakmasın derim sarılınca sana ne hissettirebiliyor gözünü kapayıp açtığında onu tekrar görmek istiyor musun? Sesini duymayı istiyor musun bunları sorgulayın boyuydu karın kaslarıydı bunlar sadece hazdan ibaret. O zaman para ver tut bir jigolo yaşın bitene kadar çağır gelsin.
Dedim kendine.. Sence hangisiyse sen kendine yakışanı yap derim. :)33 Yorumla
Soran+1 yılBen boy ve kas takintisi olan biri degildim. Ve onceden de hoslandigim kisilerde kas yoktu ve boyu uzun degildi yani bunlar onemsiz seyler
Soran+1 yılAynen oyle zaten cok uzun boy olmasina da hic gerek yok :) Kalpler bir olsun yeter
En İyi Cevaplar
olum ne cıftler var l*n hatta unluler bıle var. ya hayat kısa yemek ye sev eglen seks yap sexı kocanla yap tabı okuz sen sımdılık yemek ye eglen sev :D
00 Yorumla
Aklıma Lovely Complex serisi geldi. :D
Eğer karşılıklı bişeyler varsa boy neden sorun olsun ki? Sen onu sevip kendine yakıştırmışsan başkalarının düşüncelerinin bir önemi olmamalı. ;)22 Yorumla
Soran+1 yılCocuk ne dusunuyo onu merak ediyorum :/
+1 yılBenimde oldu bir ara öyle de genelde nedense hep benden kuşaklardan hoşlanıyorum ama Arkadaşlarım olurmu hiç öyle ya filan diyo valla hiç bilmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBende hep minyon erkeklerden hoslandim sansa bak
- +1 yıl
aynen telefon düzelmişte Kuşak değil kısa olucaktı öyle ama erkekler nasıl düşünür bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
72Cevap
Kardeşim, boy mu? Hiç önemi yok. Sonuçta sen onun boyu için hoşlanmıyorsun. Bence sorun yapacağını da sanmıyorum. Sen yine de topuklu giymemeye çalış :)
21 Yorumla
Soran+1 yılYa ne biliyim yan yana olunca cekinir belki
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılDuygularınız ve düşünceleriniz anlaşabiliyorsa sorun değil.10cm hiç birşey değil! Mutlu olabilmen önemli.. Sanki erkeğin boyu kadından uzun olunca mutlu mu oluyor hepsi veyahut kısa olunca mutlu mu oluyor?
26 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz bende oyle dusunuyorum o benden hoslanmazsa nolcak? Kizlarla arasi cok iyi oluyordu onceden
- +1 yıl
Hoşlanmazsa yapacak birşey yok. Zorla sevgi olması hoş değil. Çünkü gerçekçilik yok. Karşılıklı samimi sevgi aşk güzeldir..
Soran+1 yılHaklisiniz tesekkurler :)
- +1 yıl
Mesela sevdiğine küsmekte güzeldir ama tadın da küsülmeli ve ara sıra olmalı. O küskünlüğe de senin hoşuna giden duygularda karşılık vermeli. Tatlı bir huzur olur :) Algılama önemlidir ve duygular..
Soran+1 yılGuzel yazdiniz
- +1 yıl
Teşekkür ederim. İnsan biraz değer verse insanlığa hayat çok güzel olur aslında..
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Valla geçen yolda bu durumda bir çift gördüm gayet absürt duruyor.. Sence sorun olmaz ama dışarıdan pek güzel durmuyor..
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
2 insan mutlu olduktan sonra. dışardakilerin nasıl gördükleri önemli mi?
Bunu önce ben de düşünmüştüm. Ama sonra dedim ki dış görünüşü benim için daha önemli hale geldiyse onu gerçekten sevmiyorum demektir. Ve onun duygularıyla oynamamak adına ondan uzak durdum.
40 Yorumlauymaz bence cocun gibi kalır yanında sahsen ben kısa boy istemem
23 Yorumla
Soran+1 yılHoslaniyorum ben ya
- +1 yıl
onlarda kısa dediğin 1,79 boyundayım ve çocukluğundan beri spor yapan bir insanım.
her şeye bir kulp takacaksınız.. biz görüş şekline bakış açsına eleştiri getiriyoruz.
siz nelere getiriyorsunuz lafı, nelere çekiyorsunuz.. devam edin böyle,
+1 yılkızım çantan gibi yanında gezcek saçmalama topukluda giyemezsin
210 Yorumla- +1 yıl
herkesi kendin gibi sanma.. sen boya posa önem verirsin. başkası kişiliğe sevgiye.
- +1 yıl
Sizce sorun olur mu demiş evet bence sorun olur. Seni niye rahatsız etti sanane?
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Evet kendim 175 olduğumdan 190 isterim zaten sevgilimde 190 tamam kısa boylular toplaştı buraya ben gidiyorum hepinize by :D
- +1 yıl
yorum yapmak hakkım değil mi? ne demek bana ne?
küfür etmedikçe. iftira ve hakaret etmedikçe. eleştirmek herkesin hakkı. bu kadar tahammülsüzsün işte. görüş açından belli - +1 yıl
kısamı? hahahha :) 1,79 boyum var ve sporcu biriyim.. kendim için yorum yapacak olsam. muhatap olmazdım.
- +1 yıl
Evet şekerim aynen öyle :))) @asrin27
Soran+1 yılTartismayin ya
+1 yılBence çocuk düşünebilir, boyu uzun kızla çıkarsam dalga geçerler vs. vs. diye... :D Hakikaten de garip bir durum, iyiki uzunum ya. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ya :D
- +1 yıl
Diyorum ya işin zor, ama imkansız değil be :D
+1 yılben 1.78 eski kız arkadaşımın boyu 1.88 biz sorun etmiyoduk koluma taktığımda sahipleniyodum. yani bu birazcık adamın tavrına bağlı, ben güvenim tam bir adamım neticede oda öyleyse problem olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tesekkurler
+1 yılsiz size kalınca sorun olmaz da çevredekiler bir kıza bak bir çocuğa demeye başlarsa işiniz zor :D
10 YorumlaYa otani ve risa gibi :) ( lovely comlex)
O sorun ediyor mudur bilemiyorum senin boyun anormal uzunsa olabilir ama sıkıntı ondaysa o kabullenmiştir yani çok çok kısa kız pek fazla yok:)
Çok var öyle dert etme04 Yorumla
Soran+1 yılBenim boyum normal o kısa
Soran+1 yılInsallah canim sag ol :D
+1 yıleğer gerçekten seviyorsan sorun olacağını sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHoslaniyorum
+1 yılSakin sorun etme. bende biraz kisayim benden hoslanan bir kiz vardı beden birazda daha yapili salaklim yaptim bana gore degil dedim megerse beni seviyormus hoslandigin kisiye bunu caktir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya
+1 yılValla onu biz sorun etmesek de sen sorun edeceksin...
00 Yorumlaboy ve yaşı alakası yok ama senle sevgili olmaz sanırım boy diye takar ben olsam severdim boy vs vs takmam :D
03 Yorumla
Soran+1 yılCocuk normalden kisa ben normalim
Soran+1 yılBilmem
Hadi allah korkun yok yükseklik korkundamı yok zalımın kızı asdjgds
12 Yorumla
Soran+1 yılYa hoslaniyorum iste :D
Disaridan pek hos gozukmuyo ama ne demisler boy onemli degil...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sagol
sekste sen onu evırır cevırır ıstedıgın pozısyona rahatlıkla getırırsın :D
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu dusunen yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim benden 2 cm uzun ve çok mutluyuz fakar senin 10 cm uzun olman açıkçası çok komik durur.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef benim boyum normal ama cocuk kisa
Cevap sahibi+1 yılsen kaçsın o kaç? ama hiç fark etmez ki elini tutsan çocuğun sanarlar.
Bence bu iliski baslamadan biterr cunki hic bir erkeğin kendinden uzun bir kizla rahat edebileceğini sanmam
01 Yorumla- +1 yıl
çoğu erkek rahat eder sen kafanı yorma.
yok yaa ne olucak önemli olun insanlık bence Adam olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendimden uzun bir bayanın benden hoşlanmasını istemişimdir hep:)
Üzgünüm o çocuk değilim sanırım:P01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
+1 yılgit konuş kesin sonuca var... böyle düşünmekle 1 cm ilerleyemezsin...
00 Yorumla
+1 yılsenin onu döceveceğini düşünürse korkup senden uzaklaşabilir :)
00 YorumlaIyi gorunmuyor boyle ciftler gercekten komik duruyor belkide cok denk gelmedigimizden bize oyle geliyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla benim sevgilim de benden kısa ama 1 2 cm falan 10 cm nedir bacim ya hadi size sorun olmaz ama millet laf yapar dalga geçer canınız sıkılir
00 Yorumlabizce bir sorun yok keyfiniz yerindeyse mutluluklar :) bize laf düşmez :)
00 YorumlaSoruda herşey tamam ama ana düşünce "boy kaç cm" yok.
00 YorumlaErkek icin tabiki de sorun olur serdar ortac olabilir ama bir yinede mutluluklar boyu uzar belki
00 Yorumlapek tavsiye etmem kısa olan sadece boysa sorun yok ama bilemedim şimdi:D
00 Yorumla
+1 yıl10 cm fazla ilerde sorun olabilir dışarıdan görenler seviyesizce konuşurlarsa...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. topuklu giymezsen bişey olmaz sevgiline ver topukluları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşevişme de seks yapamda okşamada sorun o olur ama gönül bu her boka her ota koanr başarılar :) dilerim mutlulukalr dilerim
06 Yorumla
Soran+1 yılYa onu dusunmuyoruz biz.
Cevap sahibi+1 yılkısa cocuktan hiç bir sorun olmaz önemli olan kalbinin onu beğenmesidir ama ilerde evlilikte sorun yaşayabilirisn ama yaşamayadabilrisin o zmanki zmaana bağlı yani
Soran+1 yılDaha evlilik filan yok sevgili bile degiliz
Cevap sahibi+1 yılolursa dedim bende :) sevgili olma yolunda ilk adımı atın zaten :) hayde hayırlsı :)
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yıl:) ee tatlısını ne zaman vercen biraz ağzımız tatlı görsün :)
Kisaya da konuyor uzunada otada konuyor bokada ask bu 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında bendede öyle bir sorun var. kursta bir kız var aşık oldum kıza boyu 5 cm falan uzun benden sorun olur mu bilmiyorum. kızın yanına gidince herseyi unutuyorum. konuşamıyorum. haberide yok. kotu durumdayım anlıyacagın
00 Yorumla
+1 yılsiz hiç seks yapmayackmısınız düşünmüyoruz demiisn müzeyemi koyacan
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmicaz.
+1 yılBoyu uzun olunca ne olacak yani? Topu kaleye atamayacakmı?
Sorun olmaz10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNapmışın sen yaa, 10 santim nasıl fark attın boy kaç
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de minyon tipliyim, konuşalım beğenirsin beni bak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk işte bu ne zaman nasıl geleceği belli olmuyor. Bence sorun olmaz.10 cm dediğin nedir ki? Eğer gönüller de birse boy geri planda kalmalı
00 Yorumlaneden olsun ki önemli olan birlikte güzel verimli vakit geçirebilyor musunuz bu
00 Yorumla
+1 yıl:) Takma Kafaya Önemli olan ruh uyumu :O
10 Yorumla
+1 yılÇocugun yükseklik korkusu olabilir bence sor :D : D
05 Yorumla- +1 yıl
ahahahahhahabsajsdhsjhds
- +1 yıl
Yazarken bu kadar gülmemiştim birdaha okuyunca daha çok güldüm :D :D
Soran+1 yılKendi esprisine guluyor nedesem bilemedim :d
- +1 yıl
Niye sen daha önce yaptıgın bir şaka aklına geldiginde sırıtmıyormusun :) Kız gülmüş bende bir daha okudum yazarkenkinden daha komik buldum cevabımı begendimide belirttim :) Sen bence boyuna göre birini bul ilerki yıllarda boyun ftıgı geçirebilirsin aman aman evlerden ırak :)
Soran+1 yılEgonu al git sen aski boy la olur saniyorsun hala. Devede de boy var. Onyargilarini kes
+1 yılBacim ya ne saçma bir soru bu. Sorun olmaz tabi
00 Yorumla
+1 yılask varsa gerisi bahane
22 Yorumla
Soran+1 yılo hoslaniyor mu bilmiyorum
- +1 yıl
ee ogren askini soylememek baskasna firsat vermektr necip. fazilin. sozu :)
+1 yılAnlatırken bile rahatsız olduğun anlaşılıyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma hoslaniyorum
- +1 yıl
Yakında soğudum diyeceğine eminim.
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılsenin ve onun boyu kaç?
04 Yorumla- +1 yıl
cevap vermeyecekmisin?
- +1 yıl
hanımefendi. soru soruyorsunuz sonra saygısızca cevap yazmıyorsunuz. tamam sustum lanet olsun..
benim kuzenimde kendinden kısa bir adamla evli. 3 yıl oldu ve yazacağına göre örnek vererek cevaplayacak. düşüncemi paylaşacaktım..
mutlu kal.
Soran+1 yılGormedim kusura bakma ben 1.73um o 1.62 civarlari
- +1 yıl
kuzenim 1.77 boyunda manken gibi bir kızdır. evlendiği adam 1.71 anca var ya da yok.
çok uzatmim. çocuk o kadar çalışkan biriki. herkes onu konuşur zaten. çok mutlular. hem çokda yakışıklı. artist gibi tipi bakışları var.
aradaki boy farkını hiç sorun etmediki. evlendi onunla kuzenim.
hem ben evliyim ve eşimde 1.76 boyunda bir kadındır. normalde Türkiye de o boydaki bir kız en az 1.90 erkek ister ama ben 1.79 um ondan çok uzun değilim. ama çok mutluyuz.
sevgiyi boyla ölçmeyin. seviyorsanız mutlu olun.
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Boya akli takilanin beyni de kisa olurmus 😁
00 Yorumla+ Jale !!!
- Doruuuuuuuk!! <304 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :D
Soran+1 yılHayir uzunlardan hoslanmadim hic :D
Sorun olur tabi sen ayrıl bence bundan
02 Yorumla
Soran+1 yılcikmiyoruz
topuklu ayakkabılarını feda edeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılGiymiyorum
Sikişirken boyu yetmez bacak omuza yapamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu dusunmuyo
+1 yıl10 cm mi ne bu hobbit mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiz soruyu soru sormak icin sormus. bizde balik balik cevaplamisiz. hicbi cevaba yanit dahi vermemis.
01 Yorumla
Soran+1 yılAsagilara bak kardesim her dakka burada degilim
+1 yılCocuk delikanliysa sorun yok
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin degilim ondan
+1 yılBana da hep kısalar denk geliyor ya :/
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen hep minyonlardan hoslaniyorum
- +1 yıl
Ben hoşlanmıyorum.
Konusman lazim cocukla
02 Yorumla
Soran+1 yılKonusuyoruz
tut elinden gezdir işte
park falan00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoy dediğin nedir bende 1.96 boy var -_-
03 Yorumla
Soran+1 yılOha ^^
- +1 yıl
Hiç yararını görmedim emin boy önemli değil
+1 yılbenim için sorun walla hemen ayrılın ayıp yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılCikmiyoruz
sorun olmaz denemeliisin
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılboy sorun olmaz ama yere yakın olandan kork bence