Sanaldan biriyle tanıştım. Uzun süre konuştuk ve konuşma tarzından dolayı çok hoşuma gitmişti. Ayrı şehirlerde oturuyorduk. Telefon numaramı istedi ve bende verdim. Benden fotoğraf atmamı istedi ve bende attım. Bir süre sonra cinsel konulardan bahsetmeye başladı. Ben böyle konular hakkında konuşmak istemiyordum. Ondan gerçekten hoşlanıyordum. Beni kullandığını anlamam geç olmadı. Bende siktiri çektim whatsapp ve telefondan engelledim. Fakat fotoğraflarım hala onun telefonunda diye düşünüyorum. Numaramıda biliyor. Tek korkum internette fotoğrafımı ve telefon numaramı paylaşması. Ben daha çok gencim ve "orospu" lakabı almak istemiyorum. İlgilenmem gereken bir eğitim hayatım var. Zamanımı böyle bir şey için harcamak istemiyorum. Çok korkuyorum ailemden biri görürse diye. İlk kez böyle bir hata yaptım. Ellerim kırılsaydıda onunla konuşmasaydım. Sizce paylaşır mı? Önerileriniz nedir?
Cevabın nedir?
Böyle Bir Durum Yaşamışsın Geçmiş Olsun Öncelikle Fotoğraflarınız Açık Değilse Bir Sıkıntı Olmaz Eğer Korktuğunuz Gibi Bir Durum Yaşanır ve Sizi O Lakap İle İnternete Yayarsa TCK'da Bunun Cezası da Büyüktür Sizde de Telefon Numarası Var Adını Sanını Sorgulatır ve Tutuklu Yargılanmasını Sağlayabilirsiniz Allah O Terbiyesiz Mahlukatın da Bin Cezasını Versin Tekrar Tekrar Geçmiş Olsun ki Zaten Bilemezdiniz Onun Düşüncelerini Sizin Bir Suçunuz Yok Emin Olabilirsiniz Umarım Bir Nebze Bu Mesajım Sizi Rahatlatır İyi Geceler Dilerim.
03 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraf açık değildi. Böyle bir şey yapmam zaten. Gerçekten rahatlattınız teşekkürler ederim. Sizede.
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılAçık seçik değilse korkmana gerek yok ve facete twitterda herkesin göreceği türden fotograflarsa hhhiiiiiiç korkmana gerek yok, haa telefonunu yayarsa numaranı değiştirsin ya da özelden gelen çağrilara kaprsin olur biter
43 Yorumla
Soran+1 yılAçık fotoğraflar değildi. Teşekkürler.
- +1 yıl
O zaman skinti yok 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepimizin facebook twitter olsun internette fotoğrafları var açık fotoğraf bile olsa yüzün olmadıktan sonra bir ise yaramaz ki açık değilmiş numarayı yaysada birşey olmaz en fazla bir iki kişi. Adının öyle çıkması için tanıdık biri olman lazım kim bilsin seni kaç kişi ilgilensin adın çıksın
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında. Teşekkür ederim.
Kim bilir kaç kişiyle konuşup fotoğraf istiyordu. Ki çok özel bir fotoğraf değilse mahsuru yok. Ayrıca o kadar büyütme uğraşmaz yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzel değildi. Yüzümü çektim sadece. Bende öyle düşünüyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
58Cevap
bak kardeşim hatanı anlamışsın zaten zaarın nerseinden dönersen kardır sen numaranı 12 karşılğında müşteri hizmetlerini arayaarak değiştrebilirisn 12 tl kontrün olması yeterli kardeşim böyle köpeklerdende uzak dur atabilir böyle köpeklerden hereşey beklenir ama sen işini güvene al derim çok insanın başına geliyor whatsap hesabını sil kökten hesab sil vvar sil sen resimler onda ama sende uyar ve resimlerimi bir yerde göürsem seni polise şikayet nederim de ve numaranı değiştir derim kardeşim en doğrsu bu bence numarnı değiştir sanalada tanıştığın her kişiyede bilgilerini verme kardeşim ve aşk meşk boş şey aşkı sanalda arama yakın cevrende ara güvendiğin insanda ara güvenmedğini resim atma numranı verme sonra başını duvarlara vurusub kardeşim
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık akıllandım. Yorumunuz için teşekkür ederim. Dediklerinizi uygularım.
eğer "orospu" damgası yiyebileceğin fotoğraflarsa bir şey diyemeyeceğim. tanımadığınız birine fotoğraf göndererek kendinizi riske atmanız da çok güzel bir şey. bunlar hata değildir, eşşekliğin daniskasıdır. .%50 şansınız vardı ama bunu da * çekerek "yüzde 20"ye düşürmüşsünüz. bekleyeceğiz ve göreceğiz. ama birilerinin görmesiyle o* olmazsınız. ki öyle fotoğraflar paylaşmadıysanız.
01 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraflar açık değildi. Açık fotoğraf yollayacak kadar basit biri değilim. Yorumunuz için teşekkürler.
paylaşamaz derim ben sonuç olarak sana tekrar ulaşması (başkasının telefonunu kullanmazsa tabi) imkansız gibi ha olur da tekrar başka numaradan rahatsız edecek olursa tehdit et (savcılık emniyet vs. uğraştırırım seni de) oldu da herhangi bir resmini ya da numaranı herhangi biyerde paylaştı ve sen rahatsız edildin işte o zaman gerçekten şikayetçi ol ve numaranı değiştir (numaranı değiştirmen şu an için de bir seçenek tabi o zaman internete paylaştığını farkedemeyebilirsin)
03 Yorumla
Soran+1 yılNumaramı değiştirdiğimi ailem büyük ihtimalle öğrenir onlara ne diyeceğim?
- +1 yıl
1) internetten bikaç kez alışveriş yaptım numaram bir sürü firmaya dağılmış sürekli mesaj geliyor
2) yeni bitane hat var kampanyası çok güzel ama yeni numara alınması gerekiyor
3) bir sürü hiç görüşmediğim arkadaşımda var artık sadece yakın çevremdeki ve görüştüğüm kişilerde numaram olmasını istiyorum
vs. vs.
Soran+1 yılPeki çok teşekkürler..
+1 yılİnternette fotografı olmayan insan kaldımı? Senin ismini bilsem google dan aradınmı neyin var yok cıkar. Bence internette bir fotograf veya bilgi paylaşılırken iki defa düşünülmeli.
Seninle uğraşmaz merak etme.
Olurda resmini internette görürsen montaj dersin:)01 Yorumla
Soran+1 yılPeki, tesekkürlrr ama acık degillerdi.
eğer seni gerçekten sevdiyse asla bunu yapmaz
eğer sevmediyse elinden geleni ardına koymaz!
açık fotoğraflarını niçin seni sevmeyen kişiye gönderdin sen salakmısın?07 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraflarım açık değildi sadece yüzümü çektim. Beni sevdiğinide düşünmüyorum.
Soran+1 yılNumaramın paylasılmasından korkuyorum o kadar.
- +1 yıl
numaranın paylaşılmasından korkuyorsan eğer böyle birşey yaparsa suç duyurusunda bulun
ama tehdit ederse sakın boyun eğme asla ve asla...
eğer tehditlerine boyun eğersen daha kötü olur tehditlerini kayıt altına aldım
savcılığa gidiyorum de çünkü bunun cezası 3 yıl hapistir unutma bunu kardeşim
korkma bir b*k yiyemez
Soran+1 yılRahatladım. Teşekkürler yorumun için.
Soran+1 yılÖyle yapıcam. Teşekkürler:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı problem eski sevgilimin başında cocuk fotografla tehdit ediyo ve beraber oluyo istediği zaman kızla. ah su kızlar. babasına laf gitmesin diye salak gibi cocuk ne derse yapıyo eskimdi umrumda değil ama yapıcağı şey basit aslında. bir ihbara bakar.
06 Yorumla
Soran+1 yılAslında benim korkum fotoğraflarda değil. Numaram. Bazı sayfalar var numaralar paylaşılıyor arayın diye. Rahatsız edilmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıltamam herşey orda bitiyo bir ihbarla asıl numaranın nerden çıktığı çıkar cunku sen o cocugua numaranı ne zmn verdıgını biliyosun. aman bunları takma kafana hiç bir erkek bir kızla bu derece ugrasmaz eger tadını almadıysa. ha diyosan tadıma baktı ama sanmıyorum boyle bişey oldugunu eger varsa boyle bir durum işte o zaman bırakmaz kolay kolay. görünene göre böyle bir durum sözkonusu değil
Soran+1 yılCinsel konular actıgı icin kavga ettim zaten. Oyle bir durum yok.
Cevap sahibi+1 yılfarkettim bunu zaten sözkonusu olmadıgını dile getirmiştim. nasıl bir kız oldugun belli. ama erkek ister cinsel konuları işte naparsın. güven verirse anca ilerler durumda sana o güveni verememiş salla sıkıntı olmaz.
Soran+1 yılTeşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılrica :)
+1 yılMeme bir tek sende yok gözüm, başbakan kızı değilsen sorun teşkil etmez internete sızması. Bu kadar özel hissetmeyin kendinizi...
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzel hissetmekle alakası yok? Ayrıca fotoğraf açık değildi şu an tek dert ettiğim numaram. Yorumlara bir bakıp sonra yapsaydınız keşke...
+1 yılBu kadar korkma sanmıyorm öylr bir mallık yapıcagını.
06 Yorumla
Soran+1 yılUmaım yapmaz..
- +1 yıl
Sende neden öyle abuk zbk tiplere güveniyosun ki? Nerede bir sapık var buluyosnz ha.
Soran+1 yılKonuşma tarzı çok hoşuma gitti ve etkilendim. Güvenmek ile büyük bir hata yaptım kesinlikle.
- +1 yıl
:) kandırırlar kardesim dikkat et. Şeyhler bile Allah ile sofilerini kandırıyorsa bu insanlar neler yapmaz?
Soran+1 yılHaklısınız. Teşekkür ederim tekrar
- +1 yıl
Rica ederim kardsm
+1 yılAltyapin hazir :) , saka bir yana safmisiniz siz kizlar olarak. genelleme yapmadim.
14 Yorumla
Soran+1 yılBazılarımız oyleyiz maalesef
- +1 yıl
Birak onlar sna muhtac olsun, sen kimseye muhtac olma, her istenilene de evet deme, ileriyi hespla , oyle karar ver.
Soran+1 yılPeki, teşekkürler.
- +1 yıl
Cnni ykma yeterki.
Unut gitsin. Yapmaz korktuğun şeyi. Kaldı ki yaparsa cezaları ağır. İstersen ver telefonunu ben arayıp erkek arkadaşın gibi konuşayım.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç gerek yok bence öyle daha çok tetiklenir diye düşünüyorum. Teşekkürler.
+1 yılaççık resım bıle olsa yayamaz. yayılmaz yani oda başka manıta bulunca sıler. ben mesela kızdan ısterdım resım falan. oda atardı çıplak. sil derdi silerdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAçık değildi ama silmesini rica ettim. Tamam dedi ama silmemiştir yani.
- +1 yıl
oda onun şerefsizliği. sende düzgün insanları secersın artık
En kısa zamanda numaranı değiştir.. Sana ulaşamazsa tehdit edemez..
13 Yorumla
Soran+1 yılDeğiştirmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
Soran+1 yılİnşallah. Teşekkürler.
Keşke önceden bunlari düşünüp hareket etseydin herkese guvenmeyin
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke..
+1 yılDert etme birşey olmaz cancan. İçini ferah tut. birşey ypmaya kalkarsa savcılığa suç duyurusunda bulunurum polise şikayet ederim diyebilirsin...
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddileşirse diyeceğim. Teşekkürler.
- +1 yıl
Aradığında cvb verme mesaj attığında hiç geri dönüş yapma bir süre sonra inan sesi soluğu kesilecektir.
Açık saçık değilse hiç dert etme. Çünkü normal fotoğraflar facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinden de indirilebilmekte.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa artık derdim fotoğraflar değil. Sadece numaram.
+1 yılAnasini bacisini taniyosa atmaz herkesin anasi bacisi var eger açık foto degilse korkma ama aciksa o. evladi cok kimseyi bilemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAçık fotoğraf değildi. Zaten şu an tek korkum numaramın paylaşılması ve benim rahatsız edilmem. Teşekkürler.
- +1 yıl
Numara kadar basit bişe yok skma canını cok caresi var :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimsenin totosu yemez artik fotograf paylasmaya. Eger bilisimden siber suclardan kacmayi anlamayan biriyse fotgrafini arkadslarina gostermkten ileriye gidemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle diye düsünüyorum. Teşekkürler.
+1 yılböyle böyle akıllancaksınız işte emin olmadığın kişiye nasıl güvenebiliyosun hayatında bikere bile görmemişsin dua et düşündüklerini yapmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım hatanın ne kadar büyük olduğunun farkındayım. Umarım..
- +1 yıl
adamsa yapmaz ama değilse kork
+1 yılkımse ugrasmaz oyle fotograflarını ınternete falan vermeye bosver sen ıyı yapmıssın oylelerıne hayatına bak olmadı hattını degıstır bısı olmaz korkma
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki, teşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim :)
Hiçbişey yapamaz ve bilişim suçlarının cezası çok ağır öyle bişey yapsada internetten kaldırılması 1 saati bulmaz ama o kişi hapiste çürür:)
01 Yorumla
Soran+1 yılBınu biliyordur umarım. Teşekkürler.
+1 yılZor bir ihtimal ama sen tedbirli ol tehdit ederse kaydet ve polise verecegini soyle
19 Yorumla
Soran+1 yılDurum ciddileşirse yapıcam. Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederimnormal fotolar isine yaramaz zaten
Soran+1 yılFotoğraflar normaldi.
- +1 yıl
Cok isine yaramaz yoksa beni bile arayan oldu sapik
Soran+1 yılAslında sorun fotoğraflarda değil. Numaranın yayılması.
- +1 yıl
Dusuk bir ihtimal keske sovmeden biraksaydin
Soran+1 yılCok sinirlenmistim kac kez uyardım. O da küfür etti zaten.
- +1 yıl
Takma kafana okadar bir sen degilsin oyle olan
Yarin birgun burada birilerinin profillerini susler :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl...
+1 yılNeden şerefsizlik yapsın ki? Bence az da olsa insanlara güven
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle şeyler söylediki insan güvenemiyor.
- +1 yıl
Çok mu arıyorsunuz böyle tipleri
+1 yılSiktiri cektiysen resmini napsin adam seni unutmustur bile :) dikkat et kanma iki guzel lafa :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede.. Teşekkürler
İşte İnternette tanışdığınız her erkeğe atlamam lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre konuştuğumuz için ona güvenmiştim ama hata etmişim.
+1 yılNumaranı değiştir. Yeni bir bir sayfa AC işlem tamamdır...
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapıcam. Teşekkürler.
Fotoğrafların +18 değilse problem değil bence ;) profilimden çalmışlar dersin soranlar olursa :d
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır açık değiller. Ciddileşirse öyle diyicem. Teşekkürler.
Sıktır cektiysen öyle bir yavsaklik yapabilir keşke boyle şeyler olmasa hic
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ya..
bişey yapmaz korkma oda arkadaslarına hava atıyodur ıste aaaa kız tavladım olummm gibilerinden
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yapmaz. Yorumun için teşekkürler.
bişey olmaz he eğer cocuk şerefsizse başkalarına dağıtır numaranı arayan olursa açmassın bu kadar basit ablacım
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık dert etmiyorum. Teşekkürler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiktiri çektim...16-17 yaşındaki bir kız nasıl bu ifadeyi kullanır anlamıyorum. gece kondu da yaşıyosunuz heralde
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok. İstediğim şeyi söylerim seni ilgilendirir mi? Sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılnaptın naptın bidaha söylermisin? neyi çektin?
+1 yılHicbirsey olmaz bilisim suçlari diye birşey var oraya sikayet edersin
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer ciddileşirse edicem. Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Muz cumhuriyeti değil burası gerekli işlemler yaparsın
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddileşirse yapıcam.
siktr etmekle doğrusunu yapmışsın da korkacak br şey yok resimlerin açık resimler mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır değillerdi.
Ya rocklara yanbasmissin sen 2 gun sonra telefonlarin calat seans ne kadar die sorarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki...
Bilişim suçu bildiğin. Senin korkman yersiz
41 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum. İnşallah yapmaz. Teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin ona zararın olmadı ki neden yapsın böyle birşey. üzülme.
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsan korkuyor. Keşke böyle bir şey yapmasaydım.
Cevap sahibi+1 yılyapmışsın artık. birşey olmaz.
Soran+1 yılUmarım. Teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 nerelisin, 2 oyle bisey yapmaz 3. Hic bsy kafaya takmaya gelmez yarına hayatta olcagmzı bile bilmiyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul. Teşekkürler.
Ne tür fotoğraflar var elinde?
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece yüzümü attım aşırıya kaçmadan. Açık yollamam zaten.
Kariyerin sağlam olur o sektörde üzülme bu kadar
25 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım biraz daha açar mısın lütfen?
- +1 yıl
Yorumuma bak, anlarsin.
- +1 yıl
Kapattik, yarin ugrayin :) @tdinamic
fotolar açık saçık mıydı?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır değildi normal fotoğraflardı. Açık bir şey yollamam kesinlikle.
Soran+1 yılNumaramın yayılmasından korkuyorum sadece.
Soran+1 yılPeki teşekkürler.
+1 yılsavcılığa git şikayet et.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlay ciddileşirse gidicem. Teşekkürler.
Fotolar açık değilse sorun olmaz bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılAçık değillerdi.
Soran+1 yılİçim birazcıkta olsa rahatladı. Teşekkürler.
senı nasıl kullandı ne yaptı
06 Yorumla
Soran+1 yılBenden fotoğraflarımı sürekli istiyordu ve bende normal bir fotoğrafımı yolladığım zaman " mmm" falan diyordu. Bende anladım.
Soran+1 yılSanal seksten bahsediyordu sürekli ve korktum.
Soran+1 yılSanal seks dediği an zaten siktiri çektim. Öyle bir şey yapmam.
bana mesaj at sana bu konuda ciddi anlamda yardımcı olucam. ERKEK SÖZÜ.
05 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum güvenim o kadar sarsıldıki..
Soran+1 yılMesaj yollanmıyor maalesef. Yeniyim burada.
Soran+1 yılEttim.
+1 yılAcik degilse sorun olmaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAcık değillerdi. Tek derdim numaram.
- +1 yıl
Onuda degistiriceksin artik :/
- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılgtune soksun o fotolari simdi. bosver takma
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha takmıyorum artık. Teşekkürler.
+1 yılHicbir sey olmaz takma
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım.
Takma bu kadar bosver
02 Yorumla
Soran+1 yılTakmıyorum artık. Teşekkürler.
Fotograflarin acik olmadigini zannetmiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten konu fotoğraflarda değil aslında. Numaram. Fotoğraflar açık değildi kesinlikle, sadece yüzümü çektim.
Soran+1 yılBen derdimi yanlış anlattığım için öyle düşünüyorsunuz ama neyse.. Yorumunuz için teşekkürler.
Elındekı fotolar nasıl bı fotolar?
03 Yorumla
Soran+1 yılAçık saçık değil. Normal evde çekilmiş bir fotoğraf yüzümü çekmekti amacım.
Soran+1 yılİnşallah. Teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık fotolar değilse sorun yok bence
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğildi.
Umarim birdaha pisman olacagin seyler yapmazsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha asla. Teşekkürler:)
+1 yılGonderdigin fotoğraf lar nasıl içerikte
01 Yorumla
Soran+1 yılAçık değidldi. Yüzümü çektim.
+1 yılhiç bişey yapamaz korkma :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünmeye başladım. Teşekkürler.
+1 yılbir şey olmaz merak etme
00 Yorumla
+1 yılŞuç bende mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılAçık resim mi var?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır kapalı. Yüzümü çektim.
- +1 yıl
resim verme sen yine de hatta telini de verme herkese.
Soran+1 yılOyle yapıcam. Ne bileyim hoslanmıstım ama kendi zevki icin beni kullanıyormus.
- +1 yıl
Sapık çok zaten nette.
+1 yılİnşallah paylaşır.
04 Yorumla
Soran+1 yılPaylasınca senin eline ne gececek peki? i coo merak ettim?
- +1 yıl
Hakettiğini bulacaksın.
Soran+1 yılFotoğraflar açık değildi?
- +1 yıl
Olsun maksat fişlenmen.
+1 yılNir şey olmaz
015 Yorumla
Soran+1 yılUmarım olmaz.
- +1 yıl
Gübiven bana.
Resimler çıplak mıydı?
Soran+1 yılHayır niye çıplak fotoğraf yollayayım? Yaşım küçük zaten.
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok.
Yaş kaç ki 16 felan mı?
Soran+1 yılYasım 15
- +1 yıl
Daha çok küçüksün.
Üzüldüm senin adına.
O kaç yaşındaydı.
Soran+1 yıl17 yasındaydı.
- +1 yıl
Hangi şehir?
Soran+1 yılo Edirne ben İstanbul.
- +1 yıl
Hiiiiç bir şey olmaz.
Olursa çocuğun telefonunu mesaj atardın ben ilgilenirim.
Gönlünü ferah tut.
Soran+1 yılGerek yok bence. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Karar senin.
Ben elimden geleni yaparım.
Bunu dövmek olarak anlama.
Soran+1 yılAnladım. Teşekkürler yeniden:)
- +1 yıl
Iyi geceler.
Soran+1 yılSizede.
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?