Bir erkeğin veya bir kızın sevgilisi yoksa bakımlı olma çabası neden?
Traş olmak,ağda yaptırmak gibi..
Mantıklı cevaplar lütfen.
Traş olmak,ağda yaptırmak gibi..
Mantıklı cevaplar lütfen.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onlari biri icin yaptigimizi kim soyledi sana?
O bizim kendimize olan saygimiz tertemiz,guzel kokan ,bakimli olan yapida olmamiz kendimize saygimiz olacak ki bize saygi gostersinler.Uzeri pesmurde giysileri ile hic tanimadigin bir kiza/erkege saygi gosterirmisin,yaninda bulunmasini istermisin?
Sevdiğimiz birisinin olmaması,olmayacağı anlamına gelmediği için..
Teşekkürler
sevgılı olasada olmasada bakımlı gezerım karsımdak kısıye karsı saygıdan neden bır başkalarına karsı kendımı konusturayım pıs kokuyo dıyerekten ıgrenc ben ble tıksınırken bır başkalarının o ıtıcı bakıslarını gormek ıstemem
Bence bi insan sadece sevgilisi yokken bakımlı olmamalı saçmalık.Yani en azından ben asla öyle yapmam her zaman bakarım kendime. Kendim için :)
Cevap
7Cevap
merveye katılıyorum kardeş mesela sevgilisi falan yok kızın bakımlı olmadığını varsayalım bacakları orman gibi hafifi hafif bıyıklar belli kaşlar belki bir nebze falan düşünsene bu kız bakımlı olmazsa garibim hep kzı kalır yani...
Yorumuna bayıldım
İnsanın kendini pazarlama tekniklerinin önemli bir parçasıdır bakımlı olmak. Ne kadar bakımlı olursan o kadar dikkat çekersin. İnsanlar birbirlerini ilk önce dış görünüşlerine göre sınıflandırırlar. Sonra sizi tanıma aşamasına girerler. Kendinizi düşünün bu sınıflandırma işini yapmıyor musunuz? Tipi görünce önyargı oluşmuyor mu? Yani sevgili bulabilmek için yapılıyor olabilir ya da kendini mutlu etmek için.
Bakimli olmak icin sevgili gibi gereksinim yokda oyuzden:P
İnsan Başkalari icin mi bakimli olmasi gerek.. Ben kendim icin yapiyorum walla özgüvenle alakasi var doğrudan
Kendim için bakımlı oluyorum
2 gün duş yapmasam kendi kokumdan rahatsız oluyorum
ayrıca ayda bir sakal tıraşı oluyorum
vs. vs.
Kendimi öyle görmeyi seviyorum.
Daha rahat ediyorum.
Aynaya bakınca kendimden memnunluk duymalıyım.
Kendimi daha iyi hissediyorum. Bide kokmamak için tabi
saglık ıcın kıl yumagı gıbı mı gezelım terleyınce ıkı kat mı kokalım yanı?
traş olmanın iki sebebi var, bir meslek icabı ikinci iki hafta traş olmazsam kaşıntı başlıyor, onun dışında pek bi bakım yaptığım söylenemez
Kendime saygım olduğu için..kimse için bakımlı değilim :)
kişisel temizlik hariç bakımlı değilim.
Kendine olan saygısı yüzünden.
kusura bakma ama saçma bir soru
sorun saçma bikeren :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar