Bu soze ne dersin ''onu kiskanmak mi kokusunu icine cekenin nefesini keserim''
Dusuncen nedir?
Dusuncen nedir?
Efendim, ondan sonra "neden ilişkilere karşısın?"...
... böyle manyaklardan hoşlanan kızları gördüğüm için, onlara denk gelmemek için...
ne diyorsun kardesim?
Sevgilimin yaninda benden baskasinin ustune dusmesine tahammul edemem..
Adam olucak yerini bilecek :)
Bunu paylasanin bir sevgilisi oldugu anlama mi geliyor?
Konustugum cocuk vardi onunla bir haftadir konusmuyorum yani ben alakami kestim ondan. Kendisini whatsappa engelle attim bir bakiyim dedim oda bunu farkinda galiba baktigimi.. Simdi o sozlerin hakkinda whatsappina fotoraf koymus.. benimde aklima tek birsey geldi yine sevgilisi var..
Eger sizofrenik birisiye dedin ya o nedemek?
Kendisi ergen.. olmayan birseyi beyninde yaratan kisiler diyorsun mesela bir ornek verebilirmisn?
Hmmm..
düşüncem bu
Sarki calismiyor.
nilüfer-intizar
Cevap
9Cevap
oofff tam bir kızdan beklediğim kıskançlık düzeyi abi seven kıskanır ya budur..
Ozaman onun bir sevgilsi var? onu paylastiida..
Ergenlerin kurtlar vadisi izleyip atarlı sözler. com a girip begendiği sözler diye düşünürüm
Atar mi o ne alaka?
İçi doldurulamayacak bir cümle. Sıradan kabadayı tipler söyleyebilir.
Niye oyle duusnuyorsun?
Peki bunu paylasan bir erkekin o an bir sevgilisi mi oldugunami ifade ediyor yoksa?
baska bir yerden duymus hava atiyormu nasilyani?
Biryere yazmadini. Kendisi bunu whatsappa fotoraf olarak koymus..
Evet onu bende fark ettim. ama kendisi bunu yazmadi fotorafini whatsappa koydu.. bu sozlerle beraber
Birisi benim icin cok caba gosterdi kendisi 2 ay uzerine geri geldi. Beni arkadasi olarak goruyor ama ona ragmen pesimden cok geldi. Kendisini engelle attim whatsappdan bir sebebden dolayi demin bir bakarim bunu gordum.. aklima hemen sevgilisi var geldi.. o yuzden sordum
Biliyorum ama aklima takildi sence sevgilisi olabilirmi?
PFffffffff. beni zaten kimse anlamiyor surda adam akilli birsey soruyoruz sizin verdiniz cevaba bakarmisiniz?
Yuru git be! Seninde yardimini istemiyorum!
Cem Garipoğlu mu söylemiş bu sözü?
Bunu bir erkek whatsappina koydugune gore sevgilisi oldugu mu anlama geliyor yoksa?
çok arabesk çokoook ergence...
nicin?
Ya bir ergen söylemiştir ya da ağır kro biri
Whatsappa koydu onu koyduguna gore bir sevgilisi var ozaman? yoksa
:( hem benimle ugrasiyordu simdi bunu gorunce benimde aklima o geldi..
vay be tam benlik sözmüş
Senlik mi anlat bakalim merak ettim simdi:)
Yani bende oyleyim:) ama illa bir sevgilin mi olucak bunu paylasinca? yoksa?
Sevgilim degildii.. ama benim icin cok caba gosterdi bir ay kadar pesimden geldi ama ben yuz vermedim simdi de onu whatsappda gordum kendisi engelle attmistim oda farkinda.. bir bakiyim dedim derken o seyi gordum aklima hemen sevgilisimi var bununacaba? o yuzden soruyorum..
Ederim tabikide!!! o benim icin cokkkkkkkkk farklidir... :( bananiye gonderme yapsinki? Oysa kendisini engelle attim:s
Diyorsun?
benden sonra baska bir kizla cikiyordu.. ozamanda bu sozleri de paylasmisti
Simdi onu yine koymus.. aaaaaaaaahhhhhhh aaaaaaah gelde sinir olma simdi! Hem benim pesimden geliyordu ardindan biz arkadasiz diyor boylerinle ne yapmak lazim?
Offf yürü be koçum..
Nicin
Çok abartılı ya
kötü söz
Niye?
Güzel söz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar