BOYNUNUZA NEDEN O TATSIZ İGRENC bir TADI OLAN AMA KOKUSU CEKICI OLAN MAKYAJI KULLANIYOSUNUZ LÜTFEN CEVAP? asıl amac nedır
BOYNUNUZA NEDEN O TATSIZ İGRENC bir TADI OLAN AMA KOKUSU CEKICI OLAN MAKYAJI KULLANIYOSUNUZ LÜTFEN CEVAP? asıl amac nedır
Bu sorunun altında yatan asıl soru şu :
Boyundaki makyaji tatmak nerden aklina geldi?
Makyajn tadiyla ne işin var senin :)
ya ben bı kısı sevdım ondan sonrada 2 bucuk sene oldu dahada kımseyle cıkmadım kabul etmedım herkese yol verdım gecen gun kuznn arbyı aldm gece ssaat 3 ırmaktayım gldı bırı oturdu cık ddım gdcek yer yok deyınce tamam otur dedım yaklastı ızın vermedım ıcerken ıcerken kafasını omzuma dayadı :D ha o ısı yapmadım kolay kolayda sevmeyınce yapmam cunku bı namım var işte ole ole :D o tat geldı kızada dıyemedım adamın basını donduruyo ya tadı ı degıl amam koku muhtesem neden ya bı anlatsana
Tabi tabii. Yazdiklarina kendin bile inanmiyorsun :) NYSE konumuz bir kiza ayagina gelse verip vermeyeceğim değil ! ( tövbe tövbe ya kurduğum cümleye bak benimde ahlakimi dagittin )
tamam saka yapyrm bozulma hemen :)
neden tadi kotu kokusu güzel kozmetik ürünlerini kullaniyorz : çünkü makyaj ürünlerimizin günün birinde biri tarafından tadilacagi gelmemiştir aklimiza da ondan ;)
Düşünsene mesela, göz farı almaya gdyrz ne dycez dukkandaki kadina? " Ya pardon farin rengi önemli değil yeter ki tadi güzel olsun " felan mi :)
ister mesaj at ister atma bnıde yanlıs tanıma 0543 903 9092 musterı hızmetlerı gıbıyım
derdın olursa paylasırsın bıda gırmeyı dusunmuyırum hadı saglıcakla kal hoscakal en cok ozledıgım kelıme senı sevıyorum degıl helalım demek kac kısı bunu ozlemıstır bılmıyorum nese sacmaladım bn kacar
Cevap
0Cevap
hangi makyaj ya parfümdenmi bahsediyosun?
Parfümdenmi bahsediyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar