+1 yılSelam karşı cinsi çözmeye çalışan kız.
Açık konuşacağım.
Şöyle bir durum var. Kimi kız oluyor, böyle çok çok sade bir makyaj. Beyaz bir ten, bakımlı bir vücut. Güzelliğini gösterecek fakat çok açık olmayan bir kıyafet. Seviyeli gülüşler falan. Bu kıza sarılasın geliyor. Onun başını omuzlarında, saçlarını göğsünde görmek istiyorsun. Onunla seks düşünmeyi bırak, dokunmaya kıyamıyorsun!
Ama kimi kız oluyor, dışarıda hayat kadını gibi giyiniyor. Kadınlığını gösteriyor. Kışın soğuğunda bile Mini giyiyor. Makyajı abartılı, sanki düğüne gidecek! Gülüşleri ve hareketleri çok cilveli, insanda cinsellik çağrıştırıyor. Aklına tamamen seks ile ilgili şeyler geliyor, o an belki de kızı pozisyondan pozisyona çeviriyorsun.
Bir erkek (Testosterona kendini kaptırmış birisi) olarak düşünürsem, 2. seçenek daha cazip. Savaşma seviş kısaca. Tek gecelik idare et geçsin. Zevkine bak! Ama bir insan olarak düşündüğümde, o masum kızın başını omzumda görmek daha cazip :)07 Yorumla- +1 yıl
Ya ben bu beyaz ten merakını anlamıyorum, buğday tenli olsa sevmeyecek misin?
- +1 yıl
Hayır Buğday tenin de kendine özgü çekiciliği var. Böyle parlak parlak gayet hoş.
Sadece Beyaz ten kadına garip bir karizma (asalet) ve masumiyet katıyor. - +1 yıl
Ağlamak istiyorum 😢😢
- +1 yıl
2. durumdaki kız da beyaz tenli olabilir.
Neden ağlayasın? - +1 yıl
Buğday tenliyim çünkü
- +1 yıl
Buğday ten de gayet güzel. Üzülecek birşey yok.
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kız gördüğünüzde aklınıza direkt kötü şeyler mi geliyor?
ben daha çok sanatsal güzelliğine puan veriyorum ilk aklıma seks gelmiyor.
Yoksa keşke bu kız beni sevse falan mı diyorsunuz?
2 dk konuşmasını dinlemediğim hiç bir kıza bu kız beni sevse demem, çünkü o 2 dk lık konuşmada mantık düzeyini tespit eder ona göre davranırım.
sizin sevgiliniz varsa bakar mısınız peki?
yani 1-2 saniye göz ucuyla istemsiz bakarım, hayatım boyunca bakmışım, alışkanlık olmu, elbet bakarım ama hiç bir duygu barındırmadan.02 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ve bilgilendirici bir cevap teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim.
sevgili olan olmayan erkek bakıyodur bakmıyorum diyen yalancı cok nadir hacı hocalar bakmıyordur ondanda suphelıyım gerci..
01 Yorumla- +1 yıl
Onlar da çok bakıyor
+1 yılBu kiz beni gormeli bana kazak ormeli yanliz beni sevmeli artik diyorlarmis.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ya
😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Sevgilim oldugu icin Pek Bakmam ama hic Bakmamda diyemem Sonucta Erkekligin Verdigi bir p*clik var ama
Niyetsiz Fesatsız Bir şekilde bakar Gecerim Ama Belli etmeden Ve HErhangi bir kötü niyetsiz Bakarım
ama Aklıma Gelen ilk soru Acaba Bununla 4 duvarda Yıllarca Nasıl Yaşanılınır hediyeler süprizler romantik anlar Heycanlar Hüzüntüler Sevincler Acaba Nası bir Eş Olur sorusu Gelir Ve
Bir Hastane Odasında Başında Kırmızı Bir Bez Sarılmış Kucagında bir Cocuk Varken Hayalini kuruyorum şuan. Sevdigim kadının. ama bir cogunu sevgilim olmadan öncede bir cok kadında bunları düşünüyordum
acabanasıl bir eş Bir Karım olurki diyerekten..01 Yorumla- +1 yıl
Süpersin
+1 yılAklıma direkt kötü şeyler gelmiyor. Zaten kız yaydığı enerjiye göre, görünümüne göre, mimiklerine jestlerine göre dikkatimi çekiyor, her kız aynı şeyi ifade etmiyor. Bazı kızlar masumluğuyla, tatlılığıyla dikkatimi çekerken bazıları da fiziğiyle, dış görünüşüyle dikkatimi çekiyor. Yani her kız için aynı şeyi düşünemem.
Yani ilk dediğin de var, ikinci dediğinde.
Sevgilim varsa zaten kimseye bakamam çünkü seviyorumdur. Sevdiğim için ondan başkası bana güzel gelmez;bakınca da kendimi suçlu hissederim zaten. Sevmiyorsam, sadece hoşlanıyorsam bile bakmam çünkü öyle şeyleri sevmem, kendimi dürüst olmak zorunda hissediyorum o yüzden de yapamıyorum. Hem başkasının bana olan güvenini kötüye kullanamam, kendimden utanırım. Herkes kendine yakışanı yapar zaten.02 Yorumla- +1 yıl
ADAMSIN!
- +1 yıl
Teşekkür ederim :).
Değişir.
Onu gördüğüm ilk anda yüreğim titrerse bir çekim vardır buda anlaşacağımız anlamına gelir dost olunabilir.
Fiziği çok iyi ve ggevşekse yatakta iyi olabilir.
Durgun konuşmayan çekingen biriyse asosyaldir gidip yanına konuşulup açılması gerekir iyi arkadaş olur onlardan saf ve temizlerdir.
Yırtık burnu dikse takibe alırım yanaşirim zamanı gelince o burnu yamulturum.
Girişken kültürlü mantıklı akıllı biriyse yemeğe çıkarım bol bol muhabbeti tatlı olur.
Gelelim sevgili meselesine hiç sevmem ergen gibi sevgilim olsun takar koluma gezerim kıskanır naz yapar trip atar felan filan gereksiz birşeydir yani.00 Yorumlabir kere alışkanlık kazanıp kızlara sadece kız diye bakmaya başlarsan sevgilin olduğunda da istemsiz şekilde dönüp bakıyosun çekirdek gibi bırakmak zor oluyo ama herkese kötü manada bakılmaz o an ki ruh haline göre ya da bulunduğun ortama göre çok değişir sahilde yürüyosundur romantik olursun gece çıkmışsındır başka bakarsın kısaca genelleme yapmak zor
02 Yorumla- +1 yıl
Kötü bir şey ama ha
Kötüden kastına bağlı mesela çekici bir kız geçiyorsa ulan neler yapılır bununla diye muhabbet olur arkadaşlar arasında ama yüzü şeker daha masumane bir kız geçiyorsa daha masum şeyler düşünürüz karlı bir aksam alp dağlarının ücra köylerinde şömine karşısında sadece gözlerimizle konuşarak bir gece geçirmek gibi.
01 YorumlaAnladım
Desemde ne degişecekki duygu olarak istediklerim olmuyor zaten , bir zaman sonra bende çabalamayı bıraktım olursa olur olmazsa birgün bulur elbet. Aklımdan çok güzel şeyler geçti ama yazıya döküpte gene kendi iç dünyamı bozmak istemiyorum gene aklıma yanlızlıgım gelmesin Ben yazdıkça gene ben üzülücem iyisimi boş bırakayım.
Cevapsız.00 YorumlaBakan insana ve bakılan insana göre değişiyor durum.
Ben genelde baktığımda çok hoş bir kadın derim ve yoluma devam ederim. Ara ara ise tutulduğum insanlar olur yolda giderken. Ahhh derim, işte bu insana benzer biri benim olmalı...
Çok nadirdir, yolda bir kadın gördüğümde fiki fiki yapmayı düşündüğüm.00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir. Civelek bir kız gördüğümde tabi ilk başta aklıma kötü şeyler gelir her erkeğin aklına düşer. AMAAA pek çok kez keşke bu kız 'da' beni sevse dediğim oldu. Sevgilim varsa zaten yüksek ihtimalle ben o diğer kızı görmem bile sevgilime bakmaktan :D
00 YorumlaBazı kızlara bakınca kötü şeyler geliyor tabiki onlara bakınca seninde aklına kötü şeyler geliyordur :) ama bazı kızlara bakınca ne kadar hanımefendi diyorum severek bakıyorum giyim yanında ne kadar erkek var falan onlara bakarım :) sevgilim varken kimseye kötü gözle bakmadım bazen kendimi kaybediyorum ama o kadarla kalır hep
00 YorumlaBenim oyle takintim falan yok , guzel kiz gorunce benim olsun , sevgilim olsaydi falan umrumda bile nekadar guzel oldugu , yuzune bakar devam ederim yoluma , en fazla icimden derim yani sevimli kizdi diye bukadar yani , bide asla bakmam ben yanimdan gecen bir kiza arkami donup , cirkin bisey bu bence yani...
00 Yorumla
+1 yılbu her kız için değişir aldığım elektiriğe göre değişir
bir kız vardır çok hoşlanrsın çeşke oda benden hoşlansa felan dersin
başka bir kız görürsün ask felan aklına gelmez direk birlikte olma isteği gelir
ama erkek mass yapıp zevkini aldıktan sonra o seksi kızın bir çekiciliği kalmaz ama asık olduğu ya da hoşlandığı kız kalıcıdır00 YorumlaSevgilim var şimdi ondan öncede bende aşırı bir güvensizlik vardı bu kizlar konusunda sadece bakardim çaktırmadan göz ucuyla bu kız bana bakarmi bu guzellikle kendine bak kıza bak derdim sevgi anlamında bakardim simdi sevgilim olduğu için hiç bir kıza bakmadan yoluma devam ediyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
Yapma, bakma
Kız eğer sağını solunu göstermek için dar pantolon veya mini etek giyiyosa bakarım 15 dk da hayal kurarım yok öyle bir amacı yoksada hoşlandıysam keşke sevse beni derim ama sevgilimi seviyosam ki başımada geldi olum senin başın bağlı s**tiret deyip önüme dönerim
02 Yorumla- +1 yıl
En iyisi hiç bakma
Valla kötü seyler gelmiyor aklıma bazen offf güzelliğe bak derim sonradan hiç bir zaman öyle bir güzel kızla beraber olma ihtimalim olmadıgından eğer basımı yoluma devam ederim sevgilim varsa Yanımda gıcıklık olsun sinirlendirmek için bakarım ama aklımdan başka birşey Geçmez zaten Aklımı ve gönlümü Çalan kızla Olduğum için gerisi boştur
00 Yorumla
+1 yılilk önce cok güzelse şöyle aklımı başımı alacak kadar ilk önce Allah sahibine bagışlasın diyorum güzele bakmak sevapdır niyetine rahatsız etmeyecek sekilde bakıyorum keşke böyle sevgilim olsa felan derim sonra derim o kadar şanslı degilim. sonra başlarım kaderime isyan etmeye :D sonra derdim keşke kız olsaymışım :D öyle işde.
03 Yorumla- +1 yıl
sevgilim varsa bakmam yoksa bakarım
- +1 yıl
Aferin
- +1 yıl
aferime ihtiyacım yok olması gereken bu zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılSirin ve guzelse insan icinden geciriyor bu kiz sevgilim olsa ne muhtesem olurdu diye daha gecen otobus termnalinda gordum bir tane asiri guzel bir kiz gitti direk İzmir otobusune bindi cidden izmirden saf guzellikler cikabiliyor boya kupleri uslerine alinmasin guzeliz diye
10 YorumlaEğer vücudunu sergiliyo yüzü okadarda güzel değilse ve giyinişi hareketleri ben eğlenilcek kızım diye bağırıyosa tabiki de kötü şeyler gelir. Ama bazı güzeller var içimden diyorum ki bir insan bu kadar mı güzel olur keşke böyle bir sevgilim olsa diyorum ve dua ediyorum bahtınında yüzü gibi güzel olması için benim olmak zorunda değilya
00 Yorumla
+1 yılakşam eve doğru arababamla çıkarken ne göreyim mahallemizin kaşarlarından biri. beni sevse desem sevmez alışmış sucuklu tosta kaşar olmaya. Böylesini ne yapmak gerektiğini burdaki arkadaşlar da iyi bilir. Sen sağlam olursan karşındaki de sağlam olur. en azından öyle ümit etmelisin.
00 YorumlaSevgilim olsada olmasada bakarım, ama asla kötü düşünmem, Allah sevdiğine bağışlasın derim. Bu bahsettiğimde güzel çirkin ayrımı yoktur. Kız gerçekten çok istediğim bir dış görünüşe ya da tarza sahipse de Allahım sevdiği ben olayım bana bağışla derim :) Yanında sevgilisi varsada derin bir iç çekerim :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ayııııp
+1 yılCiddi soyluyorum boyle bir sevglim olsa diyorum. ama. nerde o sans bizde diyorum kadinlarin. saclarina fizigine cok bakarim. kotu. niyetli bakmam ama. asla
10 Yorumla
+1 yılHersey o zamanki haline bağlı çok açık giyiniyorsan ve oran Buran oynuyorsa bu benle çıkarmı sorusunu unut bence :) Ama dediğim gibi hersey insanın o zamanki haline bağlı oluyor..
02 YorumlaÇok açıktan kastın ne?
- +1 yıl
Erkeği azdıracak yerlerin çok az bişey de olsa açık olması giyinme şekline bağlı veya çok aşırı dar giyinerek iç hatlarının belli olması gibi..
+1 yılBenim şu an sevgilim var Güzel kız gördüğüm zaman sadece güzel deyip geçiyorum o kadar. Sevgilim olmadan önce ise güzel bir kız gördüğüm zaman keşke böyle sevgilim olsa eğlenirdim gezerdim diye düşünürdüm hep
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek nefsi cok açık giyinirsen karın da olsa bianlık refleks ile bakarsin kimisine maaşallah diye kötü düşünceler beslerken kimisine adabiyla giyinene ne kadar güzel Allah sahibine bağışlasın derim bilmem anlatabildim mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Evet anladım
- +1 yıl
Bunun sapıklıkla alakasi yok ama yanlış anlaşılmakta istemiyorum
+1 yılbir kız gördüğümde çok ilgilenmem aklımda başka şeyler olur işim filan.. Gördüğüm kız hakkında yorum yapmam ama illaki aklımdan birşey geçseydi bu artniyetli bir düşünce olmazdı..
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir çok arkadaşım var kızlarla birlikte olup yol veren, bir de aşk adamları var gerçekten seven işte aslolan onları bulabilmek ama kızlar genelde birlikte olup yol verenlerden hoşlanır çok ciddiyim
03 Yorumla- +1 yıl
Ama bu saçma
- +1 yıl
Karşılaştıkça farkedersin
Katiliyorum amakjsjs
+1 yılAklıma birşey gelmesi şartmı? Her gördüğüm kız hakkında birşeyler düşünsem ohoo.
12 YorumlaSadece sordum
- +1 yıl
Tamam kırılma. İlla birşey düşüneceksem, hem sevsin, hem kötü şeyler yapalım diye aklımdan geçiririm.
Genelde böyle düşünmem yani sırf soru hatrı için.
+1 yılSevgilimi gerçekten seviyosam bakmam ama gerçekten çok seviyosam yoksa sevgilim olsada bakarım :D ayrıca kötü düşünce kurmam :D anında bakışırım bazen bir kaçıyla birdan bakışıyorum o durum zor oluyo sonra yanına gitme vs. vs.
00 YorumlaKızın seksapelitesi varsa düzüşmek gelir aklıma kız masum ve iyiysi yine düzüşmek gelir aklıma sevgi aşk vs vs deli zırvalığı hatunun poposunu ısırmak öpmek var mı bundan daha büyük haz :))
01 YorumlaSenin niyeti anladık
Eğer çok beğenirsem keşke sevgilim olsa derim o kadar yani.
11 Yorumlaİyiymiş
- Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılAsla kötü niyetli bakmam.
Baktığımda eğer etkilenmişsem kişiliğini merak ederim.
Yanımda sevgilim ya da eşim varsa öylesine bakar geçerim.00 Yorumla İlgimi çekecek Mutlaka bir şeyi vardır. Benim koluma girmiş gibi hissediyorum.
Hayır Bakamam. o varken başkasına bakma hakkım yok. Sadece O02 Yorumla- +1 yıl
En iyisi
ne alakası var ya ille kötü şeylermi düşüncez güzel kız görünce iyi hatunmuş diyorum geçiyorum sahalara geri döndüğümde o hatunlardan biri zaten benim :))
02 Yorumla- +1 yıl
Vaaay ☺
+1 yılMasum ve duru bir güzelliği varsa dalarım böyle iç çeker keşke böyle bir sevgilim olsa derim eğer baştan çıkarıcı bir yapıya sahipse ister istemez ilk dediğin aklımdan geçer ne yazıkkı
04 Yorumla- +1 yıl
Hımm
- +1 yıl
Yanlış anlama ama gerçekten biz erkekler deki en büyük sorun bu aksini inkar eden yalan söyler makyaj giyim kuşam bile hemen ters düşünceye iter mesela bende ise şöyle bir huy var yeşil göz zaafı çok etkilenirim ama bu zaaf kötü düşüncede değil dalıp gidiyorum nedense
- +1 yıl
İyi anlamda mı?
- +1 yıl
Evet iyi anlamda mesela bakmıyayım ayıp diyorum ama dayanamıyorum o gözlerin içinde kayboluyorum
Cok kotu seyler geliyor gorur gormez aklima mesela iskence koltuguna baglicam, tirnak etlerinden kablo baglayip elektrik veriyim felan diom.
22 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi 😃😃
+1 yılYok bacım dürüst samimi oluyorum. sen diğer yorumlara bakma genelde cok kötü şeyler gelir. hemde aklının mantıgının alamayacagı kadar.
02 Yorumla- +1 yıl
Ama ayıp yazık ya
- +1 yıl
Malesef öyle
+1 yılŞahsen ben seni görsem keşke bu kız benim sevgilim olsa derdim <3 :D ama bir arkadasim var biraz sapikdir degisiyo ya karaktere gore yani :s
01 YorumlaAynen öyle
+1 yılTanışmaya çalışırım pas vermesse bırakırım kötü gözle bakmaya gelirse eski sevgilimle beraber tatile bile gitmiştik kötü bir düşüncem olmadı ama onun oldu :DSAFAFGA (anlarsanız )
01 Yorumla- +1 yıl
Sen temiz kal çocuğum 😃😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çok Allah sahibine bağışlasın derim. Çünkü biliyoruz ki aç tavuk rüyasında mısır görür :) benim olan benimdir ötesi beni ilgilendirmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Adamsın ☺
o adamına göre değişir kimi bacaka asını düşler kimi gelinlikle işte haysiyet meselesi buu
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTeşhir'e vardırmıyorsa güzel kız, seveni şanşlı diye düşünürüm.
22 YorumlaAnlamadım
Çok güzel bir cevap tebrik ederim...
+1 yılDigerii helallin olduktan sonra olur boyle seyler ozeldir o ilk gunee ozel tabikii sevse derim digerini dusunmem bile baktin bana bakmiycak gibiyse sadece allah bahtini acik eylesin derim
00 Yorumla
+1 yılmaalesef bende o dürtü kalmadı şu an hiçbir şey hissetmiyorum zombi gibiyim
00 YorumlaKıza göre değişir, yani giyimi hal ve hareketleri falan.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim varsa kimseye bakmam bu bir. Eğer birine bakıyorsam güzel mi çirkin mi diye bakarım bu iki , güzelse de sapıkça şeyleri aklımdan geçirmem varsa sevgilisi allah sahibine bağışlasın yoksa da bana bağışlar belki derim bu da üç :D
00 Yorumla
+1 yılKiza bağlı tabi ama genelde ters laflari arkadaşlarım ediyor duymak istemessin ☺
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Bende öyle düşündüm ben genelde güzel bir kıza bakınca sadece beğeni hissi uyanıyor o kadar beni sevse benim olsa gibi degil he olsa fenada olmazdi 😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kızın sevgilisi olan ne kadar da şanslı derim ve şanssız biri olduğum aklıma gelir hep. ulaşmak mümkün değilken kendi hayal dünyamda bişey düşünsem ne olacak ki. Gerçek olmadıktan sonra sadece kendini kandırmak
00 YorumlaBazen böyle çok güzel hanım hanımcık kızlar görüyorm acaba benim de böyle bir eşim olur mu diyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ya
Kiz guzelse keske sevgilim olsa. Acik secik giyinmisse keske...
07 YorumlaYine de iyi düşünmelisin
Acık secik derken neyi kastettin?
Hayır da dar pantolon yanlış bence yani düşüncene
Bilemem
+1 yılben kızların genelının bır ılıskıye baslarken sevısır ayrılırım dusuncesınde olmadıgına emınım benım aklıma öyle sacma seyler gelmez karsımdakı bayan dusunmedıkce
00 Yorumla
+1 yılvalla kız hoşuma giderse hiç öyle kötü şeyler düşünemem sevgili olarak bakarsam aşıksam direk sevgi geliyor aklıma o 2. plan oluyor mesela bir kızı çok seviyorum platonik olarak o kıza kötü duygular hissetmiyorum :)
00 YorumlaBazı kızlar vardır kaşarım ben diye bağırır bazı kızlar vardır ben bir çiçeğim diye bağırır çiçek olanlara bakıp allah mutlu etsin der erkekler kaşar olanlara iç çeker
03 Yorumla- +1 yıl
Nerden anlarsın bunu?
- +1 yıl
Anladım
Tipine göre düşünce ikiside geciyordur aklımızdan ama ilk i daha çok geciyordur
03 Yorumla- +1 yıl
Geçmesin
Ben bakarim eger kalbimin atis hizi ona karsi degisiyorsa demk ki ben asik olmusum demektir. ve kolay kolay asik olmam
00 YorumlaAklımıza kötü şeyler gelmesini niye istiyon ki? Tatlı bir kız görünce tabi yarı çıplak olmayacak Allah sahibine bağışlasin derim..
00 YorumlaBazen Allah bana böyle bir es nasip etsin derim
Ama bazı kızları görünce Evladım olsa eve gitmem bana baba demesin diye00 Yorumla
+1 yılKeske evlensem sunla diye dusunurum devami gelir sonrada evlensem soyle olur filan ama once nikahi kiyarim sonra sonrasi :D
00 Yorumla
+1 yılValla yalan söylemiyim bayan rahatsız olmasın diye yüzüne bakmıyorum sonra kötü düşünür diye.
02 Yorumla- +1 yıl
Adamın dibisin cidden
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılDoğal guzelliğine önem veriyorsa sevgilim olsun isterim. Orasını burasını açarsa uzun vadeli düşünmem doğal olarak.
Sevgilim olduğu zaman sadece önüme bakarım işim Olmaz..00 Yorumla
+1 yılBakarim tabiki ama hep kotu olmaz bazen hakikaten keske su kiz sevgilim olsa derim :D
00 YorumlaYa mesela güzelse, Allah sahibine bağışlasın. SAhibi ben olurum inşallah diyorum :D
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat