Nerden bulucam henüz ünideyim. Türk erkekleri iyi ama yabanci istiyorum. of cok istiyorum
Nasıl bulucam? Güzel degilim
Nasıl bulucam? Güzel degilim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Präsidentin Rousseff muss in Stichwahl gegen Neves:
Brasiliens Staatschefin Dilma Rousseff hat die erste Runde der Präsidentenwahl in Brasilien erwartungsgemäß für sich entschieden, muss sich aber einer Stichwahl stellen. Nach Auszählung fast aller Stimmen kommt die seit 2010 regierende linke Politikerin von der Arbeiterpartei auf etwas mehr als 41 Prozent. Überraschend gut schnitt der zentristische Ex-Gouverneur Aecio Neves mit knapp 34 Prozent ab. Der Sozialdemokrat wird Herausforderer der Präsidentin in der zweiten Wahlrunde in drei Wochen. Abgeschlagen schied die lange als härteste Konkurrentin Rousseffs geltende ehemalige Umweltministerin Marina Silva von den Sozialisten aus. Sie erhielt nur rund 21 Prozent. Die Stichwahl findet * 26. Oktober statt.
Tamam almanyada yasayan türksün okey
:))) anlamını bende bilmiyorum
Hayır istanbul'da yaşayan almanca bilmeyen züper zeki , çevik , atletik, fanilatik, seksi , yakışıksız süper bir türküm :))) saygılar
yabancılar güzele çirkine bakmıyor. insan mısın değil misin ona bakıyor. onlarda dil renk ayrımı yok. etkilediysen tamamdır. Türkiye de ki gibi değil yabancılarla aşk. rahat ol. sadece biriyle tanış ortamına gir iş kolay. turizmde çalış 1 sene.
Bizim bayrampaşa da zenci kenyalı yusuf var olur mu? Yüz karası değil kömür karası
Neden istiyorsun? Yani içimde nedeni saçma olacak gibi bir his var o yüzden soruyorum. Yabancı bir ülkeye gidersen yabancı sevgili hemen bulursun ama evlenme aşamasına gelmek zor. Güzellik önemli değil, annemin kuzeni tombul, pek de güzel olmayan ama tatlı bir kadın ve bu yıl Isveçli gayet yakışıklı eşiyle 15. yillarini kutladılar, kişilik önemli yani, onlara ne kadar adapte olabilirsin?
İstiyorun iste herseyin bir nedeni olmasi gerekmez, baya tepki aldim ama :(
Bence vaz geç bundan. Sonuçta aranızda belli bir kültür farkı olacak, din dil vs. Üstelik müslümansan sadece bir müslümanla evlenebilirsin. Eğer değilsen de dediğim gibi gelenek görenek farkı var. Senin, ailenin ahlaki kuralları falan olacak ve o buna uymayabilir. Ya da onun kurallarına sen sert gelebilirsin.
Cevap
131Cevap
Manavda meyve sebze seçiyosun sanki, yabancı birini bulcan da evlencen bide güzel değilim diyosun, böyle bir soruyu bu kadar yayvan şekilde sorduğuna göre kişiliğin ve kültürel zekan da mükemmel değil, şunu söyleyeyim bir ingiliz beyefendisi hayatta bulamazsın ama gider Türkiye vatandaşı olmak isteyen bir adam bulursun onla anlaşır evlenirsin o ayrı, adam ne kadar sağlam çıkar bilinmez ama
Yabancıyı ne yapacaksın ki aslında Haklısın ABD de yasan bir arkadasım var nasip olursa onunla ileriye Yönelik birşeylere yapacagım artık o yüzde sana hak veriyorum çok farklı oluyor üstelik doğru eğitim aldıkları içinde çok iyiler açık netler bize göre asırı ön yargılarıda yok
internetten yabancıyla evlenen Türk erkekleri görüyorum ama bir kıza daha rastlamadım. yabancı erkekler doğrudan seks için bakınıyorlar. Türkiye'de yaşayan yabancı erkekler için de durum farklı değil
Yabancı ülkede yaşarsan bulursun heralde.
Nasil iste?
Hallo,
Möchten Sie mit mir ausgehen?
Morgens kann ich nichts essen, weil ich Dich liebe!
Mittags kann ich nichts essen, weil ich Dich liebe!
Abends kann ich nichts essen, weil ich Dich liebe!
Nachts kann ich nichts essen, weil ich Dich liebe! :D
Dememi beklemiyorsun heralde :P
sana tavsiyem (turizmci olarak söylüyorum) kuzey avrupa erkekleri harika insanlardır. hollanda isveç norveç. erkekleri zaten biblo gibi ve gerçek anlamda eğitimli bireylerdir.
Güzel bir istek 😊 umarım bulursun. Çok dürüst ve açık sözlü oluyorlar, bende çok isterim öyle bir eş. Hoşlanma aşamasında olduğum var ama dil farkı bazen kendini ifade etmek için zor oluyor, sinir edici de olabiliyor 😜
Ne varsa Türk'te var yani sen ölünce seni yıkayıp defnedecek olan Türk tür yabancıdan bekleme yakar falan hristiyan ayinle gömer neme lazım
Bu cümle Sorunun Cevabı işte
İster inan ister inanma yabanci erkekler sexe cok onem verir guzellige değil ayrica sevistiginde kizlik bozulmaz tabi isini bilirsen istersen ogretebilirim bir yabanciyi nasil tavlayabilceni cok ciddiyim ben canim facede konusalim istersen guney ruzgar ismim bklurmmm
Ülkeye istediğin kadar milisler geldi seç hemen ablam bir tane :D Bende rusyada bir savaş çıksa da ülkemize alsak diye hayal ediyorum :D
Fake insanlar neden turk kızlarını aşağılayıcı sorular sorarlar anlamıyorum gerçekten
Yemin ederim kızım türk erkeklerine bir nefretim yok.
Yemin edince inandım 😄 isteme nedenini öğrenebilir miyim?
Bölümüm ingilizce. Okula yabancilar geldi ayy cok tatlilardi. Canım cekti :)
Sırf bu yüzden yabancı eş istemen çok saçma adamlar çok genişler bir kere onlarda evlilikte pek yok zaten evlenmelerine gerek yok onlarda her şey normal bulman evlenmeye ikna etmen çok zor kendini kullandırma sen turk kızısın az akıllı olun ya bu sitede bazen şaşıyorum yani yabancı erkek yabancı koz hastalığı başladı ne buluyorsunuz anlamıyorum
Evlenmeden yasamamki
Ya amaan bildiğin gibi yap ben sadece kızıyorum bu şekilde duşuncelere yani yakışıklı olabilirler bizden ama sen turksun ya ben hayatta yabancı birisiyle evlenmem
çikolatalı olurmu başkan bak burada gül gibi Türk erkeği dururken senin gibi bir bayana yakıştımı başkan hı söylesene anladınmı?
Ya yabanci istiyorum :((
al o zaman sen kaşındın
cdn.urbanislandz.com/.../lil-wayne.jpg?0e1c53
ya nası bir gerizekalısın be lafa bak yabancı istiyorum güzel degilim nası bulcam asndjfgghf
Neden boyle dedinki? Guzel degilim napayim
"Siz Çıldırmışsınız." Deyip bir türk filmi klasiğini canlandırmak istiyorum gözlerde anlayanaa!!!
burada herkes birbirine yabancı. siteden birisi neden olmasın
hayırlı bir eş iste bence dua et Allah sana en hayırlısını nasip eder cennete götürecek bir eşş
Beyazit taksim Laleli dolu sen iste yeterki Suriyeli de çok sen tam olarak nasıl bir şey istiyorsun kaç kilo istiyorsun büyük mü olsun küçük mü zenci mi melez mi
ya priyehal iz ukrayna ti hoçeş ili ne hoçeş kak hoçeş?
bunun ingilizce sitesine git kızım
aaa kudurmuş ayol.
Bende japon ya da güney Koreli eş istiyorumm. :)
Yabancı eş istiyosan biton Suriyeli erkek göçmen var hemen evlenirler güzelliğe de bakmazlar :)) :)
Güzel değilsen hiç yabancı erkek bakma onlar güzelliğe bakıyor ;)
Türk erkekleri gibi kimse sizin kahrınızı çekmez :)
Gel ben seni tanıstırayım burada cokkk suriyeli, türkmen var :d
Güzel değilsen bakmazlar. Onların orda kadın bolluğu var.
Güzel değilsen NAHHHHH bulursun muhahahhaha asjfhdksjasdjfv
Yabancı eşler fedakar olur ama kıskanmazlar seninde kıskanmamanı isterler kızlarla her gün bir barda :)
Fabrikada çalışan pakistanlı, hindistanlı, bangladeshli, filipinli arkadaşlar var hangisini alırsın kargo yapayım mı?
Okulunuzun çatısına çık ve avazın çıktığı kadar bağır kocaaa istiyooomm ecneeebii koocaaaaa diye sana ecnebi koca bulana kadar inme ordan
Güzel değilsen türk buldun mu şükret :) ama hintliler bakar bak onlar da ağır abaza
ben türküm ama letonyada yaşıyorum kabul görüyo mu mayk :)
:) insanın her istediği olmaz sen yabacı koca istersin nıkah masanda ahmet mehtmet olur :D
Nahh sana yabancı eş. Türk buldun da yabancısı kaldı.
tıp gelişti güzelliği para ile kazanabilirsin ancak üzerindeki kezbanlığı atamassın.
Bana neden kezban diyorsun? Kimseye laf atmadim
türklere ne olmuş illa gidip sünnetsiz mi istiyorsun
Türkler yakısikli ve zeki ama benim icimde böyle birsey var napiyim
İngilizce dili ve edebiyati okuyorum
Sadece yatmak istiyorlar :/
yabancı erkeklerin bakış açısı evliliklere çok farklı olduğunu bilerek ve kabul ederek arıyorsan sorun yok ama niye yabancı istediğini bilmiyorsan çok büyük bir sorun var demektir :))
canım uzayda ki kadinlar turkler icin uzaydan iniyor siz iyisine denk gelmemissiniz bana ugrayin size yabanciyi aritmayacagim tanitayim kendimi 180 boy 79 kilo gelde gor anya yi kanyayi
ya boşver bul aksanı güzel konuşması güzel birini konuşsun sana ingilizce :)
Yabancı erkekleri tanımıyorsun. Tanısan iğrenirsin.
hallo je mapple burak how are you :D al sana 3 dil birleştirdim türkçe de 4 :D
yarı makedon yarı almanım olmaz mı guzellıge bakmıyorum zaten kafa uyussun yeter:)
internetten cirkin yabancılarda var ayrıca onlar bak
Bence sen yabancı eş değil. zenci çükü istiyorsun.. şimdi of saçmalama falan yazarsında aslında öyledir :)
bende istiyorum şöyle at gibi bir rus ama yani tek gecelik oluyo onlarla sadece güven bana öyle uzun soluklu bişey olmaz çok farklı çünkü :D
Türk kızlarını istemiyoruz bir yabancı olarak Türk kızları çirkin gevşek ve faişe oluyor
Beyazıt, aksaray ve eminönünde çok siyahi arkadaş var deneyebilirsin.
Hemen gonderiyorum kac adet? Ketcap mayonez olsun mu?
gökten önüne düşmeyecek bunun için yurdışında yaşaman gerekiyor dil bilmen gerekiyor kendini yetiştirmen gerekiyor
İngilizce bolumu okuyorum zaten
bir Zenci Olsa biz de tamam dicez de KS de zenci yok haha:ADSDsad
hello ay em fırom cörmıni
Almanca konuş bari.
Hayyy ipğın kayzee :D
gutenmorgan may nayme ist mario götze
@MarinaVista
Göteborg skilachi Werder bremen Schalke kardeşim hayırdır?
@fuocoturco
Hahaha bu iyiydi
@Logos hii girls whats going on
Ich kann richtig flüssig deutsch sprechen, weil ich in Deutschland geboren bin. Aber zusätzlich ich kann noch zwei Sprachen sprechen. Die sind mäßige Ebene englisch und allerdings als Muttersprache türkisch. ;-)
@djfurkan13 artislik yapcaksan kendin ayrı cevap yaz biz dalgasındayız burada
Biliyorum. Dalgasında olduğunuzun farkındayım. İçimden geldi de öyle bir yazayım dedim. :)
@dontmorry dontmoryy ne la sorry morry gbi mi :D heey asker dont u want meeee i * st6arnger D
@dontmorry dont worry evet üzülmemiydi korkma mıydı öyle bişey dei sanırım soram beni istemiyo yaa benden iyi yabancımı bulcak D:
@dontmorry yani benim gibi sarısın mavi gözlü almanı nerden bulcek
@dontmorry aman şaise olup gitsin yaa :D
@dontmorry fuck off olup gitsin derdimde kibarca get out of here diyelim :D
@dontmorry yeah baby
@dontmorry oh my god who are u do u have bf?
@dontmorry aman Allahım sen kimsin erkek arkadaşın var mı :DDD
Ahhha :D
@dontmorry u want to meet me pls :DDD
@dontmorry ne konuşim :D
@dontmorry yok konuşmadan durmam iwan to speak always. çdd
@piral ohhh what the hel come from where her neyseişte :DD
@dontmorry dalga gecmlen la hepinizi fucklarım
@dontmorry yeahh get out here every body
şimdi soran bizi fucklicak soruyada bakmıyo herhalde :D
@dontmorry cokta on my dick hahah
@dontmorry soran uyuyo ıoo bakana kadar biz coktan uyuruz ile sabah bilrtirimlerle ugrassın işte yabancı koca istemek kolaymı
@dontmorry soruyu bidaha okudumda kız nası üni okuyo anlamadım bende gideyim bari kolaysa bıukadar
@dontmorry hastasıyım ben onun :DD rampapapm rampapama mandown :SADASD
@dontmorry ş just shot man down in sütçieyşın. D:DD
@dontmorry ela ela ela e e e inthe my umbrelaa ela ela ee eeee
@dontmorry ooo nono whats ur name oh nono whats ur name :DD
@dontmorry türkü çığırıyom adın ne diyo sözlerde aslı whats my name olcaktı ama ben değiştirdim D
@dontmorry i fuck hmmmmm :/
@dontmorry noldu kanki hmmm dan nefret ediyom ben
Ya kahkaha attim sen varol
@dontmorry özel yazamadan yatıcaz :DD benşde geldi
@dontmorry küstüm iyi geceler :(((((
@dontmorry neden?
@dontmorry iyi bana kaç gel :D
@dontmorry bensan küsmüştüm :((((
@dontmorry özelden konusmadın :((
@dontmorry yarın unutmam seni bak :D
@dontmorry temem kanks
@djfurkan13 abooo resimde Hauptstraße de degil misin schönebergde? :D
Evet, eve dönüş sırasında M48, M85, 187, 106 otobüslerini beklerken. :)
@Priinzessiin Daha doğrusu U7 çıkışında Kleistpark durağında iken. ;-)
bir foto yolla benim kuzen var alman atayım ona :)
Suriyeli de yabancı sayılıyor. Al birini mk.
Batılı istiyorum
Batı Suriye'ye git lazkiye tarafı :D
Senin istediğin yabancı eş değil yabancı y*r*k o yüzden bul bir fakır hallet işini sonra kaçar hevesin zaten.
guzellige bakmiyolar kesinlikle ama bulunduklari bir ortamd bulunman lazm
Hangi ulkeden olsun yasi boyu. bir yaz bakariz... alanyada barmenlik yapiyirum..
diğer uluslarda erkekler pek kadına değer vermz bunun bilincindesin umarım.
Niyetini amacini bildiğim tahmin ettigim icin istedigin burada degil yanlis yerdr arysn
Yabancilarin neyini beyniyorsun onlarinki dahami kalin
Ben zenciyim kabul edersen 10 senedir türkiyede yaşıyorum bende bir türk kızı istiyorum.
Exchange student olarak gelmişem kırgızistandan hemşo bu topraklara varmışam.
sünnetsiz gavurlar ! ! !!
Ben olmak çok yabancı. Doğmak ingiltere. Siz Türkler vermek bana. :))
Çok istiyorsan ingilizce konuşan bir Türk e ver gitsin. Boş boş konuşma da hayır işle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar