Çok fazla uzatmayacağım. Okuldan gerçekten hoşlandığım bir çocuk var ve benden bir yaş büyük. Çocuk kızların ilgi odağı değil ve o da kızlarla pek ilgilenmiyor. Bu yüzden başta beni fark etmemişti bile. Ama şimdi dikkatini çekmeyi başardım ve çok bakışıyoruz. Tabi bu beni seviyor demek değil. Sorun şu, en az 1 ay sonra diş teli takacağım ve bu tellerin çocuğun beni sevme ihtimalini yok edeceğini düşünüyorum. Sizce benden soğur mu? (Lütfen kendinizi çocuğun yerine koyarak cevap verin.)
Cevabın nedir?
+1 yılaynı durum çook önce (çok önce dediğim 6 ay önce filan :D) bendede vardı ya :D ben çocuğu seviyorum ama onun bni sevip sevmediğinide hiç bilmiyodum bide çok sosyaldi kendini beğenmişti her hafta sevgili değiştirenlerdendi ama çok tatlıydı yaaa (hala öyle ama :D) sonunda dikkatini çekmeyi başardım tel numarasını filan istemiştim arkadaş gruplarında benide çağırmaya başlamıştı (biz grup olarak dolaşırız lisede hep) bizde iki grup olarak 8-9 kişi geziyoduk sonra bana tel takılma işi çıktı bende acaba bu çocuk benden soğurmu filan diye düşündüm bayağı dert etmiştim ama böyle neredeyse hiçbirşey yemedim 1-2 hafta filan sonra çok zayıflamışsın zaten zayıftın çirkin olmuşsun dedi sonra tartışmaya başladık kavga ettik kavgamızdan 2 gün sonrada bana tel takıldı çocuk yanıma geldi çok tatlı olmuşsun ya çok yakışmış dedi nasıl havalara uçtum o an ya :D tabi cool görünme meselesi var birde küs olduğumuz için biliyorum teşekkür dedim bende :D ondan 1 hafta sonrada çıkmaya başladık (o çıkma teklif etti :D) 6 ay oldu hala çıkıyoruz işte çok küsüp barıştık ama şu an iyiyiz :D
neyse destan yazdım ya al sana hayat hikayem :D neyse takma sen ya ben çok taktım daha kötü oldum işte ama çok beğendi o telleri belki yani inşallah sendede öyle olur ^^ başını şişirdim bu arada k. bakma :D02 Yorumla- +1 yıl
ahah rica ederim ne demek her zaman gel :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBen liseye gidiyorum ve diş telerim var ve sürekli gülen bir insanım arkadaşlarımda hiç rahatsız olmaz hatta arada kalın çerçeveli gözlük takıyorum (ders dinlerken) çok tatlı durduğunu söylüyorlar sende sorun etme bence hem diş telinin cefasını iki sene felan çekersin sonra mükemmel dişler :D
03 Yorumla- +1 yıl
Hem kendime gazlıyorum tam inek oldum diye ama sorun etme zaten iki sene sonra biter herhalde
tel takıldığı ilk 2-3 gün dişlerin ölesiye acır pek bişey yemek istemezsin, aynada dişlerine bakınca falanilginç gelir gülerken dişlerini göstermemeye başlarsın, sonralarda pek de kafana takmazsın ama diş telsiz halini özlersin ve en sonunda çıkacağı gün gelir o mutluluğu anlatamam :D dişlerim ne halden ne hale geldi :)
05 Yorumla
+1 yılGözler Olric, oradan aşşağısına hiç bakmadım...
66 Yorumla- +1 yıl
Kırk yıl hatrı var kahverenginin =)
- +1 yıl
Eic hala göremiyorum asdfss
- +1 yıl
Haketten hak ettim ama sdssd çok sağ ol
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
75Cevap
+1 yılTatlim zaman zaman keşke diş teli taksam diye iç geçirdiğimi hatırlıyorum, diş telinin harika yakistigi kızlar var tabi senin yız hatlarında önemli ama ben kadına seksapalite taktiğini dusunuyorum ayrica unutma hayat bu gibi şeyleri kafaya takmak için çok kısa!😊
01 Yorumla
+1 yılBu senin icin iyi olur.. neden mi.. sevdigin birinin seni gercekten sevdigini anlarsin.. cikarsiniz bir ay devam eder sonra dis telini takarsin.. seven insan sana destek olur bunu sorun etmez. ama sogursa ya da bunu dert ederse iki cift laf soyle ve birak.. benim sevgilim dis telli veya telsiz fark etmez.. o tellerin omurluk olmadigini biliyoruz. Ve isterse omurluk olsun.. uzun yazdim biliyorum ama sevgilim bunu dert etmesin diye bende taktiririm tel..
03 Yorumla- +1 yıl
Bir iliski kurmak cesaret ister.. ama gururda olmali.. ya beni begenmezse diye bisey olamaz ya.. begenmedin mi kardesim hadi yol al.. dış guzellik bir telle bozulacaksa yuru arkadas diyeceksin :)
ilginç gelecektir ama genelde diş teli olan kızları beğenirim yani güzelse özellikle çok sevimli durabiliyor. ama her erkek aynı değil o yüzden telleri takmadan önce onu iyice etkile, kendine bağla ki telleri gözü bile görmesin. hatta taktırma zamanın yaklaştığında konuyu ona aç ve canın sıkılmış gibi yapıp "ya beni o halde beğenmezsen" falan diyip nabız yokla.
03 Yorumla
+1 yılsoğursa senden o kadar da hoşlanmıyo demektr bu devirde gerçekten seven de zor oldğna göre soğur yani
11 Yorumla
+1 yılYıllar yıllar önceydi. yok l*n taş çatlasın 2-3 yıl felan :D altınoluk 'ta tam denize giricem bir bayan arkadaşı farkettim. nasıl tatlı ama. bütün gün çaktırmadan bakıyorum cennetin fragmanı gibi. sonra güldü dişlerinde tel var. bir eliyle ağzını kapamaya felan çalışıyor. teli görmem hiç birşeyi değiştirmedi açıkçası. ömür boyu tel taksada olurdu.
01 YorumlaBakımlı insanları herkes sever. Diş teli kullanan insanların çoğu (tıbbi zorunluluk dışında) görünüşüne önem veren insanlardır. Dert etme.. Aklı başında biri görmez bile...
02 Yorumlabende dis teli taktirdim ve sevgilimin benden sogumasini saglamadi tabiki. cunki seviyor beni. ve sagligin soz konusu eger sevecekse oylede sever kafana takma bence sogumaz
02 YorumlaDiş telinin olması bu dediğin duruma sebep olmaz bence. nice kizlar taniyorum diş teli taktiginda daha cekicilerdi. önemli olan senin bu durumu bir kusurunmus gibi hissetmemen.
01 YorumlaDiş teli olan sevgilim olmadı öpüşürken nasıl olur bilmem ama aşık olduysam tel nafile o benim olsun yetr :)
06 Yorumlaeger ilgi gosteriyorsa umrunda bile olmaz cunku senin sagligin icin yapilan birsey bu anlayis gostermeli
01 Yorumla
+1 yılben diş telleri olan biri ile birlikte olmak isterdim bana sempatik durur gibime geliyor ( bende taktıracağım önümüzdeki seneler içerisinde ^^)
02 Yorumla- +1 yıl
umarım :)
+1 yılBirinden hoşlanıyorsam hiç bir önemi yok önemli olan dış görünüşü olumsuz ikende sevmektir
Dış görünüşü olumsuz iken duyulan sevgi gerçek sevgidir03 Yorumla- +1 yıl
tabiki dış görünüş önemli ama anlatmak istediğim hoşlandığın ya da asık olduğun bir kızın sonradan dıs görünümü olumsuzlandı diye askın ya da hoslantının geçmesi yani öyle olanları değersiz buluyorum
+1 yılbazı kızlarda sempatik duruyo, sağlık bu keyfi taktırmıyosun sonuçta, adamsa soğumasına etken olmaz.
11 Yorumla
+1 yılDış telleri bana cok tatlı geliyor neden bilmiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyim. Tak telleri sakın düşünme
+1 yılOlgunsa soğumaz ergense soğur. Ama şöyle birşey var seni severse eğer soğumazda
01 Yorumla
+1 yılgaleri2.uludagsozluk.com/.../...iciliği_432207.jpg Çok tatlıı :)
03 Yorumla- +1 yıl
kızıl saçlıların ve mavi gözlülerin dışında da tatlı kızlar var. Görmeden bişey diyemem. Özelden resim at bakim :)
abalacım o sana bağlı ben sen gzüelsen tel taksan bile değişmez yani benim takan arkdaşalrım vardı tilerinde değşiklik olmadı halada güzel kızlardı
01 Yorumla
+1 yılyamuk dişler daha fena olur. diş teli en azından ilerki süreç için en güzel tercih olur.
02 Yorumla- +1 yıl
olsun. emin ol tel taktırdığında daha iyi olacak...
+1 yılniye sağlıyomuş ya onlar dişleri güzelleştirmiyor mu hem kalıcı değil sonuçta çıkacak bir şey
01 Yorumlatelli kızları çok sempatik buluyorum eğer sana da sürekli bakıyorsam öyle bişi görmek beni mutlu eder daha çok beğenirdim.
01 Yorumla
+1 yılBen soğumazdım. Kendini geri çekme gayet normal olarak gör devam et. Asıl utanır kendini geri çekerken biter. Normal bunlar takılma.
01 YorumlaBen de dis teli taktiricam yakısıp yakismamasi da önemli degil bence sonucu güzel oluyor o önemli. Bosver taktir
01 Yorumla
+1 yılHayır hatta bir kere bir kız gördüm hem birazcık kilolu hemde diş telliydi ama çook tatlıydı kişiden kişiye değişir yani
02 Yorumla- +1 yıl
Umarım :)
Ben 1,5 sene taktım seven kız arkadaşlar oldu ve erkek arkadaşlarım yadırgamadı.. Sen sonucunu düşün bak benim profil resmime
03 Yorumlahayır şu an ilgilendiğim kızında diş teli vardı ve o zamanda ilgileniyordum
01 Yorumla
+1 yılKimilerine yakışıyor diş teli.
Tatlı oluyorlar. : )01 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır. Kız arkadaşımla tel takmaz iken çıkmaya başlamıştık. 3 Aydır tel takıyor ve her hangi bir ön yargım yok açıkcası
01 Yorumla
+1 yılYok canım sende dha neler geçici bir durum sonuna bk sen inci gibi düzgün olacağı için hiç Problem etme
01 Yorumla
+1 yılKöprüyü geçene kadar idare etsin 😃 teller çıkınca anlar kıymetini
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız güzelse soğumaz. güzel değilse tüy taksa fayda olmaz
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrealist ol. aynaya bak ve kusurlarını, artılarını gör. sadece karşı tarafında görmesiyle olmaz bir de elalemin gördüğü gerçekler vardır.
Cevap sahibi+1 yılerkekler şöyle düşünmez bak 'ya şu kızın diş telleri olmasa ne güzel kız aslında' diye. direk hazıra konmak isterler. yani bir güzelliğin varsa onu tamamen ön plana çıkartmalısın ki görebilsin körler :D başka türlü detaylarla uğraşmazlar ;)
ben soğumam cunku bende taktırmıstım bı aralar nıye utanacaksın kı sevıyosan her halıyle sever bı ınsn
00 Yorumla
+1 yılbazı diş teli olan kızlar gerçekten güzel oluyo bence :D
05 Yorumla- +1 yıl
Neden? nerden biliyosun yani:)
- +1 yıl
bir denemek lazım yaptırdığın zaman foto atarsın burdakiler yorum yapar zaten :)
Valla pek sorun olmuyo bazilarinda tatli bile durabiliyor
02 Yorumlayook çok tatlı duruyor benimde bir tane dişim yamuk ama tel takmıyorlar kahretsin
04 Yorumla
+1 yıldiş sağlığına önem verirsen çocuk soğumaz gibime geliyor
05 Yorumla- +1 yıl
dişi boşver sen göz göze gelirken içten bakarsan diş unutulur gider
- +1 yıl
teşekkür ederim bunda iyi düşünülcek bişey yok o erkeğin düşüncesine bağlı her erkek aynı düşünemez biri fesat biri hayır
+1 yılorta okulda diş teli kullanıştım Herkez le ben dalga geçiyodum o kadar yani :DDSFSADasd
01 Yorumla
+1 yılergen oldugu için sorun edebilir olgun anlayışlı biri sorun etmez
016 Yorumla- +1 yıl
onu tanımadan bilemem ergenler genelde vazgecer dişteli var başak kız bakayım derler cunku orda ciddi bir ilişki olmicak ama olgun insanlar sorun etmez ciddi düşündüğü için
- +1 yıl
seni diş telini sorun eden biriyle zaten gitme dişteli nedir ki yaa yarın bizimde aynısının olmicağının garantisimi var kişilik önemli olan
- +1 yıl
benimde yerimde olan herkes düşünür düşünmeli cünkü iyi bir kızı dişleri telli diye reddetmem evlenirim
- +1 yıl
ben ciddi düşünürüm artık yani evlenceğim kız iyiyse diş teli önemli değil :)
- +1 yıl
sen üstünemi alındın :D rica ederim
- +1 yıl
sende abartma istersen dedin ya o yüzden :)
- +1 yıl
heee anladım ama bazı liselilerde aklı basında olabiliyo :))
- +1 yıl
bilemem :))
kızlarda çok hoşuma gidiyor o teller niyeyse... etkilenyorum ben..
013 Yorumla
+1 yılElbet cikacak o teller daha hos bir gorunuse sahip. olacak bunu dusunurdum ben.
07 Yorumla- +1 yıl
Yasin kac ogrenebilir miyim aceba. Tel durumu uzun sure takanda oluyor kisa olan da ama en kisa iki yil duydum ama gercekten hos bir dis gorunusu olusuyor. Ayrica bu kadar kapilacak ne oldu ki?
- +1 yıl
Tel tedavisinin 1 yıl süreni bile varmış. Benimki büyük ihtimal 1,5 yıl sürer. Bu kadar kapılacak hiçbir şey olmadı galiba. Arkadaşlarım çocuğun çirkin olduğunu bile söylediler. Ama ne bileyim benim için mükemmel. Bir de abaza gibi kız kesmiyor 3-4 kişilik erkek grubuyla takılıyor falan bana çok farklı geldi. Yaşımı söyleyeceğim ama gerçekten küçük olduğum için küçümseyeceksiniz falan o yüzden boşver.
- +1 yıl
Mesaj atabilirsin o zaman bana gercekten sikinti olmaz. Abaza felan olmamasi cok iyi lakin senin de bu sekilde takinti haline getirmen iyi degil. Bana mesaj at yasini ordan da kpnusabiliriz sikinti olmaz.
- +1 yıl
Ben atayim mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiş teli dokermi dişleri hani zorluyor ya? Ama bence çocuk umursuyormu bilmem ama umursamiyorsa takmaz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok ozaman sorun :)
yok soğuma falan olmaz sevecekse kalbını sevsın gorunusunu değil
01 Yorumla
+1 yılne alaka bende tller var daha çok ilgimi çekşyo birinde görünce
02 Yorumla- +1 yıl
valla çok merak ediyorum böyle yolda çevirip sorasım bakasım geliyo :p
Dış teli için soguycaksa hiç başlamanız daha iyi ama tel geçici etki etmez bence
00 Yorumla
+1 yılEn fazla diş teli ne kadar sürüyor bende taktircam da
04 Yorumla- +1 yıl
Cenemde problem yok sadece dislerim bozuk o da çok degil.. Ustuste değiller mesela
- +1 yıl
Umarim... Üniversiteye geçene kadar kurtulmak istiyorum
+1 yılkesinlikle sogumam. Ben de taktirip destek olmak isterim
06 Yorumla- +1 yıl
Gercekten guzel olur onu ikna edebilirsen taktirir bence. agzin iyi laf yaparsa ikna edersin tabi ama pahali dimi
- +1 yıl
Zenginsin sen :) cocuk yuz vermezse biz tanisalim tel de taktiririm demir de taktiririm :))))))
- +1 yıl
:))
yok bea ya diş telleri olan kızlar daha tatlı oluyor :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonu başlığnda anlatım bozukluğunun babasını yapmışsınya
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsağlamak olumlu bir şey. onun yerine yol açar mı, sebep olur mu tarzında bişey gelmeli. kendimi türkce öğretmeni gbi hissettim:)
+1 yılEtkilemez diyecem ama çocuksu göründüğü için biraz soğuma olabilir
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben sevdiğim kızdan soğumam
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen bahane olmamalı bunlar :)
Asla hatta sevinirim disleri duzelecek diye
01 YorumlaBenim için sorun olmaz o elamanı bilemem ama
01 Yorumla😁 yahu ne alakadi bar bumu yapa. Zaten bebedit
01 Yorumla
+1 yılBence açıl hemen. Konuştunuz mu ki hiç
02 Yorumla- +1 yıl
Acil bence. Sonucu da yaz merak ettim. Kisisel olarak nasıl biri
+1 yılNesine soğuyacak be tak sen teli
01 Yorumla
+1 yılSevmişse önemi kalmaz sıkıntı etme kardeşimm:))
02 Yorumla- +1 yıl
Başarılar mübarek :D
Bence birsey değişmez degistirmez
01 Yorumla- Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşta soğumasına neden olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Taktırma ya bende de vardı sevgilim ayrıldı bide foto falan çekildiğinde gülümsediğinde iğrenççö duruyo sakın
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözlük de takıyorsa bitti o
01 YorumlaBendede tel var, o teller cikacak problem yok
01 Yorumla- Sağlık konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılYani biraz (-) eksi puan ama umut var
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?