Kıskandırma oyunu mu elde etme hırsı mı?

arkadaşlar sizden yardım bekliyorum özellikle bayanlardan.

bana yaklaşık 10 yılı aşkın bir süredir bakan bir kız vardı. bakması bana güven vermediğinden dolayı teklifte bulunmadım. hiç kaale bile almadım. ancak kaçan kovalanır misali bu kız kafayı bana takmış. geçen yıl koluna bir erkeği takıp çalıştığım iş yerinin önünden günlerce geçti, akşam işçıkışında hemen hemen her akşam bu kız ve kolundaki kişiyle karşılaşıyoduk. bu aslında bir karşılaşma değil planlanmış bir kıskandırma oyunuydu. çünkü benim akşam işten çıkış saatlerim sabit değil bu gün 6 da yarın 8 de öbürgün buçukta vesaire ama hergün karşılaşıyorduk tesadüf olması imkansız. sabah işe gittiğim bir saate bindiğim otobüse binmeye başladı her sabah nerdeyse işe beraber gidiyoruz sanki otobüste ayakta giderken demiri tutma şekli bana parmağındaki söz yüzüğünü gösteriyordu nerdeyse demiri değilde burnumu tutucak gibi. derken dahada o kızı birinin yanında görmedim. ondan sonra sürekli yanlız ve parmakları boş görmeye başladım. taki 1 hafta önceye kadar yine kolunda başka biri var ve yine aynı oyunlar sizler bu duruma ne diyorsunuz merak ettim. Bu bir kıskandırma geçmişin intikamını almamı yoksa elde etme hırsımı. ama şunu belirteyimki anlattıklarım benim kuruntum değil gerçektir.
Kıskandırma oyunu mu elde etme hırsı mı?