Mesajlarıma cevap vermiyor, ne yapmalıyım?

Merhaba, benim hoşlandığım bir kız vardı. İlk kendisi ile iletişim kurdum facebook üzerinden, telefonunu verdi bana daha rahat iletişim kurmak için. Daha sonra bir yere buluşmaya çağırdım kabul etti, geldi. Beraber güzel vakit geçirdik hafif yağmur altında filan yürüdük. Daha sonra 2-3 kere daha buluştuk. En sonunda ben kıza açıldım. Kız bana belki kafalarımız uyuşuyor olabilir ama sendeki duygular bende yok dedi. Ama bundan sonra görüşmek istersen ben görüşebilirim seninle dedi. Ben 3-4gün uzak kaldım ondan. Daha sonra biraz konuştuk telefondan ve tekrar bir yere davet ettim onu. O da kabul etti. Beraber yemek filan yedik çok güzel zaman geçirdik sonunda evine bıraktım tekrar görüşelim dedim, tamam görüşebiliriz dedi. Üniversitede okuduğumuz için araya tatil girdi. Bazen attığım mesajlara cevap vermiyor. Bazen gece attıklarıma sabah uyuyordum diye cevap veriyor, bazılarına hiç cevap vermiyor...

Dün de "şimdi ne yapıyorsun, iyi misin?" diye mesaj attım cevap gelmedi.. Ancak akşama doğru kendisi beni aradı, bilgisayarı ile ilgili bir problemi varmış(bilgisayar ile baya ilgili olduğumu biliyor) ben de çözmesine yardım ettim. Baya konuştuk telefonda en son işte neredesin ne yapıyorsun tarzında soru sordum onlara cevap verdi. Teşekkür etti tekrar görüşürüz dedi kapattık. 2 gün sonra sorun ne oldu düzeldi mi diye mesaj attım ama gene cevap alamadım... Konuşmaya devam etmeli miyim? Yoksa ağırdan alıp hiç mesaj atmasam mı çok kararsızım..
Mesajlarıma cevap vermiyor, ne yapmalıyım?