AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Öyle düşünen biri için değmezmiş zaten. Kurtulmuşsun, sevin.
Her kurt aynı değil o yüzden kesin bişey konusmamak lazm.
Kız haklı ben babası olsam bende izin vermem tamam sen iyi olabilirsin ama kurunun yanında yaş da yanar derler Kürtlerin %70i Vatan haini bu yüzden asla kızımı vermezdim ve soyuman Kürt geni katmazdım
Ben, m türk sevgililerim oldu yani oluyorlar neden sıkıntı çıksın ki
Ön yargı kötü bişey kimseyi böyle yargılamak doğru değil evet ben PKK'lı Kürtlerden nefret ederm ama çok iyi kürt insanda tanıdım evini açan misafir perver dosthane insanlar
Kişiliği ve karakteri hoşuma gidiyorsa ırkı önemli değil
Küçük ağadaki ali gibiyse evet dztraeta genel olarak Hayır asla.
Kanka o Arap mk😁😁😁
Sen medeni ist beyefendisi gibi konusmazsan tabi oyle der halulu halulu
:D haklısın kardeş
bende olmazdım kii benim ailemde izin vermezdi. hatta babam evlatlıktan reddederdi
Yani ayrimcalik
öyle malesef
duruma bağlı kültürlerimizin yaşam tarzımızın uyuşabileceği izlenimi veriyorsa olabilir belki
Bir söz vardır "Çayı suyundan kızı kendi soyundan" diye..
Sözü söyleyen kimse saygıyla egiliyorum onun karşında.
Aklını peynir ekmek ile yemiş kız varsa hemen gitsin.. en az 8 çocuk doğurmaya hazırsa buyursun..
Sen nediyorsn dayı Ayrımcılık yapma kaç Yaşında adamsın bunu bize senin demen Lazım
Ben ayrımcılık da yapmıyorum , ırkçılık da yalnız 10 yılımın geçtiği bölgede bu konuda neler olduğunu biliyorum ve nüfus kağıdı bile olmayan kadın ve kızlar olduğunu da... Sen akıllı ve iyi biri olabilirsin ama o ağa denilen adamın dedikleri kanun sayıldıkça sadece o bölgeyi bilmeyen kızları uyarıyorum..
Ama dayı sen genelleme niye yapıyorsun ki bak ben Kürtüm Eh bak yalan yok halen var Doğuda, ama hepsi öyle değil bana cevap yazdığın şekilde yazsan eyvallah
Tamam özür dilerim... Ben Diyarbakırda iken çocuklarıma bakmaya gelen hayatta ise allah yolunu açık etsin bir bacımız vardı bir adamın nikahsız eşi. Çocuklarıma kendi çocukları gibi baktı. Bir kızı bir oğlu vardı. Okul çağları gelmişti fakat nüfus kağıtları yoktu çocukların.. Ön ayak olup valinin talimatı ile nüfus kağıdı çıkardım.. Bir gün bir delikanlı geldi kafa tuttu.. Adamın diğer eşinden oğlu imiş..''Neden kıza kimlik çıkardın ben onu iyi paraya satacaktım''diyerek.. O hala benim kafamda bir kızgınlık olarak devam ediyor.. sene 1974 idi.. Beni anladın umarım..
ne saçmalıyon abi hangi devirde yaşıyorz herkes az çok bilgilidir he atalarımz yapmış hata cahilliginden dolayı bizde aynı şeyi yapacak deilz
Büyük konuşmak istemiyorum çünkü ne yapmam dersem 1-2 seneye yapıyorum ama olmazdım (heralde)
5 senedir umutsuzca aşığım kürt birine oda türk kızı ile yapamıyor :)
büyük konuşmak istemem sonra kürt bir kıza deli gibi aşık olurum filan ondan yorum yapmıycam :D
Bir kürdü seviyorum ama evlatlıktan reddedeceklerini söylediler :(
Ohaaa yani ben Kürdüm nişanlım Türk çok şükür bende sorun çıkmadı çok anlayışlı çıktılar!
Bizimkiler nefret ediyor :(
ben bir kürt kızı ile arkadaşlık bile kurmam hepsi aynı
aynen öyle ırkçılık mırkçılık diyenlere gelecek olursa biz hiç bişi yokken kürtleri sevmıyoruz dıye bir lüksiyet yapmıyoruz zaten kürtleri neden sevmıyoruz başlıklı bir konu açarmı birısıı
Ayrımı kendiniz yapıyorsunuz. İlla ben Türküm yok Kürdüm. Ne gerek var bunu kız arkadaşına söylemeye? Türkiye de yaşıyoruz TC vatandaşıyız.
+1..
Şırnaklı oldugumu söyledim yalan mı söyliyim ne yani onlarda Kürt müsün dedi evet dedm hayır mı diyim yalan söyliyip
Türk kızlarımızı rahat bırakın
Kürt kızlarınıza sahip çıkın biz kürt kızlarınıza yavşıyo muyuz ?
Irkçı bir insan ne kadar iyi olabilir ki * et kevaşeyi :D
Güle güle de vur tekmeyi kaltaga bak
ztn uraşmadm
PKK yüzünden sicillendi Kürtler maalesef. Ben olsam ben de istemem amcaoğlunun terörist olmadığı ne malum.
eskiden kürtleri sevmezdim babannem kazığına kürt oturacak görürüsn derdi o yüzden büyük konusmayın?
Kardesim insansan bitti irkla ne alakaso var
onu millete söle sen :)
Ya ben olurum ama korkarim kardes sizden ya ama ben erkek olsam cok rahat bir kurt kiziyla sevgili olurdum evlenirdimde :D
Niye yamyam miyiz ; D
Sevgili soydaşım sevginin ırkı mı olur!
Tabiki olmaz bak bu atasözünü senden aldım Akıl altın taçtır, ama herkesin başında yoktur. (Kürd Atasözü) Ne güzel demişsiniz eğer kürt halkında cahil olan insanların oranı bu kadar yüksek olmasaydı binlerce yıldır nasıl kardeşçe yaşadıysak halen öyle yaşardık Aklı olan insanı kandırmak zordur ama görüyorumki cahil kürtlerin büyük çoğunluğu pkk ya destek veriyo hani bir ayrımcılık yapılıyorsada biraz kürtler aynaya bakmalı ki ben hiçbir zaman ayrımcılık yapmam ama Pkk ya destek veren ne kadar kürt varsa ölsün derim.
olurum farketmez
dın dıl ırk ayrımı yapmam
Önce insanlık olmalı bu değil
bencede
olmam diye düşünüyorum
keko bir tip değilsen bilgili, eğitimli biriysen ırkın bir ayrımı yoktur, olamaz.
Ailenden kesin yasak var
aynen :D malesef
belki olur bence ama aile meselesi yüzünden zor
Biz onlara cok merakliydik ;)
oldum. çok ta sevdim
hadi ya sen nerelisin
azeri.
bak işte sen Azerisin
Türk üm ama. köken azeri. ne farkedio ki ırkının nerden geldiği? Kalbinle seviosun beyninle düşüncelerinle değil
herkes senin gibi düşünmüyor malesef
Benm gibi düşünse keşke. o aşık oldgm çocuğun ailesi de ırkçı oldğu için kendilerinden birisiyle nişanladı çocugu
benm ailem ırkçı değil yani Türk biryle evlensem asla ses etmezler ztn etselerde izin vermem buna ben sevdikten sora kimse karışamaz...
O ailesine karşı gelemedi malesef. Neyse nasip kısmet işlerine aklım ermio
Hayır. Zaten cirkinler 😅😄
inan senden daha az tipsizism :D
Ayrımcılık yapmayın
yapıyorlar be kardeşim baksana 2 kişi eksilemiş seni
Ağa sizin ora pkk damgasi yemiş bir kere
Evlenmem, zükerim...
git kendini s. k
Uyum önemli, ırk değil.
Kürt kızı cirkin oluyo zaten erkek olarak istemem.
La kıllı kıllı oluyorlar la esmer işte.
Cırkin mi hahaha
Yok cok güzel
Tamam sen cırkın bıl
Yalan mı
olur olabilir önyargım yok bende arap melezym
Hiç olmadı, büyük konuşmamak lazım yinede.
Geleneklere bagli misiniz cok?
ben olmam :D kız olsamda olmam :D
Olurum ama annem istemez baya sorun cikarir
Asla
:D Irkçılık yapıyorsn farkında mısın
Evet
Nice.
Biz sana merakliydik :D
Meraklısınız dedim mi? Böylesi daha iyi zaten
sevgili oldum bıdahada töbe.
Neden ki
Hiç fark etmez :)
supersin
Sonucta kürtte bir insan ama ailer işte...
birçok Türk'ten daha çok insanınz inan
Ben kötü bisey soylemedim bende kürdum bundanda gurur duyuyorum. Ama sonucta benimde ailem turk biriyle birlikte olmama karsi cikar. Davul bile dengi dengine
Olmazdım olmazdım olmazdım
fasizme karsi bacak omuza!
hayır, olmam
eyw Allah Türk nasip eder inşş sana :)
nişanlıyım ben sana Karadenizli benimki :)
Evde kalcaklar ama
Hayır asla olmam
Bencede olma.
Nr kadat kotu :D
Türk kızları, kürtlere hastadır kardeş bilmiyonmu
O eksiliyen bayana binaayen söylüyorum. Yukarıdaki bayanlarım yorumunu görüyorsun yoksa ırk yok din vs saçmalıklara girerek ortalığı normalleştirmişler. Bu gözler neler gördü nelerde görmeye devam ediyor. He kürt arkadaslarda zannetmesinler kürt kızlarıda gerçekten piyasada baya aktifler.
Kes ulan skik.
Ailesi olsam ben de izin vermezdim. İyi yapmışlar.
oo Irkçılık diz boyu gençler :)
Yok bizde ata sporu.
yoo atalarını bilrm ben senin gayet delikanlı adamlar az onlara çekseydin böyle olmazdınz
Benim Atalarım bozkırlarda at sürüp diğer ırklara korku salarlardı ve onlar TÜRK'tü.
olmazdım
Cok uzu yaaa evde kalcaklar :))
adamsın l*n :D
sağolasın kanka, kürdün biride vermiş eksiyi bana :D
evlenmem
olmam
ermeni olduğum için asla :)
Sen delisin zaten :)
kendinde geçen gün soru açtın zatenn bir kürtle evlenicem diyeee ama ailem probkem çıkarıyor dedinnn ne ayaksın sen ahahah :D:
slk işte bzde kurtle evlılık olmuo
Walla merak etme kindar insanlarla ztn evlenmem ben
Asla
inşş Sırp, Rus, Yunan, İtalyan bulrsn onlar çok iyi değil mi