İzmir 'de ortam nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar. Türkçe öğretmeniyim ve askerlik için Izmir'e geldim. Her zaman görmek istediğim izmiri ancak askerlik sansiyla görebildim. Askerlik yeri Bornova. Fakat ne yazık ki umdugum ortamın ceyregini bile bulamadım. Askerlerin Her biri ayrı bir psikopat. Hafta sonu gelsin de çarşıya çıkayım diye can atıyorum. Asıl sorun bundan sonra başlıyor. Ne gezecek yer biliyorum ne de gezecek adam bulabiliyorum. Tek başıma ancak Alsancak kordona takılıp kalıyorum saatlerce.

Bu nedenle sizden fikir ve yardım desteği bekliyorum. Güzel ve hoş bir ortamı Nerede bulabilirim? Nerelere takilmaliyim? Bağnaz ve geri fikirli insanların dışında kalabilecegim yerler neresidir? Nerede kaliteli insanlarla tanışıp takılabilirim? Ayrıca Izmirin nerelerini görmek gereklidir? Bu gibi konularda Yardımınıza ihtiyacım var a dostlar.

Eğer aynı fikirlerdeysek beraber de takılabiliriz. Bu devirde aynı fikirde insan bulmak gerçekten zor. Hafta sonu sabahtan aksama bos bos geziyorum. Genç ve kıvrak zekalı, modaya ve teknolojiye baya bir takıntılı, kitap okumayı seven, gezmekten hoşlanan, yabancı müzik dinleyen, 1.85 boyunda, atletik yapıda, az biraz da yakışıklı birisiyim :). Vaktim ve zamanım var diyen arkadaşlarla mutlaka tanışmak ve takilmak isterim. Aksi taktirde 5 ay daha buraya bu şekilde dayanmak çok zor olacak.

Şimdi geldik sizin öneri ve desteklerinize :) haydi eller klavyeye.
İzmir 'de ortam nasıl yapılır?