Arkadaşlar bundan 5-6 ay önce sanaldan biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Telefonda sürekli konuşuyorduk fakat o Samsunda bende İstanbuldaydım. Kamera aç diyordu fakat imkanım yoktu buna, daha sonradan sürekli kavga edip ayrıldık. Ama ayrılmadan önce beni bırakma seni seviyorum gibi şeyler söylüyordu.Ayrılanda bendim zaten ama severek ayrıldım.Daha sonra facede profiline girdim ve bir kızla ilişkisi var yapmış. Kıza da bir zamanalr bana söylediği şeyleri söylemiş. Bende eski sevgilimin durumlarını beğeniyordum hatta ark. gönderdim kabul etmedi. Bu olayda 2 haftayı geçiyor. Daha sonra şimdiki sevgilisinin arkadaşlarından birini ekledim gerçekmiymiş ilişkileri diye. Kız öğrenirim dedi ve öğrendi. Kız Aydında oturuyormuş ve buluşmamışlar. Ama bir resimleri vardı arkadan sarılmışlar, kız kendisiyle eski sevgilimi etiketlemiş, kızın arkadaşıda onlar değilmiş dedi.
Çocuğu ekleyeli 2 hafta falan oluyor ama 2 gün önce beni aradı ve neden eklediğimi sordu merak etmiş. Bende öylesine, ben duygularına göre hareket eden bir insanım dedim. Kız arkadaşım olduğunu bile bile ekledin dedi. Bende bilmiyordum ilişkisi var yazmıyordu dedim. O da illa yazması gerekmiyor resmi vardı dedi. Bende görmedim, sonradan öğrendim ve geri çekildim dedim. Bana 6-7 ay oluyor şimdi mi aklına geldi filan dedi. Bende o kadar oldu mu dedim. Olmuştur olmuştur dedi. Çevrendekilerden umduğunu bulamadın mı dedi. Bende ne alaka, neyse dedim. tamam o zaman kendine iyi bak dedi bende sende dedim ve kapattım.
Sizce şimdi arayıp sormasındaki amaç ne? Siz eski sevgilinizin no. sunu tutar mıydınız telefonda? Arar mıydınız? Acaba kendini hatırlatmak mı istedi tekrar bana? Acı mı çekmemi istiyor? Sizce bundan sonra ne yapmalıyım? Lütfen akıl verin ...
Çocuğu ekleyeli 2 hafta falan oluyor ama 2 gün önce beni aradı ve neden eklediğimi sordu merak etmiş. Bende öylesine, ben duygularına göre hareket eden bir insanım dedim. Kız arkadaşım olduğunu bile bile ekledin dedi. Bende bilmiyordum ilişkisi var yazmıyordu dedim. O da illa yazması gerekmiyor resmi vardı dedi. Bende görmedim, sonradan öğrendim ve geri çekildim dedim. Bana 6-7 ay oluyor şimdi mi aklına geldi filan dedi. Bende o kadar oldu mu dedim. Olmuştur olmuştur dedi. Çevrendekilerden umduğunu bulamadın mı dedi. Bende ne alaka, neyse dedim. tamam o zaman kendine iyi bak dedi bende sende dedim ve kapattım.
Sizce şimdi arayıp sormasındaki amaç ne? Siz eski sevgilinizin no. sunu tutar mıydınız telefonda? Arar mıydınız? Acaba kendini hatırlatmak mı istedi tekrar bana? Acı mı çekmemi istiyor? Sizce bundan sonra ne yapmalıyım? Lütfen akıl verin ...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer