Asosyal bir kız nasıl sevgili bulabilir arkadaşlar reel hayatta? Hangi ortamlarda takılmalıyım neler yapmalıyım? Asosyal nasıl bulsun demeyin sadece arkadaş ortamım yok çok az arkadaşım var evden çıkıyorum arada :) Güzel ve dikkat çeken biriyim ama sevgili bulacağım ortamım yok bölümde düzgün erkek yok.
Cevabın nedir?
+1 yılÜniversite de hickimseyle konismayan cok gizel bir kız vardı. Bir defa kütüphanede konusmustum. Arkadaslar arkasindan aaa konusabiliyor diye dalga geçmişti. Kizla ayni ortamda bulunmaktan bile rahatsiz oluyordum. Biraz sosyallesin. Yoksa çok itici oluyorsunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılOkulda arkadasım cok herkesle selamlasan konusan bir insanım ama cok gezmem falan iste evde olmayı severim ve erkeklerle samimi olan kızlardan degilim.
- +1 yıl
O zaman çok da asosyal değilmişin
En İyi Cevaplar
bulamaz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşlandığın kimse yoksa, kesinlikle okuldakileri unut. Dışarı çıktığında bir kız arkadaşını yanına al hoş giyin. Güzel bir mekana gidin yiyin için sohbetinizi yapın hareketleriniz çekici ve şık olsun. Özgüveniniz tam olsun zaten erkekler sizi fark eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılFark etse de konusmuyo ki
+1 yılBırak onlar gelsin çabalarsan bulunmaz hiç beklemediğin anlarda olur böyle şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
34Cevap
Ciddi anlamda dikkat çeken bir kadının başına zaten halk ekmeği sırasına girer gibi üşüşürler. Hatta, bu memlekette, güzel olmana bile gerek yok. O yüzden, ya çevrende ve takıldığın yerlerde ya da sende bir sıkıntı vardır.
13 Yorumla
Soran+1 yılHerhalde bir Adriana Lima degiliz ev okul arası bir hayatım var bolumum kız dolu zaten asosyalim iste anlamıyo musunuz tatillerde bile evdeyim.
- +1 yıl
E sorunu kendin çözmüşsün zaten o zaman. Tatillerde niye evde oturuyosun?
Bak mesela, benim de çok sosyal olduğum söylenemez ama senin tam aksine, ben eve girmem. Uyumadan, uyumaya eve gelirim. Normalde gidip hiçbir kadınla gidip tanışmam. Sosyal yetilerim sınırlı. Ama sağda solda tek başıma otururken o kadar çok insanla tanıştım ki, herhangi bir günde sokağa çıksam yarım saat içinde, sokaktan geçen insanların yarısıyla selamlaşırım. Herkesle tanışırım. O yüzden, uzun lafın kısası, bir planın olmasa da çık dışarı. Cafe'ye git kitap oku, restauranta git dışarda yemek ye, nezih bir bara git 1 saat otur.. vesaire.
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılasosyal insanlar ya da çekingen kızlar daha çok iyi karakterli ve gerçekten seven insanlar oluyolar sende öylesindir umarım bulmak için ek çaba harcama kader bir yerden karşına çıkar ne bölümü okuyosun :)
06 Yorumla
Soran+1 yılOyleyimdir herhalde asdfg hemsirelik
- +1 yıl
karakterini anlatasana biraz daha aç kişiliğini falan ona göre bişey söyleyim :)
Soran+1 yılİnatcı mantıgına onem veren biriyim kısaca
- +1 yıl
o tarz değil de erkeklerle nasıl konuşursun genelde kişilik yapın çekingen misin, muhabbetin iyi midir neden çevrende az kişi var gibi
Soran+1 yılHer konuda seciciyim az samimi oldugum insanları bile secerim erkeklerle genelde futbol siyaset falan konusurum kavga cıkar rahatım aslında ama hoslandıgım erkegin yanında cok aptalım.
- +1 yıl
herkes aslında hoşlandıgı erkek ile ya da kızla heyecanlanarak konuşur başta bu normaldir :) zaten o seni seviyosa aptallaşman bile ona tatlı gelecektir :) sanırım biraz benim gibi aykırı ruhsun bu yüzden seçeceğin kişiyi öyle gittiğin yerlerde bakışmalarla falan bulamazsın önyargısız iyi niyetli seni gerçek seveni bulman gerek, nasıl mı diyiceksin işte onu bende bilmiyor vee hala arıyorum, kendimiz olmalıyız bence extra çabaya gerek yok bir gün karşımıza çıkar elbet :)
+1 yılSöyle bakiorumda ayni sorun bendede var. d. Bu yasima kdr full evdeydim. d pişman deglm disarda şerefsiz kayniyo.. Evimde oturur knight oynarim daha iyi. Gerçi Birak tm reel hayata dönmek istiorm arkadasm olmadigindan donemiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılo da var
+1 yılşimdi bulurdun ama gizlisin işte reele döken birini bulurdun buradan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl reele donuyomus zaten herhangi bir konu acsan damlıyolar hemen.
- +1 yıl
adresi ver bulurlar :D
Extra bişey yapmama gerek yok, arkadaşlarıblack çay kahve içmeye git, güler yüzlü ol. Her ortama da girme... kasma yani
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Aşk'ın nerde geleceği belli olmaz, illa bir sevgili olsun dersen o başka.
02 Yorumla
Soran+1 yılAsık olmazsam olmaz zaten.
Asosyaller olarak işimiz zor sen evden çıktığına şükret :)
08 Yorumla
Soran+1 yıloff
Soran+1 yılDogru da napmam lazım
Soran+1 yılfobim var ozguven yok tek basıma bir yere gidemem pek
- +1 yıl
Senide anlıyorum tabiki ama eğer ciddi bir adım atabilirsen gerisi gelir eskisine göre daha iyi durumdayım kendimden örnek verebilirim anca. Ama onun dışında reelde başka türlü arkadaş edinmen zor. Veya sitelerden arkadaş ediniceksin ki şansınıza güveniyorsan akıllı normal birisi çıkıcak karşına şansın yoksa zaten sende 'ben yapamam ' düşüncesindeyden işin zor. Kendine güven biraz gerisi gelir
Soran+1 yılPeki tesekkurler
+1 yılBen çok asosyalimdir 21 senedir yalnızım o derece :))
10 YorumlaTeklifini kabul ediyor ve zamana birakiyorum ve cok ciddiyim
05 Yorumla
Soran+1 yılNe teklifi
- +1 yıl
sarkma len kıza gundi
- +1 yıl
uyudum l*n uyudum
+1 yılAsosyaller kulubü kurmak gerek heralde ilk üye ben olayım :)
00 Yorumla
+1 yılAcele etme ilk sevgiyi tattığında, rengi acı olmasın o zaman tamamen eve kapanırsın belkide. Sabret.
00 Yorumla
+1 yılHee o sorun bendede var sanalda istemeyince zor oluyor ama okuyosan sorun olmazz kız için :))
07 Yorumla
Soran+1 yıloluyo
- +1 yıl
Yaa guzelsen okulun cafesine git biri konuşur illaki senle sürekli takıl :) hatta güzel olmana bilr gerek yok
- +1 yıl
Lisede misin?
Soran+1 yılUniversite erkek fazla yok bolumde
- +1 yıl
Haha bölüm ne? Bizdede tam tersiydi ya :D
Soran+1 yılHemsirelik
- +1 yıl
Hmm okulunu bilmiyorum benim ki teknik okuldu hep erkekti kizlarin oldugu yerlere giderdik genelde bizle aynisin :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok fazla bişi yapmasına gerek yok.
biraz göğüs çatalı, biraz göbek deligi, biraz da kuyruk sokumu teşhiri ile bu aşılabilir.00 Yorumla
+1 yıl. bir kere asosyel isen sevgiliyi filan unut yani. Sevgili ortamı sosyallerindir.
00 Yorumla
+1 yılanti sosyal o bır kere
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır o baya kotu bir durum o kadar degilim
- +1 yıl
hahaha yok kızım a sosyal degıl o antı sosyal asosyal yanlıs bır yazım seklı :D bırde bunun derecesıde mı varmıs :D
Soran+1 yılArastır komik bir durum degil bu.
- +1 yıl
e kızım ne dıyeyım komık tabı buradakı ınsanlar sana ne soyleyebılır kı az cok ne yapman gerektıgını bılıyorsun daha ne bıraz arkadas edın bır seyler yap gercı hıc arkadasın kalmadıysa pek dısarı cıkamıyorsan cevre yapman zorlasır cunku bazı ınsanları tanıma fırsatın pek olmaz al sana tavsıye bebegım
Soran+1 yılArkadaslarım var ama sosyal bir insan degilim iste burada soruyorum nasıl ortamlara girmeliyim diye
- +1 yıl
yanı bunu mu soruyorsun dusunsene kızım allah beyın vermıs kullan dıye cok kullanmazsan yormuyor hey allahım ya o zaman sana cevabım bence her kes bazı seyler yasamalı gormelı etmelı ama bu sırada kendıne hakım olmalısın her ortama gır uyusturucu ortamınada gır ama ıcme muhabbete gıt al bır fırt demıyecek olan ınsanların yanına gıt takıl kafanı sarmıyorsa sevmıyorum ama takılmak ıcın bos bos gecırme yap ulan bır seyler
+1 yılüniversite öğrencisi misiniz?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ilkönce dersleriniz iyi mi? eğer iyiyse ikincisi nasip işleri bunlar gerçekten dediğiniz gibi biriyseniz güzel ve dikkat çekiyorsanız illa ki biri çıkar
Soran+1 yılDersle ne alakası var ki kotu derslerim alttan dersim var hahaha
- +1 yıl
ilkönce düşünülmesi gereken hani dersler ya biliyorsunuzdur ondan dedim
Soran+1 yılCok dusunmem dersleri
- +1 yıl
o zaman nasip diyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın ufak olmayaydı iyiydi :( :D
10 Yorumla git sosyalleş ben mi deyim
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yıldikkat çekiyorsan nasıl yaklaşmıyorlar ki sana
06 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim
- +1 yıl
terslemenden korkuyorlardır belki de. sen adım atmalısın bence
Soran+1 yılHayatta yapamam ya zaten insan iliskilerim kotudur heyecanlanırım hep
- +1 yıl
ben sadece erkeklerde oluyor sanırdım, kızlarda da oluyormuş, yeni bir ortama girip başkalarıyla tanışman gerekir. mesela ingilizce kursu ya da üniversitedeki kulüpler. bence hoşuna giden kulüplere üye olup yeni insanlarla tanış
Soran+1 yılBiliyorum da iste asosyal bir insan olunca zor bu tur seyler yapmak ozguvenim yok
- +1 yıl
çok çok iyi anlıyorum, senin erkek versiyonunum malesef :) yanında başka arkadaşlarınla gidersen daha rahat olur bence. yapmamaktan iyidir, ben yapmadım da ne oldu, hiçbir şey, yalnızım işte :)
Şehrini söyle bizim çocuklarla akalım yanına :D
10 YorumlaBulur neden bulmasın ama internetten :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz ilk olacak
+1 yılGEL benım bölümde takıl :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi bolummus o
- +1 yıl
kan emiciler bölümü:d
Biri çıkar teklif eder takma
06 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığım yok ki
Soran+1 yılGittim diyelim cok oldu biriyle bakısmalar falan ama sonra bitiyo orda.
Soran+1 yılOrda erkegin bir sey yapması lazım kusura bakma
Yasin ufak olmayaydi. s :D
014 Yorumla
Soran+1 yılNolurdu?
Soran+1 yılUfak degilim ki gec kaldım bu islere
Soran+1 yılCesaret olmuyo ama
Soran+1 yılHic olmadı cunku o isler nasıl olur bilmiyorum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYa ben naptım ki olmayınca olmuyor
Soran+1 yılHayır :D
Beni mi tarif ediyosun sen yoksa kendini mi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi
İşte böyle kızlar çürüyüp gidiyor :(
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
+1 yılsosyal medeyayı dene burada olduğu gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemem oyle
- +1 yıl
daha sonra yüz yüze tanışısın
Soran+1 yılYok benim hic olmadı ilk olacak o tarz istemiyorum
- +1 yıl
peki o zaman saygı duyarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılaha tam benim tipim. ama boy ve ten rengin ne?
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.60 beyaz da ne alaka yani :D
Cevap sahibi+1 yılçikkkk bu olmadı ışte.. 180+ geniş omuzlu ve bitter olmayan çikolata tenli tercih ediyorum.. tühh şansına küs ;)
Soran+1 yılCok uzuldum
Cevap sahibi+1 yılşu an TMO nun darı ambarindayim :))
+1 yılMerak etme buradan yazan cok olur artik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabiliriz istersen
06 Yorumla
Soran+1 yılKac kisi oluyosunuz
Cevap sahibi+1 yılikimiz anlamında dedim arkadaş olabiliriz
Soran+1 yılReelde dedim
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da misin
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılŞımarık uçarı bir erkek değilim sadece tavsiyeydi
internetten
04 Yorumla
Soran+1 yılreelden dedim
- +1 yıl
orayı atlamışım. O zaman çok az dışarı çıktığın o saatler varya. İşte orayı degerlendıreceksın. Hosune giden bir erkek bulunca biraz kadınlıgını kullan ( onu da nası yapacagım dıye bana sorma istersen) bız erkekler hemen atlarız zaten. Kadınlar gibi seçici değiliz. Çok guzel olmana da gerek yok.
Soran+1 yılValla hic kullanmadıgım kadınlıgımı bilmiyorum baya tecrubesiz bir kızım ben
hangi üni
02 Yorumla
Soran+1 yılNe onemi var
okuldakilerle takıl
014 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığım olmadı yüzüme teklif etmeye cesaret eden de olmadı.
Soran+1 yılOyle yapıyorum zaten erkeklerle aram iyi degil
Soran+1 yılAsık olacagım birini istiyorum
Soran+1 yılYa ben alısveris merkezinde bile asık oldum birine ilk goruste oluyo bazen bana ama ortam lazım tabi
Soran+1 yılhic kimseye mesaj atmadım cevap vermedim burada
Soran+1 yılburada sorabilirsin
Soran+1 yılNeden
sanalda bulur ancak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Taparm öyle kıza
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(36-45)+1 yılkanka olabiliriz:)
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem