Balik erkegi hem davranis olarak hemde kiyafet olarak nasil kizlardan hoslanir?
Ben yay burcuyum. Uyumlu olur muyuz?
Ben yay burcuyum. Uyumlu olur muyuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben bir balık erkeğiyim. biz duygusalızdır. o yüzden bizi kıracak şeyler söylemeyin, iyi davranın, sevdiğinizi belli edin inanın karşılığında 3 5 katını alırsınız :D
tamam kirmayiz sizi :D
bende balık, bize belli olmaz bazen gider nerde mal var ondan etkileniriz, nerden süper kız var görmeyiz
Ama soyle dusununce boyle biri olsa boyle giyinse daha iyi olur diyorsundur?
örneğin ben masum insanları daha çok severim, çok konuşmayan kibar düşünceli, çok açık olmayan falan
Kulturel farklilik etkiler mi? Fark dedigim o icki iciyor mesela ben icmiyorum icemde ama ona karismam ama tabi bunu bilmiyor. Umreye gittim bunu biliyor ama bagnaz dusunceleri olan biri degilim bu sorun olur mu?
Cok acik olmayan derken kiyafet bakimindan diyorsan oyle giyinmem ama onun yakin arkadaslari bir iki kiz hakkimda sadece ozel bir gunde giydigim mini elbiseye bakarak asli cok acik giyiniyor falan demis o mezuniyetimize gelmedi ama giydifim kiyafeti gormustur beni ve giyim tarzimi dersanede surekli goruyordu bir seferlik bir sey etkiler mi?
kültüre ayak uydurur seni değiştirmeye çalışmaz, balıklar uyumludur ama çok hassastır, yanlış bir şey görürse tamamen zıt yöne gider, tek seferlik bile olsa bir fikir kafaya yerleşince onu değiştirmek kolay değil, aklında mutlaka o kalır, denileni yapılanı unutmaz, içki içmesinin nedeni bazı zayıflıklarını saklamaya çalışması, ben de içmiyorum içmek istemiyorum mesela günaha girmekten korkuyorum, o da dine yakın olup bununla baş edebilir zamanı gelince, ama hoşlanıyorsa severse gözü bir şey görmez, başkasının lafına bakmayacaktır.
Teşekkürler cok yardimci oldun :))
Sevgilim balik bende yay burcuyum. Yil oldu hicbir sorunumuz yok olmasinda allah korusunnnnn cok mutluyuz :)
Nasil mutlu oldum anlatamam tesekkurler :D
çipuraysa çipura palamutsa palamut izmaritse izmarit
Cevap
21Cevap
Benimki de balık :) ama bu kişiden kişiye değişir gibi. Mesela ben fazla göz önünde olmayan, fazla dikkat çekmeyen kızlardan daha çok hoşlanırım mesela. Gösteriş meraklıları deli eder beni
Gosteris meraklisi degilimdir ama basarilarimla goz onunde oluyorum
tesekkurler cevabiniz icin
kendisi gibi mal dangalak salak embesil saf bir kızı seçer
Acı Qerçekler;A. Q :D
sende baliksin herhalde insanin kendini bilmesi guzel bir sey :)
ben balik degilim canim soruda yazdigim gibi yay burcuyum :)
ben okcuyum zaten burcumun ozelliklerini gayet guzel tasiyorum anlayacagin :)
kolay degil green arrow olmak :P
ollie askim yakisikli ama isteme oyle seyler :P
hem molfixten :D
Balık erkeğiym. Dar giymeyecek şımarık olmayacak. Kapris trip yapmayacak biraz kiskanacak fazla değil. Açık giymeyecek söz dinleyecek
Yani ona goreyim teşekkür ederim yorumun icin :)
balık erkeği güzel ve zeki kızlardan hoşlanır.. hayatı dolu dolu yaşayan gezmeyi seven ve çok bilen birisi iseniz balık erkeği sizin bu çekiciliğinizden etkilenir zamanla:))
Oyleyimdir teşekkür ederim :)
ricaa:)) ben de balık erkeği oluyorum pufffff:))
Duygusal misin?
evettt hemde sevdiğini sabah öperek uyandırıcak ve kırmızı gül alıcak kadar:))
Cekingen misin boyle sevdigini soylemekte? :))
yok valla aslında değilim seviyorsam gözlerimden bile belli olur.. romantik olduğumuz için cesaretimiz de tavan yapmıştır.. umutsuzca da olsa gidip söyleriz:))
Hmm anladim teşekkür ederim :)
rica ederim:) balık erkeğinin kalbini kazanmak istersen onunla ilgilen ve samimi ol.. bu onu çabuk etkiler:)
Hanım hanımcık. bana açık dışarı tüm erkeklere kapalı. deri ceketli etekli favorim. hafif egolu
balık erkeği fiziğe düşkündür olgun olmalı erkek ona doymalı.. ruhen ise duygusal ve aşık olmalı erkeğe sahip çıkmalı kıskanmalı ve erkeği ile her konuyu rahatlıkça konuşmalı net olmalı yalan söylememeli... yani her türlü olgun olmalı
Olamazsınız sen baligin basinin etini yersin aciyorum olana
Yok ya oyle biri degilim uyumluyumdur onun sozunu dinlerim ben
benim burcum balık ben masum biraz sakar ve güzel bakmasını bilen kızlardan hoşlanıyorum genellikle
ya buu balıklar zaten hep üzülmeye mahkum ne giyersen giy zaten ben kıyafete hiç bakmam
Sade giyin çok ayrıntıya girme doğallığı sever balıklar gösteriş sevmez makyajda aşırıya kaçma egoist davranma ne bilim aklıma bunlar geliyor işte :D
Deniz kızını severler desem çok mu kötü espiri olur :D
Deniz kizi sayilabilirim denizi yuzmeyi seviyorum mumkun olsa cikmam denizden :P
:D bulursun o zaman :D
Teşekkürler :D
BENDEE YYAIMM BE DOSTUMM :D BNİMKİDE BALIK :D
Sorunu gorduum cevaplari bekliyordum :D
uyarmiyiz acaba yaa
Benimki daha acilamadi bile :D
Evet ya cok cekingen oluyor baliklar ama seviyorum napiyim :D
Ben cikartirim artik merak etme :D
Sağol :D
Her türlü severyeter ki dolma yapsın
dolma mi oo yaparim manti bile yapabiliyorum :P
oww helal olsun
sagol :D
siz sağolun efendim
balık maldır ayırt etmez
Cogu erkek ayirt etmez ama onemli olan ne icin oldugu gecici heves mi kalici ask mi
erkekler 2 ye ayrılır balıklar ve diğerleri ( diğerleride kendi içinde ayrılır tabiki ) balığın kızıda erkeğide moron oluyor çok var etrafımda
aşık olduğu kızı sever
Hadi ya gercekten mi?
Asik oldugu kiz nasil biridir diyorum
Cekilin ben balıgim , evet ne lazımdı?
Başının etini didiklemeyenden. Dırdır etmeyenden
Yem olabilecek güzel kızları sever:P
masum açık giyinmeyen anlayışlı vb...
Balık etli.
Fikrim yok uzgunum
Ben balik erkegiyim
Nasil kizlardan hoslanirsin
yay burcuyla anlasabilir misin
Yay burcu olan kiz arkadasim olmadi hic.. yay burcu ozelliklerini bilmem lazim sana anlasip anlasamadigimi soylemem icin
aşırı coşkulu olması ve geniş bakış açısına sahip olması dikkat çeker. Açık sözlüdür ve gizlilikten hoşlanmaz. Dürüst bir karaktere sahiptir. İdealist bir kadındır ve oldukça sevimlidir. İyimser, düşünceli ve uyumludur. Özgürlüğünü sever ve güvenilir bir kadındır.
Kisaca boyle tanimlamislar yay burcu kadinini
Saydigin seyler genelde hep olumlu seyler:) ozelden mesaj at konusalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar