bir insan sevdi kişiyi neden engeller ki anlamıyorum seni seviyorm der peşinde koşar söz paylaşır en sonda seni engeller neden?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
-------------------------
Seni hem seviyor hem de ulaşılamaz olarak görüyor. Kendisine söz geçiremediği için engellemiş olabilir.
Ulaşılmaz biri gibi hissettirdiysen kendini ters teper. Fazla naz aşk usandırır derler... ;)
--------------202 Yorumla- Soran+1 yıl
Cok fazla uzadigi icinde olabilir ona net bir cevap vrremedim kafamda sorular vardi baya ama engellemsi cok sacma arkadasliktan cikar! asi yeterliydi engellemek ne diye?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Artık sevdiği kişi olmadığındandır...
scontent-a.cdninstagram.com/.../...883929641_n.jpg69 Yorumla- Soran+1 yıl
Bu sozde ne demek istedin prardon anlamadim?
- +1 yıl
Bir zamanlar seni seven kişi, artık seni sevmiyor demek istedik
- Soran+1 yıl
Kesin kesin sevmiyor hic bisy yok artik yani?
- +1 yıl
Ortada seni engellemesi için başka bir sebep yok ise, seni sevmiyordur artık başka açıklaması yok
- Soran+1 yıl
Tamam insan arkadassliktan cikarir ne diye engellemek yani
- +1 yıl
iq balkanlardan gelen soguk hava dalgası gibi yemin ediyorum anlamamış lafı.. boş ver anlama adam engellemekle az davranmış ben olsam önce döver sonra engellerim
- +1 yıl
@kartafilis =))
- Soran+1 yıl
Ya kafam oyle karisikki anlam veremiyirm bazi seylere buda gayet normal
- +1 yıl
adolf abinin sözümüymüş ya bu :D
Peşinden kosturmak için. Arkasından gidip gitmeyecegini gormek için. Yadaaa o boyle facede orda burada ilani ask felan etmiştir. Sen tepkisiz kaldiysan o da lanet olsun boyle aska deyip engeli basmıştır sana :) :) olamaz mi? -olabilir
85 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen oyle oldu askini dedi karsilik vrmedim cabada bulunmadm oda engelledi peki arkadasliktan cikarabilirdi bu ne engeldir simdi
- Soran+1 yıl
Zamaninda hoslanmadm simdi hoslanmaya basladim ama yaptigiyla sogudum galiba zoruma gittide
- +1 yıl
Ya dikkatini çekmek için yaptı neden yaptın? diye mesaj atman ıcın veya artık sevgısı ya da umudu azalmıştır
68 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki neden yaptigina benzer bir mesaj atarsam ne olur tersler mi bni
- +1 yıl
Neden terslesın eger terslerse artık takma onun kışılıksız oldugunu gosterır sen at ki için rahat olsun
- Soran+1 yıl
Bilmiyorm sen naoaprdin boyle bir durumda? Atarsam havalanirsa eger egosu tavan yaparsa daha kotu olur
- +1 yıl
Ben atardım ama belkı hemen atamazdım bende de oyle cesaret yok cunku ama atar neden engelledın yazardım ıyı bır denenı varsa dınlerdım ama ters cevap verırse acıkcası sayardım ona sonra bır daha takmazdım ayrıca egosu kalkarsa sen takma
- Soran+1 yıl
O zmn atarim ama ters bir cevap verecginden eminim fazla naz asik usandirmis olabilir biraz zaman gecsin soirayim hemen degil o zmn
- +1 yıl
Aynn oyle yap sen yine de fazla takma onu eger terslerse senden degerlı degıl ya umarım istediğin gibi gelişir
- Soran+1 yıl
İnsallah kafam cok karisik teskkurler yorumlar icin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
22Cevap
- +1 yıl
Ben daha bir hafta önce hoşlanmaya başladığım adamı aşık olurum diye sildim, sonra gittim ona baştan beri amacimi söyledim, neden sildiğim anlatmadım, sormadı.2 kere mesaj attım diye sevgilisine ne hesap verecekmis, engellicem seni dedi, engeli bastı. asagilik. serseri
30 Yorumla - +1 yıl
İlgisini gösterdiği halde karşılık bulamadı. İki seçenek vardı önünde. Ya platonik bir şekilde devam edip hayatı kendine zehir edecekti ya da engelleyip senin ilgini çekmeye çalışacaktı. İkincisinde seni elde etme ihtimali vardı. Ve stratejisi doğru sonuç verdi. şu an sen ona ilgi duyuyorsun. Bence eğer sana aşkını ilan ettiyse sen de edebilirsin. Yapmalısın da. Zira hayat yapabilecekken yapmadığın şeylerin hesabını sormakta çok acımasız..
150 Yorumla - +1 yıl
yüz vermemişsin peşinde koşturmuşsun kendin söylüyon böyle trip atacaksan orrrospuluk yapacaksan engeller tabii, madem sevmiyosun iletişimini tamamen kes arkadaş peşinde süründürme !
150 Yorumla Her ne olduysa da, sonucta buyuk saygisizlik ve terbiyesizlik var. Uygun bir dille konuşulur ve biter.
291 Yorumla- Soran+1 yıl
Oluru yok yani? Yaptigi cok sacma ne diye engeller ki insan sevdigini?
Bende engelledim cok seviyodum ama karsılık alamadm konusmyo artik bnmle engelledim acı cektiğimi bilmesin diye
91 Yorumlaseni yürekten sevenlere kalbini açsaydın bunlar olmazdı seni seviyorum diye kandıdırlar sizde sazan gibi atlarsnız. o tiplerin de kimin olduğunu biliyoruz.
47 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayir atlamdm kimseye bununda yurekten sevmesi nasilsa once arkadasima sonra bana teklif etmesi?
- Soran+1 yıl
Ya bir git ya soruma cevap veremiyorsan duzgunce yol al
- Soran+1 yıl
1 dakika saygi durusu :D
- +1 yıl
insan sevdiğini engellemez hiç bir defa sizin salaklığınız yüzünden karşı taraf sizi seviyorum diye kandırıyo sonra gelip amacına ulaşıyo daha sonra da size tekmeyi basıyo olay bu. hiç bir insan sevdiğini engellemez. ben bugüne kadar sevdiğim hiç kimseyi engellemeim ama onlar beni sevdeiği için engellediler. sevmiyolarmış demekki.
- Soran+1 yıl
Dikkat cekmek icinde olabilir
acı cekmek istemedigi içindir belkide ya da yeni bir ilişkiye hazır olmadıgından
50 YorumlaYa uzaklaşmak içindir ya da sevmediği içindir canım.
53 Yorumla- Soran+1 yıl
Uzaklasmagi sectim odur canimda neden uzaklasti ki bnden karsilik vermedm diye mi
- Soran+1 yıl
Zamani veriyorum bakayim ne yapacak
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Saçma sapan ruh halleri işte boşver takılma sen.. Döneceği varsa adresin bellidir.
185 Yorumla- Soran+1 yıl
Sacma sapan davranis zaten donmesinde
- Soran+1 yıl
Varsa gel sıkalım :D
- Soran+1 yıl
Haha tamam :D
- +1 yıl
Buberkeklerin en eski kiz tavlama taktiklerindendir bacim kacan kovalanir yani su an senin onun pesinden kosman lazim hipotezin curumemesi icin
50 Yorumla Muhtemelen senin bir ilgi manyağı olduğunu ve onu kullandığın kanısına varmış.. Böyle bir psikopatı napsın adam engellemeyip..
210 Yorumla- Soran+1 yıl
Karsilik vermedim sadece bu olay bunutmsk icin ayrica.
- Soran+1 yıl
Unutmak icin :D
- Soran+1 yıl
He he ayni mekandayiz mecbur gorecek :D ilgisini cekeecem ben
- Soran+1 yıl
Sen dur sen dur bak ben onun nasil ilgisini cekeecem o engel kalkacak :D
- +1 yıl
Sen de karşılık verdıysen, sevmediği için
karşılık vermedıysen, sevgısının karşılığını göremediği için.010 Yorumla- Soran+1 yıl
Bu tam anlatti bni ben karsilik vermeedim ona ama engellemek ne demek yani insan arkadasliktan cikarir engellemek ne diye ne amacla
- +1 yıl
tamamen unutmak istemiştir.
- Soran+1 yıl
Hatirlatsam peki ona tekrardan ne olur?
- +1 yıl
orasını bilemem. her insanın tepkisi farklıdır.
- Soran+1 yıl
Genelde olumlu mu olur boyule yapilirsa hosuna gider mi bn ustune gidersem acaba?
- +1 yıl
karaktere göre değişir bu durum. ama için rahatetmıyorsa dene şansını
- Soran+1 yıl
Ya ben ona bunu sorarsam ona umut vermis olacam oda engeli kaldirirsa bunun bir adi olmali ama guvenmiyorm bun ayricada hoslaniyorm sacma bir duygu icindeyim yemin ederim napamaliyim bilmiyorm :/
- +1 yıl
guvenmıyorsan duygularından emindeğilsen hiç bozma bu durumu.
- Soran+1 yıl
Bencede kalsin oyle cok haklisin gerek yok tekrar gundemem getirmeye
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Garip gerçekten benide sevdiğini söyleyen bir kız oldu :) ben engeledim başda sonra acıdım kaldrdım bir baktım artık sevmiyor başkasıyla çıkıyo birde görmem için elinden geleni yapıyo fotoları göstermeye çalışıyodu ben umursamıyınca engelledi :D
129 Yorumla- Soran+1 yıl
Simdi onun engellemsi beni sevmedigi anlamina mi geliyor artik?
- Cevap sahibi+1 yıl
unutmak istiyor seni görnce büyük ihtimalle dayanamıyordur oyüzden yaptıkların zoruna gidiyordur mesela bir erkele konuşman istemiyodur sen konuşuyorsundur onunda zoruna gidiyordur engelliyordur ama kaldır hep öyle oluyor zaten :)
- Soran+1 yıl
Kaldirir mi acaba keske kaldirsa ama sanmiyorm. Bncede bakiyor umursamiyorum zorna gitmis ve engellemistir oda
- Cevap sahibi+1 yıl
Kaldırır beni kimler engelledi ohooo :D hepsi geri dönmeye çalıştı sen umrsama bak gör kaldracak :D
- Soran+1 yıl
Ay insallah ya kaldirsin hatta yazsin ama sanmiyorm o oyle degil ya sanki yaptiysa tamamen yapmsiitr
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayr açar engeli ama 1,2 ayda sabretmen lazım
- Soran+1 yıl
Kesin mi acar valla o zmn 1-2 ay sonrada acmasin daha neye aciyir
- Cevap sahibi+1 yıl
kesindr acar bende englldiklerimi açtım açacak bigün
- Soran+1 yıl
İnsallah uzamaz bu sure
- Cevap sahibi+1 yıl
wala ona kalmiş ne zman isterse ozman kaldrr :D baya bir yorum yaptık :D
- Soran+1 yıl
Kaldirmaz o kimse sen gibi degil bnce
- Cevap sahibi+1 yıl
insan değilse kaldrmaz ozman :) insanlar kaldrırı sen negellesende kaldırırsın oda kaldırırı şimdi takma ve sabret bir gün haklıydı o Gizli kullanıcı dersin :D
- Soran+1 yıl
İnsallah derim ama kaldirrsa cok mutlu olurum arkadaslari hep boyle yaptirmis olabilirde
- Cevap sahibi+1 yıl
sanmıyorum kendi kararıdır madem seviyorsun niye takmıyorsun hoşuna mı gidiyo peşinden koşması
- Soran+1 yıl
İlk bana askini dediginde hic bisy yoktu zamanla hoslanmya basladm bnde ve suanda oyle
- Cevap sahibi+1 yıl
yapcak birşey yok canım :) ben kaçim mi :D
- Soran+1 yıl
Kac kacma diyen yok hadi by :D
- Cevap sahibi+1 yıl
ama kaç diyende yok :D kaçacam ama nereye bakalım :D by diye suratıma vurma :D
- Soran+1 yıl
Tamam sakiinn :D
- Cevap sahibi+1 yıl
Oooo hemen atar :D
- Soran+1 yıl
Atara atar gidere gider bu sohbet nereye gider :D
- Cevap sahibi+1 yıl
bende bilmiyorum kafayı almış gidiyo bizde peşinden koşuyoruz yakalamak için :D
- Soran+1 yıl
Onunda pesinden gitmiyelim oda napiysa yapsin :D
- Cevap sahibi+1 yıl
nereye gidelim ozman :D
- Soran+1 yıl
Yemek yemeye :D
- Cevap sahibi+1 yıl
tamam gidelim :D sular benden yemekler senden :D :D :D :D
- Soran+1 yıl
Ciudiiye aliyor la gizli kullanici adam ol isine bak
- Cevap sahibi+1 yıl
l*n manyak sana mı sulncam şaksına dedim bukdr geri olduğunu bilseydim demzdim ! Allahım yarrbi
- +1 yıl
Baktığı ki umut yok zorlamaya gerek yok diye düşünmüş..
325 Yorumla- Soran+1 yıl
peki geri ona umut vermek için napabilirim
- +1 yıl
Artık çok geç... Fırtına esti duruldu dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere
- +1 yıl
dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere. :(( ortaokuldaki sosyalcimiz de söylerdi hep böyle sözler
- +1 yıl
@melekimmmm demek ki zamanında biri de kırmış onu ve unutamamış =)
- Soran+1 yıl
Nasil ya simdi ben ona bir mesaj atsam bir yerden bni sevdigi halde redmi edecek?
- +1 yıl
yok sınıfa sözler dağıtırdı biz onları ezberler ve onun derslerinde konuya başlamadan söylerdik. çok iyi insandı Yavuz Turan hocamız Allah rahmet eylesin.
- +1 yıl
evet ben red ederdim ama onun huyunu suyunu bilmem
- +1 yıl
@melekimmmm amin =/ çok sevmişsin anlaşılan hocanı
- +1 yıl
evet sağolasın
- Soran+1 yıl
Seviyorsa hala reddetmez ama bni engellemsi demekki umurnda oldugum icindir
- +1 yıl
Ben sevsem de red ederdim :D dediğim gibi onu tanıyan sensin kendine bunu sor onu ne kadar tanıyorum diye ona göre yol çiz kabul etmezse sen rezil olursun kabul ederse de ne mutlu sana benim nadir kabul ettiğim kızlar oldu mesela huyunu suyunu bil..
- Soran+1 yıl
Aynen eger ben ona neden bu sekil davrandigini sorarsam o bana tes bir cevasp verirse egosu tavan yapsr bende rezil olurum peki nasil davraniyim simdi ben
- +1 yıl
o nadir kabul ettiklerimi bin pişman ettim onu da yanlış anlama :D
Dediğim gibi huyu suyu nasıl ki? onu bilmen gerek - Soran+1 yıl
Ya bence ters bisy demez ama bikmistir bu hallerimden azda tersleyebilir bilmiyoirm nasil davranir bana
- +1 yıl
Ne burcu ve ne burcusun
- Soran+1 yıl
Ben terazi o boga galiba burclar degisti ama?
- +1 yıl
Aman hurafe şeyler onlara mı inaniyorsun :D kaç yıldır sevgiliydiniz?
- Soran+1 yıl
Sevgili degildik flört ettik sadece konustuk o kadar
- +1 yıl
Amannn sende =) bunu mu dert ediyorsun bu kadar bende bir şey sandım
- Soran+1 yıl
Davranislari cok sacma
- +1 yıl
Sevgili değilsiniz bir şey değilsiniz saçma olsun sapan olsun sanane :D
- Soran+1 yıl
Arada sevgi varsa sanane olmuyor iste
- +1 yıl
Senin ki kendi kendine gelin güvey olmak.. :D kusura bakma da
- Soran+1 yıl
Ya yasananlari tam bilmiyorsun sen yoksa oyle bir durum olsa bnde biliyorm ne yapacafimi sormam burdan
- +1 yıl
Ne kadar sürdü? sen bana onu söyle
- +1 yıl
ilersini göremiodur, kırılmıştır, düşünmesi gerekiodur, umudunu kaybetmiştir, böle gider..
40 Yorumla - +1 yıl
bendede aynısı oldu engelledi erkek ardaşım dedi diyor ama ben o şahısın herşeyini biliyorum sevdiği kişiyi kötü birisi gibi düşünüp vazgeçiyolar
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Beni kotu biri olarak mi gormus simdi ?
Gerçekten seviyorsa bilmeden yaptığın birşeye kırılmış olabilir sana dair umudu kalmamış olabilir ya da kafası iyi karmis
30 YorumlaBenide direk engelledi tartıştık ve sen bilirsin dedi bastı engelli
30 Yorumla- +1 yıl
Bir başkası olduğu için olabilir mi acaba?
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok sanmiyorm baskasi yok isin icinde sinrada cikarsa sasirmam
Çok acayip geldi. Diyecek söz bulamadım. Garip..
19 Yorumla- Soran+1 yıl
Bisyde yasanmadi sevgili durumu falan olmadi karsilik vermeyince oda engelledi
- Soran+1 yıl
Nasil arastirayim en mantiklisi ona sormak ama soramiyorm
- Soran+1 yıl
Ekli olan arkadasimdan onu takip ederim ben napiyir diye baskada bisy yaomam onun icin seviyorsa bunu yapmasaydi cok net
- Soran+1 yıl
Bencede cook sacma zaten anladm artik bnden yana bisi gormeyince boyle yapti zoruna gitmis
- Soran+1 yıl
Ve devami olmaz
- +1 yıl
ilgisini kaybetmiştir soğumuştur
00 Yorumla Sevdigini nerden cikardin sevse engellemez zaten
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Dogruu
Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. karsılık alamamastır belkı
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet almadi zamaninda tabi simdi olsa alirdi
Ortada bir sevgi yok ondan
19 Yorumla- Soran+1 yıl
Oldugundan eminsem?
- Soran+1 yıl
Tabi oda var arkadasliktan cikarmasi yeterdi ama engellemek unutma icindir bnce
- Soran+1 yıl
Hatirlatsam mi tekrardan ona kendimi
- Soran+1 yıl
Cabalarim unutmaya egosu tavaan yapmasin bari
- Soran+1 yıl
Aynne oyle
- +1 yıl
Biraz kafa dinlemek istemiştir ;)
012 Yorumla- Soran+1 yıl
Bir sevgili durumu olmamis sevgili degil sevdigi dedim hic bisy yasanmadan mi?
- +1 yıl
Hımmm. detayları bilmiyorum ama belki bir hareketine lafına weya yanlış bir halinede darılıp böle yapmış olabilir
- Soran+1 yıl
Hic bsy yapmadim neye darilsin. Peki kaldirir mi bir sure sonra
- +1 yıl
Büyük bir sıkıntı weya senden sogumadıysa kaldırır
- Soran+1 yıl
Kaldirsada bisi fark etmiyecek yaptigi cok ayip
- +1 yıl
Hangi engel pardon face mi
- Soran+1 yıl
Evet faceden
- +1 yıl
Seni engelldigini arkdşnın face sindenmi gördün
- +1 yıl
Belkide hesabı nı dondurmuştur diye sordum
- Soran+1 yıl
Yok engellemis baktim diger kisilerden vr bende cikmiyor
- +1 yıl
İşi akışına bırak ona göre hareket et derim ok
- +1 yıl
Sana şunu söyleyeyim kız haklı olaraktan engellemjştir. Çabalamistir vaktinde zamaninda bakmistir boş ve anlam ifade etmiyorsa kiz engeleyerek senden ve ara ara var olmalarindan kurtulmak istemistir. Ama sevdigi icin yapmjstir bunu. Valla ben boylelerini anlamiyorum vaktinde sevseydin sahip ciksaydin. Sende de bir seyler olmasaydi pesine duşmezdin bence😉
- +1 yıl
Aklında başka biri var %100
20 Yorumla trip atıyordur
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Yetrrince atti onceden zaten bu ne tripidir simdi sonucunda daha cok kaybedecegini bile biole u ne engellemktir
- Soran+1 yıl
Aptal iste soylesende kafasina girmez bide demsiti bn kolay kolay kimsyei engellemem bni engelledin var mi otesi?
- +1 yıl
HERKES ÖLDÜRÜR SEVDİĞİNİ KİMİ PIÇAKLA 🔪🔪
10 Yorumla - +1 yıl
Demek ki sevmiyormus
01 Yorumla- Soran+1 yıl
bencede
- +1 yıl
sevmediğindedir
00 Yorumla - +1 yıl
Sonunuz iyi değil
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bencede