bir insan sevdi kişiyi neden engeller ki anlamıyorum seni seviyorm der peşinde koşar söz paylaşır en sonda seni engeller neden?
Cevabın nedir?
+1 yıl-------------------------
Seni hem seviyor hem de ulaşılamaz olarak görüyor. Kendisine söz geçiremediği için engellemiş olabilir.
Ulaşılmaz biri gibi hissettirdiysen kendini ters teper. Fazla naz aşk usandırır derler... ;)
--------------292 Yorumla
Soran+1 yılCok fazla uzadigi icinde olabilir ona net bir cevap vrremedim kafamda sorular vardi baya ama engellemsi cok sacma arkadasliktan cikar! asi yeterliydi engellemek ne diye?
En İyi Cevaplar
+1 yılArtık sevdiği kişi olmadığındandır...
scontent-a.cdninstagram.com/.../...883929641_n.jpg109 Yorumla
Soran+1 yılBu sozde ne demek istedin prardon anlamadim?
- +1 yıl
Bir zamanlar seni seven kişi, artık seni sevmiyor demek istedik
Soran+1 yılKesin kesin sevmiyor hic bisy yok artik yani?
- +1 yıl
Ortada seni engellemesi için başka bir sebep yok ise, seni sevmiyordur artık başka açıklaması yok
Soran+1 yılTamam insan arkadassliktan cikarir ne diye engellemek yani
- +1 yıl
iq balkanlardan gelen soguk hava dalgası gibi yemin ediyorum anlamamış lafı.. boş ver anlama adam engellemekle az davranmış ben olsam önce döver sonra engellerim
- +1 yıl
@kartafilis =))
Soran+1 yılYa kafam oyle karisikki anlam veremiyirm bazi seylere buda gayet normal
- +1 yıl
adolf abinin sözümüymüş ya bu :D
Peşinden kosturmak için. Arkasından gidip gitmeyecegini gormek için. Yadaaa o boyle facede orda burada ilani ask felan etmiştir. Sen tepkisiz kaldiysan o da lanet olsun boyle aska deyip engeli basmıştır sana :) :) olamaz mi? -olabilir
115 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle oldu askini dedi karsilik vrmedim cabada bulunmadm oda engelledi peki arkadasliktan cikarabilirdi bu ne engeldir simdi
Soran+1 yılZamaninda hoslanmadm simdi hoslanmaya basladim ama yaptigiyla sogudum galiba zoruma gittide
+1 yılYa dikkatini çekmek için yaptı neden yaptın? diye mesaj atman ıcın veya artık sevgısı ya da umudu azalmıştır
88 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden yaptigina benzer bir mesaj atarsam ne olur tersler mi bni
- +1 yıl
Neden terslesın eger terslerse artık takma onun kışılıksız oldugunu gosterır sen at ki için rahat olsun
Soran+1 yılBilmiyorm sen naoaprdin boyle bir durumda? Atarsam havalanirsa eger egosu tavan yaparsa daha kotu olur
- +1 yıl
Ben atardım ama belkı hemen atamazdım bende de oyle cesaret yok cunku ama atar neden engelledın yazardım ıyı bır denenı varsa dınlerdım ama ters cevap verırse acıkcası sayardım ona sonra bır daha takmazdım ayrıca egosu kalkarsa sen takma
Soran+1 yılO zmn atarim ama ters bir cevap verecginden eminim fazla naz asik usandirmis olabilir biraz zaman gecsin soirayim hemen degil o zmn
- +1 yıl
Aynn oyle yap sen yine de fazla takma onu eger terslerse senden degerlı degıl ya umarım istediğin gibi gelişir
Soran+1 yılİnsallah kafam cok karisik teskkurler yorumlar icin :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
23Cevap
+1 yılBen daha bir hafta önce hoşlanmaya başladığım adamı aşık olurum diye sildim, sonra gittim ona baştan beri amacimi söyledim, neden sildiğim anlatmadım, sormadı.2 kere mesaj attım diye sevgilisine ne hesap verecekmis, engellicem seni dedi, engeli bastı. asagilik. serseri
40 Yorumla
+1 yılİlgisini gösterdiği halde karşılık bulamadı. İki seçenek vardı önünde. Ya platonik bir şekilde devam edip hayatı kendine zehir edecekti ya da engelleyip senin ilgini çekmeye çalışacaktı. İkincisinde seni elde etme ihtimali vardı. Ve stratejisi doğru sonuç verdi. şu an sen ona ilgi duyuyorsun. Bence eğer sana aşkını ilan ettiyse sen de edebilirsin. Yapmalısın da. Zira hayat yapabilecekken yapmadığın şeylerin hesabını sormakta çok acımasız..
200 Yorumla
+1 yılyüz vermemişsin peşinde koşturmuşsun kendin söylüyon böyle trip atacaksan orrrospuluk yapacaksan engeller tabii, madem sevmiyosun iletişimini tamamen kes arkadaş peşinde süründürme !
200 YorumlaHer ne olduysa da, sonucta buyuk saygisizlik ve terbiyesizlik var. Uygun bir dille konuşulur ve biter.
371 Yorumla
Soran+1 yılOluru yok yani? Yaptigi cok sacma ne diye engeller ki insan sevdigini?
Bende engelledim cok seviyodum ama karsılık alamadm konusmyo artik bnmle engelledim acı cektiğimi bilmesin diye
101 Yorumlaseni yürekten sevenlere kalbini açsaydın bunlar olmazdı seni seviyorum diye kandıdırlar sizde sazan gibi atlarsnız. o tiplerin de kimin olduğunu biliyoruz.
47 Yorumla
Soran+1 yılHayir atlamdm kimseye bununda yurekten sevmesi nasilsa once arkadasima sonra bana teklif etmesi?
Soran+1 yılYa bir git ya soruma cevap veremiyorsan duzgunce yol al
Soran+1 yıl1 dakika saygi durusu :D
- +1 yıl
insan sevdiğini engellemez hiç bir defa sizin salaklığınız yüzünden karşı taraf sizi seviyorum diye kandırıyo sonra gelip amacına ulaşıyo daha sonra da size tekmeyi basıyo olay bu. hiç bir insan sevdiğini engellemez. ben bugüne kadar sevdiğim hiç kimseyi engellemeim ama onlar beni sevdeiği için engellediler. sevmiyolarmış demekki.
Soran+1 yılDikkat cekmek icinde olabilir
acı cekmek istemedigi içindir belkide ya da yeni bir ilişkiye hazır olmadıgından
70 YorumlaYa uzaklaşmak içindir ya da sevmediği içindir canım.
73 Yorumla
Soran+1 yılUzaklasmagi sectim odur canimda neden uzaklasti ki bnden karsilik vermedm diye mi
Soran+1 yılZamani veriyorum bakayim ne yapacak
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Saçma sapan ruh halleri işte boşver takılma sen.. Döneceği varsa adresin bellidir.
185 Yorumla
Soran+1 yılSacma sapan davranis zaten donmesinde
Soran+1 yılVarsa gel sıkalım :D
Soran+1 yılHaha tamam :D
+1 yılBuberkeklerin en eski kiz tavlama taktiklerindendir bacim kacan kovalanir yani su an senin onun pesinden kosman lazim hipotezin curumemesi icin
50 YorumlaMuhtemelen senin bir ilgi manyağı olduğunu ve onu kullandığın kanısına varmış.. Böyle bir psikopatı napsın adam engellemeyip..
210 Yorumla
Soran+1 yılKarsilik vermedim sadece bu olay bunutmsk icin ayrica.
Soran+1 yılUnutmak icin :D
Soran+1 yılHe he ayni mekandayiz mecbur gorecek :D ilgisini cekeecem ben
Soran+1 yılSen dur sen dur bak ben onun nasil ilgisini cekeecem o engel kalkacak :D
+1 yılSen de karşılık verdıysen, sevmediği için
karşılık vermedıysen, sevgısının karşılığını göremediği için.010 Yorumla
Soran+1 yılBu tam anlatti bni ben karsilik vermeedim ona ama engellemek ne demek yani insan arkadasliktan cikarir engellemek ne diye ne amacla
- +1 yıl
tamamen unutmak istemiştir.
Soran+1 yılHatirlatsam peki ona tekrardan ne olur?
- +1 yıl
orasını bilemem. her insanın tepkisi farklıdır.
Soran+1 yılGenelde olumlu mu olur boyule yapilirsa hosuna gider mi bn ustune gidersem acaba?
- +1 yıl
karaktere göre değişir bu durum. ama için rahatetmıyorsa dene şansını
Soran+1 yılYa ben ona bunu sorarsam ona umut vermis olacam oda engeli kaldirirsa bunun bir adi olmali ama guvenmiyorm bun ayricada hoslaniyorm sacma bir duygu icindeyim yemin ederim napamaliyim bilmiyorm :/
- +1 yıl
guvenmıyorsan duygularından emindeğilsen hiç bozma bu durumu.
Soran+1 yılBencede kalsin oyle cok haklisin gerek yok tekrar gundemem getirmeye
Gizli Üye(30-35)+1 yılGarip gerçekten benide sevdiğini söyleyen bir kız oldu :) ben engeledim başda sonra acıdım kaldrdım bir baktım artık sevmiyor başkasıyla çıkıyo birde görmem için elinden geleni yapıyo fotoları göstermeye çalışıyodu ben umursamıyınca engelledi :D
129 Yorumla
Soran+1 yılSimdi onun engellemsi beni sevmedigi anlamina mi geliyor artik?
Cevap sahibi+1 yılunutmak istiyor seni görnce büyük ihtimalle dayanamıyordur oyüzden yaptıkların zoruna gidiyordur mesela bir erkele konuşman istemiyodur sen konuşuyorsundur onunda zoruna gidiyordur engelliyordur ama kaldır hep öyle oluyor zaten :)
Soran+1 yılKaldirir mi acaba keske kaldirsa ama sanmiyorm. Bncede bakiyor umursamiyorum zorna gitmis ve engellemistir oda
Cevap sahibi+1 yılKaldırır beni kimler engelledi ohooo :D hepsi geri dönmeye çalıştı sen umrsama bak gör kaldracak :D
Soran+1 yılAy insallah ya kaldirsin hatta yazsin ama sanmiyorm o oyle degil ya sanki yaptiysa tamamen yapmsiitr
Cevap sahibi+1 yılHayr açar engeli ama 1,2 ayda sabretmen lazım
Soran+1 yılKesin mi acar valla o zmn 1-2 ay sonrada acmasin daha neye aciyir
Cevap sahibi+1 yılkesindr acar bende englldiklerimi açtım açacak bigün
Soran+1 yılİnsallah uzamaz bu sure
Cevap sahibi+1 yılwala ona kalmiş ne zman isterse ozman kaldrr :D baya bir yorum yaptık :D
Soran+1 yılKaldirmaz o kimse sen gibi degil bnce
Cevap sahibi+1 yılinsan değilse kaldrmaz ozman :) insanlar kaldrırı sen negellesende kaldırırsın oda kaldırırı şimdi takma ve sabret bir gün haklıydı o Gizli kullanıcı dersin :D
Soran+1 yılİnsallah derim ama kaldirrsa cok mutlu olurum arkadaslari hep boyle yaptirmis olabilirde
Cevap sahibi+1 yılsanmıyorum kendi kararıdır madem seviyorsun niye takmıyorsun hoşuna mı gidiyo peşinden koşması
Soran+1 yılİlk bana askini dediginde hic bisy yoktu zamanla hoslanmya basladm bnde ve suanda oyle
Cevap sahibi+1 yılyapcak birşey yok canım :) ben kaçim mi :D
Soran+1 yılKac kacma diyen yok hadi by :D
Cevap sahibi+1 yılama kaç diyende yok :D kaçacam ama nereye bakalım :D by diye suratıma vurma :D
Soran+1 yılTamam sakiinn :D
Cevap sahibi+1 yılOooo hemen atar :D
Soran+1 yılAtara atar gidere gider bu sohbet nereye gider :D
Cevap sahibi+1 yılbende bilmiyorum kafayı almış gidiyo bizde peşinden koşuyoruz yakalamak için :D
Soran+1 yılOnunda pesinden gitmiyelim oda napiysa yapsin :D
Cevap sahibi+1 yılnereye gidelim ozman :D
Soran+1 yılYemek yemeye :D
Cevap sahibi+1 yıltamam gidelim :D sular benden yemekler senden :D :D :D :D
Soran+1 yılCiudiiye aliyor la gizli kullanici adam ol isine bak
Cevap sahibi+1 yıll*n manyak sana mı sulncam şaksına dedim bukdr geri olduğunu bilseydim demzdim ! Allahım yarrbi
+1 yılBaktığı ki umut yok zorlamaya gerek yok diye düşünmüş..
325 Yorumla
Soran+1 yılpeki geri ona umut vermek için napabilirim
- +1 yıl
Artık çok geç... Fırtına esti duruldu dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere
- +1 yıl
dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere. :(( ortaokuldaki sosyalcimiz de söylerdi hep böyle sözler
- +1 yıl
@melekimmmm demek ki zamanında biri de kırmış onu ve unutamamış =)
Soran+1 yılNasil ya simdi ben ona bir mesaj atsam bir yerden bni sevdigi halde redmi edecek?
- +1 yıl
yok sınıfa sözler dağıtırdı biz onları ezberler ve onun derslerinde konuya başlamadan söylerdik. çok iyi insandı Yavuz Turan hocamız Allah rahmet eylesin.
- +1 yıl
evet ben red ederdim ama onun huyunu suyunu bilmem
- +1 yıl
@melekimmmm amin =/ çok sevmişsin anlaşılan hocanı
- +1 yıl
evet sağolasın
Soran+1 yılSeviyorsa hala reddetmez ama bni engellemsi demekki umurnda oldugum icindir
- +1 yıl
Ben sevsem de red ederdim :D dediğim gibi onu tanıyan sensin kendine bunu sor onu ne kadar tanıyorum diye ona göre yol çiz kabul etmezse sen rezil olursun kabul ederse de ne mutlu sana benim nadir kabul ettiğim kızlar oldu mesela huyunu suyunu bil..
Soran+1 yılAynen eger ben ona neden bu sekil davrandigini sorarsam o bana tes bir cevasp verirse egosu tavan yapsr bende rezil olurum peki nasil davraniyim simdi ben
- +1 yıl
o nadir kabul ettiklerimi bin pişman ettim onu da yanlış anlama :D
Dediğim gibi huyu suyu nasıl ki? onu bilmen gerek
Soran+1 yılYa bence ters bisy demez ama bikmistir bu hallerimden azda tersleyebilir bilmiyoirm nasil davranir bana
- +1 yıl
Ne burcu ve ne burcusun
Soran+1 yılBen terazi o boga galiba burclar degisti ama?
- +1 yıl
Aman hurafe şeyler onlara mı inaniyorsun :D kaç yıldır sevgiliydiniz?
Soran+1 yılSevgili degildik flört ettik sadece konustuk o kadar
- +1 yıl
Amannn sende =) bunu mu dert ediyorsun bu kadar bende bir şey sandım
Soran+1 yılDavranislari cok sacma
- +1 yıl
Sevgili değilsiniz bir şey değilsiniz saçma olsun sapan olsun sanane :D
Soran+1 yılArada sevgi varsa sanane olmuyor iste
- +1 yıl
Senin ki kendi kendine gelin güvey olmak.. :D kusura bakma da
Soran+1 yılYa yasananlari tam bilmiyorsun sen yoksa oyle bir durum olsa bnde biliyorm ne yapacafimi sormam burdan
- +1 yıl
Ne kadar sürdü? sen bana onu söyle
+1 yılilersini göremiodur, kırılmıştır, düşünmesi gerekiodur, umudunu kaybetmiştir, böle gider..
40 Yorumla
+1 yılbendede aynısı oldu engelledi erkek ardaşım dedi diyor ama ben o şahısın herşeyini biliyorum sevdiği kişiyi kötü birisi gibi düşünüp vazgeçiyolar
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni kotu biri olarak mi gormus simdi ?
Gerçekten seviyorsa bilmeden yaptığın birşeye kırılmış olabilir sana dair umudu kalmamış olabilir ya da kafası iyi karmis
30 YorumlaBenide direk engelledi tartıştık ve sen bilirsin dedi bastı engelli
30 Yorumla
+1 yılBir başkası olduğu için olabilir mi acaba?
31 Yorumla
Soran+1 yılYok sanmiyorm baskasi yok isin icinde sinrada cikarsa sasirmam
Çok acayip geldi. Diyecek söz bulamadım. Garip..
19 Yorumla
Soran+1 yılBisyde yasanmadi sevgili durumu falan olmadi karsilik vermeyince oda engelledi
Soran+1 yılNasil arastirayim en mantiklisi ona sormak ama soramiyorm
Soran+1 yılEkli olan arkadasimdan onu takip ederim ben napiyir diye baskada bisy yaomam onun icin seviyorsa bunu yapmasaydi cok net
Soran+1 yılBencede cook sacma zaten anladm artik bnden yana bisi gormeyince boyle yapti zoruna gitmis
Soran+1 yılVe devami olmaz
+1 yılilgisini kaybetmiştir soğumuştur
00 YorumlaSevdigini nerden cikardin sevse engellemez zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılDogruu
Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. karsılık alamamastır belkı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet almadi zamaninda tabi simdi olsa alirdi
Ortada bir sevgi yok ondan
19 Yorumla
Soran+1 yılOldugundan eminsem?
Soran+1 yılTabi oda var arkadasliktan cikarmasi yeterdi ama engellemek unutma icindir bnce
Soran+1 yılHatirlatsam mi tekrardan ona kendimi
Soran+1 yılCabalarim unutmaya egosu tavaan yapmasin bari
Soran+1 yılAynne oyle
+1 yılBiraz kafa dinlemek istemiştir ;)
012 Yorumla
Soran+1 yılBir sevgili durumu olmamis sevgili degil sevdigi dedim hic bisy yasanmadan mi?
- +1 yıl
Hımmm. detayları bilmiyorum ama belki bir hareketine lafına weya yanlış bir halinede darılıp böle yapmış olabilir
Soran+1 yılHic bsy yapmadim neye darilsin. Peki kaldirir mi bir sure sonra
- +1 yıl
Büyük bir sıkıntı weya senden sogumadıysa kaldırır
Soran+1 yılKaldirsada bisi fark etmiyecek yaptigi cok ayip
- +1 yıl
Hangi engel pardon face mi
Soran+1 yılEvet faceden
- +1 yıl
Seni engelldigini arkdşnın face sindenmi gördün
- +1 yıl
Belkide hesabı nı dondurmuştur diye sordum
Soran+1 yılYok engellemis baktim diger kisilerden vr bende cikmiyor
- +1 yıl
İşi akışına bırak ona göre hareket et derim ok
- +1 yıl
Sana şunu söyleyeyim kız haklı olaraktan engellemjştir. Çabalamistir vaktinde zamaninda bakmistir boş ve anlam ifade etmiyorsa kiz engeleyerek senden ve ara ara var olmalarindan kurtulmak istemistir. Ama sevdigi icin yapmjstir bunu. Valla ben boylelerini anlamiyorum vaktinde sevseydin sahip ciksaydin. Sende de bir seyler olmasaydi pesine duşmezdin bence😉
+1 yılAklında başka biri var %100
20 Yorumlatrip atıyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılYetrrince atti onceden zaten bu ne tripidir simdi sonucunda daha cok kaybedecegini bile biole u ne engellemktir
Soran+1 yılAptal iste soylesende kafasina girmez bide demsiti bn kolay kolay kimsyei engellemem bni engelledin var mi otesi?
+1 yılHERKES ÖLDÜRÜR SEVDİĞİNİ KİMİ PIÇAKLA 🔪🔪
10 YorumlaKendine olan saygısından
10 Yorumla
+1 yılDemek ki sevmiyormus
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
+1 yılsevmediğindedir
00 Yorumla
+1 yılSonunuz iyi değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
sevmedği içn :S
03 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi ciddi soruyorm
Soran+1 yılne bilim uzak durmak istemiştr belki unutmak için
Demek ki sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor cunku
00 Yorumla
+1 yılBaşkasını bulmuştur
00 YorumlaSenden oturu;)
03 Yorumla
Soran+1 yılOh olsun ona
Soran+1 yılSevende ceksin ama bndede hata var yok demiyorm
+1 yılSalak iste
04 Yorumla
Soran+1 yılTescilli.
- +1 yıl
Sende onu engelle birdaha açma sanki dünyada erkek bitti
Soran+1 yılEngeli acsin bnde onu engelliyim cocuk gibi olcak is degil ne yapiyorsa yapsn
- +1 yıl
Mantıklı olan bu nerelisin sen
Cevabı içinde; )
06 Yorumla
Soran+1 yılBulmadim sen soyle?
Soran+1 yılNe yani kendini gizemli gostermek mi istemis
Soran+1 yılYa ne oldugunu gayet iyi biliyorm gizeme gerek yok bence
Inektir ondann
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz